Viimeisimmät artikkelit

Huumoria, huumoria!

Hyvää Uutta Vuotta! Vakavia eläinten viestejä on tullut luettua vuosien varrella niin paljon, että huh huh, mutta onneksi heidän huumorintajunsa putkahtaa myös usein esiin. He ovat ilontuojia kodeissamme, mitä suuremmassa määrin, ja eläinkommunikoinnissa he pääsevät heittämään ”läppää” myös sanallisesti – eläinkommunikoijan tulkitsemana. Eläinkommunikoijat ovatkin tavallaan tulkkeja. –L

Amanda De Warren Australiasta kirjoittaa:

Lemmikit ja heidän huumorintajunsa

Hei vaan kaikki,

tein luennan eräälle naiselle ja hänen hyvin suurikokoiselle koiralleen. On sanottava, että nauroimme naisen kanssa läpi koko prosessin. Hän oli aina tuntenut, että koiralla oli hyvä huumorintaju ja se seikka todellakin tuli läpi koko luennan. Hän oli niin nokkela ja hauska tehdessään huomioita joistakin muista koirista koirapuistossa sekä niiden omistajista. Hän oli hyvin näsäviisas sekä rakastettava ja sai meidät repeilemään suurimman osan ajasta. Rakastan eläinten huumorintajua ja rakastan sitä kun he tuovat sen läpi luennoissa heidän ihmisilleen, jotta he voivat todella yhdistyä lemmikkiensä kanssa. — Eräs koira kommentoi ihmisisänsä ajotaitoa, tai sen puutetta ja sitä, että kun he lähtivät hakemaan lehteä eräänä aamuna isä peruutti toiseen autoon. Naisesta oli superhauskaa kun koira kertoi äidilleen että hänkin ajaisi paremmin autoa kuin hänen isänsä ja ehkäpä hänen pitäisikin ajaa matkalla hakemaan lehtiä sunnuntaisin. — Minua huvitti eräs kissa, joka kertoi omistajalleen, ettei hän pitänyt lainkaan uusista pinkeistä verhoista makkarissa ja pyysi, ettei hän kertoisi naapuruston kamuille, että hän nukkuu niin kovin pinkissä huoneessa. 🙂Amanda

Tekoälytaidetta! Ihan itse tein.

Sandra Mendelson Miamista puolestaan kirjoittaa:

Juuri kun olin nukahtamassa pesukarhu ilmestyi silmäluomieni taakse, tullen esiin jakaakseen tämän viestin:

”Minulla on paljon enemmän sanottavaa, kuin mitä olet tähän saakka saanut; se oli vain pieni maistiainen. Tiedämme PALJON enemmän ihmisten elämästä kuin mitä voitte edes kuvitella.” [Esimerkiksi piilossa pusikoissa, pesukarhut ovat katselleet Halloweenin karkkitaikeppostelijoita iät ja ajat… ja he ovat huomanneet, että kun kuljet ovelle, niin sinulle tarjotaan ruokaa! Jotkut pesukarhut kokeilevatkin tätä!]

”Me RAKASTAMME pukeutumista, tarkoitan sillä, että näytätte naurettavilta ilman turkkia, mutta teille sopivat kaikki nuo värit. KYLLÄ me tiedämme mitä ne ovat — etenkin nuo kirkkaat värit (näyttää minulle neon oranssia ja pinkkiä sifonkihuivia).”

On olemassa joitakin ihmisiä, jotka elävät kanssamme taloissaan ja ovat huomanneet, että me olemme todella riemastuttavia (kunhan meillä vain on aikaa totutella teihin ja päivänvaloon, jossa te elätte). Ooh, ja kaikki se meteli mitä te pidätte ollessanne hereillä! Siihen on kyllä totuttelemista.”

”Se on vaihtokauppa, jossa pitää luopua yön rauhasta ja hiljaisuudesta. MUTTA… kaiken me kuulemme Verkon kautta, miten ihania jotkut teistä ihmisistä ovat.”

”Ja olemme nopeita oppimaan, etenkin jos teillä sattuu olemaan koira opettamassa meille, mitä meiltä odotetaan. Pääsemme jyvälle hyvin nopsaan… Tarkoitan, että on todella hauskaa olla osana ihmisperhettä.”

”Ja TV on maaginen!!!”

”Niinpä minun tarkoituksenani ole tulla esiin ja antaa sinulle tietämys siitä, että hyviä asioita tapahtuu. Useammat ihmiset näkevät meidät ja muut eläimet niin suurella rakkaudella, ja minun on sanottava, että koko tämä yhteensulautumishomma tosiaan toimii.”

”Ainakaan minä en voisi olla yhtään onnellisempi.” —Sandra

Lusitano-hevonen puhuu

Eläinkommunikoija Barbara Shorin blogikirjoitus 8.3.2012. Vanha, mutta hyvä kirjoitus. Miltä sinusta tuntuisi osio kuulostaa minun korvaani ihmisen osalta myös… On monia paikkoja elämässä, missä yhteisö ja/tai yhteiskunta määrittelee sen, kenen kanssa vietät aikaa, vaikka ”olennot”, joiden kanssa vietät aikaa, eivät kiinnosta sinua pätkääkään… Siinä on pohtimista yhdelle päivälle, jos toiselle. –L

Pegaso:

Puhun nyt ihmisen toiminnassa mukana olevana hevosena, ja se mitä sanon nyt, pätee moneen muuhunkin olentoon. Mutta selvyyden vuoksi, aloitetaan siitä.

Minut on jalostettu ja kasvatettu palvelemaan ihmistä. Se on jokaisessa geenissä, jokaisessa solussa. Näin minut tavallaan luotiin, ihmisten toimesta. Joten tietenkin olen virittäytynyt tehdäkseni juuri tätä palvelusta. Jos minua kohdellaan rakastavalla hoivalla ja kunnioituksella, ei ole minkäänlaista rajaa sille kauniille yhteydelle, mikä minulla voi olla ihmisen kanssa ja sillä kauneudella ja arvokkuudella, jolla työni teen.

Samaan aikaan olen hyvin korkealla tasolla oleva henkinen olento. Tulin tähän kehoon täydellä tietoisuudella, ja kun jätän sen taakseni, tulen olemaan täydessä tietoisuudessa seuraavassa inkarnaatiossani ja minun syvimmässä olemuksessani henkisenä olentoja ilman muotoa elämien välissä.

Missioni on rakkaus ja rakastettuna oleminen ja kehittyä tietoisuudessani niin paljon, kuin pystyn. Osana tätä evoluutiota on, että vietän aikaa ja työskentelen ihmisten kanssa. Me kehitymme yhdessä. Mitä ihmiset eivät näytä ymmärtävän tai tajuavan on se, että me tulemme luoksenne palveluksessa, kuin palvelijoina. Mutta emme tule tänne ollaksemme kohdeltuina kuin vauvat, tai omistettavina, tai vieläkin alempiarvoisina. Meillä ei ole kehoja, jotka liikkuvat sillä tavoin kuin teidän. Me olemme yksinkertaisesti erilaisia. Mutta se ei tarkoita, että emme voisi olla niin tietoisia ja viisaita, tai että kokisimme vähemmän tunteita tai kipua tai intohimoa.

Kun kohtelette meitä kunnioituksella ja pyydätte meitä toimimaan KANSSANNE, sen sijaan että toimimme VUOKSENNE, sillon kun pidätte meissä paikoissa, joissa on mukana kaikki tarpeemme (mukaan lukien vapaus juosta ja olla yhteydessä toisten hevosten kanssa, jos se on valintamme tai olla yksin, jos se on valintamme, tai elää tiettyjen olentojen kanssa, eikä muiden), silloin pystymme tuntemaan rauhaa ja tyytyväisyyttä ja silloin se välittyy myös niihin, jotka ovat lähellämme.

Jos kuitenkin kohtelette meitä kuin välineitä, joita pitää käyttää, jotta omat tarpeenne tyydyttyisivät – ei meidän – voimme usein päätyä suuriksi ongelmiksi elämässänne. Emme siedä sellaista kovin hyvin, ainakaan kovin useat meistä eivät. Kärsimme. Ja tämän kärsimyksen kautta on mahdollista, että ihmiset, jotka ovat lähellä kärsivät myös, eivätkä he edes tajua sitä yhteyttä.

Ei ole tarpeeksi rakastaa hevosta ja sitten tunkea hänet talliin ja unohtaa hänet sinne. Tai edes laitumelle. Monet hevoset on laitettu kauniisiin, kalliisiin tiloihin ja niitä pyydetään sitten toimimaan hyvin välinpitämättömän kouluttajan kanssa. Voi käydä, että tämä hevonen toimii hyvin ja voittaa monia kisoja ja ulkonaisesti vaikuttaa onnelliseslta, mutta sisältä puuttuu rakkaus ja ennen pitkää tulee romahdus. Emme aina tiedä tekojemme seurauksia. Voin vain painottaa teille, että rakkaus on primääri motivoiva voima universumissamme ja jos rakkaus puuttuu, mikään muukaan ei toimi.

Syy miksi sanon tämän ei ole se, että syyttäisin ketään tai yrittäisin syyllistää. Mutta tahdon teidän tietävän, että on monia hevosten maailmassa on monenlaisia hienovaraisia vivahteita, kuten kaikessa elämässä maapallolla, ja on aika ihmisten alkaa kiinnittämään niihin huomiota.

  • Miltä sinusta tuntuisi, jos sinut laitettaisiin pieneen aitaukseen, jonka ympärillä on sähkölankaa ja pyydetään seisomaan siellä yksin suurin osa päivästä?
  • Miltä sinusta tuntuisi, jos sinut jätetään yksin, ilman ihmis tai eläinkontaktia, moniksi, moniksi tunneiksi?
  • Miltä sinusta tuntuisi jos sinun käsketään työskennellä jollekin, joka lyö sinua, jos et tee asioita tarpeeksi hyvin, et edes silloin, vaikka asia on sinulle selitetty huolellisesti?
  • Miltä sinusta tuntuisi, jos sinulle kerrotaan, miten kaunis ja ihana olet, mutta jätetään huomioimatta täysin syvä, kaunis, sielu, joka sisimmästä löytyy?
  • Miltä sinusta tuntuisi, jos sinulla olisi voimakas tunne, joka kulkee lävitsesi, muttei sinulla olisi minkäänlaista venttiiliä, jonka kautta voisit ilmaista sitä, liikkumalla tai vuorovaikutuksena toisten kanssa?
  • Miltä sinusta tuntuisi jos tunnet, ettei sinulla ole mitään mahdollisuutta valita kumppaneitasi, ei edes sitä, jonka kanssa teet lapsia, ja sinut pakotettaisiin sietämään toisia olentoja, joiden kanssa et tunne aitoa yhteyttä?

Näettekö, mitä yritän tässä sanoa? Kaikki mitä sanon on: KIINNITÄ HUOMIOTA. Puhumme teille kaiken aikaa. Näytämme teille mitä tarvitsemme ja haluamme. Annamme ja annamme. Kiinnittäkää huomiota! Herätkää! Kuunnelkaa meitä. TUNTEKAA meidät. Tuntekaa meidät. Opetelkaa tuntemaan meidät. Ja ennen kaikkea, arvostakaa meitä siitä kaikesta, mitä teemme hyväksenne. Emme pyydä paljoa ja olemme olleet halukkaita sietämään monia monia asioita, mitä useimmat ihmiset eivät voisi kestää. Nyt on aika arvostaa meitä ja rakastaa meitä sellaisian, joita me oikeasti olemme. Tämä on kaikki, mitä pyydämme.

Onko väliä lemmikille, miten hänet nimetään?

Palataan tähän vanhaan, hyvää aiheeseen eläinkommunikoija/meedio Shannon Springin sanoin. Blogipostaus 10.5.2023:

Kyllä vaan! No, useimmilla heistä on mielipide omasta nimestään, tai siitä, millä nimellä he haluaisivat itseään kutsuttavan. Kuten ihmisten kohdalla, jotkut asiat merkitsevät enemmän, toiset vähemmän. Mitä mieltä olet nimestäsi? Eläimet kertovat minulle pitävätkö, inhoavatko vai kokevatko he välinpitämättymyyttä sen suhteen, mikä nimi tai lempinimiä heillä on. Nimet jotka päättyvät e-kirjaimeen ja sen ääntämiseen saavat meidät näyttämään fyysisesti siltä, kuin hieman hymyilisimme. Rowdy, Teddy, Charlie (3 lemmikkiäni). Minulla on Stormy-niminen koira hengessä. Adoptoin hänet 7-vuotiaana ja hän oli/on puhdasta auringonpaistetta. (Stormy=Myrskyinen.)

Stormyllä on onnellinen ”e” ääni, mutta se edustaa jotakin potentiaalisesti pelottavaa. En olisi valinnut tätä nimeä. Hänen tapauksessaan nimestä ei seurannut mitään pahaa. Se on vain nimi, jota en olisi valinnut. Sekä eläimille, että ihmisille nimistä voi tulla jonkinainen kohtalo. Älä nimeä lapsia, lemmikkejä tai bisnestäsi jollakin asialla, jota et tahdo manifestoida elämään. Ja lemmikkien kutsuminen läskeiksi ei todellakaan auta terveyden parantamisessa. Tästä aiheesta saisi aikaan kokonaisen shown, kun kertoisi mitä olen asian tiimoilta nähnyt!

Valitse jotakin positiivista ja älä nimeä eläimiä jonkin kyvyttömyyden tai epäonnisen mukaan. Emmehän nimeäisi omia lapsikaan Syntymämerkiksi, tai Touretteksi, joten miksi me nimeämme lemmikkejämme Tripodiksi tai Merirosvoksi, jos heiltä puuttuu jalka tai silmä? Tai Kirpuksi, Rämeeksi, tai Ämpäriksi, kuten eräs organisaatio teki kun kaltoin kohdeltu eläin, jolla oli ämpäri tungettu sen päähän, löydettiin. Miksi laittaa eläin uudelleen elämään heidän traumansa, kirjaimellisesti, nimeämällä hänet juuri sen mukaan?

Jos nimeät lemmikkisi Merirosvoksi, koska hän on taitava ja ovela seilori, se on aivan eri juttu. Mutta pohdi asiaa, jos tahdot hänet nimetä siten, että tahdot hänen varastavan toistein aarteita, sillä sinä siitä joutuisit vastuuseen. Jos nimeät lemmikkisi Karmaksi, varmista, että siinä on positiivinen energia, ei kostaminen, jollaisia tapauksia olen nähnyt. Älä anna lemmikille tai lapselle painavaa, emotionaalista taakkaa.

Olen nähnyt monia tapauksia, joissa eläimet elävät nimensä negatiivisen latauksen mukaisesti. Tappaja, Psyko, Paholainen (Diablo) jne. Eläimet, jotka on nimetty alkoholin tai huumeiden mukaan eivät välttämättä omaa aina parhaan laatuista terveyttä. Jälleen, tästä löytyy poikkeuksia, mutta nimet edustavat myös lemmikin vanhempien energiaa. En tarkoita, että kaikki pitäisi nimetä söpöllä asioilla. Itse asiassa, yksi iso, macho piski nimeltä Goofy kerjäsi minulta, että hänet pelastaneet ihmiset nimeäisivät hänet sen sijaan Harleyksi. Kaikki suostuivat ja nimi sopi hänelle paljon paremmin. Hänen mielialansa kohentui samalla kun nimen energia siirtyi häneen. Ja Harley halusi vetää puoleensa Harleyn isän!

Nimet voivat vaikuttaa adoptiomahdollisuuksiin. Eräs rescuekoira oli nimetty Kiljujaksi, eikä siitä tehty koskaan kyselyjä, eikä kukaan vieraillut sen luona. Pyysin rescue-jengiä muuttamaan hänen nimensä ainakin hieman leikkisämmäksi, esim. Squekeriksi, ja 10 päivän sisällä hänet adoptoitiin, hänen oltuaan eläinsuojassa 3 kuukautta, vailla rakkautta.

Hevonen nimentä Chance (=mahdollisuus) halusi epätoivoisesti muuntaa nimensä, sillä hänen elämässään kaikki tuntui vain mahdolliselta, ei todelliselta. Lemmikit oppivat uuden nimensä nopeasti, joten siihen ei jää jumiin, ja mikä tärkeintä, heidän ei tarvitse jäädä jumiin nimeen, joka ei sovi heille. Charlie oli nimetön kulkuri, ennen kuin hänet nimettiin Ethaniksi suojassa, ennen kuin hänestä tuli minun Charlie-poikani. Hän ymmärsi nimensä 3:ssa päivässä.

Ja… kaikkien aikojen hämmentävin nimenmuutospyyntö: eläinsuojan koira pyysi minulta, että hänet nimettäisiin Patrick Swayzeksi! Sinun pitää kuunnella podcastini, jotta kuulisit koko tarinan, ja sen, miten hän antoi minulle varmistuksen siitä, että olin todellakin kuullut hänet oikein!

_________

PS. Kuuntelen podcastit myöhemmin, jos löydän Patrick Swayze-koiran, lisään tarinan jutun loppuun.

Planeetan terveyden palauttaminen

Osa sarjaa, jossa eri ihmiset ovat saaneet vaikuttavia viestejä toisilta lajeilta ja elämänmuodoilta. Myös siitä, miten voisimme palauttaa planeettamme terveyden. Tämä löytyy Penelope Smithin blogista, 16.8.2023.

Kerstin Jung:

Katsellessani nuora varpusta tallissamme huolehdin, että hän on pudonnut pesästä, pohdin josko hänen vanhempansa löytävät hänet ja ruokkivat häntä; tarvitsisiko hän jotakin… Hän pomppii ympäriinsä ja lähettää minulle ajatuksensa:

Sinun ei ole tarpeen huolehtia niin kovasti. Useimmat asiat täällä maailmassa toimivat oikein hyvin ja niin kuin niiden on tarpeen toimia, ilman että sinä sekaannut. Sinun on varmistettava, että mitä ikinä teetkin, ymmärrät ja minimoit tai peruutat vaikutukset. Ja ota vain se mitä tarvitset ja lopeta hamstraaminen.

Minulla oli vaikuttava kohtaaminen punarinnan ja mustarastaan kanssa Colognessa (rakennuksia ja katuja, harmaata ja pölyistä ympäristöä, ei paljon vihreää, minä kuljin ohitse ja näin heidät etsiskelemässä ympäriinsä):

Kaikkea ei ole vielä menetetty, enemmänkin on vielä saavutettavaa. Jos rakastatte aurinkoa, opetelkaa rakastamaan myös varjoa ja sadetta. Maailmamme on kuivumassa, koska keskitymme pelkästään aurinkoo ja tahdomme varjojen väistyvän pois. Mutta varjot pyytämät meitlä samanlaista keskittymistä ja hyväksyntää, kuin valo!

Tämä on kaksinasettelun maailma. Jos tahdot valoa, tulee olla myös varjo. Jos on vuoria, tulee olla myös laaksoja. Hyväksykää valon myötä myös pimeys. Me eläimet kutsumme pimeää, varjoja, raskasta energiaa joka päivä. Se ravitsee, mutta myös painaa alas, etenkin jos on liian plajon asioita, eikä niitä pysty enää sulattelemaan. Tahdotte aurinkoa ja välttelette varjoa, mutta teidän ainoa fokuksenne on kaikessa, mikä on raskasta, elotonta, ja uuvuttavaa. Teette niin paljon kaiken aikaa, ettekä koskaan lepää, ihaile taikka arvosta asioita. Olette poissa tasapainosta. Oppikaa arvostamaan pimeää. Jakakaa huomionne tasapuolisesti.

Vaarana meille on, että mitä lähempänä ihmistä elämme, sitä enempi meistäkin tulee zombeja – teidän kaltaisianne. Meidän pitää olla niin äänekkäitä täällä, vetää huomiota itseemme, jotta saisimme vähän tilaa. Jos sinun pitää taistella liian paljon tilasi eteen, vasten suurempia voimia, tulet kuolemaan jossakin vaiheessa.

Susan Vaughn

Kysyin kissaystävältäni, Mr. Milolta, mitä hän voisi tarjota planeetalliselle parantumiselle. Hän sanoi:

Jotkut eläimet antavat itsensä ruuaksi. Asun kaupungissa. Olen lihansyöjä ja pääasiallisesti olen riippuvainen ihmisisten antamasta ruuasta tässä inkarnaatiossa. Mutta ruuassani on joskus lihaa eläimistä, joita on kohdeltu kaltoin heidän missiossaan päätyä ruuaksi. Siitä puuttuu täydet ravintoarvot siitä syystä. Eläimiä, jotka tarjoavat itsensä ruuaksi pitää kohdella hyvin, jotta saisimme kunnollista ravintoa ravintoketjussa. Olkaa tietoisempia. Minulla on ensiluokkainen ihminen, mutta kuulun kylään ihmisiä. Palvelen monia erilaisia ihmisiä, monin erilaisin tavoin. En käy luonasi kaiken aikaa pelkästään ruuan vuoksi. Joskus tulne vain yhteytemme vuoksi ja tervehtimään.

Marcia Barclay

Kysyessäni kissaltani Pancholta, mitä voisimme tehdä auttaaksemme maapalloa parantumaan, hän oli hyvin tarkka vastauksessaan:

Ihmiset voivat lakata olemasta niin ahneita ja itsekkäitä. He voisivat laajentaa hoivaamisensa piiriä hieman laajemmalle itsestään, niin että he huolehtivat hieman suuremmasta kuplasta, kuin missä he ovat tällä hetkellä. Kuten minun ihmiseni, he hoitavat ja koulivat maata talomme ympärillä. Jos jokainen vain laajentaisia heidän rakkaudellisiaan rajojaan ja kunnioittaisivat hieman enemmän, te voisitte saavuttaa meilkein koko maailman!

Antje Blees

Murehtiessani mehiläisen kuolemaa katsellessani mehiläisiä puutarhassani, kuulin yhtäkkiä:

Korvaa murheesi rakkaudella.

Kloonattu koira tuntee olonsa irralliseksi

Eläinkommunikoija Donna Lozito kommunikoi kloonatun koiran kanssa. Tässä blogikirjoitus siitä, 14.6.2022. — Loistava esimerkki siitä, että eläinten, kuten lastenkin kanssa, (kaikkien kanssa…) pitää olla läsnä kokonaisvaltaisesti! Ja jollei ole, siitä jää kiinni! –L

Minulla oli etuoikeus puhua nuoren koiran kanssa, joka oli toisen koiran klooni. Jaan tämän tarinan, koska se osoittaa selvästi, että paraneminen, joka on luonnollinen elämän prosessi, tapahtuu rehellisin intentioin, ymmärryksellä ja myötätunnolla.

Sain puhelun henkilöltä, joka halusi konsultaation tämän koiran kanssa, koska se tuhosi taloa. Koira pureskeli ilman näkyvää syytä outoja asioita, kuten seiniä ja mattoja, ja tuhosi ne korjauskelvottomiksi. On totta, että pennut pureskelevat asioita navigoidessaan uudessa maailmassaan, mutta koiran ihminen, kokeneena koiraihmisenä, piti tätä liiallisena ja keskimääräisestä pentujen käytöksestä poikkeavana.

Missään vaiheessa ennen konsultointiamme asiakkaani ei kertonut minulle, että hänen koiransa olisi klooni. Jatkoin tavanomaiseen tapaani selittääkseni, kuinka virittäytyisin energeettisesti hänen eläimensä kanssa kaikilla tasoilla, mentaalisesti, fyysisesti ja henkisesti. Sitten, skannattuamme hänen ruumiinsa sisältäpäin, aloitimme kolmisuuntaisen keskustelun hänen kanssaan.

Ilmaisin hänen henkilölleen, että tunsin eräänlaista ”irtonaista” yhteyttä yhdellä pienellä alueella hänen aivoissaan. Se ei vaikuttanut vakavalta, mutta tuntui ehdottomasti mainitsemisen arvoiselta. Nämä ”irtonaisuudet” voivat johtua useista taustalla piilevistä syistä, joista suurimman osan eläinkommunikointi paljastaisi.

Kuultuaan kuvauksen tästä yhteyden katkeamisesta, hänen henkilönsä ilmoitti minulle, että koira oli hänen vähän aikaa sitten menehtyneen koiransa klooni. Hän selitti, että hän oli niin järkyttynyt surusta, ettei hän tiennyt mitä muuta voisi tehdä helpottaakseen omaa suruaan. Hänellä oli erittäin syvä yhteys edesmenneeseen koiraansa ja hän halusi säilyttää tämän muiston.

Epäröin hetken ja kysyin sitten pennulta, mitä hänellä oli sanottavaa tästä kaikesta. Hän vastasi: ”En tiedä kenelle hän puhuu, kun hän puhuu, mutta hän ei puhu minulle.” Koira selitti edelleen, että hän tunsi itsensä syrjäytyneeksi ja omillaan olevaksi. Hän sanoi, ettei hänellä ollut niin suurta yhteyttä hänen ihmiseensä, koska hän kertoi hänelle jatkuvasti, kuinka paljon hän näytti hänen toiselta koiraltaan.

Palasin hänen ihmisensä pariin ja sanoin: ”Ymmärrät kai, että tämä koira saattaa näyttää toiselta koiraltasi, mutta hän on täysin eri sielu.”

Hän sanoi: ”Kyllä, totta kai.”

Sanoin: ”No, hän ei tunne olevansa yhteydessä sinuun, koska olet itse asiassa edelleen yhteydessä edelliseen koiraasi hengessä, kun viittaat häneen, tai puhut hänelle.”

Henkilö myönsi, että hän kutsui koiraa edelleen edesmenneen koiransa nimellä, vaikka hänellä oli oma nimi. Hän sanoi myös, että aina kun tapaamme ihmisiä, jotka tunsivat hänen toisen koiransa, hekin kommentoivat, kuinka samanlaisilta he näyttävät.

Eläimet, kuten ihmiset, haluavat tuntea olevansa aidosti arvostettuja, hyväksyttyjä ja rakastettuja sellaisena kuin he ovat. Jos jokin näistä puuttuu suhteesta, esiintyy jonkinasteista ”katkeamista”, kuten näemme tässäkin tapauksessa.

Hän ymmärsi heti, mihin suuntaan keskustelumme oli menossa. Selitin edelleen, että kun hän jatkuvasti viittaa toiseen koiraansa, hän itse asiassa jättää tämän koiran huomioimatta, mikä johtaa tähän energeettiseen katkeamiseen. Menin pidemmälle selittääkseni, että tavoitteemme olisi luoda nämä yhteyssoinnut uudelleen, puhumalla suoraan hänen kanssaan. Tämä pitää hänet kuvioissa mukana ja tässä hetkessä hänen kanssaan.

Se ei eroa siitä, kun esimerkiksi pitää olla täysin sitoutunut keskusteluun toisen henkilön kanssa. Olemme yhteydessä tähän henkilöön sydämen tasolla. Eläimet poimivat aina energian sanojemme takana ja ovat hyvin selvillä aikomuksistamme puhuessamme. On tärkeää, että tulemme aina tietoisiksi siitä, mitä sanomme heille. Nainen sanoi, että hän todella rakasti koiraa syvästi, eikä tajunnut, mitä oli tekemässä.

Hän alkoi heti noudattaa ehdotuksiani yhdistyä tietoisesti, ja arvostaa koiranpentua sen upean hengen vuoksi. Hän huomasi heti, että käytöshäiriöt lakkasivat ja he nauttivat edelleen toistensa seurasta, ​​mitä ikinä tekevätkin yhdessä, tähän päivään asti.

Vilda katters glädje

Vilda katters glädje av Nancy Windheart, 9 augusti 2013. Översatt med Google Translate! *

(Denna artikel publicerad även i American Pet Magazine och Species Link Journal)

Jag har nyligen inspirerats av insatserna från en lokal räddningsgrupp, Red Rose Inspiration for Animals, som utvecklar ett Trap-Neuter-Release-program för vilda katter i vårt samhälle (Sedona/Verde Valley, AZ). Vilda katter är några av de mest missförstådda djuren i vårt samhälle, och jag har tänkt mycket på de vilda katter jag har känt och älskat, och som har varit några av mina bästa lärare.

Mitt förhållande till vildkatter har gjort mig till en bättre människa och en bättre djurkommunikatör. Här är vår historia.

Freddie, min kattlärare

För länge, länge sedan, i en galax långt, långt borta, var jag på fakulteten vid en stor utbildningsinstitution undangömd i mellanvästerns tallskogar. Vårt campus låg nära en statlig park, som var en vanlig ”dumpningszon” för oönskade djur. Många dök upp på campus och letade efter mat från soporna i cafeterian och människors vänlighet – särskilt de unga människorna som hade för vana att tappa sina chips och jordnötssmörmackor överallt där de gick.

Många av dessa djur var katter, och inte överraskande var de flesta inte kastrerade eller kastrerade. Följaktligen fanns det ett långvarigt och pågående problem med överbefolkning av katter på campus, eftersom herrelösa och vilda katter fick kull efter kull med kattungar. Periodvis ”hanterades” kattkolonierna – utrotades – med en mängd olika inte-så-humana metoder. Och sedan skulle fler katter flytta in i territoriet och cykla skulle börja om igen.

En dag fångade en speciell katt min uppmärksamhet utanför byggnaden där jag arbetade. Han var en svart tom, hade inga öron, trasiga ögon och ett ärrat ansikte och en rufsig, matt päls. Det var vinter och det var väldigt, väldigt kallt ute. Mitt hjärta gick ut till den här katten, och jag var fast besluten att se om jag kunde hjälpa honom.

Spola framåt några veckor och den svarta katten Freddie bodde i mitt garage. Jag skäms lite över att erkänna att han fick sitt namn från den ökända Freddie från skräckfilmen … du vet den … eftersom han var en ”slasher kitty” på den tiden. Jag kunde inte närma mig honom eller röra honom utan tjocka läderhandskar för att skydda mina armar och händer, och han väsnade och spottade och flaxade på mig med sina fullt beväpnade-och-naturligtvis-inte-korrekt klippta klor.

Han bet. Han högg. Han var på det hela taget riktigt, riktigt otäck.

Och jag älskade honom.

Jag älskade den här katten av hela mitt hjärta. Jag visste, på något sätt, någonstans, att vi hade en djup själsförbindelse. Att det var meningen att vi skulle vara tillsammans. Att han var min.

Freddie testade positivt för FIV. På den tiden (mer känt om detta virus nu) var visdomen att han skulle hållas åtskild från mina andra katter för att minimera risken att smitta dem. Så Freddie bodde i mitt garage … och senare i ett litet tillägg … och med tiden …

…Freddie blev min käraste, närmaste vän. Han satte sig i mitt knä, lät mig kyssa honom och smeka honom och sov i mina armar.

Detta händer inte med katter som verkligen är vilda. Vad jag förstår nu är att Freddie inte var vild – han var en huskatt som hade socialiserats en gång, men hade varit ensam länge, länge. Han hade ett tufft liv på egen hand och hade lärt sig aggressiva försvar – men när han väl fattade beslutet att leva livet som en katt som har en relation med människor, tappade han det mesta av sin aggressivitet och blev min lärare, min andliga rådgivare och min allra bästa vän.

Freddie och jag satt i timmar och bara umgicks tillsammans. Vi kommunicerade telepatiskt; han delade djup visdom, förståelse och sin ljuva kärlek med mig. När han fick diagnosen njursvikt och behövde subkutan vätska för att hålla honom bekväm, klättrade han i mitt knä och vi hade en söt nattvard medan jag gav honom hans injektion. Han klagade aldrig. Han brydde sig aldrig. Att vara med mig, dela vår kärlek och vår djupa relation, var värt allt för honom.

Freddie blev en knäkatt, men han väste alltid åt mig. Det blev vårt lilla inre skämt. Han väste åt mig, jag fräste tillbaka på honom och vi skrattade och skrattade. År senare, när en nära vän till mig, också en professionell djurkommunikatör, pratade med Freddie i andevärlden, sa han, ”berätta för Nancy, att väsa. Det är allt. Bara väsa. Hon kommer att förstå vad jag menar.”

Efter några år slog Freddies FIV ner hans kropp, och han gick in i andevärlden under min 40-årsdag.

Två år senare kom Freddie till mig i en tydlig vision på nyårsdagen och sa: ”Det är dags. Det här är året. Det här är året du går in på din väg och börjar bli en professionell djurkommunikatör.”

Och jag lyssnade på honom. Jag lyssnade på Freddie för att jag litade på honom mer än jag hade litat på någon i mitt liv. Han visste. Han visste allt.

Freddie fortsätter att vara en av mina största andliga guider. Vi kommunicerar dagligen och han fortsätter att lära mig och vägleda mig och påminner mig alltid om kärlekens kraft. Vanligtvis är hans vägledning mild och kärleksfull…men när det behövs hör jag det där omisskännliga, kick-in-the-byxorna väsa.

Feral Cat Rescue och TNR

På grund av min erfarenhet med Freddie var jag fast besluten att hjälpa de andra herrelösa och vilda katterna på min arbetsplats och i mitt samhälle. Jag lärde mig allt jag kunde om vilddjur, inklusive fördelarna med ett hanterat Trap-Neuter-Release-program (TNR), och jag implementerade ett program med hjälp av några likasinnade vänner.

Vi satte och kontrollerade fällor och arbetade med en lokal veterinär som donerade kastreringstjänster. Vi vaccinerade och öronproppade och släppte tillbaka katterna i deras livsmiljö. När det fanns kattungar matade vi dem på flaska om vi fick dem tillräckligt unga; vi hanterade dem och socialiserade dem om vi kunde. Flera katter hamnade i fällorna som socialiserades till människor men hemlösa, och vi arbetade med en lokal räddningsgrupp för att hitta hem till dem. (Min katt, Maddy, som fortfarande är med mig, var en av dessa katter – han började som en ”foster” och lämnade aldrig.)

Jag gjorde massor av misstag. Jag hade vildkatter som rikoschetterade från mina garageväggar och levde i dagar under motorhuven på min bil. Jag fångade skunkar, ekorrar och tvättbjörnar istället för katter. Jag hade många klor och tänder märken på kroppen och vande mig vid att vara lite blodig.

Med tiden lärde jag mig mycket om att hantera (eller inte hantera) vilda katter, hur man tämjer och socialiserar kattungar, hur man fäller och släpper katter säkert och med minimalt trauma för dem och fara för mig.

Kattpopulationen på campus stabiliserades. Det blev färre och färre kullar. Vi satte upp utfodringsstationer, där det var möjligt, som höll katterna borta från soporna. Detta tillfredsställde makthavarna. Vårt lilla TNR-program var framgångsrikt.

Och jag lärde mig av katterna. Jag lärde mig så mycket.

Jag lärde mig det unika nöjet att hjälpa ett djur att leva sitt eget, fria liv, utan krav på att interagera med människor. Jag lärde mig glädjen av att se matskålen tom på morgonen och veta att katterna hade fulla magar.

Jag älskade att se vilddjuren runt omkring – på avstånd – göra vad katter gör – leva sina liv fritt och med bättre hälsa än de kanske hade haft om jag inte var inblandad. Jag lärde mig att älska ett djur utan att behöva något i gengäld.

Viktigast av allt, jag lärde mig hur vilda katter tänker. Jag lärde mig hur de känner. Katterna lärde mig hur livet var ur deras perspektiv. Det här var en del av min utbildning på forskarskolan i djurkommunikation.

Vildkatterna lärde mig att acceptera dem precis som de är, utan krav på att de ska vara på något visst sätt eller förändras. Min belöning för denna förståelse och acceptans var deras vilja att kommunicera med mig om deras liv, deras syfte och deras unika andliga visdom.

Vilda katters andliga visdom

Allt eftersom min kommunikationspraxis för djur växte, pratade jag med många vilda och halvvilda katter – några med räddningsorganisationer, några i hemmen och några i mitt grannskap. Och det jag lärde mig av dem fortsatte att överraska och inspirera mig.

Det visar sig att många vilda katter är medvetna om att de har ett särskilt andligt uppdrag här på jorden. Varje djur är en individ, så detta är inte sant över hela linjen för varje enskild vildkatt, men om och om igen skulle många av dem berätta för mig:

Vi är inte här för att ha en relation med människor. Vi är inte intresserade av att ha relationer med människor. Det är inte bara för att vi är rädda och inte har socialiserats till människor, även om det är den fysiska verkligheten i våra liv. Många av oss kom in i det här livet med vetskapen om att vi är vilda djur … och har ett speciellt jobb att göra … och en relation med människor är inte en del av det. Vi vill inte bo i hem. Vi vill inte vara följeslagare. Detta skulle vara distraherande för oss. Vi är här av andra skäl. Vi lever ofta nära det mänskliga samhället, men vi är inte en del av det.

Många av katterna visade mig att de utför ett särskilt kraftfullt arbete med jordens energier. En av dem sa:

Jag balanserar jordens energier. Balans, balans, balans. Många av oss gör detta arbete. Det handlar om att lägga sig på jorden, i jorden och balansera jordens magnetiska linjer. Vi känner dessa linjer och dessa vibrationer genom våra kroppar, särskilt genom våra fötter och våra magar, och även genom våra morrhår. Våra kroppar är utsökt känsliga kalibreringsinstrument. Vi gör det här arbetet medan vi lever våra liv – vandrar på vårt territorium, jagar vårt byte, lever i våra kattsamhällen och uppfostrar våra familjer. Våra liv kan ofta vara korta, men vi gör ett intensivt, kraftfullt arbete medan vi är här. Vi är mycket medvetna om vårt uppdrag och vårt syfte, och de gåvor som vi ger till jorden.

Jag är förbunden med många andra katter över hela världen som har ett liknande uppdrag. Vi har ett högt utvecklat kollektivt medvetande inom våra kolonier och vår art. Vi är mycket medvetna om det arbete vi har kommit för att göra, och vi uppskattar att få göra det i fred.

När jag har fortsatt att arbeta med och kommunicera med vilda katter, har jag kommit att uppskatta deras unika visdom och perspektiv, och den stora medvetenhet och andliga undervisning som de kan överföra.

_________________

Telepatiska kommunikationsverktyg för att arbeta med vilda katter
Du kan använda telepatisk kommunikation, det universella språket som alla arter delar, för att hjälpa dig att arbeta med och förstå vildkatter.

Här är några tips:

Acceptera att vildkatter inte är tamdjur. De är mycket mer som vilda djur och om de verkligen är vilda, och inte herrelösa katter, kommer de aldrig att tämjas eller socialiseras till människor.


Respektera vildkatter för vem de är. Kräv inte att de gillar dig, interagerar med dig eller inkluderar dig i deras liv. Om de gör det, se det som en stor ära. Du kanske upptäcker att de kommer att tillåta dig att observera deras kattsamhälle på avstånd, vilket kan vara en mycket vacker upplevelse. Acceptera dem för vem de är och tacka dem för deras närvaro i världen.


Inse att även om vildkatter inte vill interagera eller umgås med människor, så kan de ta emot telepatisk kommunikation från människor. Även om du inte är säker på din förmåga att ta emot kommunikation från dem, lita på att de kan och tar emot kommunikation från dig.


Skicka kommunikation tydligt och ansvarsfullt till vildkatter du arbetar med. Du kan göra detta genom att helt enkelt bli tyst och fokusera dina känslor, hjärta och avsikter på att kommunicera med katterna. Skicka dem tydliga känslor av förståelse, respekt och medkänsla. om du fångar katter kan du skicka dem bilder på att de behandlas snabbt och skonsamt, släpps och tas om hand i deras territorium med tillgång till mat, vatten och tak över huvudet. Du kan också meddela dem om det finns faror att undvika där de bor.


För att skicka kommunikation tydligt och ansvarsfullt, gör ditt bästa för att hålla alla starka känslor som du kan känna borta från bilden. Skicka dina avsikter och kommunikationer lugnt och lugnt, med en mild, ärlig och respektfull attityd mot katterna.


Uttryck din tacksamhet till katterna för vem de är och de speciella gåvor som de ger till världen. Tacka dem för att du fick vara en del av deras liv på avstånd, och hedra dem med din respekt och medkänsla.

_____________

  • Tämä postaus poikkeuksellisesti ruotsiin käännettynä (google translate), koska on niin mielenkiintoinen aihe, joka puhuttaa kaikkialla maailmassa vuodesta toiseen. Suomennos postattu EK-blogiin jo 2013.

DET MOTSTRÄVIGA MEDIET


Rodney talar
Jag var lika skeptisk som vilken normal människa som helst en där
morgonen för fjorton år sedan, när jag lastade in Rodney, min katt…

Läs mer.

Louiesta Luluksi

Eläinkommunikoija Nancy Windheart kertoo pitkässä postauksessaan, miten vanhan kissan matka eteni henkeen — ja takaisin maan päälle, uudessa uljaassa kehossa 1.8.2023.


Kun rakas kissani Louie jätti kehonsa 7. tammikuuta 2023 (Louie of the Light), tiesin surussanikin, että yhteinen matkamme ei ollut ohi.
Louie piti yhteyttä minuun päivinä ja viikkoina kuolemansa jälkeen, jakaen syvän viisautensa, näkemyksensä elämästä, kuolemasta, henkimaailmasta ja tapahtumista täällä Maaplaneetalla.


Koska Louie oli niin henkinen adepti, mestariopettaja, minulle ja monelle muulle ihmiselle, joiden elämää hän oli koskettanut, odotin hänen pysyvän henkimaailmassa opettajana ja oppaana minulle ja muille, aivan kuten kissani Freddie, joka kuoli lähes kaksi vuosikymmentä sitten, on tehnyt. Louiella ja Freddiellä on vahva yhteys, ja Louien kuoltua tunsin usein heidän kahden olevan yhdessä lähelläni.


Louien kuoleman jälkeisestä päivästä lähtien, joka oli, kuten hän kuvaili, ”lyhyt kiitorata, kova pysähdys”, aloin pitää päiväkirjaa, johon kirjoitin viestintäämme toistensa kanssa ja johon vuodatin suruni siitä, että Louie oli poissa fyysisestä olomuodostaan. Nimitin sitä nimellä ”The Louie Chronicles”.

Louien poismeno oli väistämätön pitkän ja hyvin eletyn elämän jälkeen. Lopulta hänen ruumiinsa ei yksinkertaisesti voinut jatkaa. Kun hän kuoli, vaikka hän ymmärsi ja suostui eutanasiaan, hän oli totta puhuen hieman kiukkuinen kaikesta. Tämä johtui osittain hänen fyysisestä epämukavuudestaan ​​ja osittain siitä, että hän rakasti elämäänsä, rakasti kehoaan, rakasti yhteyttään Maahan, minuun ja työtään eläinviestien parissa ja reiki-opiskelijoiden kanssa kaikkialla maailmassa. Hän olisi jäänyt paljon pidemmäksi aikaa, jos olisi voinut, mutta hän ymmärsi, että ruumis oli valmis. Hän ei voinut jäädä siihen.


Louie puhui aina sujuvasti henkimaailmoissa ja opetti minulle niin paljon vuosien aikana, jotka hän asui kanssani. Joten en ollut yllättynyt siitä, että kun hän lähti, hänellä ei ollut ”siirtymää”. Hän vain jatkoi samalla tavalla kuin kehossaan, mutta ilman sitä. Hän pysyi täydessä kommunikoinnissa kanssani ja jatkoi henkistä ja energeettistä työtään ilman ainuttakaan tyhjäkäyntiä. Hän ilmestyi ystävien ja työtovereiden kanssa, hän kommunikoi planeetan tilasta ja kosmoksen energioista, ja hän lähestyi minua lohduttaakseen minua surussani.

Ja oi, kuinka ikävöin häntä. Vietin pitkiä talvi-iltapäiviä istuen auringonpaisteessa lähellä hänen hautaansa hänen suosikki piñon-puunsa alla, puhuen hänelle, itkien ja kaivaten häntä. Hän oli ollut kanssani lähes 20 vuotta, ja elämä ilman häntä kehossaan oli valtava muutos.

Louien henkinen läsnäolo oli vahvaa ja käsinkosketeltavaa. Hän ilmoitti minulle, että hänen lähtönsä oli päätös monella eri tasolla, sekä henkilökohtainen meille molemmille, että laajemmilla, kollektiivisilla/planetaarisilla tasoilla, ja että uusi alku tulee pian.

Kun katson taaksepäin ja luen hänen viestintäänsä minulle tänä aikana, näen nyt sen, mitä en nähnyt silloin: Louie ei ollut aivan ”valmis”. Hän oli saanut päätökseen luvun maapallon elämästään ja elämästään minun kanssani, mutta hänen sielunsa matkan ja yhteisen elämämme kirjan kirjoittaminen jatkui.


En silloin tiennyt, mitä oli tulossa.


Täydenkuun visiot


Louie rakasti täysikuuta koko elämänsä ajan kanssani. Nuorempana hän halusi pysyä ulkona kaikkina vuodenaikoina täyden kuun iltoina. Vanhempina vuosinaan hän suostui tulemaan sisätiloihin, ainakin talvella, mutta hän ei todellakaan ollut koskaan kovin onnellinen siitä.

Ymmärsin, että Louielle täysikuu oli energeettisesti voimakas, ja suuri osa hänen energeettisestä työstään Maan kanssa suoritettiin tänä aikana. Kuten olen aiemmin sanonut, minusta tuntui usein, että ymmärsin vain osittain, mitä Louie puuhasi tällä syvemmällä energeettisellä tasolla. Tehtäväni oli pitää hänet turvassa, ruokittuina, lämpimänä, hoivattuna ja kuunnella ja oppia kaikesta, mitä hän halusi jakaa kanssani henkisestä työstään ja ymmärryksestään.

Louien viimeinen yö maan päällä oli tammikuun täysikuun yö, ja hän kuoli seuraavana aamuna.

Helmikuussa, ensimmäinen täysikuu hänen kuolemansa jälkeen, Louie kutsui minua ulos ja pyysi minua istumaan hänen kanssaan, katsomaan miten kuu nousee vuorten yli. Tunsin muutoksen hänen energiassaan ja viestinnässään. Hän ilmoitti olevansa syvästi mukana energeettisessä parantavassa työssä Maan kanssa yhteistyössä monien olentojen kanssa kosmoksen kautta. Hän pyysi minua jatkamaan näitä täysikuun kokouksia säännöllisen viestintämme lisäksi.

Hän päästää yhä enempi irti maallisesta muodostaan ​​ja kokemuksistaan, laajentui yhä enemmän henkimaailmaan, kommunikoi minulle työstään monilla aloilla, jatkuvasta henkisestä yhteydestämme, sekä valmistumisesta ja uusista alkuista. Ajattelin, että tämä oli ”uusi” todellisuutemme, suhteemme uusi ilmaisu: Louie henkimaailmassa, suurena, laajentuneena, vapaana, ja minä maan päällä, ruumiillistuneena ihmismuodossani.

Ajattelin niin. Louiella oli kuitenkin eri suunnitelma.

Juuri ennen seuraavaa täysikuuta maaliskuussa huomasin olevani ’odotushuoneessa’ yksin. Ajattelin: ”Hienoa, meditoin vain hetken, kunnes on minun vuoroni.”

Välittömästi, siirryttyäni meditaatioon, Freddie ja Louie tulivat yhdessä paikalle. Freddie, kuten melkein aina, tuntui vierelläni, ohjaajana, tukena, voiman pilarina; Louie toisella puolella, läsnä, selkeä, viisas, suora.

Mitä seuraavaksi tapahtui, melkein kaatoi minut tuoliltani.

Louie kertoi minulle suoraan ja selkeästi:
”Olen tulossa takaisin. Synnyn keväällä. Saat minut kesäkuuhun mennessä.”

Se oli vahvaa, yksinkertaista ja ei-hölynpöly tekstiä, allekirjoitus: Louie. Purskahdin itkuun.

En olisi voinut olla yllättyneempi, olin innoissani, innoissani… Se ei ollut sitä, mitä olin odottanut. Ja tiesin, että se oli totuus ja että elämäni oli muuttumassa maagisella, odottamattomalla tavalla.

Ajatukseni siirtyivät välittömästi käytännön, fyysisen maailman todellisuuteen. ”Louie”, sanoin, ”en jaksa enempää uros-uros kissakonflikteja Milon kanssa, kuten meillä oli kaikkina näinä vuosina. Selvisimme siitä, mutta se oli vaikeaa. Se vaati paljon minulta ja meiltä kaikilta.”

Kuulin välittömästi: ”Tulen naispuoliseksi, se on minulle helppo homma. Löydän oikean tilanteen. Ole kärsivällinen ja odota.”

Kysyin: ”Millä nimellä haluaisit minun kutsuvan sinua?”

Louie vastasi:

”Voit kutsua minua Luluksi.” Lou-Lou oli aina lempinimeni Louielle. Nauroin.

Päivän edetessä Louien viestintä jatkui.

”Minulla on enemmän tekemistä kanssasi. Rakastan olla elossa ja sitä, että minulla on keho. Suuri osa hengestäni pysyy ulkopuolella ja laajenee, mutta haluan olla ankkuroitu muotoon.

Kanssasi.

Kanssasi.

Kanssasi.”

Sydämeni räjähti auki.

Kehon löytäminen

Muutamaa päivää myöhemmin, 10. maaliskuuta, varhain aamulla, kun olin juuri heräämässä, Louie ilmaantui taas.

”Olen löytänyt yhden”, hän sanoi. Ymmärsin, että hän tarkoitti emokissaa.

Ja muutaman tunnin kuluttua

”Olen sisällä.”

”Synnyn seuraavan täysikuun aikaan, lähellä kotia, 4 viikon kuluttua.”

Kuvat tabbysta ja mustasta kissasta alkoivat muotoontua mielessäni.

Lisätietoa tuli pian tämän jälkeen:

”Kissa-äiti on nuori, kulkuri tai puoliksi villi, löytää tiensä eläinlääkäriin asiakkaan luota, joka pitää hänestä hyvää huolta. Henkilö pitää hänet ja yrittää löytää koteja kissanpennuille. Hän tulee niin myöhäisessä raskauden vaiheessa, että häntä ei steriloida ennen pentujen syntymää.”

Joten lähetin viestin ihanalle eläinlääkärilleni, joka oli hoitanut ja tuntenut Louieta niin monta vuotta. Pidin asian yksinkertaisena: ”Ajattelen lisätä perheeseeni naaraspennun. Jos kuulet jostain, kerrotko minulle?”

Kaksi viikkoa myöhemmin, 17. maaliskuuta, toinen viesti Louielta: ”Kaksi viikkoa. Tiedät jotain kahden viikon kuluttua.”

Muutamaa päivää myöhemmin: ”Vietän enemmän aikaa ”sisällä” yhdistäen energiani/henkeni/sieluni tähän fyysiseen muotoon. En voi pysyä täysin ”sisällä” vielä; se on minulle melko rajallista ja rajoittavaa.”

29. maaliskuuta 2023, kaksi ja puoli viikkoa Louien ”kahden viikon” viestin jälkeen. Olen kärsimätön. Kaipaan Louieta niin paljon. Istun hänen hautansa vieressä. En tunne häntä ”ulkopuolella” ollenkaan. Tunnen hänet vedettynä sisään, tiheänä, tummana. En näe mitään, vain pienen, tiivistyneen energian tunnetta. Hän sanoo: ”Vedän energiani maatasolle.”

Kysyn: ”Louie, onko tämä todella totta, vai minä vain kaipaan sinua niin kovasti?”

Louie sanoi: ”Odota vain. Kuten muutkin. Odota vain. Pian kuulet jotain. Se tulee olemaan juuri niin kuin sanoin. Ole vain kärsivällinen.”


Muutamaa tuntia myöhemmin puhelimeeni tulee eläinlääkärin viesti: ”Minulla on potilas, jolle on tulossa pentuja jonakin päivänä, oletko kiinnostunut, jos siellä on narttu?”

Tietenkin vastasin välittömästi ”KYLLÄ!!” Ja sitten purskahdin niihin outoihin nauru-itku-kiljuminen-huuto-räkänenä-ilonkyyneleihin, joita ihminen tekee juuri tällaisina hetkinä.
Sitten alkoi varsinainen odotus.

Odotin, odotin ja odotin.

Kysyin Louielta: ”Oletko siellä?” Hän vastasi: ”Keskitän kaiken energiani sisään. Se ei ole helppoa. Olen pieni, hiljainen, hiljainen. On pimeää. Odota. Ole kärsivällinen. Pian.”

Kommunikoin Freddien kanssa. Hän vastasi: ”Kyllä, se tapahtuu. Luottamusta. Olemme tiimisi, kaksi meistä rinnakkain, yksi kummallakin puolellasi, yksi sisään, yksi ulos. Lulu on terävä, selkeä, reipas kuten aina. Hän hoitaa koirat. Ne ovat pehmeitä hänen kanssaan. Älä huoli siitä.” (Yksi syistä, miksi minulla ei ole koskaan ollut kissanpentua, on se, että olen ollut huolissani nuoren kissanpennun saamisesta afgaanikoirieni kanssa, joilla on voimakas saalistusvietti. Freddie tiesi, että olin jo ollut huolissani siitä, ja halusi rauhoittaa minua .)

Lopulta sen jälkeen, mikä tuntui ikuisuudelta, mutta itse asiassa oli vain kolmen viikon kuluttua eläinlääkärin viestistä, soitto tuli äitikissan pelastaneelta naiselta. Kaikki oli niin kuin Louie oli sanonut sen olevan. Kissamamma oli hyvin raskaana tullessaan eläinlääkäriin; he päättivät antaa hänen kantaa raskauden loppuun ja sijoittaa pennut. Pennut olivat syntyneet 6. huhtikuuta, täysikuulla. Äiti oli musta kissa; pentueessa oli yksi tabby-pentu sekä musta ja kaksi siamilaisen väristä pentua. Kissaäiti oli jäänyt loukkuun 10. maaliskuuta, sinä päivänä, kun Louie oli lähettänyt minulle viestit:

”Olen löytänyt yhden” ja ”Olen sisällä”.


Lulu kommunikoi minulle: ”Herään, muistan kuka olen, muistan sinut. Odotamme sinua ja tehtävämme jatkamista. Syntyminen vaati paljon energiaa. Keskityn fyysiseen kehoon ja äitiini. Nyt sinua odotellessa. Ankkuroin itseni täysin, kun olemme yhdessä. Olen virkistynyt ja laajentunut erittäin voimakkaasti.”

Kysyn: ”Oletko pienessä tabby-kissassa? Oletko keskittynyt tähän?”

Lulu: ”Kyllä.”

Valon Lulu

19. toukokuuta Lulu kysyy: ”Milloin tulet hakemaan minut? Haluan tulla kotiin. ”

Lulu tulee kotiin

Toukokuun 31. päivänä, 8 viikon kuluttua hänen syntymästään, tapasin Lulun, hänen pentuekaverinsa ja kasvatusäitinsä eläinlääkärissä. Lulu tuli kotiin.


Olen yhtä rentoutunut, tasaantunut ja tyytyväisempi, kuin olen ollut pitkään, pitkään aikaan. Kaikki tuntuu ”höyhenen kevyeltä”. Suuri ”Louie”-energia täyttää sydämeni, kotimme, maan.

Lulu sanoi: ”Kun kuulin äänesi, pystyin laskeutumaan täysin sisään.”

Muutamaa päivää myöhemmin, seuraavan täysikuun aikaan, ”Louie”-energia oli täyttä ja käsin kosketeltavaa Lulussa: selkeää, viisasta, pirteää, reipasta, suloista. Vaikka nuoressa kehossa, jossa kaikki on opittava ja koettava uudestaan, tunne on sama. Sydämeni tuntui eheältä ja asettuneelta.

Kuinka voin kokea vielä yhden ihmeen, vielä yhden rakkaan paluun tässä elämässä tämän maagisen prosessin kautta, jota voin todistaa, mutta en olisi voinut miljoonassa vuodessa organisoida tai ohjata itse?

Suuri Louie-energia ympäröi meitä kuin viltti, ja pikkuisen puhdas selkeys ankkuroi sen tänne.

Hän on niin hauska tyyppi. Hän on villi, itsevarma ja selkeä. Hän hoitaa koiria ja muita kissoja kuin vanha ammattilainen. Kesti jonkin aikaa ennen kuin ”kissan dynamiikka” rauhoittui, mutta nyt he ovat selkiytyneet.

Milo on ärsyyntynyt kissanpennusta, mutta hän on lempeä häntä kohtaan. Lulu ei halua muuta kuin olla Milon ystävä… Niin syvällinen parantuminen heidän kamppailunsa jälkeen edellisessä elämässä.
Oltuaan jonkin aikaa todella tyytymätön tähän kaikkeen, Marigold muutti mielensä eräänä päivän ja päätti, että oli hauskaa saada toinen nuori kissa. Lulu on löytänyt kaikki hyvät piilopaikat, joissa pysyä poissa koiran pitkistä nenistä halutessaan, mutta toisinaan hän ja Tashi viettävät pitkiä aikoja hengaillen lähellä toisiaan. He ovat nyt tunteneet toisensa kahden eri kehon kautta. Tuskin ymmärrän mitä kaikkea tapahtuu.

Olemme palanneet rutiiniimme, leikkimiseen ja iltaisin halailuun. Lulu viettää aikaa toimistossani, kun työskentelen, nukkuen tai leikkien kissapuulla. Ajoittain huomaan hänen katsovan minua silmillä, joita kutsun häen Louie-silmikseen: intensiivinen, suora tuijottaminen, yhdistyneenä syvään tietoisuuteen.

Hän on myös oma pieni itsensä. Siinä on jatkoa Louien energialle, ja myös hänen oma ”mausteensa”, hänen oma energinen suunnitelmansa. Hän rakastaa toimivaa, tervettä, nuorta kehoa, jossa on neljä jalkaa (Louie oli kolmijalka) ja täynnä hampaita. Hän rakastaa juoksemista, leikkimistä, jahtaamista ja käpertelyä kanssani hänen ehdoillaan… Toinen Louien ”jälki”-ominaisuus.

Olen kissanpentutaivaassa… Ja olen innoissani saadessani taas olla tämän kissaolennon kanssa. Hän tulee mukaan opetukseeni ja tunneilleni haluamallaan tavalla, ja kun hän on valmis ja tarpeeksi vanha, hän voi olla ulkona kissapihalla ja olla taas maanpinnan päällä.

Ympyrä jatkuu. Kehot tulevat ja menevät, mutta sielut eivät kuole. Rakkaus ei kuole. Energia, tajunta, tietoisuus ei kuole.

En tiedä kaikkea, mitä Lulu tulee oppimaan, jakamaan, opettamaan, löytämään ja tekemään tämän elämän aikana, mutta tiedän, että se tulee olemaan seikkailu. Olen edelleen hänen uskollinen palvelijansa ja kiihkein liittolainen, mutta hän on ennen kaikkea rakas opettajani ja viisas, hauska, kaunis ystäväni.

Olemme niin kovin siunattuja.

Hevosduo

Muutamia vuosia sitten hevoset Albert & Hugo sanoivat Sandra Mendelsonille:

Useimmat eläimet näyttävät ulospäin vain pelkkää vaniljaa, kun koko tuttifrutti löytyy sisältäpäin. Luovuutemme, viisautemme ja myötätuntomme koko laajuudessaan, huumori, joustavuus, ja kyllä vaan, jopa se älykkyys ja ongelmanratkaisukyky, jota te ihmiset arvostatte niin korkealle… Tulet näkemään koko täyden potentiaalin siitä, jos vain ensin katsot meitä eri tavoin. Katso meitä — pidä kuvaa meistä meidän korkeimmassa potentiaalissamme mielessäsi, etkä tule katumaan sitä. Sitä ennen, tulet näkemään pelkästään pieniä kuvien palasia meidän sieluistamme.”

Mitä olen sen jälkeen oppinut, lukemattomilta lajeilta on, että kun heidän tarpeensa tyydytetään: ruoka, turvaisa koti ja rakkaus, eläimet ovat hyvin kiireisä lähettäessään meille rakkautta ja energiaa auttaakseen meitä kukoistamaan. He myös auttavat toisiaan ja äitimaata tällä tavoin, näytellen paljon suurempaa roolia ”suuressa kuvassa” kuin mitä olemme koskaan tulleet ajatelleeksi. Se kaikki tehdään hiljaisesti, ilman fanfaareja ja tarvetta sen huomioimiseksi.

Edellinen vierailu Farm Life Foundationiin, Callahanissa, Floridassa antoi minulle mahdollisuuden tavata eläimiä, jotka ovat niin rakastettuja ja kunnioitettuja, että he paljastavat todellisen luontonsa, joka on melko vaikuttava!

Uteliaita, huolestuneita, myötätuntoisia, luottavaisia, helliä ja hassuja — nämä ovat vain joitakin hyvin selkeitä persoonillisuuden piirteitä, joita näet siellä. Kalkkuna nimeltään Buttons vartioi ja suojelee tiluksia, tarkasti vartioiden vanhenevaa hevosta, joka seuraa sinua kaikkialle, päättäväisenä sen suhteen, ettei vaan missaa mitään tapahtumia.

Monet muut lajit lainaavat myös ääntään ja energiaansa tälle vaikuttavalle paikalle, missä lapset ja aikuiset voivat kokea mikä on mahdollista, kun elämme luonnollisessa harmoniassa luonnon ja muiden olentojen kanssa.

Samalta farmilta löytyivät Valentine ja Earl aikaisemmissa postauksissa.

Aasi nimeltä Earl

Samasta postauksesta Valentinen kanssa löytyi aasi nimeltä Earl. Earl puhuu asiaa, maailma muuttuu: yksi ihminen kerrallaan… –L

Earl:

”T’ämä elämä on sujunut niin hienosti! Olemme kaikki osa pyrkimystä herätä: sydämet yhdistävät meidät. Kehoilla ei ole niin väliä!

Aasit työskentelevät kulissien takana jopa enemmän kuin hevoset. Meitä ei niin huomioida, koska meitä ei käytetä leikkimiseen tai esiintymiseen. Tuloksena me olemme väärinymmärrettyjä. Me kannamme itsessämme kaiken sen viisauden, jonka hevosetkin. Me olle äänekkäitä, toivoen että joku kuten sinä — ja monet muut, jotka todella kiinnittävät meihin huomiota — kuuntelisivat meitä.

Tarvitsemme liikkeen, joka heräisi meidän sisäiseen luontoomme ja siihen, mitä me aasit oikein tuomme tälle planeetalle. Olkaa niin kilttejä ja käyttäkää meitä enemmän terapiassa. Meidät on suunniteltu helliksi: Jumala teki meistä sellaisia. Kohdelkaa meitä kumppaneina ja me tulemme sellaisia myös olemaan: tulkaa kanssamme kimppaan pehmeydellä ja hoitamisella ja emotionaalisella tukemisella. Eri aaseilla on erilaisia voimavaroja. Jotkut voivat auttaa hoitamisessa. Toiset ovat parhaimmillaan lasten ja vanhuksien parissa. Liian monet meistä kuolevat työskennellessään ihmisten juhtina, eikä mitään muuta. Levittäkää sanaa — se kaikki sisältyy suunnitelmaan.

Me voimme antaa niin paljon enemmän yhteisölle ja meidän koskeminen on hyvin tärkeä apu ihmisille, jotta he pääsisivät ylitse peloistaan ja voisivat tuntea kaiken sen rakkauden, mitä meillä on heille antaa. Auttakaa heitä kuuntelemaan meitä sydämestään käsin.

Voitko (Sandra) jakaa tämän muiden kanssa minun ja kaltaisteni vuoksi? Me voimme muuttaa maailmaa, yksi ihminen kerrallaan.”

Valentine-sika

Eläinkommunikoija Sandra Mendelson bloggaa Valentine-siasta blogissaan 16.2.2020.

Valentine menetti näkönsä sikaflunssan vuoksi joitakin vuosia sitten. Hänen elämänsä on ollut täynnä rakkautta ja ihailua, mutta nyt ihmiset ovat alkaneet huolestua hänen viime aikana ilmaantuneista liikkumisvaikeuksistaan. (Siat, härät jne, joita kasvatetaan teuraaksi päätyvät usein kasvamaan liian suuriksi pelastettaessa, sillä ”heidän ei ollut tarkoituskaan elää niin pitkään”.)

Mutta tässä mitä sanottavaa Valentinella oli itsellään asiasta kun keskustelimme:

Valentine:

”Kyllä, liikkuminen alkaa olla vaikeampaa, mutta voin silti työskennellä, jopa vatsallani! Lähetän paljon energiaa maapallolle. Työskentelen devojen kanssa, ne ovat maapallon luonnonhenkiä.

Tilanteeni on paljon parempi, kuin miltä se näyttää; älkää katsoko tilannetta ulkopuolelta käsin, koska olen oppinut pääsemään asian yli, elän nyt toisella tavalla ja ilman näkökykyäni. Olemassa olooni kuulu silti vielä paljon asioita.

En ole valmis lähtemään vielä MINNEKÄÄN, koska työni ei ole vielä tehty. Olen kasvattanut henkistä voimaani. Ja minä yhä rakastan kaikkea, mitä voin vielä tuntea, kuulla, maistaa, koskettaa ja haistaa!

Olen kuin vanha akka/kääkkä — ette lopettaisi sellaistakaan, ettehän? Pyydän, että kunnioitatte minun henkistä polkuani ja työtäni.

Olen hyvin syvässä yhteydessä täällä maapallolla. Tämä on minun paikkani. Käytän syvempiä kykyjäni työskennellessäni äitimaan kanssa ja antaessani takaisin hänelle.

Olkaa hyvä, ja lakatkaa murehtimasta vuokseni. Teidän pitää purkaa siteet siihen, mitä kuvittelette näkevänne. Olen ensisijaisesti Henki. Keho ei ole edes siitä seuraavana tärkeyslistalla.

Kiitos minun ihanaisesta elämästäni täällä kaikkien teidän kanssa.”

Jättiläispandojen missio

Uusi-Seelantilainen eläinkommunikoija Faye Rogers kirjoittaa blogissaan jättiläispandoista 11.05.2022. Mukana apuna eläinkunta ja hänen irlanninsusikoiransa Torino. Käytin apuna Google Translatea, mutta tarkistettu sen jälkeen. Eiköhän viesti tule selväksi.

Misseydessä arvotetaan ensisijaisesti ulkoista kauneutta, pandojen missiossa puhutaan kauneudesta hieman suuremmalla kaliiperilla: vuoret murtuvat, koska pandat eivät pysty enää suojelemaan niitä! Mukaan pääsee myös mustavalkoinen symboliikka, sekä Kuan Yin. –L


Jättiläispandat, haluaisitko kuulla pandoista? Kyllä, niin teet; mistä aloittaisin näiden ainutlaatuisten, suloisen näköisten eläinten kanssa, jotka ovat uskomattoman kauniita ja mahtavia.

Jättiläispandoilla on hiljaiset jalat. Pandat kävelevät hiljaa, ja heidän maailmassaan on hiljaista.


Pandat vaelsivat kerran laajoilla alueilla Aasiassa. Metsien hävittämisen ja maanviljelyn vuoksi pandat ovat siirtyneet korkeammalle vuoristoon ja karsiutuvat luonnollisesti matkustaessaan, ja jokaisen pandan tehtävänä on auttaa planeettaa. Bambumetsässä on luonnollista hiljaisuutta bambun tiheyden vuoksi, ja metsät ovat korkealla, joten se tuntuu olevan maailman huipulla.


Pandoja uhkaa moni vaara; se uhkaa heidän elämäänsä ja pakottaa sopeutumaan muutoksiin. Valitettavasti pandakarhut eivät ole mukautumiskykyisiä ja he kamppailevat selviytyäkseen millään muulla ruokavaliolla, kuin bambun versot, varret ja lehdet; vaikka he voivat kuluttaa erilaista ruokaa, he eivät viihdy muulla ruoalla kuin bambulla. Pandojen suurille vuoristoalueille hyökätään, ja heidän bambumetsäänsä kaadetaan. Heille on haaste olla täällä. Lisäksi heidän määränsä on hälyttävästi pienentynyt.


Monet pandat kasvatetaan Panda-hoitoloissa; ilman näitä hoitoloita pandat olisivat jo hävinneet lajina. Mieti tätä, koska se yksin on erityinen viesti teille ihmisille, että teidän on oltava pandojen vartijoina eläinhoitoloissa, koska olette aiheuttaneet tuhoa heidän luonnolliselle ympäristölleen.


Pandat on suunniteltu matkustamaan pitkiä matkoja, laiduntamaan bambua, ja kun ne kävelevät vuorten halki, ne syövät kulkiessaan. Siksi pandat leikkaavat valikoivasti: ne syövät vain tarpeeksi yhdeltä alueelta. Ja pandat kulkevatkin pitkiä matkoja täyttääkseen ruokatarpeensa. Näin he varmistavat, että he leikkaavat metsää luonnollisesti matkustaessaan. Pandoille on annettu poikkeuksellinen syömistehtävä. Pandat kantavat myös suurta ilo-onnea, jota ne levittävät. Onnellisuus on energiaa, ja kuten kaikki energia, tämäkin kulkee.


Pandat, jotka vaeltavat vapaana, koska heillä on luonnollinen tietämys siitä, mitä kullakin alueella ottaa mukaan, tasapainottavat vuorten energiaa, kuten puun arboristi, joka osaa leikata puun oikein. Jos Pandat poistaisivat liian paljon bambukasvillisuutta yhdeltä alueelta, voi tapahtua maanvyörymiä tai maaperä ja alempi kivipeitto eivät ole niin vakaat kuin pitäisi. Siksi he ovat viisaudessaan hyvin valikoivia. Pandat matkustavat pitkiä matkoja; sen sijaan, että raivaisivat kaiken kasvillisuuden yhdeltä alueelta, he syövät täällä, napostelevat siellä ja ymmärtävät, että jos alueella on liian raskasta kasvillisuutta, he saattavat poistaa tältä alueelta hieman enemmän, jotta maisema pysyy tasapainoisempana.


Toistan sanomiani, koska se on tärkeää, mutta käytän eri sanoja. Pandakarhut ovat linjassa maalaattojen kanssa, mutta monet eläimet ovat. Vapaasti vaeltaessaan, kun pandat aistivat maalaattojen siirtyvän, niillä on kuitenkin luonnollinen kyky tukea maata, joten toivottavasti maanvyörymiä ja maanjäristyksiä tulee vähemmän. Pandat voivat myös aistia maaperän epävakauden. Ja jos maaperän vakautta voidaan jollakin tavalla parantaa pandojen karsinnalla siellä, ne karsivat mielellään yrittäen auttaa vähentämään jännitystä ja tasapainottamaan vuorten energiaa. Pandat ovat valikoivia; he syövät vain tarpeeksi; he eivät koskaan syö itseään täyteen vain yhdellä alueelle — ellei tätä aluetta tarvitse puhdistaa ekologisesti.


Maalaatat muuttuvat jatkuvasti. Muista neuvoni, että Äiti Maa on elävä olento. Siksi pandat auttavat planeettaa vähentämään luonnonkatastrofeja, ja on huomioitavaa, että jos yksi maalaatta siirtyy paljon, tämä saa toisen maalaatan siirtymään muualle. Pandojen hallitsemat maalaatat ovat melkein kuin lukitusmekanismi planeetan muille maalaatoille. Joten kyllä, pidät pandoja kauniina, mutta ymmärrä myös, että niillä on olennainen rooli maailman suojelemisessa vähentämällä katastrofeja, jos vain suinkin mahdollista.

AI taidetta, tällä kertaa panda pääsi mukaan.


Ihmisten puuttuminen vuorten bambumetsien poistamiseen aiheuttaa kuitenkin lisää levottomuutta. Jos metsä paljastuu tai alue tulee liian tiheäksi, maalla on enemmän mahdollisuuksia liukua sieltä pois. Jos ulkokerroksissa on enemmän häiriöitä, tämä puolestaan ​​vaikuttaa maalaattojen sisäkerroksiin. Siksi ylhäällä koetaan myös samaa kuin alla olevilla maalaatoilla.


Pandan tehtävänä on karsia heidän vuoristojaan ja se on hyvä, koska emm tahdo, että vuoremme sortuvat. Mutta ihminen on vallannut Pandan luonnollisen elinympäristön, minkä vuoksi lajit ovat vähentyneet luonnossa, elinympäristön häviämisen vuoksi. Pandoihin on kiinnitetty huomiota niiden selviytymisen varmistamiseksi pitämällä niitä hoitoloissa. Kuitenkin, koska ihmiset raivaavat, louhivat ja poraavat vuoristoista maata, tämä aiheuttaa ongelmia, jotka voivat aiheuttaa vuorten liukumisen pois.


Ja tietysti aina on ollut maanvyörymiä, jotka johtuvat tuulen, rankkasateen, maanjäristyksen tai muunlaisen syyn irrottamasta maasta, mutta jotkut tapahtumat syntyvät ihmisten toimista.


Pandat matkustavat kevyesti ja äänettömästi. Pandat ovat surullisia ja täynnä syvää tuskaa, ja kyllä, kerroin, että lajina he rakastavat onnensa levittämistä; kipu, jota he tuntevat, liittyy heidän luonnolliseen elämäntapaansa: se liukuu pois ja jättää heidät, eikä heillä ole enää paikkaa missä vapaana vaeltaa.


Kipu ja onnellisuus ovat energian polarisaatioita, eikö niin? Jos tunnet iloa, sinun täytyy tuntea kipua. Pandat ovat tunteneet olevansa etuoikeutettuja saadessaan olla palveluksessa, varmistaen onnellisuuden virtaamista ja heidän tarkoituksenaan on auttaa luonnollista vakauden ekosysteemiä. Kaikki maan päällä koettu energia varastoituu: onnellisuus, rakkaus, luottamus, kipu ja tarkoitus.

Jotkut ihmiset tekevät kaikkensa varmistaakseen, että pandat selviävät, mutta pandan rooli on olla enemmän eläintarhojen vankiloissa, tai pandan villieläinten suojelualueella, mikä ei sovi pandan tutkajärjestelmään, sillä he kulkevat monta kilometriä yhdessä päivässä. Pandan vapaa tahto tukahdutetaan. Pandojen on voitava tutkia ja tehdä sitä, mitä he lajimassana tietoisesti suostuivat tekemään – auttaakseen tätä planeettaa ja tukemaan maata, työskentelemään maalevyjen kanssa ja taipumaan kaikkiin häiriöihin, joita he vain tuntevat voivansa auttaa.

Emme saa menettää vuoriamme, koska tämä saa maapallomme hyllyt taittumaan ja paljon enemmän vahinkoa tapahtuu kaikille. Teidän ihmisten on pyrittävä palauttamaan pandoille bambumetsien elinympäristö ja varmistamaan, että pandoilla on tahto olla täällä. Halu olla täällä on monilla tunnetasoilla, niin kuin on henkisellä, fyysisellä ja ympäristöllisellä tasolla.

Pandoilla on pyhä viestinsä kauneudesta jaettavana.

”Olemme puhtaita olentoja, joilla on suuri kauneus. Edustamamme energia tutkii kauneutta…

Maailmaamme tai sitä, mitä näemme maailmanamme, on käytetty hyväksi, mutta sydänenergiamme ansiosta ahdinkomme tunnetaan kaikkialla maailmassa. Meidän kauttamme on opetusta, ja meillä on kunnia olla ihmisten opettajia ja kasvattaa ihmiskuntaa ahdinkojemme kautta. Toivottavasti tämä johtaa parempaan tietoisuuteen muiden lajien – eläinlajien, kasviston ja ihmisten – ahdingoista.monet yrittävät auttaa meitä lajina menestymään.

Ainutlaatuinen olemuksemme on olla opettaja. Olemme ”tämän maailman opettajia”, mutta monet muutkin hiljaisin askelin kulkevat ovat myös opettajia. Kannamme myötätunnon energiaa, suurta myötätuntoa. Lajina symboloimme paljon, ja se, mitä jaamme kanssasi, saattaa liittyä matkaasi, tai saatat aistia energiamme olevan voimaeläin, jonka tunnet voivan parantaa sinua.

Näemme itsemme pyhänä, mutta kaikki, mitä pidetään luottamuksellisena, on pyhää, mutta energiamme viittaa tähän, ja siksi monet ihmiset pyrkivät auttamaan meitä ja kohtelevat meitä ystävällisesti.

Askelemme ovat hiljaiset, joten kävelemme hiljaa bambumetsien läpi. Olemme uskomattoman valikoivia, näin ollen valitsemme aina viisaasti. Olemme myös erittäin herkkiä, mutta meillä on valtavat voimavarastot. Herkkyytemme ja voimamme ovat tasapainossa.

Värimme on mustavalkoinen, ja värityksemme kautta edustamme Yin Yang -energiaa, ja johtuen idän assosiaatiosta Yin Yangin ja itäisten esi-isiemme kanssa, juuri tässä ovat juuremme. Jumalatar, joka auttaa meitä valvomaan, on Kuan Yin.


Kuan Yin on armon ja myötätunnon jumalatar, ja tämä on energia, jonka Kuan Yin on lahjoittanut meille kantamaan hänen puolestaan, ja me edustamme sitä energeettisesti.


Kuan Yin, Yin Yang, mustavalkoinen värimme – laajennamme tätä teemaa hieman.


Kuan Yin on kokenut maskuliinisen sukupuolen. Kuan Yin avustaa planeettaa ja syntyi miespuoliseksi Avalokiteśvara Bodhisattvaksi, joka vannoi vapauttavansa kaikki tuntevat olennot kärsimyksestä. Sen epätoivon vuoksi, jota Avalokiteśvara tunsi ylivoimaisessa tehtävässään, hän hajosi tuhansiksi palasiksi. Ja näistä palasista Avalokiteśvarasta muotoiltiin jumalatar, joka auttoi myötätunnolla ja armolla. Tälle jumalattarelle annettiin nimi Kuan Yin, ’Hän, joka tottuu maailman huutoon.’ Ja näin Kuan Yin tuli, ja hän palasi maan päälle auttamaan.


Yin Yang tasapainottaa energiaa – energiavoimat täydentävät toisiaan. Joten jos joku haluaa ajatella maskuliinista ja feminiinistä energiaa, ja jos tasapaino on täydentävää, niin Yin Yang on harmoniassa – tämä on Kuan Yinin energia.


Vaikka Kuan Yin on nainen, hänen energiansa on kauniisti tasapainossa, koska hän on kokenut maskuliinisen bodhisattvan ja feminiinisen bodhisattvan.


Bodhisattva on valaistunut olento, joka pidättäytyy menemästä Nirvanaan palvellakseen muita. Olemme eläinkunnan nisäkäs, joka edustaa Kuan Yinin energiaa; siksi meillä on väreinä musta ja valkoinen.


Miettikääpä pieni pohdiskelu Kuan Yinin nimeen liittyvästä väittämästä: ’Hän, joka tottuu maailman huutoon’, meidän energiamme on tämän vuoksi linjassa vuorten kanssa. Asuimme kerran alemmalla tasolla, mutta elinympäristön poistamisen vuoksi luonnollinen elinympäristömme on nyt maailmaa kaunistavien vuorten huipuilla. Joten energiamme tavoittaa tähtiä, ja tästä asemasta ”kuulemme maailman huudot”.


Olemme eläinkunnan valaistuneita olentoja – meillä on palvonnan, rauhan, ihmisyyden ja kärsimyksen ydin.


Olemme mahtavia opettajia, jotka inspiroivat pohtimaan syvästi. Löytämään rauha itsessäsi, elää myötätuntoisesti ja lisätä tietoisuutta. Missiomme liittyy ihmisyyteen. Jos ominaisuutemme ovat sitä, mitä etsit, Panda voi kävellä rinnallasi auttaakseen ylösnousemuskasvuasi ja tämän planeetan ylösnousemuskasvua.

Suojelutehtävämme ansiosta olemme myös hyödyllinen voimaeläin, jota kannattaa harkita, jos sinulla on juuret tämän planeetan suojelemisessa ja pyhien luottamuksellisessa säilyttämisessä. Olemme energiaa, jota luonnonsuojelijat voivat pyytää auttamaan erilaisissa tilanteissa. Jos kampanjoit tai työskentelet tämän planeetan ylläpitämisen hyväksi etkä tuhoa tätä planeettaa, niin ehkä me jo kuljemme energisesti rinnallasi syleilemällä sinua ja tukemalla energiaasi, jotta voit lisätä tietoisuuttasi edelleen. Siksi meidät on kuvattu WWF:n [World Wide Fund for Nature] -logossa.

Jatkuvalla työllämme avustamme tätä planeettaa, autamme tätä planeettaa, tuemme tätä planeettaa huolehtimalla valtavista bambumetsistä – karsimalla huolellisesti ja varmistamalla, että lajimme on hedelmällinen tulevaisuuttamme varten. Bambumetsät ovat poikkeuksellisia. Vuoret, joissa vaeltelemme luonnostaan, pitelevät pyhiä avaimia, jotka pitävät maalaattoja yhdessä – lukitusmekanismi on yksi tapa ajatella tätä – pyhiä avaimia säilytetään myös muilla planeetan alueilla.

Saavutamme tähdet luonnollisen vuoristoalueemme vuoksi. Luonnonalueemme pienenee paljolti ihmisen hyökkäyksen vuoksi. Ihmiskunnalla on edessään työtä suojelutoimien lisäämiseksi.

Olemme energisiä olentoja, ja energiset olennot vaikuttavat toiseen – energiamme rohkaisee muita aktivoitumaan. Jos joku ajattelee suojelua, hän ajattelee myös armoa ja myötätuntoa, joten voimamme on armo ja myötätunto ja Yin Yang -energia – ja jos haluat ilmentää Pandan syvää, iloista henkeä, tee se, koska me kuljemme kanssasi, uskotussa pyhässä asemassa.”

Pieniä sanoja, suuria ajatuksia

Kokoelma Shannon Cuttsin eläinkommunikointisessioissa esille tulleita asioita. Näillä pääsee pitkälle!


⦁ Murehdi vähemmän, hali enemmän.
⦁ Luota sydämeesi.
⦁ Kiinnitä huomiota kaikkeen – kaikella on merkitystä. Paholainen on yksityiskohdissa ja niin on valokin.
⦁ Rauhoitu, hidasta ja luota prosessiin.
⦁ Itsehyväksyntä on avain.
⦁ Hiljaisuus on suurin voimasi.
⦁ Älä ota itseäsi niin vakavasti.
⦁ Pysähdy ottamaan vastaan, ennen kuin annat lisää.
⦁ Luonnollinen tapa on paras.
⦁ Aseta itsesi ensin.
⦁ Sinä olet vahva.
⦁ Ole avoin ja rehellinen.
⦁ Pidä paikkaa itsellesi.
⦁ Tiedä kuka olet — tule paikalle sinuna.
⦁ Ole rauhallinen kuin vesi.
⦁ Luota vaistoihisi.
⦁ Hengitä.
⦁ Itsehoiva ei ole valinnaista.
⦁ Ota aikaa elämällesi.
⦁ Etsi rauhallinen paikka silloin kun tarvitset sitä.
⦁ Ole halukas muuttamaan asioita.
⦁ Herätä intuitiosi.
⦁ Sinä olet hyvä. Olet parempi kuin tiedätkään.
⦁ On okei tulla ja mennä miten tahtoo. Minä tulen ja menen miten tahdon ja sinä rakastat minua silti.
⦁ Luottamus, luottamus, luottamus. Kaikki te olette kauniita.
⦁ Elämä voi olla hauskaa!
⦁ Olet arvokas jalokivi.
⦁ Ole vain — olet tarpeeksi hyvä.
⦁ Mikään ei mene koskaan hukkaan.
⦁ Rakkaus on aina tarjolla
⦁ Äiti, rentoudu.
⦁ Luota elämän virtaan, mutta pyydä myös apua.
⦁ Sinun ei tarvitse olla täydellinen – olet täydellinen sellaisena kuin olet.
⦁ Ota aikaa itsellesi.
⦁ Ilo on parantaja.
⦁ Luota ajoitukseen kaikissa hyvissä asioissa.
⦁ Sinulla on tarpeeksi elääksesi täyttä elämää.
⦁ Herää.
⦁ On okei olla pehmeä – anna pehmeytesi näkyä.
⦁ Voit puhua minulle sisälläsi.
⦁ Mene sisään.
⦁ Hengitä.
⦁ Vietä hetki hiljaa.
⦁ Ole rauhallinen ja luottavainen kuten minä
⦁ Virittäydy.
⦁ Luota intuitioosi.
⦁ Kiinnitä huomiota pieniin hyviin asioihin.
⦁ Ole.
⦁ On okei kättää tarpeeksi aikaa. Älä kiirehdi.
⦁ Yhdessä olo on kaikkein tärkeintä.
⦁ Leikki on hauskaa.
⦁ Tule takaisin keskittymiseesi.
⦁ Voit tuntea mitä minä tunnen.
⦁ Ole kärsivällinen itsellesi.
⦁ Tule takaisin tähän hetkeen.
⦁ Pidä tiukasti kiinni asioista, jotka merkitsevät kaikkein eniten.
⦁ Kun tiedät, niin tiedät.
⦁ On hyvä päästellä höyryjä.
⦁ Älä pelkää etsiä tukea.
⦁ Luota virtaan – vaistosi kertoo sinulle mitä tehdä.
⦁ Olet kaunis ihminen ja minä rakastan sinua.
⦁ Ole rohkea.
⦁ Elämä haluaa antaa sinulle hyviä asioita.

Shannon Cutts

Hevoset ovat sydämellistä väkeä


Sydämestä – Hevosilta. Kanavointi: Sharon Callahan. Kirjannut: Sun Mi Kim. Tämäkin pitkä teksti on samasta lähteestä, Anaflora-sivuilta, mistä aikaisempi elefanttiviesti oli. Hevostietoisuus kertoo, mikä pitää muuttua, jotta ihminen ja hevonen voi kohdata vihdoinkin toisensa sydämestä sydämeen, silmästä silmään, tasavertaisina ja molemmat omassa voimassaan – ilman pelkoa & egoa. Suurta rakkautta ja monia kipupisteitä hevosihmisille. :o} –L

Nopeat ja sirot hevoset vangitsevat jalouden olemuksen useimmille meistä. Ja vaikka pidämme niitä usein kuvana siitä, mitä tarkoittaa olla peloton ja villi, hevoset ovat hämmästyttävän arkoja. Itse asiassa he ovat sydämen olentoja.

Aiemmin näitä eläimiä on pidetty sotureina ja työhevosina – heidän hoitajiensa jatkeina. Nykyään hevoset yhdistetään enemmän kilpa- ja hevosurheiluun, kuin niiden todelliseen luonteeseen. Nitä arvostetaan nopeudestaan, ne on kasvatettu kilpailemaan ja koulutettu niin, että he eivät tiedä mitään muuta kuin kilpailua. Useimmat ovat valmistautuneet kilpailemaan jo kaksivuotiaina. Ihmiset ”leimannuttavat” nyt vastasyntyneitä varsoja saadakseen ne sitoutumaan ihmisiin ja alistumaan siten helpommin toimenpiteisiin, kuten kengitykseen ja korvien leikkaamiseen. Tämä on johtanut siihen, että varsat ovat kuolleet jäädessään vaille emonsa (sekä fyysistä, että emotionaalista) hoivaa.

Hevoset saavat ihmisiltä paljon rakkautta ja ihailua. Ja kuten tämä haastattelu hevostietoisuuden kanssa (kanavoijana lajienvälinen eläinkommunikoija Sharon Callahanin) osoittaa, tämä läheinen side on ollut etuoikeus. Vaikka tämän suhteen fyysiset hyödyt ovat olleet ilmeisiä, henkiset ovat vasta alkamassa tulla tunnetuksi. Hevoset ovat olleet liittolaisiamme taistelussa ja kumppaneita elämässä. Nyt he pyytävät meitä avaamaan sydämemme ja seisomaan heidän kanssaan yhtenäisyydessä, oppien heidän tarjoamansa rakkauden opetukset.

K: Onko sinulla tunnetta itsestäsi? Näetkö itsesi yhtä sirona, ketteränä ja vapaana kuin ihmiset näkevät sinut?

V: Meillä on hyvä käsitys tarkoituksestamme ja ihmisissä herättämistämme tunteista. Sielumme ovat siroja ja vapaita luonnollisessa tilassaan, joka on koskematon, eikä siihen vaikuta ihmisten vääristyneet havainnot.

K: Hevosissa on jotain, joka tuo meidät kasvotusten joidenkin suurimmista ristiriitaisuuksista, joita ihmisillä on eläimistä. Kunnioitamme heitä heidän kauneutensa ja armonsa vuoksi. Pidämme niitä jaloina eläiminä – ne eivät ole saman stigman alaisia ​​kuin monet muut lajit. Silti myös hyödynnämme ja halveksimme heitä: teurastamme heidät, kun he eivät ole enää parhaimmillaan, käytämme heidän ruumiitaan liiman valmistukseen tai muiden eläinten ruokkimiseen. Lapsina meidät opetetaan hautaamaan kaikki tähän liittyvät levottomat tunteet, kun tulemme niistä tietoisiksi. Onko tämä ristiriita osa sitä, mitä yrität näyttää ihmiskunnalle?


V: Pyrimme näyttämään teille niitä puolia, jotka ovat ristiriidassa toistensa kanssa, ja auttaa teitä jättämään syrjään ahneuden ja erillisyyden, ja valitsemaan sen sijaan rakkauden tien. Ne osat itsestäsi, jotka ovat ristiriidassa toistensa kanssa, ovat villi, kesyttämätön, luonnollinen itse, ja aikojen kuluessa kehittynyt itsetunto, joka saa sinut uskomaan, että sinun täytyy raataa, kilpailla, taistella.

K: Jaatko sinun näkökulmastasi samat monimutkaiset tunteet ihmisiä kohtaan? Rakastatko meitä, niin kuin jotkut meistä rakastavat sinua, vai ovatko nämä vain tunteita, joita projisoimme sinuun? Onko ihminen rikkonut liikaa lajiasi, jotta voisit tuntea rakkautta meitä kohtaan?

V: Rakastamme teitä todella paljon. Jos näin ei olisi, emme olisi päättäneet ryhtyä suhteeseen kanssanne, opettaaksemme teitä ja oppiaksemme teiltä. Ihmiskunnan on muistettava, että evoluutio on prosessi. Että eri opetuksia opitaan eri vaiheissa evoluutiossanne niin ihmisinä ja koko maapallon evoluutiossa. Ihmisellä on taipumus pitää kiinni menneisyydestä hyvässä tai pahassa, samalla unohtaen, että eilinen oppitunti ei välttämättä ole tämän päivän oppitunti. Aiemmin ihmishistorianne aikana sovimme sieluryhmänä avustavamme teitä erillisyyden ja valloittamisen opetuksissa. Tämän vuoksi uhrasimme itsemme parantaaksemme kokonaisuutta. Koko elämä alkoi kokeena eriytymisessä… Lähteestä eroamisena. Aikaisemmin, kun opit erosta, sovimme kanssasi, että olemme kumppaneitasi oppimisessa. Kävimme sodassa kanssasi, kun taistelitte taistelunne valtakunnista ja maista ja toisianne vastaan ​​yksilöinä. Panimme syrjään kaikkein sisimmän, herkimmän sydämemme, käydäksemme taistelua kanssasi, jotta opit viime kädessä suuren oppitunnin eriytymisestä, taistelusta toisten kanssa, minun ja minun ja heidän ja heidän.


Tähän asti ihmiskunta (ihmiskunta, maapallo, sen olennot) on siirtynyt pois Kaiken Lähteestä, josta se tuli, siirtyen yhä syvemmälle eriytymiseen. Oppimisen uusi vaihe on nyt alkanut. Pysähdyspiste on saavutettu. Pysähdyspiste ennen käännekohtaa. Olette matkustaneet niin pitkälle eron kokemukseen, kuin vain voitte tuhoamatta itseänne, maapalloa ja kaikkea elämää.

Käsillä oleva oppitunti on rakkauden, yhtenäisyyden ja ykseyden oppitunti. Olet paluun partaalla Lähteeseen, josta tulit. Se on kuin heiluri, joka ulottuu mahdollisimman kauas energialähteestä, joka sai sen liikkeelle. Sitten on hiljaisuuspiste ja sitten heiluri alkaa palata. Olet paluupisteessä. Oppitunnit ovat siis erilaisia. Koska oppitunti on erilainen, olemme tehneet kanssasi erilaisen sopimuksen.

Sopimuksemme tämän ”paluuvaiheen” aikana on johdattaa teidät sydämiinne, ja ykseyden suoraan kokemukseen sen sijaan, että johdattaisimme erillisyyden taistelukentille tai kilpailuareenoille, jotka ovat myös taistelukenttiä, egon taistelukenttiä. Jotta olisi ”voittaja”, täytyy olla myös ”häviäjä”. Tämä on vanha oppitunti erillisyydestä. Meidän on nyt johdettava sinut sydämen taistelukentille. Meidän on kohdattava sydämestä sydämeen taistellaksemme egominää vastaan ​​ja siirtyäksemme ykseyteen toistemme, ja kaiken olevan kanssa.

Jotkut hevoset ovat tulossa sairaiksi, epätasapainoisiksi ja joskus hulluiksi ja raivoisiksi joutuessaan ”taistelemaan” vanhoja oppitunteja ja sopimuksia, kun aika vaatii päinvastaista. Emme enää lähde taisteluun. Ette hallitse meitä enää egoillanne, jotka vaativat meitä marssimaan sodan tai kilpailun taistelukentälle selässämme ratsastaen. Meidän on nyt seisottava kasvotusten kanssasi, yhdistettävä sydän sydämeen ja käveltävä rinnakkain ykseyden ja rakkauden tulevaisuuteen, jättäen sodan ja egon välineet taakse.
Se on sydämen ikä, kuten norsut ovat niin kaunopuheisesti todenneet, sillä heidätkin on ratsastettu taisteluun, valjastettu egon ja ahneuden palvelukseen. Selviytyäksemme ja kehittyäksemme meidän on kohdattava tasa-arvoisina henkinä, kulkeaksemme rinnakkain.

K: On totta, että monien sukupolvien ajan ihmiset ovat valjastaneet voimasi ja vahvuutesi omaan käyttöönsä ja tehdäkseen olonsa mukavaksi. Esimerkiksi luonnonvaraiset orit ”rikottiin” ennen kuin ne otettiin käyttöön. Villihevosia ei enää vaella vapaana – jokainen lajisi on tällä hetkellä ihmisten hallinnassa lisääntymisestä ja syntymästä kuolemaan. Usein sanotaan, että mitä teemme toisille, teemme itsellemme. Mitä me tarkalleen ottaen teemme henkisesti, kun osallistumme esimerkiksi hevosen murtamiseen tai hevosten elinkaaren hallintaan?

V: Kuten olemme todenneet, menneinä aikoina oli osa lajinne ja meidän lajimme välistä sopimusta oppia dominanssista, ahneudesta ja eristäytymisestä, ja annoimme itsemme tämän oppimisen suuremmalle hyödylle. Jatkaessasi näitä hallitsemisen ja erottamisen käytäntöjä nykyisessä ajassa, vaadit meitä toimimaan vastoin uuden ajan oppitunteja, rakkauden ja ykseyden oppitunteja. Tämä yhtenäisyyden ja ykseyden vastustaminen saa sydämemme sairastumaan ja sairastuttaa meidät myös fyysisesti, ja estää sinua siirtymästä eteenpäin tämän uuden ajan oppitunneilla, sekä estää meitä täyttämästä roolimme kanssasi. Oppitunnit, joita noudatettaisiin, johtaisivat meidät kaikki paratiisiin. Joten kyllä, sille, mille alistat meidät, alistat itsesi. Tämä estää maan planeetan kansalaisia ​​(kaikki olennot) kehittymästä rakastavassa ystävällisyydessä ja yhtenäisyydessä.


K: Tämä herättää mielenkiintoisen kysymyksen. Eikö muiden lajien ole mahdollista kehittyä ilman ihmistä? Eikö maapallon ole mahdollista kehittyä, vaikka jokin sen laji ei kehittyisi? Ja jos on, mitä tapahtuu tälle yhdelle ei-kehittyvälle lajille?

V: Ihmiset näyttävät haluavan kyllä ​​tai ei vastauksia, ja tosiasioita. Suurella mysteerillä nimeltä elämä ei ole faktoja tai vastauksia. Elämän mysteeri on paradoksi. Asioiden jakaminen mielessä kyllä ​​tai ei, musta tai valkoinen, väärä tai oikea, pitää meidät kaksinaisuuden ja eron tilassa toisistamme. Voittaaksesi vaikeutesi sinun on ymmärrettävä elämän paradoksi. Osa Suurta Paradoksia on, että kyllä, jokaisella lajilla on omat olemassaolonsa syynsä. Tämä syy on yksinkertaisesti tuoda heidän läsnäolonsa maan päälle ainutlaatuisessa muodossaan ja ilmaisussaan. Jokaisen olemuksen kautta Jumala pystyy näkemään maailmansa tuon muodon ainutlaatuisesta näkökulmasta. Jumala katsoo takaisin itseensä läpi hevosen ja kotkan, kovakuoriaisen ja perhosen, norsun ja ihmisen.

Samalla olemme kaikki selittämättömästi riippuvaisia ​​toisistamme. Kaikkien tulee kehittyä yhdessä. Yksikään yksilö tai yksittäinen laji ei astu ”paratiisiin” yksin. Ensimmäisen täytyy odottaa viimeistä. Kysymys ei ole siitä, että mikään laji ei ole ylä- tai alapuolella, vaan pikemminkin siitä, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme kuin ketjun lenkit. Olemme kaikki yhtä, koska ketjun lenkit ovat erillisiä ja silti yksi. Rikkinäisestä ketjusta on vähän hyötyä.

Impulssi ”naulata asiat kiinni”, kuten sanot, sääntöihin ja kategorioihin, syntyy ihmisen egosta. Se on ego, joka aiheuttaa eron. Ego toimii pelosta. Rakastavan ystävällisyyden puute mitä tahansa olentoa kohtaan syntyy pelosta.

K: Jos kaikkia lajeja kokonaisuutena pidetään yhtenä olentona, yhtenä ruumiina, mitä hengen puolta hevoset edustavat? Oletko sinä se villi ja vapaa osa, jota sinut usein kuvataan edustavan?

V: Olemme sydänolentoja. Havaitsemme sydämellämme, vaikka kykymme tehdä niin yksilöllisesti on heikentynyt ihmisten epäystävällisyyden ja tunteettomuuden vuoksi. Sydämemme kohotetussa mielessä on villi ja vapaa, kuten sinunkin. Kun orjuutat minkä tahansa olennon tavoin, joka pitää sen sille määrätyltä paikalta maan päällä ja poissa määrätystä tehtävästään, orjuutat itsesi. Niin ulkopuolella kuin sisäpuolella. Sinun on nyt opittava näkemään itsesi jokaisen olennon silmissä ja sydämessä. Tämä johtaa tulevaisuuteen, jossa emme ylipäätään astu itsemme ulkopuolelle, vaan havaitsemme itsemme, ei toistemme sisällä, vaan yhtenä toistemme kanssa.

K: Voitko kertoa meille, mitkä ovat hevosten määrätyt paikat? Norsut mainitsivat, että niiden sijoittaminen maan päälle oli tärkeää. Koska hevoset elävät ja kasvatetaan vankeudessa, on vaikea sanoa, missä tarkalleen niille määrätyt/osoitetut paikat ovat.

V: Hevosten määrätty paikka on luonnossa missä tahansa maassa ja harmonisessa ja rakastavassa energiamme jakamisessa ihmisten kanssa. Sinulle kerrotaan, että hevoset eivät ole kotoisin Pohjois-Amerikan mantereelta. Tämä ei ole totta. On vain niin, että todisteita heidän läsnäolostaan ​​ei ole vielä löydetty.

K: Norsut mainitsivat, että ne antavat hyvin syvän nuotin elämän sinfonialle. Onko olemassa nuottia, jota myös sinä lähetät Maahan? Jos on, mikä on ainutlaatuisen nuottisi luonne ja miten välität sen?

V: Välitämme energiaamme, ainutlaatuisen nuottimme kavionlyöntien kautta, kun iloisesti juoksemme maan päällä. Siksi on tärkeää, että monet meistä saavat juosta vapaasti, emme voi tehdä sitä vankeudessa. Ratsastamalla meitä samalla, kun tuot meidät valtasi alaisuuteen, ei ole millään tavalla samaa vaikutusta.

K: Millainen on mielestäsi täydellinen suhde hevosen ja ihmisen välillä? Ja mitä tulee ympäristöön jne. — millaista elämää lajinne haluaa eniten elää?

V: Haluamme nähdä sinun kehittyvän ja kasvavan korkeimpaan potentiaaliisi, sillä kuten sinä teet, myös me teemme. Haluamme katsoa silmiisi, kohdata sinut sydämestä sydämeen, keskustella kanssasi, saada sinut laittamaan syrjään ruoskat, riimut, satulat ja kannukset, sillä se on rakkauden tie ja rakkaus on oppiläksy. Kun tämä on suoritettu, seuraava vaihe tulee selväksi.

K: Tarkoittaako tämä sitä, että hevosia ei käytetä missään muodossa työssä? Pitäisikö kaikki hevoset (ja kaikki muut eläimet) vapauttaa kesyttämisestä?

V: Meidän ja heidän pitäisi vapautua hyväksikäytöstä ja ihmisen egon tyydyttämisestä. Kun hyödynnät mitä tahansa lajia tiukasti omiin tarkoituksiinsi, ryöstät itseltäsi todelliset lahjamme teille, jotka ovat henkisiä lahjoja.

K: Jotkut ajattelevat, että kilpahevoset nauttivat, jopa rakastavat, kilpailusuitsien, ruoskan ja kaiken sen jännitystä. Eikö tämä ole totta? Olemmeko päässeet siihen pisteeseen, että kaikki kilpailut (myös pelit – kuten ratsastuskilpailut – urheilullisuuden nimissä) on jätettävä pois, jotta, kuten sanoit, ei ole voittajia, eikä häviäjiä?

V: Viime kädessä kaikki kilpailu on jätettävä taakse… Kaksinaisuus on jätettävä taakse. Kilpailu on ykseyden vastakohta. Emme halua sieluryhmänä tulla käytetyksi egojenne jatkeena. Urheilussa meidän on pakko olla egosi jatkeena. Olet manipuloinut meitä geneettisesti tätä tarkoitusta varten ja luonut meihin epäluonnollisen halun. Tästä syystä näet niin paljon mielenterveyshäiriöitä ja kärsimystä kilpailuun kasvatettujen hevosten keskuudessa. Samalla tavalla kasvatat koiria tiettyjen ominaisuuksien vuoksi muodostaen niistä egominuutesi laajennuksia. Tämä on lopetettava.


K: Oliko sinun koskaan tarkoitus kantaa ihmisiä selässäsi tai vetää vaunuja, auroja jne.? Vai onko tämä vain kysymys siitä, että ihmiset käyttävät hyväkseen voimaasi ja nopeuttasi?

V: Meillä ei ole ongelmia tehdä yhteistyötä kanssasi hyvän nimessä. Paljon, mitä meiltä on vaadittu palveluksessasi, ei ole ollut hyvää. Selästämme voit nähdä, että selkärankamme ovat yhdensuuntaiset maan kanssa, joten ratsastaminen on meille ongelma.

K: Ja kun ihmiset ratsastavat selässäsi, miten ratsastaja ja hevonen vaikuttavat toisiinsa? Sulautuvatko nämä kaksi yhdeksi virtaavaksi tietoisuudeksi, kuten se usein näyttää rohkeiden sotureiden ja heidän hevosiensa kohdalla keskiajalla? Saako sekä ratsastaja, että hevonen, jotain hyötyä ratsastuksessa?

V: Jos ihminen ratsastaa selässämme ilman satulaa tai kuolaimia, oppii paljon sulautumisesta toiseen lajiin. Ja kyllä, sulautuminen yhdeksi jatkuvaksi tietoisuusvirtaukseksi tapahtuu. Ratsastaminen tappamis- tai valloitustarkoituksessa ei saa aikaan täydellistä sulautumista, koska ratsastajan tietoisuus rajoittaisi sitä, mitä kokemuksesta voitaisiin oppia.

K: Onko jotain erityistä, mitä meidän pitäisi tietää tai mitä voimme tehdä elämäsi parantamiseksi? Sharon esimerkiksi oppi, että mehiläiset hyötyisivät suuresti erilaisesta pesän suunnittelusta. Voivatko huoltajasi tehdä jotain hyväksesi?


V: Älä pidä meitä suljettuna sisätiloissa pitkiä aikoja. Se tappaa henkemme – osa meistä lähtee, emmekä silloin pysty auttamaan sinua. Anna lasten olla luonamme pidempään, ennen kuin otat heidät pois omiin tarkoituksiinsi. Älkää kasvattako meitä keinotekoisesti; se heikentää meitä sielun tasolla. Ole hyvä ja katso meitä, seiso kanssamme maan päällä. Anna joidenkin meistä juosta vapaasti. Ole hyvä ja opeta lapsillesi toinen tapa olla yhteydessä meihin… Tapa suhtautua sydämestä sydämeen, silmästä silmään.

K: Monet lajit näyttävät tällä hetkellä olevan uskomattoman stressin alaisena elinympäristöjensä poistumisesta, ihmisten suorittamasta hoidosta jne. Entä lajisi? Ovatko olosuhteet sinulle paremmat – eli tunnetko nämä stressit yhtä voimakkaasti?

V: Elinympäristömme on sydämen elinympäristö. Se on sisäinen maisema. Olemme valmiita palvelemaan sinua, jos tapaat meidät sydämemme sisämaisemissa. Siellä on paljon opittavaa. Siellä löydät oman villin sisämaiseman, joka on niin kauan sitten unohdettu.

K: Mikä on lajisi tarkoitus kokonaisuudessaan?

V: Tarkoituksenamme on pitää yllä sydänkeskeisen yhteistyön ja korkeamman hyvän palvelemisen värähtelyä. Päämäärämme menneisyydessä on ollut matkustaa kanssasi eron ulottuvuuksiin ja matkata kanssasi nyt yhtenäisyyden ja loistavan ykseyden ulottuvuuksiin.

K: Näyttää siltä, ​​että tämä sydänkeskeisyys on ominaista useimmille eläimille paitsi ihmiseläimelle. Miksi hevoset ovat tutkineet konflikteja, sotia ja kilpailua ihmisten rinnalla, mutta he eivät ole menettäneet sydänkeskeistyyttään, kun taas ihmiset ovat menettäneet?

V: Egosi estävät teitä säilyttämästä avoimuutta toisianne ja kaikkia maan olentoja kohtaan. Villieläimillä ei ole egoa ja egorakenteen alkuperheiset kotieläimet elävät edelleen ensisijaisesti egottomuuden valtakunnassa ja pystyvät astumaan syrjään siitä ja kokemaan ykseytensä kaiken olevaisen kanssa. Kun opit jättämään egosi syrjään, tulet sydämeesi, todellisen viisauden istuimeen, ja maailma muuttuu. Niin kauan kuin ylläpidät kilpailukykyä, eroa ja pelkoa, pysyt egojesi orjina. Orjuutatte meidät tarkoituksiinne, mutta usein säälimme sitä, missä määrin orjuutatte itseänne.

K: Mitä viimeisiä ajatuksia haluaisit jättää meille?

V: Ole hyvä ja laita sivuun se, mitä pidät ”aikojen viisautena”, historiasta opitun viisauden. Valitsemasi polku ei toimi. Ihmisen taipumus on jatkaa samaan suuntaan tai yrittää korjata jotain, mikä ei ole toiminut eikä toimi. Ota huomioon, että on olemassa toinenkin tapa. Jokin, mikä ei toimi, voidaan yksinkertaisesti jättää taakse, sen voi antaa murentua.

K: Voitko selittää hieman tarkemmin, mitä tarkoitat ”aikojen viisaudella”?

V: Huomaat, että menneisyydessäsi, historiassasi on suurta viisautta, ja olet siten orjuutettuna menneessä ja tuhoamisen jatkuvassa liikeradassa. Se, mitä sinulle kerrotaan tai muistat menneisyydestäsi, on fiktiota, tarina, jonka sivut johtavat traagiseen loppuun. Pelastus tapahtuu vasta tullessamme täysin nykyhetkeen ilman pelkoa. Aloita alusta. Luo uusi tarina, joka alkaa nykyhetkestä. Voimme aloittaa alusta. Voimme alkaa nyt elää rakkauden maailmassa.

Norsujen ryhmätietoisuus

Haastattelu Sharon Callahanin kautta. Kirjoittanut Sun Mi Kim. — Teksti on odottanut kääntämistään pitkään, koska se on piiitkä. Google Translate jeesasi, joten tässä se on. 😅 Kylmät väreet kulkivat pitkin selkäpiitä, sillä minulla on ollut tarve tehdä taidetta valkoisista eläimistä viime aikoina. Ehkä se on merkki siitä, että EK-blogin lukijat ovat valmiit tähän tietopläjäykseen, ja se osuu ja uppoaa. :o) Sydäntä kehiin nyt! Huimaa tekstiä eläinkunnasta, jälleen kerran. Vuosi vuoden jälkeen on niin suuri ilo ja kunnia kuulla tällaisia suuria sanoja, suurilta olennoilta, tällä kertaa tavallistakin suuremmalta.–L

Elefantteja pidetään suotuisina, usein ihailtuina ”lempeän valtavuutensa” vuoksi ja toisinaan ne ovat osana salametsästäjiä vastaan ​​suunnatuissa mielenosoitushuudoissa. Varsin harvoin elefantit kuitenkaan nähdään henkisinä olentoina. Vaikka useat meistä ovat pitäneet eläimiä käsivarren päässä, heräävä tietoisuutemme avaa nyt sydämemme syleilemään kaikkia eläviä olentoja sukulaisina, joita he ovat. — Ja norsut ovat yllättäen niitä, jotka muistuttavat ehkä eniten ihmisiä; ja siksi onkin sopivaa, että he aloittavat suoran vuoropuhelumme eläinkunnan kanssa.


Seuraava on haastattelu, joka on tehty Norsu-ryhmätietoisuuden kanssa lajienvälisen eläinkommunikoijan, Sharon Callahanin kautta.

Ensimmäisenä useista haastatteluista eri eläinryhmätietoisuuksien kanssa, tämä haastattelu käsittelee asioita, jotka ylittävät pintaa hipaisevan ymmärryksemme norsuista. Heidän elämänsä, vaikka se on myös arvokasta ainutlaatuisen luomisen ilmaisunsa vuoksi, sisältää syvemmän merkityksen meille ja maapallolle – merkityksen, jota harvat, jos ollenkaan, ovat epäilleet, mutta joka on nyt jaettu kaikkien kanssa.


K: Sanotaan, että ruumiimme on fyysiseksi tehty henki. Elefantin huomattavin piirre on sen valtava koko. Onko sillä mitään merkitystä oman, henkisen lähteenne, suhteen?


V: Meidän (norsut) kehomme ovat hyvin suuria ja hyvin silmiinpistäviä maan päällä. Kuitenkin yksi merkittävimmistä asioista meissä fyysisessä/hengellisessä mielessä on se, mitä ei voida nähdä. Luumme ja luurakennemme tekevät meistä täydellisiä soittimia, joiden kautta Luoja voi laulaa lauluaan maapallolle ja itse universumille. Koko luurakenteemme, luiden koostumus, niiden sijainti, kulma, jossa jalkamme kohtaavat Maan, palvelevat tämän ”musiikin” kapasiteettia. Saamme tietoa ja energiaa suoraan Lähteestä.

Tämä tieto ja energia saapuu kehoomme päämme kautta ja vähemmässä määrin selkärangan ja vartalon kautta. Tieto ja energia tulevat valon muodossa. Tämä valo on koodattu tiedolla. Kun se tulee meihin pään ja selän ja vartalon kautta, se ”käännetään” sen kulkiessä lävitsemme jalkapohjien kautta maahan. — Maa pystyy siten vastaanottamaan tiedon käännetyssä muodossaan. Kehomme toimivat mahtavina universaalin energian vastaanottajina ja johtimina. Kehomme säteilee myös energiaa ja tietoa ympäristöömme, eetteriin ja universumiin. Se on kaksisuuntainen prosessi, jossa koodaamme maapallon Lähteen tiedoilla, kuin myös vapautamme energiaa ja tietoa maasta takaisin Lähteeseen.


Jossain määrin kaikki elävät olennot tekevät tätä. Koska olemme niin suuria ja koska olemme luonnollisesti (maantieteellisesti) maan päällä, roolimme toiminnon suorittamisessa on suurempi. Me ”laulamme syvän nuotin” maan ytimeen. Tämä nuotti levitetään sitten koko Maan magneettiverkkoon, palautetaan meille ja palautetaan maailmankaikkeuteen. Maa vastaanottaa siis Luojan viestit ja Luoja vastaanottaa Maan viestit. Tämä prosessi on yhteistyöprosessi. Kaikki norsut osallistuvat kokonaisuuden toimintaan. Kun norsuja on yhä vähemmän, maapallo jää ilman energiaa ja tietoa.


K: Tämä on järkyttävää. Vaikka ihmiset keskustelevat siitä, kuinka heidän ruumiinsa juurruttavat energiat maahan ylösnousemusprosessin aikana, ajattelemme harvoin muiden lajien roolia. Voitko kertoa meille, millaista energiaa ja tietoa välitetään Maahan?


V: Ylösnouseminen on jatkuva heräämisprosessi, jossa olemme jatkuvana osa. Energiat ja informaatio, jonka tuomme kehoomme ja levitämme Maahan, ovat energiaa tähdistä, planeetoista ja jopa siitä, mitä luulette tyhjäksi tilaksi, ja itseltään Luojalta. Tähdillä ja planeetoilla, ja jopa tyhjällä avaruudella, on tietoisuus. Heidän tietoisuutensa on heräämässä kuten meidänkin. Heidän heräävän tietoisuutensa energiat ovat kuin ruokaa maapallolle. He ravitsevat häntä, täydentävät häntä. Samalla tavalla maapallo herää ja lähettää heränneen energiansa eettereihin. Kyseessä on siis kaksisuuntainen prosessi. Avaruudesta Maahan, Maasta kosmokseen. Kaikki on heräämässä.


K: Monet kulttuurit pitävät norsuja usein onnea tuovina, esimerkiksi norsujen näkemistä pidetään suotuisana. Voitko antaa meille jonkinlaisen käsityksen tämän alkuperästä?


V: Suuri kokomme ja vahvuutemme yhdistettynä herkkyyteemme ja lempeyteemme herättävät jotakin ihmisten sieluissa. Edustamme taivaan ja maan yhdistämistä, voimaa ja lempeyttä, mutta olemme paljon enemmän. Se on yksinkertaisesti voimamme ja toimintamme suurta aliarviointia. Näkymättömissä ulottuvuuksissa on sieluja, jotka asuvat valkoisissa elefanttikehoissa. Nämä kauniit olennot ruokkivat Maan eteeristä vastinetta. He vartioivat ja ohjaavat maapallon tahratonta konseptia. Heitä voidaan verrata olentoihin, joita ajattelette arkkienkeleiksi.

#aitaide


K: Joten on olemassa sellainen, kuin mystinen valkoinen norsu? Valkoista norsua, johon viittaat, kutsutaan valkoiseksi yksinkertaisesti siksi, että sen kasvoilta ja vartalolta puuttuu tietty pigmentti. Ei todellakaan valkoinen, kuten voisi luulla. Vaikuttaa ihmismäiseltä ja mahdottomaltakin etsiä erityistä voimaa tietyistä fyysisistä ominaisuuksista. Kaikilla elävillä olennoilla on mystisiä ominaisuuksia. Jokainen olento on mystinen olento.


K: Mikä on elefanttiyhteiskunnan matriarkaalisen rakenteen merkitys? Onko tällä hengellistä merkitystä?


V: Ihminen etsii aina syitä asioille katsomalla tieteellisen linssin läpi. Syytä useimpiin asioihin ei löydetä tällä tavalla. Tällaisen linssin lähestymistapa antaa vain osittaisen kuvan siitä, mitä etsitään. Tämän kaltaisessa tarkastelussa vähiten kiinnostava näkökohta on kaikki se, mikä löytyy. Energian näkökulmasta ja sen valossa, mitä toiminnastamme on jo keskusteltu, maapalloa palvelee parhaiten hoitava feminiininen energia. Maapallo tarvitsee kipeästi hoitoa. Näin on aina ollut, mutta ei koskaan sen enempää kuin nykyään. Elefantit (uros ja naaras) ”emättävät” maata energeettisen hoitonsa kautta.

Perheiden näkökulmasta olemme erittäin tasapainoisia. Kaikki on tasapainokysymys. Kun mies- ja naisenergiat ovat tasapainossa yksilössä tai yksilöiden ryhmässä, saavutetaan androgyynien tila, jossa kaikki energiat ovat käytettävissä korkeampaa tarkoitusta varten. Lajina norsut ovat feminiinisiä, kuullisia, tunnepitoisia ja hoitavia olentoja. Menneinä aikoina ihmisyhteiskunnat olivat matriarkaalisia. Monet pysyttelevät sellaisina tänään, ja useimmat palaavat tulevaisuudessa; jos tulevaisuus tulee. Uusi aika, johon astumme, on ”Äidin paluun aika”. Ihmiskunnan feminiinisen, hoitavan puolen paluu, pelastaa maapallon ja sen olennot tuholta.


K: Kummallista kyllä, norsut näyttävät kärsivän samoista ikään liittyvistä sairauksista kuin ihmiset – kuten niveltulehdus ja sydänsairaudet – mutta elämäntapanne eroavat suuresti meistä. Voitko selittää miksi näin on?


V: Elämäntyylimme eivät eroa niin paljon teistä. Kaikista elävistä olentoista olemme ehkä eniten sinun kaltaisiasi älykkyyden, fyysisen ja emotionaalisen koostumuksen suhteen. Meillä on erittäin suuret aivot ja olemme erittäin älykkäitä. Kasvumme kypsyyteen ja elinikämme ovat täsmälleen samanlaisia ​​kuin teidän. Elämme 70-vuotiaiksi, ja ylikin, ellemme ole alttiita sairauksille, stressille tai hyväksikäytölle. Muinaisessa menneisyydessä elimme kaksisataa vuotta tai enemmän, kuten ihmisetkin. Elämme yhteiskunnissa aivan kuten ihmisyhteiskunnat. Koemme samoja tunteita kuin ihmiset. Iloitsemme poikamme syntymästä, joita imetämme kahdesta rinnasta etujalkojen välissä – samassa paikassa kuin naispuolisten ihmisten ja kädellisten rinnat. Puolustamme tarvittaessa nuoriamme, sukulaisiamme ja ystäviämme kuolemaan asti. Surumme lasten, sukulaisten ja ystävien vuoksi heidän menehtyessään ja hautaamme heidät hellästi ja juhlallisesti. Itkemme suolakyyneleitä, jonka ihmiset jakavat kanssamme; ei mikään muu laji. Olemme kasvinsyöjiä, kuten ihmiset luonnollisessa tilassaan. Olemme alttiina samalle emotionaaliselle, henkiselle ja fyysiselle stressille kuin ihmiset, ja siksi meillä on samanlainen epätasapaino.


K: Voitko kertoa meille syyn, miksi sekä sinun, että meidän lajillamme on lyhentynyt elinikä? Tapahtuuko tämä ilmiö kaikille lajeille?


V: Elinikä lyhenee, kun ihmiset luovat negatiivisia ajatusmuotoja. Menneinä aikoina… Esihistorian aikoina (Atlantis, Lemuria) kaikki oli vähemmän fyysistä ja enemmän henkistä. Kun aine ja elävä tietoisuus saivat kiinteämpiä muotoja, myös ajatukset alkoivat jähmettyä ”uskon malleiksi”. Nämä uskomusmallit luovat kaiken, mikä on: kehomme, sairautemme, eliniän ja kaiken muun fyysisen aineen. Useimmat uskovat eliniän ja laadun lyhenemisen johtuvan saasteista, sairauksista, vammoista, (eläimille) elinympäristöjen tuhoutumisesta jne. Kaikki nämä kuitenkin syntyvät ajatuksista.


Esimerkiksi kysymys elinympäristöjen tuhoutumisesta syntyy ihmisten ahneudesta; ajatus siitä, että ihmiset tarvitsevat resursseja tuhoutuneilla alueilla. Tämä kaikki extrapoloituu niukkuuden perusajatuksesta; tunne, että Jumala ei elättäisi, tai että ei ole tarpeeksi tätä tai tuota. Tunteet syntyvät myös ajatuksista. Meillä on ajatus jostakin, ja sitten syntyy tunne reaktiona ajatukseen, ja niin edelleen ja edelleen. Kaikki ilmeinen todellisuus luodaan ajatuksen kautta.


K: Sharon mainitsi kerran, että eläintarhat eivät olleet varteenotettava vaihtoehto eläinlajien suojelemiseen, koska eläimet sopeutuvat vankeuteen eivätkä näytä yhtään villeiltä. Elefanttien määrä kuitenkin vähenee hälyttävää vauhtia. Mitä muita vaihtoehtoja ihmisillä on yrittää auttaa heitä?


V: Jotkut yksittäiset norsusielut päättävät ennen inkarnoitumista uhrata itsensä suuremman hyvän puolesta, lähestymällä ihmisiä antaen vangita heidät eläintarhaan tai he syntyvät vankeuteen. Nämä yksilöt ovat lähettiläitä, jotka yrittävät kiinnittää huomion villiveljiensä ja sisartensa ahdinkoon. Asia jää huomaamatta, jos luonnossa olevista norsuista ja niiden luonnollisista elinympäristöistä ei huolehdita.


Luonnonalueet on yksinkertaisesti säilytettävä elefanttien selviytymistä varten, kuten luonnonalueet on säilytettävä kaikille muille eläville lajeille. Monia lajeja pakotetaan maapallolta pois tuhoamalla, ennen kuin ihmisen herkkyys kehittyy tasolle, jolla he ymmärtävät niiden syvällisemmän merkityksensä sekä pyhän tehtävänsä. Todella surullinen inhimillinen puute.


Kun eläinlajit kuolevat sukupuuttoon, ne eivät tietenkään lakkaa olemasta. Heidän sielunsa yksinkertaisesti turvautuu valon maailmoihin, joista he tulivat. Jokaista eläinlajia vaalitaan suuresti ja enkelit ja valo-olennot valvovat niitä. Jos ihmisten tietämättömyys ja ylimielisyys aiheuttavat heidän kuolemansa, sieluryhmä viedään säilytettäväksi. Se on eräänlainen eetterissä oleva arkki. — Ihmiset eivät saa ymmärtää tätä väärin ja pitää sitä jonakin tekosyynä oikeuttaa lajien tuhoamisen. Jokainen laji sijoitetaan maan päälle oikeaan aikaan suorittamaan pyhää ja oikea-aikaista tehtävää. Näin sijoitetun lajin pyyhkiminen pois on siirtymistä kohti oman lajinne tuhoamista. Se on vain ajan kysymys. Meidän on katsottava toisiimme pyhinä olentoina, joilla on pyhä tehtävä suoritettavana, pyhine ajoituksineen.


K: Tämä on melko synkkä kuva ihmiskunnasta, jonka olet tähän mennessä heijastanut meille – ja luultavasti oikeutetusti. Olemmeko todella syöksymässä sukupuuttoon ja otammeko kaikki muut lajit mukaan? Onko toivoa vielä? Onko meillä tai voimmeko tehdä muutoksia, jotka tarjoavat onnellisemman lopputuloksen meille kaikille?


V: Aina on toivoa, mutta se ei näytä hyvältä. Jopa tiedemiehenne ennustavat, että meillä voi olla alle 10 vuotta. Olemme käännepisteessä, tai jo sen ohi. Ihmisen tietoisuuden massiivinen herääminen täytyy tapahtua tarvittavan muutoksen luomiseksi… Ihmeen. Ihmiset ovat huijanneet itseään uskomalla, että kaikki tulee olemaan hyvin, tai että tiede keksii vastauksia.


Tiede ei sitä tee. Tiede syntyy ajatuksista, joista jouduimme alun perin koko sotkuun. Ratkaisun, ihmeen on tultava ihmiskunnan sydämestä. Sinun täytyy menettää mielesi ja antaa tietoisuutesi asettua sydämeesi. Sydän on todellisen viisauden istuin. Tämä vuosi (2001) on sydämen aikakausi. Teidän täytyy nousta sen aikakauden oppitunnille, johon nyt astumme. Nyt tarvitaan suurta rakkautta kaikkia luotuja ja luomakuntaa kohtaan. Olemme menneet liian pitkälle, yli pisteen, jossa asiat ratkaistaan, tai niitä viivästytetään logiikan avulla.


K: Ottaen huomioon, että norsun luonnollinen elinympäristö on Aasian ja Afrikan erämaissa, kaukana maailman vilinästä, jota useimmat meistä elävät, kuinka voimme syventää suhdettamme näihin olentoihin?


V: Kääntymällä sisäänpäin. Villiys on myös teidän kotinne. Istukaa hiljaa puutarhassa tai huoneessanne. Päästäkää irti mielestä ja avatkaa sydämenne…. Me olemme siellä. Olemme molemmat valmiita ja halukkaita kommunikoimaan kanssanne. Esittäkää kysymys, me vastaamme. Katsokaa silmiimme. Teidän ei ole tarpeen olla kanssamme tehdäksenne näin.


Kysy sisältä päin. Näe sielumme. Palaa sydämesi sydämeen. Palaa villiin… villiin sydämeen. Et vain opi veljeltäsi ja sisareltasi, vaan paljastat esiin kadonneen minäsi. Sen Itsen, jolla on laulu laulettavana maapallolle. Laula laulusi. Me liitymme joukkoosi. Itkemme ja itkemme myös. Toistemme kanssa itkien yhdessä, maan ja sen olentojen kanssa, ajatuksemme pysähtyvät, sydämemme avautuvat ja ihme tapahtuu.

Kissojen salaiset unet

Eläinkommunikoija Penelope Smithin bloggaus 12.3.2023 jonka kirjoittajiksi mainittu mm. Brenda Fullick, Morgine Jurdan, Julie Soquet, Karen Craft, Jerome Siegel ja Karen Taylor Species Linkin arkistosta, The Journal of Interspecies Telepathic Communication, nro 53, talvi 2004.

Jotkut meistä nukahtavat tavallaan vahingossa, melkein hereillä olemisen puutteesta. Otetaan esimerkiksi koirat. He ovat usein valmiita luopumaan unesta kaikenlaisten asioiden vuoksi valvemaailmassa, mikä on edes vähän kiinnostavaa. Tai mieti ihmisiä. Kuinka monet ihmiset kamppailevat rohkeasti pysyäkseen hereillä suosikkikeskusteluohjelmansa loppuun asti?

Kuitenkin perheemme kissajäsenet tuovat ammattimaista käsityötä harkitun unen taiteeseen. Jopa torkku voi saada kovan ikkunalaudan näyttämään kodin mukavimmalta paikalta. Kissan aidoin, syvin uni on kiihkeä, määrätietoinen ja intensiivinen.

Kommunikoija Morgine Jurdan Amboystä, Washingtonista, huomauttaa, että kaikista eläimistä, joille hän on yrittänyt puhua – yli 7 000 konsultaatiossa vuosikymmenen aikana – kissat ovat ainoita, jotka eivät toisinaan reagoi. ”Tiedän, että kissat haaveilevat paljon ja melko intensiivisesti”, Morgine sanoo. ”Joskus he ovat todella toisessa paikassa. Et voi edes ottaa yhteyttä heihin.”

Mihin nämä intohimoiset unien ystävät menevät, kun he sulkevat silmänsä? Mitä he tekevät unissaan?

Kotoiset sfinksit

Näyttää siltä, ​​​​että kissan palauttavan unen ja istuallaan tapahtuvan torkahduksen välillä on ero — joka on itse asiassa enemmänkin toimivaa meditaatiota.

”Olen todella täysin vakuuttunut siitä, että eläimet, erityisesti kissat, harjoittavat eräänlaista meditaatiota, joka liittyy tilan hiomiseen, jossa ne ovat”, sanoo eläinkommunikoija Julie Soquet Hinesburgista, Vermontista. Hän ja muut huomaavat, että jos kotona on ollut paljon emotionaalista häiriötä, kissat asettuvat tuon energian pyörteeseen ja yrittävät puhdistaa sen. Usein kissat tekevät tämän lepäämällä pystyasennossa vatsallaan jalat alla.

Kommunikoija Karen Craft, Amesista Iowasta, kysyi kissaltaan Mishalta, mitä tämä tekee, kun hän istuu sfinksiasennossa.

”Enimmäkseen me [veljeni Connery ja minä] kommunikoimme auringonvalon kanssa ja kudomme sen elävän energian yhteen hoitamisen kanssa”, Misha vastasi. Kun Karen kysyi, kenelle hoitaminen oli tarkoitettu, Misha vastasi: ”Perheellemme, itsellemme, kaikille!”

Kissat, jotka istuvat kuin pienet egyptiläiset monumentit, käpälät koukussa, itse asiassa meditoivat.

Kissoilla on tehty paljon unitutkimusta, koska ne ovat niin hyviä nukkujia, sanoo tutkija Jerome Siegel, psykiatrian ja biokäyttäytymistieteiden professori Kalifornian yliopistosta, Los Angelesista. Hän on myös neurobiologian tutkimuksen johtaja Sepulveda VA Medical Centerissä.

Siegel ei ole aivan halukas myöntämään, että kissat pystyvät uneksimaan. ”Tiedämme, että heidän käyttäytymisensä näyttää samanlaiselta kuin ihmistenkin nukkuessa.” Hän sanoo myös, että sähköinen enkefalogrammin lukema kissan aivotoiminnasta sfinksiasennossa on ”täysin analoginen” meditaatiossa olevan ihmisen EEG-lukeman kanssa.

REM:n mysteerit lajien välillä

Huolimatta kaikesta nykykulttuurin puheesta REM-unen palauttavasta arvosta, tiedemiehet eivät vielä tiedä, miten se toimii tai mitä se tekee. Monet tutkijat spekuloivat, että tämä nopeiden silmien liikkeiden uni parantaa aivojen hermosoluja tekemällä niistä elastisempia. Toiset ajattelevat, että se on aika, jolloin satunnaiset assosiaatiot poistetaan, jolloin kiintolevylle jää tilaa uudelle oppimiselle.

Yksi asia, jonka he tietävät varmasti, on se, että eri eläinlajit viettävät hyvin erilaisia ​​​​aikoja REM-unessa. Tähän mennessä tehdyissä tutkimuksissa eniten aikaa REM-unessa viettänyt eläin on vesinokkaeläin, jolle on kirjattu unta lähes 8 tuntia päivässä.

UCLA:n unitutkija Jerome Siegel – jolla on eroa siitä, että hän on ainoa tiedemies, joka on tutkinut platypusin unimalleja – ehdottaa, että heidän REM-unessa viettämillä pitkillä aikajaksoilla voi olla jotain tekemistä heidän suhteellisen pienen aivokuorensa kanssa.

Siegel näkee eräänlaisen älyllisen jatkumon raskaimpien REM-nukkujien (kuten platypusit) ja kevyempien nukkujien (valaat ja delfiinit) välillä. Yksi vankeudessa pidettyjä delfiinejä tutkiva tutkimusryhmä ei pystynyt mittaamaan REM-unia ollenkaan. Siegel kuitenkin vetäytyy REM-uniaikaa ja älykkyyttä korreloivasta teoriasta, koska REM-jatkumossa ihmiset osuvat jonnekin keskivaiheille.

Keskimääräinen aika päivässä REM-unessa:

Paksuhäntäopossumit, 6,6 tuntia
Jättiläisarmadillot, 6 tuntia.
Mustajalkahillerit, 6 tuntia.
Isot ruskeat lepakot, 3,9 tuntia.
Eurooppalaiset siilit, 3,5 tuntia.
Kotikissat, 3,2 tuntia.
Kultahamsterit, 3,1 tuntia.
Pitkäkärkiset armadillot, 3 tuntia.
Maa-oravat, 3 tuntia.
Ihmiset, 1,9 tuntia.
Yöapinat, 1,8 tuntia.
Elefantit, 1,8 tuntia.
Simpanssit, 1,4 tuntia.
Paviaanit, 1 tunti.
Marsut, alle 1 tunti.
Hevoset, alle 1 tunti.
Naudat, alle tunti.
Kirahvit, alle 30 minuuttia.
Delfiinit, alle 30 minuuttia.
Valaat, muutama minuutti.

Tutkijat ovat havainneet, että suhteellisen epäkypsät, avuttomat ja emostaan ​​riippuvaiset eläimet – mukaan lukien vesinokkaeläinpennut ja ihmiset – viettävät usein paljon aikaa REM-unessa vauvana. Kun nämä vauvat kasvavat, heidän REM-unessa viettämänsä aika vähenee. He eivät kuitenkaan koskaan saa kiinni matala-REM-eläimiä, kuten kirahveja ja valaita, jotka ovat verrattain omavaraisia ​​pian syntymänsä jälkeen.

Tutkijat tietävät, että useimmat unen puutteesta kärsivät eläimet, mukaan lukien kissat, siirtyvät REM-kiertoon heti, kun he saavat siihen mahdollisuuden. Unen puutteesta kärsivät ihmiset sitä vastoin eivät voi nauttia syvästä REM-unesta ennen kuin ovat viettäneet jonkin aikaa ei-REM-unessa.

Tiedemiehet eivät ymmärrä eroa. Mutta Morginen kissaystävä K.C. sanoo, että nukkuminen on vain vaikeampaa ihmisille.

Ihmiset käyttävät aikaa rentoutumiseen ja nukkumiseen”, K.C. selittää. ”He ovat levottomia, ja heidän ruumiinsa kärsivät elämän stressistä, erilaisista ruoista ja kemikaaleista, jotka joutuvat kehoonne ja kaikesta sellaisesta. Nukun sikeämmin ja syvemmin ja minulla on enemmän aikaa nähdä unia kuin monilla ihmisillä.

K.C. raportoi, että eläimet näkevät harvoin painajaisia, elleivät ne johdu fyysisestä sairaudesta, henkisestä ongelmasta tai vakavasta kaltoinkohtelusta.

Yleensä unemme ovat luovempia ja hauskempia. Voin kiivetä suurelle vuorelle ja tavata kaikenlaisia ​​eläimiä ja ihmisiä ja pitää hauskaa, teeskennellä [kuolevani], tutkia ja saada kiinni olentoja, jotka ovat kymmenen kertaa minun kokoisia jne. Pystyn siis nauttimaan unelmoinnista eri tasolla kuin ihmiset. En väitä, että ihmiset eivät tee tätä; Yleisesti ottaen heidän unensa eivät ole yhtä jännittäviä ja luovia kuin minun.

AI kissataidetta!

Käyntipaikat

Joskus uneksivat kissat vierailevat tulevaisuudessa tai menneisyydessä.

”Unelmoin pienistä lepattavista asioista, kuten yöperhonen, joka olin kerran, se lepatti korkealla metsän latvustossa”, Misha kertoo Karenille Amesissa. ”Joskus haaveilen elämästäni apinana, joka antoi kehonsa sille, että Andien shamaani sai tehdä pyhiä esineitä.”

Tämä on Mishan ensimmäinen elämä kissana, Karen kertoo, ja hän on viettänyt paljon aikaa kaivaten elämää siipien varassa. Hän on työskennellyt kovasti, vakuuttaen hänelle, että kissankin elämässä on asioita, joista voi nauttia.

Jotkut eläimet nauttivat menneiden elämien uudelleen elämisestä, mutta useimmat kissat keskittyvät enemmän nykyhetkeen, K.C. kertoo Morginelle.

”Voin nähdä tulevaisuuteen ja käyn siellä harvoin”, K.C. sanoo. Hän sanoo, että joskus hänen täytyy käydä tulevaisuudessa, koska siellä on jotain, josta hänen täytyy tietää ja johon valmistautua. Mutta ”sitä en yleensä tee kovin usein. Olen täysin onnellinen siitä, että tulen elämän yllättämäksi.”

Lisäksi on paljon nautittavaa yksinkertaisesti kokemalla uniaikaa. ”On hetkiä, jolloin menemme muihin ulottuvuuksiin ja vierailemme paikoissa, joita et koskaan näe”, K.C. paljastaa. ”Teemme siellä töitä, pidämme siellä hauskaa, tapaamme ystäviä, leikimme, luomme, tutkimme….

On monia tapoja, joilla te [ihmiset] voitte uneksia kanssamme, ja me todella jaamme unia ihmisten kanssa. [Kuitenkin] käymme myös paikoissa, joihin ette voi seurata meitä, sillä teillä ei olisi viitekehystä, jossa kokea tai nauttia siitä.”

Visualisoi täydellisyys

Ihmisurheilijat voivat parantaa pelejään yksinkertaisesti rentoutumalla ja visualisoimalla itsensä lyömässä täydellistä tennissyöttöä tai suorittamalla täydellisen golfswingin. Kissat raportoivat myös visualisoimisesta nukkuessaan.

”Unelmoin metsästysrituaaleista”, Connery kertoo ystävälleen Karenille Amesissa. ”Tunnen tiikerilihakseni, kynteni ja hampaani siunatessani saalistani rakkaudella/kiitollisuudella. Vaikka se on ’vain’ hiiri.”

”Voin oppia asioita unissani, niin kuin sinäkin voit”, K.C. kertoo Morginelle. ”Harjoittelen jopa metsästystä, esimerkiksi, jotta voisin hioa taitojani. Voin muistaa asioita. Voin selvittää asioita itsekseni, jos olen hämmentynyt. Siinä asiassa olemme samanlaisia.”

Mutta enemmän kuin itsensä kehittämisestä, kissat puhuvat ympäröivän maailman kehittämisestä unissaan.

Kommunikoija Karen Taylor Santa Festä, New Mexicosta, haastatteli kissaansa Abbeyta aiheesta. ”En voi puhua koko kissapopulaation puolesta”, Abbey varoitti, mutta henkilökohtaisesti hän on mukana ”maan ja sen ihmisten kollektiivisessa parantamisessa”.

Teoreettisesti, Abbey sanoo, kissan ihmisystävät voisivat liittyä tähän kollektiiviseen hoitavaan piiriin, jos he ovat valmiita ottamaan haasteen vastaan.

”Ne olennot, jotka päättävät työskennellä yhdessä unen aikana, tekevät sen osana sopimustaan”, Abbey kertoi Karenille. ”Sillä ei ole väliä, ovatko he hereillä ollessaan ihmisen vai eläimen muodossa. Sanon kuitenkin, että ehkä niillä, jotka ovat valinneet kissan kokemuksen, on se etu, että he tekevät enemmän työtä, koska he viettävät paljon enemmän aikaa unessa kuin useimmat muut olennot.”

Voimme auttaa ihmisiä heidän elämässään unitilassa”, K.C. selittää. ”Siellä voimme kommunikoida selkeämmin kuin päiväsaikaan tajunnantilassa. Voimme parantaa ja auttaa jotakuta pitämään huolta itsestään, oppimaan asioita koulussa, parantamaan kehoaan. Se on rajatonta.

Parantajien parantaminen

Jos kissat työskentelevät ihmisten ja planeetan hoitamiseksi, niin kuka sitten hoitaa kissoja?

Julie Soquet lähti kahdelle shamaanimatkalle oppiakseen kissan unelmista. Se, mitä hän oppi, ei näkynyt yhdenkään tiedemiehen EEG-lukemissa.

Julie vieraili ensin kissaneuvostossa, ”joka on pohjimmiltaan kissakunnan ylivoimainen sielu, viisauden perusta ja yhteys/suojelija”, hän selitti. Neuvottelukunta on tarkoitettu kesykissoille, jotka kohtaavat monimutkaisia ​​ongelmia ja haasteita yksilöinä.

”Mitä kuninkaallisin, majesteettisin, myötätuntoisin ja viisain energia tervehti minua”, Julie kertoo. ”Oli tunne luonnollisesta hierarkiasta, johtajasta, jota ympäröivät aikojen vanhimmat. Pantteriperheeseen kuuluva johtajakissa sanoi, että monet kissat ja kaikki isäntäkissat tulevat tänne uni-ajassa ’kootakseen’ itsensä ja muistelemaan rooliaan maan tasolla. Lisäksi heille annetaan opetuksia ja siunauksia, joiden myötä he vievät nämä energiat mukanaan maallisiin tilanteisiin.

Kissat vartioivat ja palauttavat ihmisten ja heidän tilansa ympärillä olevaa psyykkistä energiaa”, Julie selittää. ”Heille annetaan myös tehtäviä auttaakseen tiettyjen olentojen ja paikkojen hoitamista ja heräämistä maan päällä. Tämä yhteys on ratkaisevan tärkeä kissaystäviemme ja seuralaistemme hyvinvoinnille. Ei ihme, että kissaystävämme viettävät niin paljon aikaa unimaailmassa!”

Julien kissa Chia vierailee säännöllisesti kissaneuvostossa hänen alati jatkuvassa työssään auttaakseen Julieta, kun hän kohentaa taitojaan eläinkommunikoijana ja shamanistisena parantajana. Mutta Chialla on joskus unikokemuksia, jotka ovat vieläkin erikoisempia.

Julien mukaan Chia on yksi kissoista, joka edustaa kaikkia kotieläiminä pidettyjä kissoja Kaikkien Lajien Neuvostossa, ”joka on kaikkien planeetan lajien edustajien kokoontuminen tällä hetkellä. Tämän neuvoston johtajat ovat valaita, koska heillä on hallussaan vanhimpia ja syvällisimpiä tietoja.”

”Valaat ohjaavat monia muita lajeja pitääkseen myös tämän johtajan roolin”, Julie selittää. ”Kissat ovat niitä, joita opastetaan pitämään yllä valoverkkoa, joka auttaa yhdistämään kaikki olennot. Tämä valo on myös tarkoitettu auttamaan ihmisiä muistamaan ja näkemään oma loistonsa.

Joskus Chia löytää syrjäisen yöpymispaikan, jossa Julie ei häiritse häntä, joten hänellä on pitkä, keskeytymätön vierailu Kaikkien Lajien Neuvostoon.

Julie sanoo, että talvi, luonnollinen horroksen ja talviunien kausi, on erinomainen aika vierailla.

Lue myös tämä jos kissojen unityöt kiinnostavat.

Ovatko eläimet tietoisia maailman tapahtumista?

Penelopen Smithin bloggaus 20.3.2020

Minulta on kysytty, ovatko eläimet tietoisia ihmisiä koskevista maailman tapahtumista. Ihmiset olettavat usein, että eläimet ovat huolissaan vain niistä asioista, jotka liittyvät heidän omiin kiinnostuksiinsa.


Eläimet ovat ainutlaatuisia yksilöitä, joilla on omat elämänmatkansa ja tarkoituksensa täytettävänä. Heillä on laaja hengellinen tietoisuus ja suuntautuminen toisten auttamiseen, aivan kuten ihmisillä.


Kotieläimillä on usein tarkoitus auttaa ihmisiä, joiden kanssa he elävät tai joita he tapaavat. Villieläimillä tai kotieläimillä voi olla tavoitteita, jotka hyödyttävät paitsi heitä ja omaa lajiaan, myös ihmisiä ja kaikkea maapallon elämää. Eläinten työn hyödyt voivat paljastua ihmisille, jotka ovat tietoisia omasta energeettisestä yhteydestään eläimiin.


Tässä on esimerkki yhdestä eläinperheen jäsenestä ja hänen hämmästyttävästä tehtävästään.


Mestari Mo


Minulla on etuoikeus asua alkuperäisen Sonoran aavikkokilpikonnan kanssa nimeltä Mo. Voit lukea aiemmasta bloggauksestani upean seikkailun siitä, kuinka Mo tuli luokseni.


Kun Mo saapui syyskuussa 2019, vieraina olleet ystävät istuivat hänen puutarhassaan katsomassa häntä rauhallisesti ja hämmästyneenä. Mo:n läsnäolo on voimakasta. Hän pitää hallussaan matelijoiden (käärmeet, liskot, krokotiilit, alligaattorit, kilpikonnat ja maakilpikonnat) muinaista energiaa ja viisautta, joilla on tärkeä rooli maadoittamisessa, puhdistamisessa ja energian tasapainottamisessa meille kaikille planeetalla. Hänellä on myös oma erityinen palvelunsa kaikille.


Istuminen Mo:n kanssa hänen puutarha-aitauksessaan on kuin istuisi suuren mestarin kanssa. Tunnen luonnollista uteliaisuutta hänen olemistapaansa kohtaan, mutta ennen kaikkea tunnen hänen kokonaisuutensa/pyhyytensä, inspiroivan omistautumisen ja syvän rauhan ja jopa impulssin kumartaa polvilleni pää maahan jumalallisessa yhteydessä hänen kanssaan. Olen havainnut hänen energiansa menevän syvälle Äiti Maahan ja leviävän ympäri maailmaa, varsinkin kun hän on kaivossaan. Hän on kuin valas maalla.


Mo aloitti brumaation (matelijaversio lepotilasta) talveksi 18. marraskuuta. Tunsin hänen kehonsa hidastuvan ja hänen suhteensa Maahan muuttuneen ajan myötä hajautetummaksi ulottuvuuksien väliseksi yhteydeksi.


Katsoin hänen tunneliaan päivittäin ja huomasin kuinka hän kaivoi syvälle maaperään, kun päivät kylmenivät, kunnes en nähnyt hänen kehoaan. Sitten helmikuun lopulla hän ilmestyi kolonsa takaosaan maan päälle. Maaliskuun 5. päivän iltapäivällä löysin hänet yhdestä hänen suosikkipaikastaan ​​suuren pensaan alta hänen puutarhassaan. Hän ei liikahtanut paikalta, paitsi kaivamaan syvennyksen ja kääntämään vartaloaan hieman. Hänen silmänsä olivat aina kiinni, kun näin hänet.


Hän pysyi ulkona kovan sateen ja kylmien öiden läpi. Paksu pensas tarjosi suojaa, mutta ei ollut niin kotoisa ja kuiva kuin hänen kuoppansa. Ihmishuoltajana olin huolissani siitä, että hän sairastuisi, vaikka hän tunsi olonsa hyväksi, kun virityin hänen kehoonsa, eikä hänellä ollut merkkejä hengitystiesairauksista. Hän ei liikkunut eikä syönyt mitään, oli vain hiljaa. Kunnioitan hänen tietämystänsä siitä, mikä oli hänelle oikein.


Kerran, kun ihmisluontoni tarvitsi varmuutta siitä, ettei hän ollut kuollut, kosketin kevyesti hänen jalkaansa ruohonversolla. Olin helpottunut, kun hän liikkui hieman, ja pyysin anteeksi häiritsemistäni. En keskeyttänyt hänen meditatiivista tilaansa pyytämällä kommunikointia hänen kanssaan siitä, mitä hän koki. Hän kommunikoisi, kun hän olisi valmis.


Maaliskuun 18. päivänä, kun tein aamujoogaani ja kuuntelin inspiroivaa musiikkia, Mo kertoi, mitä tapahtui ja mitä hän teki: Hän näytti minulle, kuinka hän oli herännyt kuopastaan, kun hän oli vielä brumaatiossaan, kiireellisyyden vuoksi; planetaariset energiat, se osa siitä, mikä ilmenee koronaviruspandemiana.

Kuvan kilpikonna ei liity tapaukseen.

Hän tunsi tarvetta olla maaperän yläpuolella keskittääkseen energiansa Maan ympärille, parantaakseen ja tasapainottaakseen, sekä auttaakseen ihmisiä kehittymään suhteessaan kaikkeen maan elämään. Tunsin hänen energiansa kerrosten ja aaltojen virittyvän kuin musiikiksi yhdessä Äiti Maan ja kaikkien olentojen kanssa, jotka auttoivat tässä suuressa siirtymässä. Hänen työnsä muistutti minua siitä, kuinka tunnen taivaallisten valoenergioiden tulevan sisääni ja maadoittuvan kehoni ja maan kautta hyödyttääkseen kaikkia olentoja.


Maaliskuun 22. päivänä, raivatessani rikkaruohoja pensaan alta Mo:n ympärillä, jotta kun hän heräsi, hän pääsisi paremmin alkuperäisiin ravintokasveihinsa, hän avasikin silmänsä ja katsoi minua. Pyysin anteeksi, että häiritsin häntä, mutta tunsin kuinka hän myös halusi olla yhteydessä minuun.

Hänen katseensa oli se, mitä olen kokenut katsoessani suurten valaiden silmiin uidessani niiden kanssa meressä. Puhdasta hyväntahtoisuutta, kattavaa tietoisuutta, rajatonta ymmärrystä ja rakkautta, sekä korkeinta mestaruutta. Kun hän hetken kuluttua sulki silmänsä, poseerasin edelleen palvovana puutarhurina, käsien ja polvien varassa, hartaassa yhteydessä rakkaan mestari Mo:n kanssa.


Eläinten tarkoitus

Jotkut eläinperheen jäsenistä saattavat tehdä kauaskantoista energiatyötä, tai he voivat keskittyä paikallisemmin. Kuten ihmisten, heidän tietoisuutensa ja tarkoituksensa riippuu heidän henkisestä kehityksestään elämästä elämään.

Lue tästä bloggauksesta eläintietoisuudesta, joka voi olla hämmentävää ihmisille:

Pitkän eläinkommunikoijahistoriani aikana huomasin, että monilla ihmisillä on ollut alhaiset odotukset eläinten älykkyydestä ja tietoisuudesta. Heillä ei useinkaan ole aavistustakaan eläinten ajatusten ja tunteiden syvyydestä, joita löydämme, kun todella kommunikoimme muiden lajien kanssa.

Lähes viisi vuosikymmentä kestänyt eläinkommunikointikasvatus, jossa korostetaan, keitä eläimet todella ovat ja mitä he pystyvät ymmärtämään ja kommunikoimaan, on vuosien varrella vaikuttanut useiden mediaesitysten syvyyteen ja eläimiä koskevan tieteellisen tutkimuksen kehitykseen. Huomaan kuitenkin edelleen, että monilla ihmisillä on ennakkokäsityksiä, jotka aliarvioivat sitä, mitä eläimet paljastavat itsestään suoralla telepaattisella viestinnällä.

Intoonnuin tarkastelemaan tätä aihetta, kun sain tämän palautteen äskettäisestä bloggauksestani, jossa härkä ilmaisi viisaita näkemyksiään ihmisten julmuudesta. Vaikka ihmiset vastasivat positiivisesti ja kiitollisina härän kommunikoinnista, yksi henkilö ilmaisi tämän näkemyksen:

Luulen, että minun on vaikea uskoa, että härällä olisi nämä kognitiot ja se kaikki kuulostaa enemmän ihmisten ajatuksilta.

Vastaukseni hänen kommenttiinsa oli:

Hämmästyisit eläinten antamasta viisaudesta, kun kommunikoit heidän kanssaan. Kaikki eläinten ajatusten ja tunteiden viestit käännetään ihmisten sanoiksi parhaalla tarkkuudella, jonka kommunikoija (tässä tapauksessa minä itse) voi antaa. Jos luet enemmän minun ja muiden eläinkommunikoijien työstä ja olet itse avoin eläinten kommunikoinnille, saatat oppia paljon muutakin kuin ihmisten ennakkokäsitykset eläinten ajattelusta. Kiitos kun luit.

Ihmisten hämmästys

Muistan montakin kertaa, kun kävin konsultoinneissa tai luennoimassa, joissa ihmiset ällistyivät, hämmästyivät, ihmettelivät, liikuttuivat ja muuttuivat ikuisesti eläinystäviensä ja muiden, koti- tai villieläinten, yhteydenpidosta. He eivät vain resonoineet eläinten esittämiin näkemyksiin, vaan hämmästyivät ja vakuuttuivat kerta toisensa jälkeen siitä, kuinka eläimet osoittivat ymmärtävänsä ihmisten ajatuksia, tunteita ja viestintää. Ihmiset pystyivät sitten luopumaan sosiaalisesti ohjelmoiduista ennakkokäsityksistään ja avautuivat näkemään enemmän eläinten todellista luonnetta. He voisivat sitten täydellisemmin kokea, kommunikoida, kunnioittaa ja kulkea eläinten kanssa kanssaihmisinä.

Julkaisuni antavat lukemattomia esimerkkejä eläinten älykkyydestä ja tietoisuudesta, joka sekoittaa tavanomaisen ihmisen ajattelun. (Katso Animal Talk, Luku 4 ”Näytetään, että he ymmärtävät” ja ”Animal Intelligence and Awareness” CD Animal Communication Mastery -sarjassa.) Siellä on myös syvällistä viestintää, jota eläinkommunikoinnin opiskelijat saavat hyönteisiltä, mikrobeilta, kasveilta, kiviltä, joilta, paikoista ja jopa sanotuilta elottomilta esineiltä, kuten nukeilta tai koneilta.

Ihmisen paremmuuskompleksi

Animal Talkin viimeisessä luvussa käsitellään ”Ihmisen paremmuuskompleksia”, joka näyttää edelleen yleiseltä tavalta luokitella elämä maapallolla korkeammista muodoista alempaan muotoon. When Animals Talkin, luvussa 8 mainitsen, kuinka tietoisuus elämän luonteesta, maailmankaikkeudesta ja muista ulottuvuuksista näyttää lisääntyvän, kun siirryt ihmisistä eläimiin, kasveihin ja kiviin…

Ihminen saattaa olla liikkuvaisin laji, joka pystyy järjestämään muotoja ja energioita uudelleen fyysisessä universumissa. Eläin-, kasvi- ja mineraalivaltakunnista mineraalit tai kivet ovat maadoittuneimpia magneettisessa, maallisessa energiassa ja samalla laajentuneet kosmisessa tietoisuudessa.

Useimmissa tapauksissa olen havainnut, että mitä kiinteämpi tai rauhallisempi muoto on, sitä suurempi on ajattomuus ja liitto kaiken elämän kanssa, kaikkialla universumissa. Esimerkiksi norsut osoittavat tätä ominaisuutta enemmän kuin ihmiset, ja vuoret ilmentävät sitä enemmän kuin puut. Tästä syystä voimme tuntea olomme niin juurtuneiksi, mutta laajentuneiksi heidän läsnäolossaan.

Kivet ovat välittäneet minulle jatkuvan yhteyden ei vain Maahan, vaan kaikkiin planeettoihin galaksissa ja sen ulkopuolella. Ihmiset ovat käyttäneet mineraalivaltakuntaa auttamaan muodostamaan yhteyden avaruuteen, energioihin ja tähtiin radioissa, kaukoputkissa ja tutkassa. Suorassa yhteydessä kivien kanssa olen tuntenut pyöriväni tähtien keskellä ja koskettavani kaukaisia galakseja. Linkki on tehokas ja välitön.

Näyttää siltä, ​​että mineraalimuodoilla on laajin tietoisuus kosmoksesta. Näkymä kapenee kasveista eläimiin ja lopulta ihmisiin. Fyysisen selviytymisen kannalta ihmiset ovat myös eniten riippuvaisia ​​kaikista muista. Ilman mineraalivaltakunnan panosta kaikki muu ei voisi olla olemassa. Kaikkien elämänmuotojen välillä on symbioottisia suhteita, ja maa, ilma, tuli ja vesi rikastavat kaikkia valtakuntia.

Tämä on vastakohta sille, että useimmat ihmiset ajattelevat ihmisten olevan luomisen huipulla ja muun luonnon olevan yhä vähemmän tärkeitä.

Kaikki on Elossa

Kaikki on elossa. Kaikki kommunikoi ja on tehty samoista ”jutuista”, energiasta tai aaltoliikkeestä. Kaikki on täynnä henkeä tai elämää ja on tietoista.

Jos kommunikoit yhden solun tai yhden molekyylin kanssa kehossasi tai missä tahansa kehossa, saatat huomata tietoisuuden kaiken elämän yhteenliittämisen ja yhdistymisen monimutkaisuudesta, jota useimmat ihmiset ovat tuskin kokeneet. Ihmiset unohtavat usein tietoisuuden siitä, keitä me olemme ja maailmankaikkeuden luonteen, kun taas kaikki muut lajit ja elämänmuodot säilyttävät sen. Ihminen voi eksyä jatkuvasti kiertäviin ajatuksiin, jotka häiritsevät rauhassa oleskelemista kaiken olemisen keskipisteessä.

Muistan erään naisen, joka seurasi minua niityllä lehmien kanssa ja kysyi, kun lähestyimme jokaista heistä: ”Mitä hän ajattelee?” Vastaukseni oli ”ei mitään” ja ”ei mitään” ja ”ei mitään”. Jokainen lehmä eli elossa olemisen täyttymyksessä ja tiettynä eläimenä olemisessa, juuri sellaisena kuin hän oli, nauttien fyysisestä ja henkisestä luonnostaan, kaikki täydessä harmoniassa.

Lehmiä, kuten muitaan eläimiä – paitsi ihmisiä – eivät pommittaneet tunkeilevat ajatukset ja ajatuksesta ajatukseen kulkeva assosiaatioiden kaskadi, kuten niin usein ihmisillä. He olivat ja rakastivat elämää sellaisena kuin se oli heille, aistien ja oleskellen sen rehevyydessä.

Tämä on yksi eläinten kanssa olemisen hienoista opetuksista ja eduista. Eläimet ja kaikki muut elämänmuodot auttavat ihmisiä pääsemään pois päästään ja tuntemaan ja nauttimaan elämästä sisällään ja ympärillään.

Kun kysyt eläimiltä kysymyksiä heidän näkemyksistään elämästä, he vastaavat ajatuksillaan ja tunteillaan. He eivät siten kyseenalaista tai kierrätä ajatuksiaan, eivätkä hallitse hallitsemattomasti vapaa-assosioi, kuten me ihmiset usein teemme. Ihmiset kamppailevat päästäkseen henkisen ohjelmointinsa ja ärsykkeidensä häiriötekijöiden yli kokeakseen suurempia totuuksia ja olemisen tiloja, jotka tuovat rauhaa ja tasapuolisuutta. Suurin osa eläinkumppaneistamme maan päällä osoittaa, kuinka tämä tehdään. Mikä siunaus!

___________________________________________

Note: Tämä käännös jääköön EK-blogin historiaan ensimmäisenä, jossa käytetty apuna Google Translatea. Kokeilin sitä vuosikymmen sitten ja jälki oli karmeaa. Tilanne on parantunut. (Teksti on kuitenkin tarkistettava jälkikäteen. Kaikki ei vielä keinoälyltä suju ihan putkeen…) Tähän asti olen siis kääntänyt rakkauvella jokaisen sanan ihan itse, toivoen, että tietoisuus eläinten viisaudesta leviäisi, ja ihmiskunta kasvaisi henkisesti, yksi ihminen kerrallaan… En tiedä onko auttanut, mutta hauskaa on ollut! Eläimet ovat ihmeellistä porukkaa!! On kunnia olla samalla planeetalla heidän kanssaan, rakastaa heitä ja oppia heidän kanssaan.–L

Yhteen kietoutuneet energiamme

Erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen blogiartikkeli löytyy eläinkommunikoija Claire Fitzgeraldin blogista 7.5.2023. [Etelä-Afrikkalainen eläinkommunikoija.] Yhdessä eläessä perheen kanssa – lemmikkiperheen myös – energiamme saattavat yhdistyä ja kietoutua toisiinsa hyvinkin tiiviisti. Vanha sanonta: ’ole muutos, jonka tahtoisit nähdä’ pätee tavallaan myös lemmikkeihin. He ovat yhtä kanssamme ja kuten on usein sanottu tässä blogissa: peilaavat sisäistä tilaamme reaaliajassa. Pieni oman sielun tutkiminen on aina paikallaan. Joskus siihen opastaa ikioma karvakamu! Tai no, aika useinkin. –L

Claire kertoo lisää:

Eläimet ovat äärettömän älykkäitä, tarkkaavaisia, ajattelevia ja tuntevia olentoja. Asiakkaani yllättyvät usein siitä, miten heidän eläimensä tietävät, tuntevat ja aistivat asioita heistä; tunteita, huolia sekä pelkoja.

Heidän ei ole edes tarpeen olla fyysisesti läsnä napatakseen mitä sinä, heidän rakkaana suojelijanaan, tunnet. Esimerkiksi, jos suojelija saattaa lähetä pois viikoksi ja murehtii kissastaan Fluffystä, joka on kotona kissanhoitajan kanssa, silloin Fluffy tulee tuntemaan tämän huolen ja päätyy itsekin huolehtimaan.

Jotta kodeissamme vallitsisi rauha ja tyyneys meidän on todellakin ”otettava vastuu” meidän omista tunteistamme; mentaalisesta, fyysisestä, emotionaalisesta ja henkisestä tilastamme. Jos tunnemme stressiä tai olemme epätasapainossa, tulemme vaikuttamaan niihin, jotka ovat lähistöllämme, etenkin niihin, jotka ovat kaikkein eniten yhteydessä meihin ja niihin, jotka ovat kaikkein herkimpiä energioille.

Kun työskentelemme oman hoitamisemme parissa ja tunnemme rauhaa sisällämme, tästä hyötyvät myös eläimet. Eläimemme ovat usein suurimpia opettajiamme ja paljolti se, mitä he meille opettavat ovat ilo, ehdoton rakkaus ja täysi läsnäoleminen tässä hetkessä. Eläimet rakastavat kun olemme keskittyneet vain heihin, leikimme leikkejä tai kerromme heille miten kauniita he ovat, ilman että ajatuksemme karkaavat töihin, kauppalistoihin tai muihin asioihin, joita meidän on tarpeen tehdä.

Tietenkin meidän on myös työskenteltävä eläintemme kanssa, jotta saamme heille parasta rakkautta, hoitoa ja elämänrikkautta ja avun, joka heille on tarpeen. Kuitenkin, jos me työskentelemme ahdistuneen kissan kanssa, Fluffyn kanssa, ja keskitymme hänen ahdinkoonsa, ilman, että pohtisimme sitä, että myös hänen suojelijansa on hyvin ahdistunut ja ylityöllistetty, silloin on epätodennäköistä että Fluffykaan rauhoittuu ja löytää tasapainon — ennen kuin hänen ihmisensä tekee niin.

Meidän on otettava huomioon eläintemme halut, tarpeet ja intohimot, mutta myös meidän oma vaikutuksemme heidän hyvinvointiinsa. Tämä viikko on ollut pullollaan eläimiä, jotka ovat olleet aivan erityisen hyvin yhteydessä heidän ihmisiinsä. On ollut kunnia kertoa heidän tunteistaan, viisaudestaan ja ohjeistaan heidän suojelijoilleen.

Oli jopa henkimaailmassa oleva kissa, joka neuvoi hänen suojelijaansa, ettei hän peittelisi hänen oikeanpuoleista kipuaan ja menisi sittenkin lääkärinsä vastaanotolle. Asiakkaani vahvisti, että hänellä oli ollut paljon kipua ja hän oli peruuttanut erikoislääkärin vastaanoton, mutta oli varannut ajan uudestaan ja pelkäsi sitä. Olen varma, että kissa oli inspiroinut häntä tilaamaan uuden ajan ja saanut hänet vakuuttumaan siitä, että se myös pitää.

Kun skannaan eläimen energiakenttää löydän joskus energiaa, joka ei kuulu heille, vaan he pitävät sitä toisen puolesta. Tämä on yleistä esimerkiksi hevosilla, joiden selässä usein istumme, kirjaimellisesti. Olen napannut energiaa tiettyjen selkänikamien kohdalta hevosen selkärangassa, jotka ovat olleet verrannollisia vaurioihin, joita heidän ratsastajillaan on ollut. Oma hevoseni Jack paini ruuansulatusjärjestelmänsä kanssa ja kaikki yritykset, joilla yritin auttaa häntä, olivat turhia. Vaista kun itse kiinnitin huomiota omaan vatsakipuuni ja ruuansulatusvaivoihini, hänenkin ongelmansa helpottivat. Nyt meistä kummallakaan ei ole mitään vatsavaivoja.

Sessioiden aikana kohdalle on osunut selittämättömiä sydän, maksa, suolisto ja muiden elinten energioita. Havaitessani, etteivät ne kuulu tietylle eläimelle kysynkin, että kenellä taloudessa on tämä vaiva. Usein eläin kantaa sitä energiaa toisen eläimen tai perheenjäsenen sijaan. Jokin aika sitten minulla oli 2 koiraa samasta perheestä, ja he nostivat esiin aran vasemman korvan, kunnes tajusimme, että he olivat nostaneet sen esiin, koska eräällä heidän koiraperheen jäsenellään oli arka vasen korva sillä hetkellä, mutta en ollut vielä ottanut kommunikointikontaktia häneen. Samalla tavalla he voivat pitää hyvin voimakkaita tunteita heidän perheenjäsentensä sijaan, kuten esimerkiksi surua. Tämä tulee usein esille kun heidän suojelijat surevat perheenjäsentä, jopa silloin kun eläin ei ole edes koskaan tavannut tätä edesmennyttä henkilöä.

Minulla oli ilo tavata nuori, mutta silti hyvin viisas ja syvästi tunteva hevonen tällä viikolla. Hän puhui arkipäiväisistä asioista ja antoi minun sitten tuntea mitä hämmentävimmän tunneaallon, huolen hänen ihmisestään, rakkautta ja syvää huolta ja myötätuntoa hänen kipujensa vuoksi. Hän näytti minulle missä kipu sijaitsi ja hänen suojelijansa vahvisti, että se oli hänen. Hänen suojelijansa muistutti minua, että minä yleensä nappaan epätasapainoisen energian tällä alueella hänen hevosessaan ja sitten muistin, että hevonen valitsi jatkuvasti hoitoja tasapainottamaan sitä. Näin kävi tämänkin viikon sessiossa. Aloin huolestua hevosesta, olin huolissani, kun hän otti tätä energiaa itseensä ja pyysin häntä varmistaan, että hän maadoittaisi tämän energian jalkojensa kautta, eikä antaisi sen pysytellä hänen omassa kehossaan.

Sain välittömästi ”painu hittoon” viestin häneltä ja muistutuksen, että tiedä oma paikkasi. Tämä ei ollut töykeyttä hevoselta, vaan hän oli hyvin selkeä siitä, että minä olin astunut rajan ylitse. Hän selitti, että hän ja hänen suojelijansa olivat sopineet pitävänsä toistensa energioita, kunnes he molemmat olisivat parantuneet. Itkin siitä syvyydestä, puhtaudesta, rakkaudesta ja syvästä sielunyhteydestä, minkä tämä hevonen jakoi ihmisensä kanssa. Kiitin häntä oppiläksystä ja pyysin anteeksi. Kun pyysin anteeksi uudelleen myöhemmin, hän oli ärsyyntynyt kuin toistin koko ajan samoja asioita! Toivon, että he molemmat voivat paremmin myöhemmin.

Tietenkin on monia asioita, jotka eivät ole meidän kontrolloitavissamme, mutta niin kauan kuin työskentelemme kohti omaa tasapainoa, rauhaa, parantumista ja seuraamme omaa iloamme, silloin meillä tulee olemaan positiivinen vaikutus eläimiimme. Vieläpä enemmän, jos ja kun säteilemme rauhaa, iloa, harmoniaa ja rakkautta, se on lahja kaikille kodissamme, niille jotka kuuluvat yhteisöömme ja itse asiassa koko luonnolle, koska mekin olemme osa luontoa. Yksinkertaisesti sanottuna, tässä tilassa olemalla me voimme muuttaa, ei vain oman kotimme energiaa, vaan meidän antiamme koko maailmalle.

Rakas Penny-kissani, joka aina tietää, koska minä tarvitsen hänen kaunista, hoitavaa energiaansa.

Claire ehdottaa myös pientä meditaatiota.

Meditaatio rauhalle kodissa:

Istu mukavasti, paikassa, jossa sinua ei häiritä.

Hengitä syvään muutaman kerran. Nenän kautta sisään, suun kautta ulos.

Kuvittele kauniit juuret, jotka lähtevät alas selkärangastasi ja liikkuvat hellästi alas, läpi eri maakerrosten, kunnes pääset syvyyteen, joka tuntuu sinusta oikealta. Kunne kaunis, maadoittava maapallon energia, joka virtaa hellästi ylös näitä juuria, saavuttaen kehosi. Tunne tämä maadoittava energia ja se kuinka se virtaa läpi koko kehosi.

Tunne nyt miten oma kruunuchakrasi (päälaki) avautuu hellästi ja tunne, miten valkoinen valo loistaa alas taivaalta, suoraan lähteestä läpi katon ja läpi kruunusi. Tunne tämä kaunis valkoinen energia kun se saapuu kehoosi ja yhdistää sinut kaikkeen, mitä on.

Tunne miten sydänchakrasi avautuu hellästi ja kuvittele loistava valkoinen valo kaikkialle kehoosi, alkaen varpaistasi, työskennellen ylöspäin, kunnes tunnet loistavan rauhan tunteen.

Laajenna nyt tämä kaunis, rauhallinen, rakastava valkoinen valo koko huoneeseen jossa olet. Tai siitä seuraavaan huoneeseen ja eteenpäin kunnes tämä rauha säteilee läpi koko kotisi.

Tunne nyt eläimesi ympärilläsi ja lähetä heistä jokaiselle valoa, tunne rauha, rakastava energiavirta, joka kulkee lävitsesi eläimiisi.

Kun tunnet, että on oikea hetki, palaa takaisin tähän hetkeen, takaisin honeeseen, luottavaisin mielin, että tämä rakastava rauhan tunne jää sinuun, eläimiisi sekä kotiisi.

Voit toistaa tämän meditaation niin usein kuin on tarpeen. On tärkeää luottaa ja antaa valon virrata.

Viimevuosien valashyökkäykset

Eläinkommunikoija Penelope Smith kirjoittaa blogissaan 16.6. 2023 valastapauksista Välimerellä. Hän vastaa lukijan kysymykseen ja kommunikoi samalla valaita johtavan isokokoisen naaraan kanssa. Hyökkäykset ovat jatkuneet muutamia vuosia.

Olen utelias valashyökkäyksien suhteen Välimerellä. Vuoden 2020 jälkeen valaat ovat hyökänneet purjeveneitä kohti. He eivät satuta purjehtijoita, mutta heidän tiedetään hyökkäävän suoraan peräsintä kohti, eikä se ole millään lailla leikkisaa. Vuodesta 2020 lähtien tapauksia on ollut 500. Raporttien mukaan hyökkäykset on aloittanut naarasvalas. Sen jälkeen muut ovat kopioineet käytöksen. Tiedemiehet ovat epävarmoja siitä, hyökkäävätkö valaat, leikkivät vai opettavat nuorilleen miten ”metsästää”, leikkien, että peräsimet ovat tonnikaloja. — Onko sinulla mitään näkemystä tähän tilanteeseen Mieheni ja minä purjehdimme molemmat ja olemme suunnitelleet liikkuvamme tällä seudulla. Olen utelias heidän motiiveistään, ja jos on jotakin, mitä voimme sanoa heille, etteivät he hyökkäisi veneisiin. -Kelly & Sebastian.

Kommunikoin ryhävalaan (orca) kanssa, joka on johtaja tällä seudulla. Näin hän kertoi asiasta:

Pyrkimyksenämme on aina ollut elää rauhassa ja tasapainossa merissä, suojellen elämää meidän oman osamme mukaisesti tässä rauhanpidossa. Olemme eläneet rauhaiseloa ihmisten kanssa jopa silloin, kun heidän tekonsa ovat vahingoittaneet meitä, merien terveyttä ja muita elämänmuotoja. Ihmisten on aika kiinnittää huomiota ja muuttaa omaa tekemistään.

Elämäni aikana minä ja muut valaat olemme kokeneet sekä ystävällisiä, että hyökkääviä kohtaamisia ihmisten taholta. Tapanamme on jatkaa omaa toimintaamme ja antaa ihmisten jatkaa omaansa. Kuitenkin, sietokykyni ihmisten häiriökäytöksen suhteen on ylittynyt.

Jotkut ihmiset kuvittelevat, että se on leikkiä kun jahtaa, häiriköi ja ajaa meidänlaistemme päälle purjeveneillään. Vuosia sitten ihmiset huomioivat minut kokoni ja johtoasemani vuoksi ryhmässämme. Haavoituin kun yritin estää negatiivisia hyökkäyksiä toisia valaita kohtaan. Olen kärsinyt noista vaurioista ja niiden vaikutuksista tähän asti.

Olemme myös tietoisia myrkyllisistä aineista, joita dumpataan meriin ja jotka aiheuttavat meille sairauksia ja myrkyttävät tai tappavat kaloja sekä muita eläimiä, joita me tarvitsemme ravinnoksemme. Ihmisten teot uhkaavat ympäristömämme, elämäämme ja monien muiden olentojen elämää.

Minuun sattuu ja elämänkiertoni on lyhentynyt. Tahdon auttaa ihmisiä ymmärtämään, että nyt on aika kääntää takaisinpäin niitä tuhoavia vaikutuksia vedelle ja maalle, kaikkien olentojen vuoksi. Meidän on alettava puhua. Meidän on tultava kuulluiksi. Olen levittänyt viestiäni ympäristööni, että meidän pitää saada kiinnitettyä ihmisten huomio, ennen kuin he aiheuttavat lisää harmia.

Kuka kuuntelee? Ennen kuin me saamme positiivista vastakaikua ihmisiltä, jotka aiheuttavat näitä harmeja, me tulemme pyrkimään saamaan heidän huomionsa tavoilla, joiden toivomme saavan heidät ymmärtämään.

Kelly ja Sebastian, suosittelen, että kommunikoitte valaiden kanssa intentioistanne ja siitä mitä teette vähentääksenne heillle ja merille aiheutettuja harmeja. Se on juuri se, mitä he pyytävät.

Penelope Smith

Kukkien poimintaa äidin kanssa

Eläimet usein tietävät, mitä ajattelemme, tunnemme ja suunnittelemme, jokaisena hetkenä. He kiinnittävät huomiota paljon enemmän, kuin ehkä tiedämmekään, muistuttaa maailmankuulu Laura ’The Pet Psychic’ Stinchfield blogissaan.

Hänen asiakkaansa Winnie-koira sanoo: ”Joskus näen sellaista unta, että äitini (henkilöni) ja minä olemme ulkona ja keräämme kukkasia ja laitamme ne vaasiin. Se on tosi mukava juttu.”

Siistiä tässä asiassa on se, että jokin aika sitten Winnien henkilö valitsi kukan siemeniä kukkapuutarhaansa, jonka aikoo istuttaa. Winnie unelmoi tästä puutarhasta hänen äitinsä kanssa!

Laura Stinchfield

_______

Note: Vuosien aikana on tullut huomattua, että koirat ja heidän ihmisensä eivät pelkästään muistuta toisiaan ulkonäöltä. — Heillä on usein myös samanlaisia unelmia ja ajatuksia. Ajatusmaailmamme ja sanavarastomme saattaa pulpahtaa esiin eläinkommunikoinnissa, kun lemmikki pääsee ”ääneen” eläinkommunikoijan tai eläinmeedion kautta. Niin… Seura todella tekee kaltaisekseen. :o) L

Mitä suurin väärinymmärrys

Sandra Mendelson kirjoittaa hyönteisistä blogissaan 16.2.2023. Ehkäpä tämä postaus saa sinut muuttamaan mielesi kun seuraavan kerran haluat talloa ötökän kengänpohjallasi heti ensinäkemältä. 🤔 –L

HYÖNTEISET.

Me tuhoamme niitä.

Murskaamme niitä.

Kiroamme niitä.

Pelkäämme niitä.

Inhoamme niitä.

Irvistelemme inhosta koska heidän ulkonäkönsä ei miellytä meitä. Silloinkin, kun ne ovat täydellisen harmittomia, eivätkä aiheuta minkäänlaista vahinkoa.

Oikeastaanhan emme tiedä niistä mitään, emmehän? No, muutama laji, lähinnä heinäsirkat ja kuoriaiset ovat suoneet minulle sen verran huimia näkökulmia, että niitä on vaikea saada mahtumaan yhdelle paperille. Mutta tässä muutama kohta, jotka heilauttivat omaa perspektiiviäni asiaan:

Heinäsirkka: ”Suhteemme ihmisiin on saanut monet kasvot läpi historian. Olimmepalkittuja lemmikkejä muinaisessa Egyptissä sekä Kiinassa. Kauniisti laitettuja taloja omistettiin vain meitä varten. Mutta nyt meitä tuholaistorjutaan serkkujemme torakoiden ohella.”

Ihmisille antamisesta:

Heinäsirkka: ”Tahdomme nähdä itsemme taiteilijoina, luomassa jotakin kaunista, mitä te voitte kuunnella. Se KAIKKI tehdään energialla. Me soitamme sen siipiemme välissä, liikutamme sitä ympäri saadaksemme aikaan erilaisia ääniä — nuotteja, kuten te niitä kutsutte. Kuten viulu; meidän siipemme ovat instrumentin perusta/vartalo ja tuuli on se jousi, missä nuotti luodaan. Perustuen tuuleen, lämpötilaan ja ilman kosteuteen, me voimme tuottaa nuotteja aivan loputtomiin. Tunnemme suurta iloa luodessamme näitä ääniä. Pidättekö niistä?”

Minä: ”Kyllä, kyllä ne ovat hyvin kauniita, kiitos!!”

Heinäsirkka: Tahdomme ihmisten olevan onnellisia ja rauhallisia ja yritämme soittaa heille musiikkia, joka rentouttaa ja saa nukahtamaan. Nuottimme ovat erityisesti sitä varten. Onko ihmisillä aavistustakaan siitä, että teemme näin?”

Minä: ”Yleisesti ottaen, ei. He ajattelevat, että kaikki mitä eläimet tekevät on vaistonvaraista ja liittyy heidän omaan selviytymiseensä.”

Heinäsirkka: ”Se on surullista. Sinun pitää kertoa heille että me (kaikki eläimet) tahdomme ihmisten tuntevan onnea samalla tavalla kuin me tunnemme. Ja niinpä minä istun tässä, toivoen tuovani sinulle hieman iloa tämän informaation myötä.”

”Ihmiset eivät näe tarkasti eläinten maailmaa. Te tarkkailette puhtaasti kehon tarpeita, joita meillä kaikilla on ja jotka pitää hyväksyä.”

”Me puhumme intentiostamme — joka on pääasiallisesti jonkin asian luomista kaikkien hyväksi. Tämä on motivaatiomme — meidän vaikuttimemme syyn takana.”

”Eikä vain niin, mutta on paljon muuta hyvää, mitä voimme tehdä, mitä tiedemiehet eivät ole vielä tajunneet. Se voi muuttaa teidän maailmaanne dramaattisesti, kun opitte miten meidät voidaan valjastaa kaikkien hyvinvointiin. Ja me tekisimme sen kaiken halukkaasti.”

”Uusi suhde meidän [hyönteiset] kanssa muuttaa maailmanne. Meidän täytyy pysytellä piilossa, koska vaikka rakastattekin musiikkiamme, teidän kauneusihanteenne on rajoittunut ja se tekee teistä ihmisistä raajarikkoja. Teidän pitää päästä ylitse automaattisista reaktioistanne, tuntea meidät ja havaita meidät sieluina / energeettisinä olentoina muodoissa, jotka ovat eivät ole tärkeitä meidän yhteytemme kannalta. Meidän muotomme ja teidän muotonne toimivat ajoneuvoina meidän sielunopeillemme.”

Mitä ihmiset eivät ymmärrä on, että se miten he kohtelevat hyönteismaailmaa, siirtyy heidän evoluutioonsa / heräämiseensä. Massatuho jatkuu. Ja jopa ne, jotka ovat kaikkein ystävällisempiä eläimille, tallaavat päällemme sekunnissa.”

”Silmien sulkeminen on avain pääsyyn siihen pisteeseen, ettei muotomme enää vaikuta teihin. Tämä auttaa teitä näkemään myös toisenne eri tavoin.”

Liian nopeita päätöksiä tehdään sen suhteen, miten silmänne kohtaavat ehdollistamisen, joka teille on syötetty.”

”Ole ystävällinen ja kerro kaikille silmien sulkemisen tekniikkaa ja meidän energiamme tuntemisen opettelua, sen sijaan, että reagoidaan meidän ulkomuotoomme. Meissä on suuri määrä rauhaa ja rakkautta, jonka tunnette, jos vain jatkatte yrittämistä, ettekä anna periksi sen suhteen, että saatte murrettua itsenne ulos tuomitsemisen pyörästä.”

”Puhukaa sydämellenne: pyytäkää sitä johdattamaan teitä ja tuntemaan meidän sydämemme…”

_____________________

Note: Pelkäätkö hyönteisiä (eläimiä)? Alaskassa asustava eläinkommunikoija Dawn Baumann Brunke on kirjoittanut kirjan siitä, miten meissä pelkoa ja inhoa aikaan saavat ”varjoeläimemme” voivat auttaa meitä sieluntutkailussa ja näyttää meille mistä meidän omassa varjopuolessamme oikein on kyse. — On aika lakata kutsumasta eläimiä rumaksi, tyhmäksi jne. – sillä sanat (sanotut sekä ajatellut) sattuvat. Eläimet tietävät varsin hyvin, mitä heistä ajatellaan. (Kirja on englanninkielinen.) –L

Kissan työelämä

Eläinkommunikoija Sandra Mendelson kertoo tuntemansa kissan työasiosta blogissaan 2.1.2023. Lemmikeillä on omat tehtävänsä, eikä niitä voi aina verrata ihmesten hommiin. Pidätkö kissaasi laiskana? Mieti uudestaan… :o} Mutta kuten Sandra sanoo: heillä kaikilla ei ole aina sama tehtävä elämässään. Niinpä. Kysymällä se selviää. Ja kuuntelemalla eläimiä. Muuta vaihtoehtoa ei ole, jos tahdomme elää tasapainossa keskenämme. Samalla voimme myös lakata tuomitsemasta eläimiä; asettamalla heitä tiettyyn laariin pelkästään näkemämme perusteella. –L

Sandra kertoo:

En ole koskaan kyennyt luomaan kiinteämpää suhdetta poikaystäväni kissaan. Kun muutimme sinne Mister T:n kanssa järkytimme perinpohaisesti hänen 7-vuotista eloaan, joka koostui hänen ihmisestään ja valtaisasta määrästä autuasta yksinoloa, etenkin syvässä unessa tapahtuvaa sellaista.

Mutta vaikka Mister T ei ole enää fyysisessä muodossaan, hän ei siltikään ole osoittanut kiinnostusta kanssani kommunikoimiseen ja tarjoaa pelkästään satunnaisia, nopeita puskemisia vasten jalkaani. Hän ärsyyntyy helposti nopeista tai liian liki tulevista tai vain hyvin huonosti ajoitetuista liikkeistä. Niinpä olen antanut hänelle paljon tilaa.

Eräänä päivänä kuitenkin katseemme kohtasivat kun hän piti taukoa lepuustaan ja katse sanoi jotakin sen kaltaista kuin ”ei täältä”. Muulla tavoin en sitä kykene kuvaamaan.

Näin hän sanoi:

Valitsin ihmisen, joka ei tule työni tielle. Suurin osa, siitä mitä teen, tapahtuu ’unitilassa’. Saatat kuvitella, etten välitä sinusta, mutta se ei ole totta; se on vain asia, jota varten en ole olemassa.

Jotkut kissat ovat täällä auttamassa maapallon tasolla — ihmisiään erityisesti. Minun työni kuitenkin tapahtuu toisaalla — monen muun kissan kanssa. Työskentelen toisissa maailmoissa. Elämäni 3D-maailmassa vaikuttaa yksinkertaiselta ja tarvitsen sen olevankin sellaista, koska työskentelen niin paljon kaiken aikaa.

Olen hyvin herkkä, kuten olet huomannutkin, näkemiselle, äänille, liikkeille ja etenkin energioille, joita tulee ja menee täällä. Mutta tämä ei johdu traumasta! Se johtuu siitä, että vietän niin paljon aikaa 3D:n ulkopuolella, missä on hiljaista, ainoastaan pallojen [sphere] musiikkia. Siellä ei ole kovia ääniä, ei nopeata liikehdintää.

Olitpa siis miten hiljainen tai hidas liikkeissäsi, olet kuitenkin ihminen, sinun läsnäolosi on aina isku aisteilleni, koska sinun energiasi on niin kovin erilainen verrattuna siihen, jota koen suurimman osan ajasta. Älä syytä itseäsi tai yritä olla erilainen.

K: Summer, voitko kertoa minulle, millaista työsi toisissa maailmoissa on?

V: Se on minun henkeni, joka tekee sen työn, en minä.

K: Voitko muistaa mitään, mistä voisit kertoa?

V: Se on korkeammalla kuin minä – ylisielun tasolla… kuin ryhmävaikutusta.

Toivon, että hän kertoo joskus lisää ja kerron sen mielelläni eteenpäin.

Kun lemmikit tekevät tuhmuuksia…

…he pyrkivät hyvin usein näyttämään sinulle suhteesi epätasapainoja… Jos vain olet halukas näkemään sen, sanoo Sandra Mendelson blogissaan.

Linnut kertoivat minulle kauan sitten: ”Vastoin yleistä uskomusta, emme hyökkäile ihmisten kimppuun julmuuttamme tai suojellaksemme nuorukaisiamme; yritämme joskus vain saada jonkun henkilön huomion ja herättää heidät näkemään, mikä heidän elämässään on vialla, joka pitäisi muuttaa — ja että se aiheuttaa heille murhetta. Keinomme näyttävät julmilta ihmisten näkökulmasta. Viestejämme ei ymmärretä, koska ihmiset eivät koskaan ymmärrä, että teoillamme on jokin merkitys, tai että me saattaisimme tietää jotakin, mitä he eivät tiedä omasta itsestään.”

Kotonamme asustavat eläinkumppanimme pyrkivät usein kertomaan meille aivan samanlaisia asioita. Asiakas otti yhteyttä ja kertoi minulle kissoistaan, Sagesta ja Paawnista ja heidän tuhmuuksistaan. Erityisesti Paawni pissaili hänen aviomiehensä asioiden päälle. Jos hän pudotti pyyhkeen lattialle, Paawni meni sen päälle ja pissasi siihen. Sage astui esiin ja sanoi seuraavaa:

”Olen yrittänyt saada ihmiseni huomion pienillä tuhmuuksillani. Kuten monet ihmiset, hän luulee, että kyseessä on kissan ongelma, kun sen sijaan pyrin näyttämään hänelle, mitä on vialla hänen elämässään ja mitä asiaa ei oteta huomioon. Tiedän, että ihmisille on hyvin vaikeaa päästä tähän lopputulokseen: nähdä meidän outo käyttäytymisemme ja katsoa ensin sisäänpäin, etsien syytä omasta itsestään. Kukaan ei tahdo osoitella sormella, mutta on jotakin työtä, mitä teidän ihmisten tulee tehdä… teidän pitää olla rehellisiä toistenne kanssa tavoilla, joilla ette ole nyt — se on edustalla ja keskiössä. Me kuulemme teidän ajatuksenne ja tunnemme sydämenne — ja kun ne eivät ole avoinna tai ne ovat sulkeutuneita toisiltaan — niin me tiedämme sen.”

Asiakkaani sai heti ahaa-elämyksen: ”Kaksi kissaani ovat aivan kuin näytelleet näytelmää edessämme. Sanoen, että tässä olette te kaksi. Miltäs tämä sinusta tuntuu?

Aviomieheni ja minä puhuimme asiasta tänä aamuna. Olemme aloittaneet suuren keskustelun!!”

Niinpä… ennen kuin syytät lemmikkikamuasi huonosta käytöksestä, saatat ensin haluta katsoa peiliin.

Siunauksin, Sandra

Sandran kirjat ovat täynnä vastaavaa eläinviisautta.

Mitä sinun taskustasi löytyy?

Eläinkommunikoija Sandra Mendelson kirjoittaa blogissaan mitä viisauksia matkijalinnulla ja kardinaalilinnulla on tarjota. Linnut katselevat meitä ihmisiä hieman korkeammasta näkökulmasta käsin (monessakin mielessä). Sandran kahdesta kirjasta löytyy paljon samankaltaista, vaikuttavaa ja syvällistä viisautta, jolla pääsee pitkälle… Jos siis tahtoo muuttaa ajatusmaailmaansa hieman henkisemmäksi. Henkisyydellä tarkoitan henkisyyttä ja avointa sydäntä ja mieltä sen suhteen, mitä lahjoja universumilla on tarjota. Nämä alla olevat lahjat ovat sanallisia lahjoja, mutta sitäkin painavampia. Ottaa vastaan ken tahtoo. –L

Matkijalintu: Mitä sinun taskussasi on?

Ihmismaailma elää taskuista käsin nyt; me lennämme heidän ylitseen ja näemme heidät ylhäältäpäin. Näemme ne, jotka loistavat kiitollisuutta, harmoniaa, myötätuntoa ja rakkautta, ja ne, jotka ovat hämärtyneitä pelosta, katkeruudesta, katumuksesta ja hämmennyksestä.

Jokainen teistä valitsee, mitä laittaa taskuunsa: ajatukset, olemiset, asiat sekä Energian. Taskunanne voi olla kotinne, yhteisönne tai mikä tahansa sielujen kokoontuminen.

Taskut, jotka ovat samanlaisia keskenään yhdistyvät energeettisesti ja luovat verkostoja pitkin Maapalloa, jopa silloin, kun ette näe sitä.

Täyttäkää taskunne sillä, mitä tahdotte nähdä ja se tulee vetämään puoleensa samankaltaista.

Kardinaalilintu: Olet suurempi kuin mitä kehosi on

Olemme innostuneita ja uteliaita niiden suhteen joukossanne, jotka alatte ymmärtää kykyjänne havainnoida ja kokea se, että me kaikki olemme Yhtä Tietoisuutta.

Tulemme jatkamaan teidän etsintäämme ja virittäytymään kanssanne energeettisesti; tulemme ilmestymään teille sitkeästi, jotta voitte harjoitella tietämistä, tuntemista, näkemistä, kuulemista ja aistimista mielenne ulkopuolella.

Ei enää kiinnittymistä valheelliseen separaatioon, jota teille on opetettu ja uskomukseen, että kehonne reunat ovat kohta, mihin te ”päätytte”.

Nähkää [energia]kenttänne KAIKKEIN voimakkaimpana osana itseänne, laajentumassa rajojenne ylitse; tämä on se kohta, missä me yhdistymme teihin, ja missä me olemme Yhtä.

Näettekö, miten kehoilla ei ole mitään merkitystä? Miten voitte ottaa vastaan minulta, vaikkette edes havaitse kehoani?

Teidän pitää harjoitella tällaista ajattelemista ja uskomista.

Viisautta ja tähtiä

Spring Farmilta nämäkin viestit tältä joulukuulta (2022) Dawn Haymanin kautta. Ehkäpä juuri sinun tarvitsee nähdä nämä sanat, jos eksyit tähän blogiin, kun jouluhässäkkä kauheimmillaan ja yritämme kynsin hampain päästä perille siihen joulun hetkeen, kun joulu on kauneimmillaan. :o} –L

Mabel-aasi: “Oikeesti, kun tulet minun ikääni, olet todellakin kiitollinen jokaisesta henkäyksestäsi. Siitä huolimatta, minusta on tosi hassua, että kysyt meiltä tämän kysymyksen joka vuosi. Mitä se minusta merkitsee on se, että ihmiset unohtavat pitää kirjaa siitä, mistä he ovat oikein kiitollisia elämässään. Ja se selittääkin minusta jo paljon. Niin monet ihmiset tulevat käymään täällä niin valtava raskaus heidän sydämissään. Heidän mielensä ovat turtuneet. Heidän sydämiään kolottaa. He kantavat koko maailman kokoista taakkaa harteillaan. Aasit ovat tottuneita kantamaan raskaita taakkoja kaiken aikaa. Mutta mikään ei vedä vertoja sille stressin taakalle, mitä te ihmiset oikein laitatte itsellenne. Niinpä… Ehdotankin, että aloitat siitä, mitä teit kun esitit tämän kysymyksen minulle. Jos et ole varma mitä elämässäsi on, mistä voisit olla kiitollinen, ole silloin kiitollinen joka ikisestä henkäyksestä, jonka otat. Koska minä olen kiitollinen, että sinä hengität!”

Ginny-hevonen:  “Pidän kovasti kaikista eri vuodenajoista. Talvi voi joskus käydä tylsäksi, kun meidän on oleskeltava tallissa pidempiä jaksoja. Mutta tiedän, että te ihmiset pidätte meistä huolta jättäessänne meidät tänne. Täällä voi olla hyvin jäinen keli. Talvi tarjoaa erilaista hiljaisuutta, jota ei tapahdui muina vuodenaikoina. Rakastan hiljaisuutta ja sitä kun voi kuulla miten lumihiutaleet osuvat maahan. Rakastan kirpeää ilmaa ja puhtaan valkoista maata kaikkialla ympärillämme. Rakastan myös kevättä ja uuden ruohon tuoksua ja nuppuja ja kukkasia. Ja lintujen paluuta. Rakastan sitä myös. Ja kevällä meillä on niin paljon ruohoa kuin vain jaksamme syödä. Rakastan seisoskelua kesäsateessa. Rakastan seisoa ulkona tähtien alla. Minulla ei tarkoituksella ole suosikki vuodenaikaa, niin että voin nauttia niistä jokaisesta niiden ainutlaatuisten erityisominaisuuksiensa vuoksi. Vuodenajat muistuttavat meitä, että kaikki asiat voivat muuttua, ja että muutoksen ei tarvitse olla aina pahasta.”

Leo-aasi: “En ikinä kyllästy maailman kauneuteen. Taivas voi toden totta olla kaunis auringon laskiessa. Rakastan katsella noita värejä, sillä ne muuttuvat joka ilta. Rakastan värejä sekä kukkia. Rakastan katsella perhosia, jotka liitelevät niityllä. Rakastan katsella kun lehdet vaihtavat väriä syksyllä. Ja pidän jopa siitä kun aurinko kiiltelee puhtaan valkeassa lumessa talvella. Ajattelen, että on paljon asioita, joista olla kiitollinen joka ikinen hetki. Jopa surullisina aikoina, jos vain voisimme muistaa pysähtyä ja olla kiitollinen jostakin, yhdestä pienesta asiasta… ystävällisestä kosketuksesta, rauhoittavasta äänestä, halista. Se auttaa meitä muistamaan että kaikki surumielisyys muuntuu toiseksi asiaksi aivan kuten lumi sulaa kevään kukkasiksi. Kuten taivas muuntuu väreiksi auringon laskiessa ja noustessa. Kuten perhonen lentää, vaikka se ei ikinä uskonut niin tekevänsä. Ja kaikista näistä asioista olen kiitollinen.

Mary-lammas:  “Hyvänen aika, jollakin lailla tämä on hassu kysymys, minä luulen. Mutta se on oikeasti hyvä kysymys. Mutta on hassua, että sinua pitää muistuttaa olemaan kiitollinen. Lampaana oleminen voi olla haastavaa. Maailmaa ei tehty lampaille. Te kaikki liikutte niin nopeasti ja arvaamattomasti. Me lampaat haluamme ottaa asiat rauhallisesti ja järjestelmällisesti. Tiedämme, miten olla yhteisönä. Ymmärrämme, että kun yksi on vahva, kaikki ovat vahvoja. Niinpä autamme toisiamme kasvamaan vahvoiksi. Se ei tarkoita, että me kaikki olisimme samankaltaisia. Emme ole. Meillä on myös nahinointia. Muttemme käytä elämäämme toisten riekaleiksi repimiseen. Yritämme kannustaa toisiamme. Ellemme, silloin me häviämme saalistajalle. Katselen ihmisiä kaiken aikaa. Tunnustan, etten aina ymmärrä teidän tapojanne. Ajattelette, ettei teillä ole luontaisia saalistajia. Silti jatkatte toistenne saalistusta. Mikään lammas ei ikinä pettäisi lauman luottamusta. On erittäin epäystävällistä ja epäonnekasta, että te ihmiset ette seiso yhtenäisenä ja pidä huolta toisistanne. Katsellessani teitä olen jopa vieläkin kiitollisempi, että olen lammas ja opin miten olla yhdessä vahvana. Siitä minä olen kiitollinen — yhteisön vahvuudesta ja rakkaudesta.”

Marty-papukaija: “Älä vaan kuvittele, että koska olen häkissä, olen jotenkin jumissa. Tiedätkö, fyysinen liikkuvuuteni voi olla rajallista häkissä, mutta minä sallin koko maailman tulla luokseni. Olen kiitollinen lauluni lahjasta ja rakastan jakaa sen ympärilläni olevien kanssa. Laulaminen tuo minulle suurta iloa ja rauhaa toisille. Ja se tuo minulle myös ison merkityksen. Minulla on elämä, jolla on merkitys. Älä anna ajatustesi määrittää millaista elämäni oikein on. Näen monia ihmisiä, jotka elävät häkeissä, eivätkä edes tajua, miten tiukasti he ovat lukinneet itsensä sisään ja missaavat kaiken kauneuden ympärillään. Laula lauluasi, jonka tulit tänne laulamaan! Ja muista minua, Martya, joka kertoi sinulle tämän pienen viisauden.”

Bayberry-hevonen:  “Tiedän monien ihmisten näkevän minut hieman höpömpänä heppana. Tiedän, koska olen kuullut heidän sanoneen niin. Hassua, miten ihmiset sanovat asioita eläinten edessä ja he kuvittelevat, ettemme ymmärrä mitä he sanovat. Niinpä saatat ajatella, että tämäkin kuulostaa sinulta aivan höpöltä, mutta minusta emme voi koskaan olla tarpeeksi kiitollisia auringosta. Jos olet elänyt pimeydessä tiedät, miltä tuntuu kun ensimmäisen kerran tunnet olosi turvalliseksi seisoskellessasi auringossa. Se on hetki, jota en koskaan unohda. Se tuntuu siltä kuin lämpö painuisi alas läpi joka ikisen solusi ja puhdistaisi niistä negatiivisuuden, kivun sekä pimeyden. Aurinko on jotakin, jota en koskaan ota itsestään selvyytenä. Toivon, ettette tekään.”

Edgar-sika:  “Sikana oleminen on todella lystiä. Äitini sanoo aina, etteivät kaikki siat voi sanoa samaa. Mutta tiedän, että minä voin. Elän äitini ja sisarusteni kanssa. Totta puhuakseni, ei se aina ole hauskaa. Mutta useimmiten se on nastaa. Pari siskoani tosin ovat todella tyrkkyjä. Veljeni ja minä yritämme pitää yhtä. Muttei se ole aina helppoa. Mutta se on okei. Äini sanookin, ettei elämä aina ole helppoa. Kaipa se on totta, sillä silloin se olisi todella tylsää, eikö? Jaa-ah, mistä minä olen kaikkein kiitollisin? Pakko kyllä sanoa, ruoka tulee olemaan voittaja. Mutta rakastan myös mutaa ja aurinkoa sekä ruohoa. Oh, vatsarapsutuksia myös ihmisystäviltäni. Rakastan myös kuunnella kun ihmiset kikattavat. Se on niin hassu ääni. Ihmiset, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin koskettaneet sikaa saavat siitä niin paljon iloa irti. Ja se tekee myös minut onnelliseksi. Toivon, että löydät aikaa ja syytä kikatella. Se on teidän kaikkein hurmaavin ominaisuutenne!

Chico-aasi:  “Minulla on hieno elämä täällä. Samalla kun ihmiset ovat valmistautuneet talvi-elämään täällä, me olemme nautiskelleet lämpimistä päivistä ja lämpimistä syysöistä. Kuu on ollut hyvin kirkas tällä viikolla. Katsellessamme ympärillemme kuunvalossa, olemme nähneet kaikenlaista yöllistä eloa ympärillämme. On ollut peuraystäviämme käyskentelemässä hiljaa laitumemme ympärillä. Pidämme heistä. He pysähtyvät ja kertovat meille asioita, joista he tietävät. Seisoskelin tähtien alla ja tajusin, miten iso taivas on. On lohduttavaa nähdä tähtiä. Se tarkoittaa, että öinä, jotka ovat erityisen pimeitä, on aina jotakin valoa ohjaamassa meitä. Ihmiset eivät luultavasti ymmärrä, että minä välitän tällaisista seikoista. Mutta se johtuu siitä, että ihmiset unohtavat tähdet. Saatat haluta katsella niitä jälleen. Tähdet kertovat meille, ettemme ole koskaan täysin yksin pimeässä.”

Kissanpäiviä rescuefarmilla

Spring Farmin ihana jokavuotinen eläinten ”adventtikalenteri” on täydessä vauhdissa. Eläimet ovat hyvin kiitollisia monista eri asioista. Poimin parin kissan ajatuksia tälle päivälle:

Flannigan kertoo: ”Rakastan tarkastella värejä. Olen kiitollinen, että maailma on niin pullollaan monia ihastuttavia ja värikkäitä asioita. Minulla on vain yksi silmä, mutta käytän sitä kyllä kahden edestä. Siksi olen tuplasti kiitollinen, että näen asiat siten kuin näen. Saatat ajatella, etten havaitse värejä. Mutta se on virhe. Voin lisäksi tuntea värit. Värit täyttävät päiväni monilla erilaisilla tunteilla ja tuntemuksilla. Toivon, että nautit väreistä omassa elämässäsi. Ja jos sinusta elämä on aivan mustavalkoista, silloin rohkaisen sinua muistuttamaan itseäsi siitä, miten täynnä elämä on värejä. Se saa sydämesi tuntemaan hyvää.”

Sylvester puolestaan sanoo: ” Elämä on vaan aivan mahtavaa! Kokonaisuudessaan! Olen nähnyt monia asioita. Olen ollut eksyksissä. Minut on löydetty. Olen ollut sairas. Olen ollut terve. Olen ollut typerä. Olen ollut fiksu…. Ja… Tiedän olleeni myös onnekas. Kun olin kaikkein huonoimmillani, joku toi minut tänne turvaan. Ja mitä en ikinä olisi arvannut etukäteen, on se, miten syvästi rakastuin tähän uuteen maailmaani. Olen onnellisimmillani elämässäni. En olisi ikinä uneksinutkaan, että näin voi tapahtua. Suosikki asioita maailmassa on vain oleskellä ja olla rakstettu. Ja saan sitä sorttia täällä paljon! Älä koskaan menetä toivoa. Koskaan. Minä olen kiitollinen rakkaudesta. Enkä ikinä päästä siitä irti.”

Sielunkumppanit vastassa

Channy-koiran ja hänen ihmiskumppaninsa tarina löytyy eläinkommunikoija Channon Cuttsin blogista ja se on päivätty 26.10.2022. Alkuperäisestä artikkelista löydät myös kuvat.

Kun suuri menetys on tulollaan alamme usein nähdä kuin tunnelissa. Suojellaksemme itseämme sanoinkuvaamattomalta sydänsurulta, tunnemme usein houkutusta päättää jo etukäteen, miten menetys vaikuttaa meihin siitä hetkestä eteenpäin. Tämä on se, miksi työskentely lemmikkien ja heidän ihmistensä kanssa on niin kiinnostavaa! Jakavatko lemmikit meidän menettämisen, kuoleman ja surun pelkomme? Vai onko eläimillä pääsy suurempaan kuvaan ja sen perspektiiviin? Channyn tarina on täydellinen tapa vastata tähän kysymykseen.

Channy oli väsynyt. ”Liiskaantunut”, hän kertoi minulle. Hänellä ei ollut energiaa nostaa edes tassujaan. Eikä energiaa siirtyä rajan ylitse omin avoin. ”Tulen tarvitsemaan hieman apua.”

Juuri silloin flamingo tanssi sisäisellä elokuvakankaallani. Sisäiset silmäni laajenivat ilosta, sitten ne kapenivat hämmennyksestä. Mitäh?

Yhtäkkiä koko loppuviesti tuli. Näin loppukohtauksen jo klassisesta Titanic-elokuvasta, missä Kate Winslett on nuori jälleen ja laskeutuu portaita alas kohdatakseen tyrmäävän upean Leonardo di Caprion.

Arvokkuutta. Kepeyttä. Tasapainoa. Channy kertoi minulle tahtovansa siirtyä rajan ylitse arvokkaasti. Tässä kohtaa hän oli jo kirjaimellisesti pinkin värin ympäröimä — vaaleanpunainen on arkkienkeli Chamuelin väri, ja hän oli valinnut tällä kertaa arvokkaan pinkin flamingon muodon, saapuessaan seuraamme. Prinsessojen pinkkiä väriä läpikotaisin, niin kehossa, kuin hengessä.

Kysyin Channyltä kysymyksen, jonka kysyn kaikilta lemmikeiltä, jotka ovat lähellä elämänsä päättymistä maapallolla. ”Kuka odottaa sinua sateenkaarisillan toisella puolella?” Yleensä näen yhden, kenties muutaman, tärkeän ”puolison” innoissaan odottamassa heidän rakkaansa saapumista.

Mutta ei Channyn kohdalla. Hänellä oli vastaanottojono. Koiria, koiria, koiria, ulottuen niin pitkälle taaksepäin, kuin vain henkiset silmäni kykenivät näkemään. Entisiä leikkikavereita, perheenjäseniä, hänen ihmisensä Lynnin muut koirat, kokonainen koirien tervehdyskomitea. Ja siellä oli yksi erityinen koira. Tässä kohtaa sain kiinni nimestä, joka alkoi kirjaimella B. ”Barney? Bennet? Barret? Bradley?” Välitin tiedon Lynnille, toivoen sen sanovan hänelle jotakin. (Niin ei käynyt…. ei ainakaan heti. Muutaman päivän kuluttua Lynn tekstasi minulle kysyen, josko koira olisi ollut Berlee, kuten Berleen Musta Onyx eli Robin, joka oli ensimmäinen koira, joka sillä koskaan on ollut kaverinaan.)

Waude.

Tämä erityinen koira oli Channyn kaksoisliekki. Hänen kumppaninsa läpi monen elämän oli odottamassa häntä verhon takana. Ja he olivat niin innoissaan tästä jälleenkohtaamisesta henkimaailmassa.

Channyllä oli vielä lisää kerrottavaa. Hänellä oli joitakin viisaita jäähyväissanoja ja yksi erityinen pyyntö. Erityisesti Channy tahtoi, että Lynn rakentaisi erityisen yhdistäytymis- ja meditointipaikan, missä he voisivat olla yhdessä hengessä. Hän tahtoi, että tämä alue olisi vaaleanpunainen. Hyvin vaaleanpunainen. Pinkkejä kristalleja. Pinkkejä kukkia — monenlaisia kukkia. Muutama glamour-kuva Channysta. Ja tiara. Koska kaikilla prinsessoilla piti olla sellainen.

Lynn hymyili kyyneltensä lävitse kun kerroin tämän kaiken hänelle.

Channy tahtoi myös ilmaista kiitollisuutensa siitä, että Lynn oli niin vahva. Kuten usein eläinkommunikoinneissani käy, hän kiinnitti huomioni erääseen minun suosikkielokuvistani. Tässä tapauksessa elokuva oli ”Arrival”, joka korostaa sitä, miten me lähdemme matkalle, sen tarjoamille kokemuksille, vaikka tiedämme jo, miten se kaikki tulee päättymään. Me olemme valmiita rakkaudelle ja rakastettuna olemiselle, tietäen vallan mainiosti sen, että jossakin vaiheessa meidän pitää olla vahvempi kuin mitä me koskaan edes uskoimme voivamme olla.

Lähdemme matkaan, koska me tiedämme jo menneisyyden, tulevaisuuden ja nykyisyyden ja me tiedämme jo, että vahvana oleminen ja sureminen on vain pien osa suurempaa kuvaa. Todellinen tarkoitus on tunnistaa, että se on se sama voima, mitä me tarvitsemme, pitääksemme kiinni ILOSTA. Channy oli niin selkeä tässä kohtaa. Lynnin omat henkiset opiskelut ja harjoitteet olisivat tarpeeksi ja sallisivat heidän tavata toisiaan sateenkaarisillan puolessa välissä ja jatkaa ja syventää sekä kehittää heidän suhdettaan, kehossa tai ei. Tämä avaisi portaalin jatkuvalle kaksisuuntaiselle kommunikoinnille. Se sallisi toisella puolella olevien henkien sanoa sanottavansa. Ja se antaisi Lynnille mahdollisuuden ottaa vastaan näitä viestejä.

Tässä kohtaa olisi voinut kuulla neulan putoamisen. Ja kerronpa vielä senkin, että tämä oli eka kerta kun olen ikinä lajienvälistä kommunikointia suorittaessani saanut huomata, että ihmisasiakkaani kutsutaan mukaan meedioiden maailmaan!

Channy jatkoi ohjeidensa jakelemista. Hän kertoi Lynnille, että heidän pitäisi viettää viimeiset päivänsä yhdessä istuskellen rauhassa ja hän voisi samalla tutustua hänen energeettiseen allekirjoitukseensa. ”Tilaa, aikaa, hiljaisuutta. Tätä tarvitset tunteaksesi sen. Silloin voimme olla aina yhdessä.”

Muutamia päiviä myöhemmin sain kauniin ja tunteikkaan sähköpostin Lynniltä.

Hän kertoi:

Channyn siirtymä oli suloinen, elegantti ja arvokas. Se tapahtui kodissamme ja siinä oli mukana kaikki mitä meidän pieni prinsessamme pyysi, aina pinkkiä rusettia myöten. Kun olimme valmiita aloittamaan hän asettui vierelleni ja hänen päänsä lepäsi hänen tassuillaan ja hän nosti suloiset pienet kulmakarvansa ylös ja katsoi minua viimeisen kerran. Lausuin rukouksen, asetuin hänen vierelleen ja ympäröin hänet omalla kehollani, synkronoiden hengitykseni hänen kanssaan, kunnes hän oli poissa. Sydämeni on rikki, vaikka samaan aikaan olen hyvin rauhallinen. Ilman sinua, Shannon, Channyn siirtymä ei olisi ollut niin suloinen ja herkkä kuin se oli. Eivätkä viimeiset viikkomme olleet niin rikkaita. Sinä Shannon ja sinun työsi maailmassa on todellinen lahja eläinkunnalle, jota palvelet. Ja työsi on todellakin pyhää!!! Olen niin kiitollinen päivästä, kun tiemme kohtasivat. Nyt on aika syvemmälle levolle ja sisään siirtymiselle. Nähtäväksi jää minne Channyn ja minun rakkaustarina vie meidät, yhdistyessämme verhon läpi aina ikuisuuteen jatkuvassa rakkaudessa. Sydän täynnään kiitollisuutta, Lynn ja minun Channyni

___________________

Note: Eläinkommunikointi ennen eutanasiaa voi olla suuri henkinen apu ja voimavara raskaalla hetkellä, kun rakkain lemmikki lähtee tästä maailmasta. Samalla selviää, tarvitseeko lemmikki apua. Esimerkiksi meillä oli vuosia sitten kissa, joka sanoi eläinkommunikointisessiossa, että tahtoo lähteä omin voimin. Minulla oli suuri kunnia silittää häntä kun hän veti viimeisen henkäyksensä. Se hetki ei koskaan unohdu. — Channy-koira antoi hienoja vinkkejä, miten häneen voi pitää yhteyttä jatkossa! Kukaan rakkaistamme rajan takana ei ole kaukana. Verho tämän maailman ja henkimaailman välillä on ohut ja se ohenee päivä päivältä… Meditointi on yksi hyvä työkalu verhon läpi kurkkimiseen. Välikäsiä ei silloin tarvita. — Huomasin muuten eräänä päivänä, että ruotsinkielinen eläinkommunikoija, Maria Karmi, on kirjoittanut kirjan. Klikkaa itsesi Kindle-storeen ja lataa se älylaitteeseesi! Saat vinkkejä miten voit opetella sanatonta kommunikointia itse. Elämä ei koskaan ole täysin ennallaan sen jälkeen, kun astut eläinkommunikoinnin maailman. Ja se on aika nasta juttu se. –L

Kissan ja koiran sielunsopimus

Eläinkommunikoija Shannon Cutts kertoo blogissaan 14.9.2022 kissan ja koiran välisestä sielunsopimuksesta – ja vähän muustakin. Sielunsopimukset ovat pyhiä, niitä noudatetaan, niin eläinten välillä kuin ihmisten välillä. Eläinlajien väliset sielunsopimukset ovat arkipäivää saalistajan ja saaliin välillä. Tällä kertaa ei ole kyse saalistuksesta, vaan sopimuksesta hyvin rakastavien kaverusten välillä, nimittäin kissan ja koiran välillä. –L

Shannon kirjoittaa:

Eläinrakkaan menettäminen on jo tarpeeksi kivuliasta. Mutta entä jos toinen lemmikkisi onkin vastuussa menetyksestä? Aggression ilmaantuminen lemmikkien välille on yksi suurimmista syistä eläimestä luopumiseen; ja usein myös eutanasiaan päätymiseen. Eläinkommunikoija Shannon Cutts jakaa tämän merkittävän tarinan eräästä lajienvälisestä perheestä, joka kulki läpi tämän helvetin ja tuli ulos toiselta puolelta uuden näkökulman kera, täynnä toivoa ja läheisyyttä.

Kristen oli onnellinen ja suunnitteli tulevia häitään. Hän ja hänen sulhasensa jakoivat monilajisen perheen, johon kuuluivat Zen ja Rumi, adoptoitu katukissa ja hänen 6 pentuaan, 6 lisäpentua ja Roadie, kissoja rakastava koira, jolla oli räiskyvät siniset silmät ja hellä, mutta silti suojeleva asenne kaikkia kohtaan. Eräänä yönä kaikki sitten muuttui.

Sekunnin sadasosassa Zenin sielu jätti hänen kehonsa. Kun Roadie ilmaantui varjoista hetkeä myöhemmin, suupielet veressä, se kertoi Kristenille kaiken, mitä hänen piti tietää.

Tai niin hän ainakin luuli.

Tietenkään en tiennyt tästä mitään Kristenin pyytäessä minua kommunikoimaan Zenin kanssa. Hän tunsi olonsa surulliseksi, hän selitti, eikä vain omalta osaltaan, mutta myös Rumin, Zenin pojan osalta. Hän kertoi tahtovansa saada yhteyden Zeniin, pyytääkseen viisautta, jakaakseen sen myös Rumin kanssa. Sekä pyytääkseen anteeksi, vaikkakaan hän ei vielä kertonut minulle, että miksi.

Tässä kohtaa Kristen ei myöskään kertonut minulle mitään Roadiesta — ei edes sitä, että se oli osa tätä perhettä. Hän ei myöskään maininnut ylimääräistä kuuden kissan pentuetta.

Seuraavana aamuna otin kontaktin Zeniin rajan toisella puolella. Kerroin hänelle kuka olin, työstä jota teen ja siitä, miksi Kristen oli pyytänyt minua puhumaan hänen kanssaan. Kysyin josko Zen tahtoisi puhua kanssani ja näyttäisi minulle, kuinka hän kuoli.

Silloin kaikki muuttui hyvin omituiseksi. Yhtäkkiä tiesin, että Zenin siirtymä oli ollut hyvin nopea. Tunsin, että se olisi ollut nopea onnettomuus. Oli hetki intensiivistä fyysistä myllerrystä ja epämukavuutta ja sitten… rauhaa.

Sen jälkeen Zen näytti minulle kaksi pistohaavaa.

Kysyessäni selvennystä hän näytti pistohaavat uudelleen. Ja uudestaan. Ja uudelleen.

Selkeästi tämä oli kaikki, mitä Zen oli halukas (tai kykenevä) kertomaan.

En aistinut minkäänlaista vihamielisyyttä, katumusta, vain heikon tuntemuksen anteeksiannosta. Ja sitten muistamisesta.

Minkä muistamisesta? Hän ei kertonut.

Siirryimme eteenpäin. Kysyin Zeniltä hänen elämästään Sateenkaarisillan toisella puolella. Hän näytti minulle kauniin paikan, valoisan, pilvisen, mutta silti täynnä valoa olevan paikan ja kertoi uuden kotinsa nimen. Lumeno City. Luminosity (=engl. valoisuus/kirkkaus).

Seuraava kuva jonka hän lähetti minulle oli vieläkin kummallisempi kuin pistojäljet. Näin Zenin siivekkäänä ja nokallisena, räpyttelemässä läpi ilman (kyllä, aivan kuin haikara… paitsi ettei se ollut se). Näin paketin, joka oli sidottuna sen nokkaan ja hän oli juuri välittämässä sitä. Kysyin mitä paketissa oikein oli ja hän näytti minulle pienen kissanpennun

Rumi. Hänen poikansa.

Kun minulla oli tilaisuus saada Zoom-yhteys Kristenin, hänen ihmisensä kanssa, Zenin jakama tieto alkoi tarkentua. Kerroin pistojäljistä. Kristen purskahti itkuun ja selitti Roadien osan. Hän kertoi miten hän ei ymmärtänyt miten ja miksi tämä kaikki oli tapahtunut. Roadie oli aina ollut niin hellä ja rakastava sielu.

Niinpä kysyin asiasta Zeniltä.

Zen näytti välittömästi minulle sielunsopimuksen. Hän selitti, että hänen oli tarkoitus jättää fyysinen kehonsa taakseen juuri sinä yöntä ja Roadien oli tarkoitus auttaa häntä siinä.

Sitten hän näytti miten illan hämärä esti Kristeniä näkemästä sitä… Zen yllyttämässä Roadieta, tökkäämällä tarkalla kynnellään häntä nenään, muistuttamassa häntä siitä, että hänen tulisi tehdä mitä hän lupasi tehdä. Unohtamisen ja muistamisen hetki, jonka hän oli aikaisemmin minulle näyttänyt — tämä oli kontekstia, jonka vain Zen tiesi.

Ja tämä on myös se syy, miksi Kristenin pieni perhe ei voinut uskoa sitä mitä oli tapahtunut. Roadie oli niin vankkumaton mestarisuojelija kaikille (kahdeksalle!) kissalle. Ne saivat kiipeillä sitä pitkin, tehdä ihan mitä vaan, hän vain rakasti heitä ja piti heistä huolta, varoen ettei vahingoita ketään. Miksi hän tekisi sellaisen tempun?

Koska. Zenillä ja Roadiellä oli sielunsopimus. He olivat, ovat osa sielunperhettä.

Miksi Zenin sitten piti lähteä juuri sillä tietyllä hetkellä?

Siinä asiassa vain Kristenillä oli tarpeeksi kontekstia ,jotta kysymykseen saataisiin selvyys.

(Ja koska minun pitää jättää pois tiettyjä yksityiskohtia, suojellakseni tämän perheen yksityisyyttä, riittäköön se, että Zenin oli tarpeen lähteä, jotta Rumi saisi tien avautumaan uudelle ihmiselleen, jollekulle, joka tarvitsi häntä enemmän, kuin sanat voisivat edes kuvata.)

Se oli kokonaisuudessaan taivaallisella ajoituksella ja kaikkien korkeimmaksi hyväksi tapahtunut asia.

Kristen kertoi minulle hieman taustaa kaikelle tälle. Hän kertoi miten Zen, pelokas villi äitikkä, pyöri heidän talonsa lähellä jatkuvasti. Hitaasti, mutta varmasti se muuttui rohkeammaksi. Ja sitten vielä hitusen rohkeammaksi. Eräänä kauniina päivänä se käveli suoraan Kristenin rinnan päälle. Ja jätti jälkeensä pienen, kauniin karvaisen nyssäkän nimeltään Rumi.

Paketti. Jonka toi ’Zen-haikara’ itse.

Lemmikeillämme on mitä ihmeellisempiä ja ällistyttävämpiä, syvällisiä ja vaikuttavia elämiä, jotka tapahtuvat aivan neniemme edessä. He ovat niin tietoisia, niin elossa, niin tiukasti yhteydessä kaikkiin eri elämiin heidän ympärillään. He tuntevat heidän siteensä meihin ja myös muihin elämässään oleviin eläimiin. Heillä on sielunperheitä ja sielunsopimuksia, sekä näiden muiden eläinten kanssa, aivan kuten meidän, heidän ihmistensä kanssa.

Eläimemme voivat selittää mysteerit, olivatpa ne sitten sydäntä särkeviä, hämmästyttäviä tai jotakin siltä väliltä. Mutta jos tahdomme tietää totuuden — ei vain oman mielemmme version siitä, vaan aivan koko totuuden — meidän pitää vain KYSYÄ.

___________________

Note: Taisin sanoa jo kauan sitten, että ne, jotka sinua rakastavat kaikkein eniten, satuttavat sinua kaikkein eniten. 😲 Rakkaudella, mitä suurimmalla sellaisella, on sielunsopimukset allekirjoitettu. Toiset niistä ovat makoisia sopimuksia, toiset ovat karvasta kalkkia. Eläinten [ja ihmistenkin] kohdalla kannattaa kysyä Korkeamman Minän kautta, että mitä tuli tehdyksi ja miksi. Spekulointi ei auta tässäkään asiassa… –L

Ruoho oli aidan takana vihreämpää

Lemmikki hukassa? Se on aina hyvin stressaava tilanne. Eläinkommunikoija Shannon Cutts suosittelee, että kannattaa kysyä lemmikiltä suoraan, mitä, missä ja miksi. Olen samaa mieltä. Vain eläimet voivat kertoa, miksi tuli tehtyä tiettyjä elämänvalintoja kussakin hetkessä. Elämä on valintoja, eikä eläinten ja ihmisten elämä siinä mielessä eroa toisistaan millään tavalla. – Jotkut valinnat teemme jo ennen syntymää, mutta luultavasti suurimman osan tässä ja nyt. –L

Shannon kertoo Ipek-kissan tarinan omassa blogissaan.

Lemmikin katoaminen on hyvin stressaavaa. Sydäntä särkevääkin. Joka päivä joku tuolla ulkona etsii omaa, kadonnutta lemmikkiään, huudellen, jättäen ruokakuppeja ulos, joista löytyy eläimen suosikkiherkkuja, jututtaen naapurustoa ja kutsuen rinnalleen eläinalan ammattilaisia, kuten eläinten etsijöitä ja eläinkommunikoijia. Mutta löytyykö tarinan takaa jotakin muuta, kuin vain eksynyt lemmikki, kun eläin katoaa? Eläinkommunikoija Shannon Cutts korostaa vähemmän tunnettuja lemmikkien katoamisen aspekteja tässä kirjoituksessa.

Ipek saapui Pazin ovelle suoraan kaduilta… hän ei todellakaan ollut ensimmäinen naapuruston katukissoista, joka löysi tiensä sinne. Kirppujen puremana, nuhjuisena ja hieman aliravittuna hän näytti siltä, että oli hieman Pazin tietynlaista TLC:tä vailla (”hellää, rakastavaa huolenpitoa”).

Ajan kuluessa Ipek (tämä kaunis nimi tarkoittaa ”silkkiä” turkiksi) alkoi kasvaa hienon nimensä mittoihin. Hänen alati viisaat silmänsä kiilsivät kilpaa hänen silkkisen, yön mustan turkin kanssa. Hän näytti siltä, että oli kaikin puolin asettumassa luksuselämäänsä Pazin muiden kissaperheenjäsenten kanssa.

Mutta sitten eräänä päivän hän vain katosi.

Pandemia oli juuri saamassa tuulta purjeisiinsa. Tyypilliset etsimiskeinot, kuten oville kolkuttelu, pihoissa kuljeskelu tai kadonnut lemmikki-lappuset olivat suurelta osin poissa laskuista hamaan tulevaisuuteen.

Tietäen Ipekin historian, Paz ei ollut niinkään huolissaan siitä, etteikö kissa pärjäisi katuelämässä jälleen. Mutta hän oli syvästi huolissaan, että kissa oli kadonnut vastoin tahtoaan, eikä enää pystyisi löytämään tietään takaisin kotiin hänen luokseen, muutamastakin hyvin huolestuttavasta syystä.

Hyvin intuitiivisena ihmisenä, Pazin intuitio kehotti häntä olemaan huolehtimatta. Lemmikkien isänä hänen päänsä painosti häntä murehtimaan enemmän. Lopulta suuremmat elämäntapahtumat varastivat hänen huomionsa ja hänen oli pakko lakata ajattelemasta koko asiaa.

Siihen mennessä, kun Pazin polku kohtasi minun polkuni, Ipek oli ollut kateissa yli 2 vuotta. Itse asiassa kommunikoin hänen kahden nykyisen kissansa, Yagmurin ja Grin, kanssa, kun Ipekin katoaminen tuli esille. Hän kysyi jos voisin vielä virittäytyä hänen taajuudelleen, kenties paikantaen hänet, jotta mies saisi päätöksen asialle.

Kun yhdistyin Ipekin kanssa, hän näytti heti mitä oli tapahtunut sinä päivänä hänen näkökulmastaan. Hän oli ollut nauttimassa auringosta suojaisalla patiolla, kuten hän tykkäsi tehdä, kun yhtäkkiä jokin vei hänen huomionsa. Jokin (lintu? orava? sisilisko?) liikkui hyvin nopeaan. Hän seurasi sitä.

Yhtäkkiä Ipek oli poissa patiolta ja takaisin kadulla. Nopea, puikkelehtiva otus, jota hän oli seurannut, oli poissa. Ja kaikkialla ympärillään hän näki erilaisia ja eri kokoisia eläimiä. Jokainen vain teki omia asioitaan, metsästi, söi, lepäsi, leikki, puolusti, nukkui.

Miten hän oli unohtanut kaiken tämän? Ruoho oli herkullista, raikasta, pehmeää ja tuoksuvaa tassujen alla. Pään yllä, sinitaivas pehmeine pumpulipilvineen ja lämmin auringonpaiste muodosti varsin kuvauksellisen katon pään päälle. Molemmin puolin, edessä ja takana, puita, pensaita ja rakennuksia, jotka muodostivat tukevat seinät.

Hänestä se ei ollut enempää, eikä vähempää, kuin suurempi koti, jossa oli enempi asukkaita ja tarpeeksi kaikille, mitä he ikinä tarvitsivatkin. Siinä hetkessä Ipek tajusi, että hänellä oli mahdollisuus tehdä valinta. Hänellä oli kaksi kotia, joista valita. Ipek voisi palata kotiin Pazin luo. Tai hän voisi jäädä tähän ulkosalla olevaan, suurempaan kotiinsa.

Kun kerroin viestin Pazille, hän sanoi ettei se yllätä häntä. Hän kirjoitti: ”Kiitos hyvin paljon. Tämä auttaa minua suuresti ja pystyn olemaan tämän asian kanssa sinut paremmin kuin aikaisemmin. Tämä käy järkeen sen kanssa, miten löysin hänet ja miten hän lähti.”

Lisäksi hän pyysi, että kerron Ipekille, että hän olisi aina, aina tervetullut takaisin kotiin hänen luokseen.

Mutta tässä tulee se mielenkiintoinen kohta!

Melko pian Ipekin katoamisen jälkeen Gri ilmestyi paikalle (toinen hieno turkkilainen nimi, joka tarkoittaa ”harmaata”) ja kissa oli vieläkin huonommassa kunnossa kuin Ipek silloin kun se saapui Pazin luo. Itse asiassa, eläinlääkäri sanoi, että ellei Paz olisi ottanut sitä hoiviinsa, kissa tuskin olisi edes selvinnyt.

Paz kertoikin, että hän oli usein pohtinut itsekseen, jos Gri ja Ipek olivat kommunikoineet keskenään ennen kuin Ipek lähti, tai pian sen jälkeen. Ehkäpä Ipek kertoi Grille minne mennä ja mistä löytää apua.

Vastaus tähän on tietenkin: kyllä.

Onneksi pystyin vielä kertomaan Pazille uutiset, että Ipek vahvisti muutamilla tiedoilla, että hän oli yhä elossa, yhä terve ja asustelee lähiseudulla.

Ipekin elämäntarinassa on puhdasta eleganssia — jotakin, mitä emme voi vahvistaa tavallisin keinoin, eli ei niin elegantin vasemman aivopuoliskon älyllä, mutta silti siinä on vääjäämättä totuuden kaiku.

Ipekin tarina opettaa meille – ainakin hänen tarinansa opetti minulle! – miten äärettömän tärkeää on katsoa asiaa syvemmälle, kuin mitä vain silmä näkee, saadaksemme esiin minkä tahansa kadonneen eläimen tilanteen perspektiivin. En toki tarkoita, etteikö sinun pitäisi tehdä kaikki se, mitä voit paikallistaaksesi heidät ja saadaksesi heidät takaisin kotiin. Olen seisonut noissa pelokkaissa lemmikkiäidin saappaissa useammin kuin kerran, enkä ole aina kyennyt tuomaan rakkaitani takaisin kotiin.

Mutta yksi omista eläimistäni, Bruce-kilpikonna, omaa elämäntarinan, joka peilaa Ipekiä. Loppujen lopuksi, minäkin olen löytänyt tärkeän päätöksen näistä neljästä sanasta.

Heidän elämänsä. Heidän valintansa.

Sikamaisia ajatuksia

Spring Farmin ihanista (jokavuotisista) eläinten viesteistä löytyy Eloise. Eläinkommunikoijana toimii Dawn E. Hayman, jonka upea kirja löytyy Amazonilta. — Nämä sanat muistan aina, kun saksilla paloittelen porsaan sydäntä kissan ruokakuppiin… Joulu on tulossa muutaman kuukauden päästä (tänäkin vuonna) ja possu jakaa mielipiteitä ja ruokakuntia. –L

Eloise

“Tiedättekö kaiken, mitä minä tiedän? Lyön vetoa, että moni teistä ajattelee, että olen vain sika ja mitäpä minä tietäisin. Ah, mutta olisit hölmö jos kuvittelisit niin. Minäpä tiedän erilaiset tuoksut ilmassa, minä tahansa päivänä. Tiedän, koska sää muuttuu. Tiedän miltä erilaiset ruuat tai maaperät tuoksuvat. Minulla on onnellisia päiviä. Minulla on surullisia päiviä. Toisinaan rakastan minun possuperheeni antamaa lohtua, silloinkin, kun he käyvät hermoilleni. Rakastan käpertyä olkiin ja kuulla miten possuni kuorsaavat. Kaikki nämä possut minun kanssani ovat minun lapsiani. Minun pitää tietää, että he ovat turvassa. Joskus me kinastelemme, mutta se johtuu yleensä siitä, kun he eivät kuuntele minua. Mutta minulla on ilo tietää, että he ovat ikuisesti turvassa täällä ja se tuntuu hyvältä sydämessäni. Minulla on syviä tuntemuksia sydämessäni, aivan kuten teillä. Olkaa ystävällisiä ja tutustukaa minuun ensin, ennen kuin alatte tuomita minua tietynlaiseksi… Koska ette välttämättä tiedä totuutta sikana olemisesta. Mutta minä haluaisin kovasti oppia tuntemaan teidät ja tahtoisin teidänkin tuntevan minut.”