EK-blogi

Kissan työelämä

Eläinkommunikoija Sandra Mendelson kertoo tuntemansa kissan työasiosta blogissaan 2.1.2023. Lemmikeillä on omat tehtävänsä, eikä niitä voi aina verrata ihmesten hommiin. Pidätkö kissaasi laiskana? Mieti uudestaan… :o} Mutta kuten Sandra sanoo: heillä kaikilla ei ole aina sama tehtävä elämässään. Niinpä. Kysymällä se selviää. Ja kuuntelemalla eläimiä. Muuta vaihtoehtoa ei ole, jos tahdomme elää tasapainossa keskenämme. Samalla voimme myös lakata tuomitsemasta eläimiä; asettamalla heitä tiettyyn laariin pelkästään näkemämme perusteella. –L

Sandra kertoo:

En ole koskaan kyennyt luomaan kiinteämpää suhdetta poikaystäväni kissaan. Kun muutimme sinne Mister T:n kanssa järkytimme perinpohaisesti hänen 7-vuotista eloaan, joka koostui hänen ihmisestään ja valtaisasta määrästä autuasta yksinoloa, etenkin syvässä unessa tapahtuvaa sellaista.

Mutta vaikka Mister T ei ole enää fyysisessä muodossaan, hän ei siltikään ole osoittanut kiinnostusta kanssani kommunikoimiseen ja tarjoaa pelkästään satunnaisia, nopeita puskemisia vasten jalkaani. Hän ärsyyntyy helposti nopeista tai liian liki tulevista tai vain hyvin huonosti ajoitetuista liikkeistä. Niinpä olen antanut hänelle paljon tilaa.

Eräänä päivänä kuitenkin katseemme kohtasivat kun hän piti taukoa lepuustaan ja katse sanoi jotakin sen kaltaista kuin ”ei täältä”. Muulla tavoin en sitä kykene kuvaamaan.

Näin hän sanoi:

Valitsin ihmisen, joka ei tule työni tielle. Suurin osa, siitä mitä teen, tapahtuu ’unitilassa’. Saatat kuvitella, etten välitä sinusta, mutta se ei ole totta; se on vain asia, jota varten en ole olemassa.

Jotkut kissat ovat täällä auttamassa maapallon tasolla — ihmisiään erityisesti. Minun työni kuitenkin tapahtuu toisaalla — monen muun kissan kanssa. Työskentelen toisissa maailmoissa. Elämäni 3D-maailmassa vaikuttaa yksinkertaiselta ja tarvitsen sen olevankin sellaista, koska työskentelen niin paljon kaiken aikaa.

Olen hyvin herkkä, kuten olet huomannutkin, näkemiselle, äänille, liikkeille ja etenkin energioille, joita tulee ja menee täällä. Mutta tämä ei johdu traumasta! Se johtuu siitä, että vietän niin paljon aikaa 3D:n ulkopuolella, missä on hiljaista, ainoastaan pallojen [sphere] musiikkia. Siellä ei ole kovia ääniä, ei nopeata liikehdintää.

Olitpa siis miten hiljainen tai hidas liikkeissäsi, olet kuitenkin ihminen, sinun läsnäolosi on aina isku aisteilleni, koska sinun energiasi on niin kovin erilainen verrattuna siihen, jota koen suurimman osan ajasta. Älä syytä itseäsi tai yritä olla erilainen.

K: Summer, voitko kertoa minulle, millaista työsi toisissa maailmoissa on?

V: Se on minun henkeni, joka tekee sen työn, en minä.

K: Voitko muistaa mitään, mistä voisit kertoa?

V: Se on korkeammalla kuin minä – ylisielun tasolla… kuin ryhmävaikutusta.

Toivon, että hän kertoo joskus lisää ja kerron sen mielelläni eteenpäin.

This entry was posted in: EK-blogi
Tagged with: ,

Kirjoittanut

Knowledge is power but the truth comes from the animals.