UKK

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Alla 19 eri eläinkommunikoijaa kertoo työstään. Katso lisäksi Anna Breytenbachin haastattelu, niin tiedät jo aika paljon eläinkommunikoinnista.

_____________

Usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ) eläinkommunikoija Lea Alexanderin sivuilta.

Miten eläinkommunikointi toimii?

Eläinkommunikointi toimii telepaattisella kommunikoinnin tasolla. Ihmiset ovat suurelta osin kääntäneet tämän intuitiivisen kuuntelemisen osan pois päällä. Olen varma, että sinullakin on ollut kokemuksia, jolloin olet ajatellut jotakin ihmistä ja yhtäkkiä puhelin soi, ja se on juuri se sama henkilö. Kuka oli vastaanottaja ja kuka oli lähettäjä? Kuka teki ensimmäisen telepaattisen yhteyden? Sillä ei ole oikeastaan väliä. Ideana on se, että te molemmat olitte ajatelleet toisianne, ja pyritte saamaan yhteyden. Eläinten kanssa on aivan sama asia. Eläimillä on ajatuksia ja he voivat lähettää ajatuksiaan ja tunteitaan kenelle tahansa, joka vain on halukas yhdistymään heihin hienovaraisella tavalla.

Miten tiedät, että puhut minun eläimeni kanssa?

Voi olla helppoa vain ajatella, että minä keksin kaiken mielessäni, kunnes sitten jaan tiedon lemmikin ihmisen kanssa. Usein minulle on annettu tietoa eläimen taholta, jonka vain hän ja hänen ihmisensä voivat tietää. Kun annan tiedot ihmisille, he voivat olla melko yllättyneitä. Mutta siitä ei kannata huolestua: eläimet jakavat vain tietoa kanssani, joka on olennaista tilanteen kannalta. Kun lopetan konsultoinnin, ei ole epäilystäkään, että olin kommunikoinut juuri oikean eläimen kanssa, sinun kumppanisi kanssa!

Oletko “eläinmeedio”?

Ei, en ole eläinmeedio. En tulkitse tai kerro sinulle lemmikkisi tulevaisuudesta. Minä kommunikoin heidän kanssaan, keskustelemalla heidän kanssaan. He näyttävät minulle kuvia ja kertovat tuntemuksistaan. He jakavat kanssani turhautumisensa. He kertovat minulle, missä heillä on kipuja. He antavat minulle viestejä välitettäväksi sinulle. Yksi eläin, jonka kanssa työskentelin jokin aika sitten, kärsi munuaisten vajaatoiminnasta ja kieltäytyi siirtymästä rajan taakseen, ennen kuin hän pystyisi antamaan viestinsä hänen “Äidilleen”. Kun viesti oli saatu perille, hän oli valmis jättämään taakseen fyysisen kehonsa kivut, koska hän tiesi, että hänen Äitinsä oli saanut viestinsä ja hän selviäisi kyllä.

Voitko kommunikoida eläinten kanssa, jotka ovat kuolleet?

Kyllä, olen kommunikoinut monien eläinten kanssa, jotka ovat joko kuolemaisillaan tai jotka ovat jo kuolleet. Itse asiassa minun kaikkein antoisin työni on tapahtunut eläinten kanssa, jotka haluavat välittää viestinsä ihmisilleen. Ja tietenkin se toimii molempiin suuntiin. Usein meidän pitää saattaa surutyömme päätökseen, ja tämä on mainio tapa helpottaa sitä.  Me voimme myös avata Akaasisia Arkistoja, ja saada sieltä apua, saadaksemme selville sen asian, jota etsimme.

Onko eläin koskaan ollut haluton puhumaan kanssasi?

Kyllä, näin käy toisinaan. Ehkä eläin on tekemässä jotakin muuta, tai nukkumassa, tai ehkäpä tuntee olonsa huonovointiseksi sillä hetkellä. Kun näin käy, kerron heille, että palaan asiaan myöhemmin ja voimme jatkaa keskusteluamme sitten. On myös hetkiä, jollloin käytösongelma estää eläintä tekemästä yhteistyötä kaikilla tasoilla. Kuitenkin, sinnikkyys minun taholtani ja sen selittäminen eläimille, että keskustelumme tulee auttamaan häntä, saa heidät yleensä muuttamaan mielensä ja käymme keskustelumme ja selvitämme ongelmat.

Onko eläimillä henkinen elämä?

Kyllä, eläimillä on hyvin eloisa henkinen elämä. He ovat täällä maan tasolla heidän oman sielunsa evoluution vuoksi, aivan kuin mekin olemme. Usein heidän henkinen päämääränsä tai tarkoituksensa liittyy heidän aktiviteetteihinsä sinun elämässäsi. Usein tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun te olette yhdessä. On hetkiä, jolloin pääsy Akaasisiin Arkistoihin antaa meille informaatiota, joka auttaa yhtä tai molempia teistä ymmärtämään tietyt elämänläksyt. Kysy Tohtori Lealta, jos Akaasisten Arkistojen luenta olisi sopiva sinulle ja sinun eläimellesi.

Onko sinun oltava eläimeni luona reikittämistä tai kommunikointia varten?

Ei. Molemmat näistä tekniikoista voidaan tehdä kaukona. Kuva auttaa minua, mutta se ei ole aina tarpeen.

Dr. Lea Alexander

Kathleen Berard

Kuinka kiinnostuit lajienvälisestä telepaattisesta kommunikoinnista?

Eläimet ovat kiinnostaneet minua koko ikäni. Olen aina aistinut/tuntenut kommunikoivani niiden kanssa sanattomalla, sydämen, tasolla. Silti, se ei aina ollut helppoa, ja opin täysin käyttämään kykyäni vasta muutama vuosi sitten. Siihen aikaan minulla oli kova sisäinen vimma oppia kaikki tästä kommunikoimisesta ja tajusin, että minun oli aika ottaa tosissani minun kykyni muiden eduksi ja avuksi.

Miten sait kyvyn jälleen haltuusi?

Opiskelin paljon metafysiikkaa, henkisiä juttuja ja eläinten hoitoon liittyviä asioita. Koska minulla on ollut eläimiä koko ikäni (joko täysvaltaisia perheen jäseniä tai sitten sijaiseläimiä, joille etsin hyvää kotia), ja koska kehitin tämän kyvyn hyvin luonnollisella tavalla nuorella iällä, niinpä kyse oli enemmänkin siitä, että jälleen hyväksyin tämän kyvyn itsessäni auttaakseni muita. Tämä kyky on kaikkien käsillä jotka haluavat työskennellä vahvistaakseen sitä (opiskelemalla, harjoittelemalla, ja lisää harjoittelemalla; ja sitten vielä opettelemalla luottamaan kommunikointiin prosessina.

Minä myös kohtasin omat estoni tämän työn suhteen (kuten: teenkö minä todella tätä, vai kuvittelenko kaiken?)Uskooko kukaan minua? Haluanko todella tehdä tätä? Kuinka voin tietää, että se on OK? Olenko ansainnut maksun tästä työstä jne.). Tehtyäni monta sessiota asiakkaiden kanssa ilmaiseksi aloin hyväksyä sen tosiasian, että todella kommunikoin telepaattisesti, minulla on monelle tasolla kyky tehdä sitä, ja se auttaa asiakkaita ja niiden eläinkumppaneita. Yhä uudestaan ja uudestaan ihmiset kertoivat minulle, että he arvostavat työtäni kovasti, että he ovat huomanneet muutoksen eläimen käytöksessä, tavoissa tai terveydessä, että eläinten väliset suhteet kodissa ovat parantuneet jne. Se oli vahvistus joka todella auttoi minua hyväksymään kykyni ja jatkamaan sen parantamista ja muokkaamista.

Kuinka kauan olet tehnyt tätä?

Olen tehnyt tätä ammattimaisesti muutaman vuoden. Noin kymmenen vuoden ajan olen auttanut ystävieni ja heidän lemmikkiensä ongelmissa. Olen kommunikoinut eläinten kanssa koko ikäni ennen ammatinharjoittamista, jo vauvaikäisestä saakka ja koko lapsuuden. Minä en ole koskaan ollut ilman lemmikkiä, olipa se hiiri tai gerbiili tai kissa tai mikä tahansa. Jatkuva eläinten lähellä oleminen auttaa tämän kyvyn kehittymisessä, sillä alat tietää ja ymmärtää eläintä tavalla, joka eroaa siitä, että vain arvailet niiden käytöstä ja asennetta.

Kuinka hiljentää oma mieli kuullakseen eläintä?

No, ei minusta tullut mestari yhdessä yössä! Tarvittiin paljon työtä että opin hiljentämään itseni, luottamaan sisäiseen tietooni, luottamaan itse, että olen turvassa noissa hiljaisissa kohdissa sisälläni (sisäinen pälpätys estää sinua keskittymästä omaan sisimpääsi, sinun sydänkeskukseesi, yhteyteesi Kaikkeen-Mitä-On). Olen opiskellut myös metafysiikkaa ja henkisyyttä (ei uskontoja) jo 80-luvun lopulta. Se tausta auttaa paljon, mutta se ei todellakaan ole välttämätöntä telepaattiseen kommunikointiin. Meditoinnin opetteleminen auttaa sinua hiljentämään sisäisen itsesi aina kun on tarvis, sillä opit jättämää huomiotta häiritsevät ajatukset, joita päässäsi pyörii jatkuvalla syötöllä.

Kuinka aloit tehdä tätä työtä?

Minua on aina kiehtonut kaikki ”oudot” jutut, ”huuhaa”, kuten leikillisesti aina sanon. Jopa lapsena rakastin katsella sarjoja kuten ”Hämärän rajamailla” ja Rod Serlingin ”Yögalleria”… ja ihmiset joilla oli psyykkisiä kykyjä, jestas, ne vasta kiehtoivat minua! Kasvaessani vanhemmaksi tajusin, että oli täysin itsestäni kiinni mitä tein tällä mielenkiinnolla/viehätyksellä, menin metafysiikan kursseille (joiden aiheina oli mm. psykometria, energiahoidot, kristallit, chakrojen puhdistus ja tasapainotus, yhteys Korkeampaan Minään ja Henkeen, tarot-kortit, alkuperäisten amerikkalaisten tavat jne.) Tuloksena, olen Ordained Minister (mikä se sitten onkin, tutkin asiaa myöhemmin.. suom. huom.), reiki master, ja olen myös kouluttautunut muutamaan muuhun energiahoidon muotoon. Olen ollut empaattinen koko ikäni ja aina tuntenut vahvasti toisten tunteet ja kokemukset. Se oli joskus melkein pelottavaa, en aina tiennyt mikä on osa minua ja mikä toisia, mikä oli toisen tunne ja mikä minun. Joskus puhetyylinikin muuttui hetkessä samanlaiseksi. Olen oppinut kontrolloimaan empaattisuuttani, onneksi. Olen selvänäköinen, selväkuuloinen, selvätuntoinen ja olen herkkä ihmisten, eläinten, paikkojen ja esineiden energioille. Tämä luontainen yhteys eläimiin (jota en edes osannut käyttää sillä tasolla kuin nyt) on ollut kaiken tämän perusta. Minua on siunattu eläinkumppaneilla koko ikäni. Nuorena lapsena olemme vielä auki universumin mysteereille, ja tämä syvä, sanaton ”intuitiivinen tietäminen” joka yhdistää meidät eläinten kanssa ei ole outoa, vaan hyvin luonnollista. Tämän siteen voi vahvistaa silloin kun sinä sitä tahdot, koska tahansa, jos sitä todella haluat, olet valmis päästämään irti peloistasi sitä kykyä kohtaan (jos sinulla on pelkoa jollakin tasolla) ja jos olet halukas avaamaan itsesi kuullaksesi mitä eläimet sanovat sinulle (kuvina, ääninä, tunteina jne.). Minä tein epävirallisia sessioita ystävieni eläinten kanssa vuosia. Onnistuin jahkailemaan viimeisen askeleen ottamista, seuratakseni elämän polkuani eläinten auttamisessa eri tavoin (kommunikointi, kukkauutteet, holistinen hoito mm.) ja aloitin vasta pari vuotta tämän työn oikeasti.

Minulla on ollut nämä kyvyt lapsesta saakka, ja minua katsottiin kyllä oudosti, minulle naurettiin ja ivailtiin usein kun kerroin mitä vastaanotin eläimiltä. Niinpä niiden, jotka ovat kiinnostuneita tämän kyvyn kehittämisestä ja käyttämisestä pitää kulkea omaa tahtiaan, niin että se sopii heidän pirtaansa, ja että se myös on yksissä heidän syvimpien uskomuksiensa kanssa ja he tuntevat olonsa luottavaisiksi. On vaikeaa tehdä tätä kun ihmiset herjaavat sinua ja väheksyvät työtäsi, mutta tulee hetki jolloin sinä tiedät. Tiedät, ettet keksi sitä itse, et voi selittää sitä kovin hyvin muille, mutta se on sinulle totta ja sopii sinulle. Kun kehosi solut ”nousevat seisomaan” ja alkavat loistaa (sisäinen tunne joka joskus saa ihon kananlihalle tai sähköinen väristys kehosi läpi), se olkoon merkkinäsi silloin, että sisälläsi tiedät, että tämä on sinun juttusi ja syvin totuus.

Kathleen Berard

Cherie Vergini

Mikä eläinkommunikoija on?

’Eläinmeedio’ tai ’Eläintulkki’ on ihminen, joka intuitiivisesti saa yhteyden eläimeesi ja käy kaksisuuntaista telepaattista keskustelua sen kanssa. Viestit voidaan vastaanottaa sanoina, kuvina, tunteina, ajatuksina, tuntemuksina tai aistimuksina. Eläinkommunikoija auttaa sinua ymmärtämään lemmikkiäsi syvemmällä tasolla.

Kuinka eläimet kommunikoivat?

Eläimet kommunikoivat aisteillaan, tunteillaan: kuvina, tunteina jne. Lemmikit lukevat meidän aatoksiamme koko ajan. He näkevät meidän ajatuksemme ja tietävät mitä ajattelemme. He aistivat meidän tunteemme ja tuntemuksemme.

Huomioi seuraavalla kerran kun viet lemmikkisi ulos kävelylle tai nauttimaan kauniista päivästä. Ne alkavat liikehtiä ja seurata sinua sisällä jo ennen kuin olet koskenutkaan talutushihnaan tai ne vain tuijottavat sinua, ikään kuin sanoen ”Olen valmis menemään ulos”. Silloin on käynyt niin, että ne ovat lukeneet sinua & nähneet ajatuksesi siitä, että aiot viedä ne ulos.

Voit käyttää tätä tietämystä silloin kun yrität korjata yleisiä käytösongelmia koirilla; kuten se, että koira hihnassa ollessaan haukkuu toisille koirille. Tyypillisesti, kun sinulla on koira hihnassa & sen lähelle tulee toinen koiran, sinä tiedät mielessäsi mitä tulee tapahtumaan. Se mitä sinä todellisuudessa teet on se, että ajattelet mitä koira tekee mielessäsi samalla luoden kuvan siitä ajatuksesta. Koira lukee sinusta juuri tämän saman ajatuksen. Jos yrität lähettää sille toisenlaisen kuvan ja ajattelet toisella tavalla; esimerkiksi, että koira kulkee toisen koiran ohi huomioimatta sitä millään tavalla, saatat lopulta huomata, että koira reagoikin juuri niin.
Miksi tarvitsisin eläinkommunikoijaa?

Eläinkommunikoijana pystyn saamaan yhteyden lemmikkiisi ja ymmärtämään sen tunneongelmat, käytösongelmat ja fyysiset ongelmat tai ehkä jopa jonkun oudon piirteen mikä niillä on, joka sinusta hauska.

Sinua saattaa myös kiinnostaa mistä ne pitävät, eivät pidä, mikä saa ne onnellisiksi tai surullisiksi. Ne saattavat haluta kertoa menneisyydestään (etenkin jos ovat pelastettuja eläinsuojasta), tai ilmaista huoliaan omasta terveydestään tai ehkä niillä on vain kysymyksiä, joita ne haluavat kysyä sinulta. Joskus on kyseessä vain yksinkertaisesti viestien toimittaminen puolin ja toisin. Saatat saada selville miksi lemmikkisi käyttäytyy eri tavalla tiettyjen ihmisten seurassa.

On aina olemassa mahdollisuus, että lemmikin käytös on ymmärretty väärin. Tämä voi vaarantaa niiden kodin ja joissakin tapauksissa jopa niiden elämän, niiden ollessa syyttömiä. Jos heidän ihmisensä ymmärtävät mistä käytös juontuu, ja miksi, he voivat sen sijaan työskennellä eläimen kanssa, kuin että antaisivat sen pois tai lopettaisivat sen.

Minä kunnioitan ja rakastan eläimiä sen verran, että saan itse suurta tyydytystä siitä, kun voin olla läsnä tälläisessä mahtavassa kokemuksessa.

Voinko minä oppia kommunikoimaan lemmikkini kanssa?

Kyllä voit. Tärkeintä tämän taidon kehittämisessä on oppia kuuntelemaan kaikilla aisteillasi. Voit aloittaa tämän prosessin tutustumalla intuitioosi ja antamalla itsesi todella tuntea mitä lemmikkisi tuntee ja kuulla se sisäisellä äänelläsi. Kaikilla on tämä luontainen kyky. Vanhetessamme meillä ihmisillä on taipumus lakata kuuntelemasta intuitiotamme. Me opimme luottamaan sanalliseen kommunikointiin ja annamme mielemme ohjata meitä. Kun niin käy me liikumme hitaasti pois intuition ulottuvilta ja eläinten kanssa kommunikoimisen lahja katoaa meistä.

Jos olet läheinen lemmikkisi kanssa, olen varma, että kommunikoitte jo toistenne kanssa, sinä et vain ole tajunnut sitä itse. Saatat luulla, että ajatuksesi ja tunteesi ovat sinun omiasi, mutta todellisuudessa, käyt keskustelua.

Tarvitseeko lemmikkini olla paikalla kommunikoinnin aikana?

Ei, sinun lemmikkisi ei tarvitse olla fyysisesti paikalla voidakseni kommunikoida sen kanssa. Pystyn kommunikoimaan lemmikkisi kanssa, puhelimessa tai paikan päällä, mikä vain sopii sinulle parhaiten. Useimmat asiakkaani valitsevat puhelinsession. Lemmikin ei tarvitse olla sinun tai minun vierelläni.

Pitäisikö kommunikointi tehdä vain silloin kun kyseessä on jokin ongelma?

Usein lemmikit vain haluavat jutella kanssasi. Ne haluavat kertoa sinulle mistä ne todella nauttivat elämässään tai ne vain haluavat sinun tietävän mitä voit tehdä parantaaksesi niiden elämää.

Kuolema ja kuoleminen

Voi olla vaikeaa tehdä päätös lemmikkisi tulevaisuudesta tietämättä mitä se itse haluaa. Me voimme saada sen selville: Onko jo aika? Tarvitsetko apua siirtymisessä? Onko jotakin mitä haluat tai haluatko meidän tietävän jotakin ennen kuin poistut luotamme? Kiitä lemmikkejäsi kaikesta siitä mitä ne ovat opettaneet sinulle ja anna niiden tietää, että pärjäät myös ilman niitä.

Voitko puhua lemmikilleni joka on kuollut?

Kyllä vain! On erittäin helppoa ottaa yhteys lemmikkeihimme, jotka eivät enää ole luonamme. Yhteys joka sinulla oli niihin niiden eläessä on aina olemassa. Ne ovat vain henkäyksen päässä.

Toivon, että olen vastannut joihinkin kysymyksiisi ja että työni koskettaa sydäntäsi yhtä paljon kuin se koskettaa minua. Jos sinulla on muita kysymyksiä, lähetä sähköpostia tai soita. Teen parhaani vastatakseni sinulle.

Cherie Vergini

Pea Horsley

Kuinka eläinkommunikointi voi auttaa minua?

Ymmärtämällä eläintäsi – aivan niin kuin puhuisit toisen ihmisen kanssa – ymmärrät paremmin mitä jonkun käytöksen taustalla on samoin eläimesi ymmärtää sinun käytöstäsi paremmin ja tämä yleensä auttaa ratkaisemaan ongelman kokonaan. Samoin voit ymmärtää loukkaantunutta tai sairasta eläintäsi ja sen tunteita omasta tilastaan joka auttaa sinua hoitopäätösten tekemisessä. Yhteys kadonneisiin lemmikkeihin mahdollistaa tiedon siitä miksi ne lähtivät ja missä ne juuri nyt ovat. Toiveena on, että kommunikoinnin päättyessä sinulla on erilainen ja selkeämpi käsitys tilanteesta koska olet kuullut lemmikkiäsi ja saanut siltä palautetta.

Onko tämä haitallista?

Kommunikointi on miellyttävä kokemus eläimelle ja ne ovat usein kiitollisia ihmiselleen siitä, että niillä on mahdollisuus selkeästi ilmaista tunteensa. Kuitenkin, myös heillä on vapaa tahto olla kommunikoimatta, aivan kuten on ihmisilläkin!

Kuinka valmistaudun?

Parhaiten hyödyt tästä kokemuksesta eläimesi kanssa kun pidät mielesi avoimena. Monille tämä on ensimmäinen kerta kun edes harkitset moista yhteyttä eläimeesi ja saatat ehkä olla epäuskoinen. Ole kuitenkin positiivinen ja pidä sydämesi avoimena. Konsultaation aikana on hyvä olla rauhallisessa paikassa missä sinua ei häiritä.

”Jos odotat parasta, saat parasta. Opi käyttämään yhtä kaikkein voimakkaimmista laeista tässä maailmassa; muuta ajattelutapojasi ja uskomuksia niin, että uskot ennemmin kuin et. Opi odottamaan, älä epäilemään. Näin tehdessäsi sinä annat kaikille asioille mahdollisuuden muuttua todeksi.” *

Dr. Norman Vincent Peale

Mitä konsultaation aikana tapahtuu?

Konsultaatio, miten se sitten tapahtuukin, puhelimitse, emailina tai henkilökohtaisesti, antaa sinulle mahdollisuuden suoraan kanssakäymiseen eläinkumppanisi kanssa. Kun olen saanut yhteyden kerron niistä asioista joita on tullut esiin niin että sinä näet että kyseessä on todella sinun oma eläimesi. Sen jälkeen voimme jatkaa sinun valmistelemillasi kysymyksillä.

Kysymykset joita haluat kysyä voivat auttaa selvittämään miten eläin voi juuri nyt yleisesti ottaen, tai sitten jonkin tietyn asian, joka on tuottanut harmia. Kommunikoinnin edetessä sinulle selviää mistä eläimesi pitävät/eivät pidä, mitkä ovat niiden todelliset tunteet koskien tilannetta ja mitä ne ymmärtävät tai eivät ymmärrä. Jos sinulla on jotakin erityistä jota haluat tietää mielessäsi, silloin se pitää kysyä.

Mitä voin odottaa?

Rauhoitu, minua kiinnostaa ainoastaan se, mitä eläimellä on sanottavanaan joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hankkisin jotain henkilökohtaista tietoa sinusta, kuitenkin, eläimen kautta tulee usein esiin jotakin henkilökohtaista niiden ihmisistä niiden yrittäessä ohjata heitä. Eläimet ovat hienoja oppaita ja opettajia ja ne tarjoavat selkeitä ja positiivisia neuvoja. Tämä voi olla hyvin ”avartavaa” ja saat paljon, kun kuuntelet eläimiäsi.

Onko eläimillä todella samanlaisia tunteita kuin ihmisillä? [Seuraaviin tarinoihin löytyy kuvat mm. Pea Horsleyn sivuilta kohdasta ”faq”. Owen on melkoinen julkkis internetissä.]

Kun Owen-niminen virtahepo jäi Tsunamin alle ja menetti äitinsä, se sai pahan trauman. Sen piti löytää jotakin millä korvata äiti. Onnekseen, se löysi kilpikonnan ja niiden välille tuli vahva side. Ne uivat, syövät ja nukkuvat yhdessä. Virtahepo seuraa kilpikonnaa aivan niin kuin se seurasi äitiään. Jos joku tulee kilpikonnan lähelle, se muuttuu aggressiiviseksi, aivan kuin se puolustaisi oikeaa biologista äitiään. Virtahepo on nuori vauva, se jäi orvoksi herkässä iässä ja luonnostaan virtahevot ovat sosiaalisia eläimiä ja ne ovat äitiensä kanssa neljä vuotta.

Se on uskomatonta. Alle vuoden vanha virtahepo adoptoi urospuolisen kilpikonnan, joka on 100 vuotta vanha ja kilpikonna näyttää olevan varsin tyytyväinen ”äidin” rooliinsa, sanoo Paula Kahumbu, joka on Lafarge Parkin johtaja.

Elämää ei mitata sen mukaan kuinka monta henkäystä me otamme, vaan sen mukaan kuinka monta kertaa elämä saa meidät haukkomaan henkeämme ihastuksesta.

Tietenkin ne ovat yhtä herkkiä olentoja kuin me itse. Usein me tiedämme koska eläimet ovat onnellisia tai surullisia, mutta ne tuntevat paljon enemmän. Niillä on täysin samat tunteet kuin meillä. Niillä on syviä ystävyyssuhteita, ne nauravat ja leikkivät, niillä on huumorintajua ja ne voivat tehdä kepposia meille saaden meidät nauramaan, niillä on toiveensa ja pelkonsa, unelmansa ja halunsa ja myös ne haluavat rakastua ja surra menettämiään rakkaita. Eläimillä on tunteita joita me itse emme aina hyväksy itsessämme; ne ovat täynnä anteeksiantoa kun me tuotamme niille pettymyksen, niillä on valtava määrä empatiaa ja ymmärrystä ja ne jakavat rakkauttaan anteliaasti.

Mitä tapahtuu jos olen ratsastamassa hevosellani kun kommunikoit sen kanssa? Pitääkö eläimen olla luonani?

Jokainen eläin voi jatkaa päivittäistä rutiiniaan täysin normaalisti kommunikoidessaan kanssani telepaattisesti.

Synnyitkö tämän kyvyn kanssa?

Jokaisella on jossainmäärin intuitiivisia ja telepaattisia ominaisuuksia. Kuinka usein puhelin onkaan soinut ja sinä tiedät jo ennen vastaamista kuka toisessa päässä on? Minulla on aina ollut vahva yhteys eläimiin, mutten löytänyt tätä kykyä itsestäni ennen kuin menin eläinkommunikointikurssille – tämä kyky oli sisälläni odottamassa löytymistään. Ja niin se on meidän kaikkien sisällä, jos olemme valmiita avaamaan sydämemme ja mielemme. Kommunikointiin tarvitaan harjoittelua, aivan kuten vieraan kielen harjoittelemiseenkin ja tarvitaan hiljaista keskittymistä ja kärsivällisyyttä. Lapset ovat intuitiivisia ja erittäin taitavia kommunikoijia, koska he kommunikoivat vielä sydämen tasolla. Kasvaessamme yhteiskunta patistaa meidät pois kuudennen aistimme ulottuvilta ja se häviää pikkuhiljaa kunnes herätämme sen jälleen henkiin.

Voitko todella kuulla ääniä päässäsi?

Kyllä, kuulen sanoja ja myös äänen sävyn ja sanojen rytmin. Joskus selväkuulo on erittäin tarkka ja on mahdollista kuulla sanoja kuten sinun kissasi parhaan ystävän nimi. Toisinaan saan sanoja jotka ovat hyvin lähellä oikeaa, kuten kuullessani ”Hayley” ja kyseessä on todellisuudessa ”Kayly”. Koska kommunikointi on sanatonta, sanat jotka kuulen ovat paljon pehmeämpiä kuin jos ne olisi sanottu ääneen. Saan myös kuvia eläimiltä; näen ne enemmänkin sieluni silmin kuin fyysisillä silmilläni. Helpoin tapa minulle kommunikoida on istua täydellisessä hiljaisuudessa silmät suljettuina.

Surevatko eläimet?

Eläintarhassa Californiassa, tiikeri synnytti harvinaiset kolmoset. Valitetavasti raskausajan komplikaatioiden vuoksi pennut syntyivät etuajassa ja koska ne olivat niin pieniä ja kuolivat pian syntymän jälkeen. Tiikeriäiti, toivottuaan synnytyksestä alkoi yhtäkkiä näyttää sairaammalta, vaikkei siinä ollut mitään fyysistä vikaa. Eläinlääkärit olivat sitä mieltä, että sen pentueen menetys sai sen masennuksen valtaan. Lääkärit miettivät, että jos tiikeri saisi toisen pesueen pentuja sen vointi kohenisi. Otettuaan yhteyttä useisiin eläintarhoihin kävi selväksi, ettei missään ollut pentuja, joita sureva äiti olisi voinut ”lainata”. Joskus äidit voivat hoivata täysin eri lajin pentuja. Ainoat orvot mitä siihen hätään löytyivät olivat pikkupossujen pentue. Eläinten hoitajat ja lääkärit pukivat possut tiikerin taljaan ja asettivat ne ”äidin” ympärille. Tulisiko niistä pentuja vai porsaan kyljyksiä? Vilkaise huviksesi… et usko silmiäsi!

Pea Horsley

Kristin Thompson:

Pitääkö eläinystäväni olla läsnä tai minun kanssani konsultoinnin aikana?

Telepaattinen kommunikointi tapahtuu matkojenkin päästä. Eläimesi ei tarvitse olla luonasi session aikana. Sinun aikomuksesi tähän kommunikoimiseen on kaikki mitä tarvitaan. Eläimet ovat useimmiten halukkaita ja innokkaita osallistumaan, energia vain virtaa. Usein, konsultoinnin tarkoituksena on löytää sairaus tai tapaturma, ja eläimet voivat jo olla potilaina sairaalassa tai klinikalla kun keskustelemme. Tämä käy hyvin. Jos olet kotona eläimesi kanssa, ethän painosta sitä pysymään siinä huoneessa missä olet. Anna sen liikkua aivan vapaasti sinne missä sen on hyvä olla. Ne kommunikoivat silti, ja vapaa mahdollisuus rentoutumiseen on niille kunnioituksen osoitus.

Voitko kommunikoida eläinkumppanini kanssa, joka on jo siirtynyt pois tästä elämästä?

Kyllä. Eläimet pysyvät lähellämme hengessä pitkään sen jälkeen kun ne ovat jättäneet kehonsa jälkeensä. Ne ovat meidän ulottuvillamme heti kun kutsumme niitä – kommunikoimiseen, näkemykseen, ohjaamiseen ja siunaamiseen. Se voi olla hyvin mielenkiintoista ja kaunista kuulla niiden kokemuksia siirtymisestä ja siitä miltä tuntuu olla siellä missä ne nyt ovat. Se voi olla hyvin parantavaa ja mieltä ylentävää kommunikoida kuolleiden eläinkumppaneiden kanssa. Se voi laajentaa tietoisuuttasi ja tuoda sinulle suurta lohtua, kun voit keskustella heidän kauniiden sielujensa kanssa.

Voitko lukea ajatuksiani konsultoinnissa?

En ole kiinnostunut “lukemaan sinun ajatuksiasi”. Olen ammattimainen eläinkommunikoija ja kunnioitan kaikkia osallisia (sinua, eläimiä ja itseäni). Seuraan Eettisiä Ohjeita, jotka ovat Penelope Smithin käsialaa. Päämääränäni on saada yksityiskohtaista informaatiota sinun eläinystävältäsi ja tulkata se tieto sinulle selkeimmällä mahdollisella tavalla. Sinun mukanaolosi konsultoinnissa lisää energiaa ja tahtoa ja rakkautta sessioon ja se auttaa keskustelun sulavuutta. En saa hyödytöntä tietoa – josta ei ole apua tilanteeseen – tai jota ei ole tarkoitettu jaettavaksi kun työskentelen eläinystäväsi ja sinun kanssasi.

Mistä tiedät, että se on minun eläimeni jonka kanssa puhut?

Yhteys on erittäin vahva kun työskentelemme yhdessä. Jälleen, sinun intentiosi, sinun eläinystäväsi ja minä tuomme yhdessä konsultointiin sen voiman mitä tarvitaan sen tapahtumiseksi Kysyn sinulta joitakin tiettyjä asioita jotka kuvaavat eläintäsi: nimi, ikä, sukupuoli, rotu, väri ja joitakin erikoismerkkejä. Usein yhteys tapahtuu välittömästi ja tieto jonka eläin jakaa kanssani tekee selväksi sen, että hän on läsnä ja valmis ”töihin”. Jos haluat lähettää kuvan ennen konsultointia, se käy hyvin. Lähetän sen takaisin heti kun olen valmis.

Voinko myös minä oppia kommunikoimaan eläinten kanssa?

Ehdottomasti! Jokaisella on kyky uudelleen oppia tämä kyky jos heillä on avoin sydän, aito halu ja he kunnioittavat eläimiä ainutlaatuisina, älykkäinä, henkisinä olentoina – jotka kykenevät moninaiseen ajatteluun, tuntemiseen ja tarkoitukseen. Avautuminen eläinkommunikointiin on todella hyvin yksilöllinen henkinen matka, ja se tulee muuttamaan elämäsi… Se muuttuu paremmaksi ja paremmaksi… heillä on paljon jaettavaa meidän kanssamme.

Tarjoan luentoja ja kursseja (New York) opettaakseni ihmisiä kommunikoimaan eläinten kanssa.

Kristin Thompson

Charlene Boyd:

Mitä eläinkommunikointi on?

Siinä minä käytän telepatiaa kommunikoidessani eläinten kanssa. Telepatia on universaali kieli lajien välillä. Kommunikointi tapahtuu kun vastaanottaja ymmärtää viestin ilman ”normaaleja” aistejamme ja tuntee mitä toinen olento näkee, kuulee, tietää tai tuntee. Jokainen ihminen jolla on kykyä empaattisuuteen ja joka kunnioittaa eläimiä voi kommunikoida niiden kanssa tällä tavoin – siihen tarvitaan vain kärsivällisyyttä ja harjoitusta!

Miksi Sinun Eläinystäväsi on Sinun Elämässäsi?

Eläinkummppanit ovat henkisiä olentoja joilla on ainutlaatuista viisautta jaettavaksi heidän ihmisilleen. He auttavat meitä parantumaan ja kasvamaan, niin henkisesti kuin tunnetasolla opettamalle meille rakkautta ja hyväksymistä, rauhanomaisesti. Sen lisäksi että ne antavat meille tilaisuuden osoittaa rakkauttamme niille vastineeksi, meidän lemmikkimme tuovat elämäämme jatkuvuuden tunteen ja iloa jokapäiväiseen elämäämme ja auttavat meitä kun olemme tekemisissä luonnon kanssa.

Mitä eläinkommunikoija tekee?

Eläinkommunikoija voi auttaa sinua ja lemmikkiäsi oppimaan lisää toisistanne niin, että keskinäinen suhteenne paranee. Kysymyksiesi avulla ja eläimesi vastausten avulla opitte paljon toisistanne. Kysymyksesi saattavat käsitellä terveyttä, käytöstä, persoonallisuutta, ongelmia joita eläimellä mahdollisesti oli edellisen omistajan kanssa, syytä siihen, miksi lemmikkisi on sinun elämässäsi ja kaikkea mitä vain haluat tietää.

Kuinka kauan tälläinen sessio kestää?

Riippuen kuinka monimutkaisista kysymyksistä on kyse, yksi sessio yhden lemmikin kanssa kestää noin puoli tuntia.

Mitä tälläiseen sessioon sisältyy?

Kysyn omistajalta missä eläin on silloin kun otan yhteyden. Monet lemmikit ovat kotona, toiset taas ovat töissä omistajansa kanssa tai jossain muualla. Minä esittelen itseni telepaattisesti lemmikille ja selitän sille miksi minä otan yhteyden. Monet eläimet ovat halukkaita kommunikoimaan kun he ymmärtävät syyn siihen, miksi otan yhteyden niihin ja mitä on odotettavissa. Eläimet, kuten ihmisetkin, kokevat sen loukkaavana, jos vain ruvetaan kyselemään ilman selitystä. Aloitan yleensä hyvin yleisillä kysymyksillä, jotka eivät ole uhkaavia, ja kun eläin luottaa minuun selvästi kysyn tarkempia kysymyksiä siitä, mitä omistaja haluaa käsitellä. Kommunikointi on kaksisuuntainen dialogi lemmikin kanssa. Tämä antaa lemmikille vapauden ilmaista täydellisesti sen, mitä se tarvitsee ja sen oman näkökulman kyseessä olevaan kysymykseen. Tieto mitä eläimeltä saan voi olla henkistä, faktoihin perustuvaa, humoristista tai yhdistelmä näitä kaikkia! Eläimet ovat yleensä rehellisiä ja ilmaisevat itseään rakastavasti ja empaattisesti. Minä aina kiitän eläintä siitä, että se jakaa ajatuksensa ja tunteensa kanssani ja vakuutan niille välittäväni heidän aatoksensa ja toivomuksensa niiden omistajille. Eläimillä joilla on ollut väkivaltaisia omistajia on joskus vaikeuksia jakaa syvimpiä tuntojaan. Silloin otan niihin kontaktin moneen kertaan tietyn ajan kuluessa, jotta ne rauhoittuvat luottamaan minuun.

Löydätkö aina karanneet eläimet?

En. Kadonneet eläimet ovat melko haastavia jo niiden voimakkaiden tunteiden vuoksi mitä tapauksiin liittyy. Joskus eläimet yksinkertaisesti ”valitsevat” uuden kodin, omistajiensa hämmästykseksi. Joskus tieto jota saan sijainnin suhteen on tarkka, mutta eläimen on löytänyt joku toinen ihminen ja se on siirretty pois. Usein näissä tapauksissa tarvitaan juuri oikea ajoitus ja hieman onnea! Saan selville tietoa ja yksityiskohtia, joista on lemmikin omistajalle apua sen etsiessä eläintä. Tietenkin autan myös henkisesti hädän hetkellä.

Mitä jos jokin asia jonka olet kertonut minulle ei tunnu oikealta?

Kukaan ei ole 100 prosentisen täydellinen jatkuvasti. Monesti session jälkeen ihmiset pohtivat saamaansa tietoa ja muistavat jonkin asian tai yksityiskohdan jonka olen maininnut. Jotkut eläimet ovat olleet monissa eri kodeissa ja kulkueläimiä ja niiltä saatu tieto on vaikea vahvistaa. Monilla ihmisillä on itselläänkin herkkä intuitio ja ne tietävät sydämessään onko lemmikistä saatu tieto tarkkaa, vaikka koti ei olisikaan lemmikin ensimmäinen.

Miksi ihmiset käyttävät eläinkommunikoijia?

Tänä päivänä ihmiset haluavat syvemmän suhteen lemmikkeihinsä kuin ennen vanhaan. He tunnistavat eläintensä lojaalisuuden, rakkauden ja omistautuneisuuden. Monet ihmiset ymmärtävät, että eläimet ovat älykkäitä, viisaita olentoja ja haluavat syventää ja parantaa suhdettaan niihin. Eläinkommunikoijat saavat yleensä selville perimmäiset syyt käytösongelmiin joihin ei ole perinteiset konstit tepsineet. Ihmiset ovat alkaneet nähdä eläinten henkiset ulottuvuudet. Jopa niiden kuoleman jälkeen lemmikeillä on näkymätön rakkauden side meidän kanssamme ja usein lemmikin omistajilla on vastaamattomia kysymyksiä tai viestejä heidän lemmikeilleen niiden kuoleman jälkeenkin joita he vielä haluavat käsitellä. Eläinkommunikoijat voivat kertoa viestejä lemmikille ja myös toiseen suuntaan. Koska ihmiset haluavat usein monta eläintä kotiinsa he haluavat tietää millaisen eläimen heidän nykyinen lemmikkinsä haluaisi. Samaa rotua? Poika, tyttö, minkä ikäinen? Syyt siihen, miksi eläinkommunikoijaan turvaudutaan ovat yhtä moninaisia kuin ovat ihmisetkin!

Eläimet ovat halukkaita jakamaan näkökohtansa elämästä omistajiensa kanssa ja se, että tiedät miten lemmikkisi kokee yhteisen elämänne vahvistaa sidettänne suuresti. Jokainen eläin on ainutlaatuinen ja niillä on persoonallinen viisaus ja näkemys maailmasta. Eläimillä on paljon jaettavaa meidän kanssamme, mutta meidän pitää avata sydämemme niille ja kuunnella.

Charlene Boyd


Georgina Cyr:

Millaisissa ongelmissa voit auttaa?

Ihmiset soittavat minulle eripuolilta maailmaa saadakseen selville asioita lemmikeistään tai ylipäätään eläimistä. He soittavat tai meilaavat lemmikkien käytösongelmista tai esimerkiksi jos on ongelmia koiran terveydentilassa, eikä siihen löydy syytä. Autan käytösongelmissa ja tunne-elämän ongelmissa sekä fyysisissä ongelmissa. Työskentelen monien eläinlääkäreiden apuna koska voin kertoa heille tarkalleen miltä kipu tuntuu, mistä se tulee ja kuvailla kaiken mitä eläin käy läpi. Teen sen ”skannaamalla kehon” löytääkseni tarkan kohdan missä ongelma on. Työskentelen myös kuolevien eläinten kanssa, auttaakseni niitä ilmaisemaan viestein mitä ne haluavat sanoa ja tietenkin toimitan kaiken ikäisten eläinten viestejä heidän omistajilleen. Ongelmana voi olla esimerkiksi kissan pissaaminen epäsopiviin paikkoihin, koiran aggressiivisuus, nimen valitseminen koiralle jne. Katso sivu jossa on asiakkaiden tarinoita ymmärtääksesi paremmin millaisissa ongelmissa olen ollut avuksi.

Miten se toimii?

Se toimii telepatian avulla, se on kuin intuitio. Jos ajattelet jotakuta ja puhelin soi samantien ja se jota ajattelit on toisessa päässä… no, meillä kaikilla on tämä kyky. On vain kyse harjoittelemisesta miten lähettää viestejä ja ottaa niitä vastaan ja tulkita ne. Kaikki universumissa värähtelee omalla taajuudellaan. Minä vain yhdistyn toisen olennon tai hengen värähtelytaajuuden kanssa, vähän niin kuin radio tai radiolähetin.

Miksi et tee kommunikointisessioita puhelimitse?

En toimi enää niin. Minusta puhelinkonsultaatiot ovat stressaavampia eläimelle, sillä sen omistaja on läsnä ja odottavalla kannalla. Aivan kuten konsultti tai terapisti ei halua sinua terapiaan mukaan, jos hän on työskentelemässä perheenjäsenesi kanssa, eläinkään ei välttämättä pysty tälläisessä tilanteessa avautumaan ja rentoutumaan kertoakseen tunteistaan. Kommunikoin lemmikin kanssaan ensin itse, ’puolueettomana korvana’. Olen empaattinen ja huolehtiva eläimesi kanssa, en vain sinun takiasi, vaan myös eläimen takia. Ilman puhelinta saa eläimistä enemmän tietoa, ilman paineita. Joskus kommunikoin eläimen kanssa jopa puoli tuntia, vain kuunnelleen heidän asioitaan, ja silloin sinun vain pitäisi istua puhelimessa odottamassa. Kirjoitan koneella ylös keskustelun sen tapahtuessa, joten sinulle jää kirjallinen dokumentti sessiosta. Menneissä puhelinkonsultaatioissa olen tehnyt kaiken yhtäaikaa; kuullut eläintä kun omistaja on yrittänyt sulatella vastauksia ja esittänyt lisäkysymyksiä eläimelle ja olen vielä samalla yrittänyt tehdä muistiinpanoja. Ihmiset kysyvät lisää ja koska informaatiota on paljon, jotakin voi unohtua. Loppujen lopuksi, meillä ei ole mitään tarkkaa ”sanasta sanaan” tietoa, joka auttaisi myöhemmässä tulkinnassa. Ilman puhelinkeskustelun häirintää pystyn kuuntelemaan paljon kärsivällisemmin mitä eläimellä on sanottavaa olipa ongelma mikä tahansa. Sitten vielä suoritan kehoskannauksen nähdäkseni onko terveydentilassa mitään vialla. Kysyn niiltä myös jos niillä on jotakin viestejä joita ne tahtovat välittää sinulle, tai mitä tahansa muuta mistä ne haluaisivat puhua… kun heillä on kaikki tämä aika, ilman mitään paineita, saan paljon enemmän informaatiota. Olen sitä mieltä, että niillä pitää olla mahdollisuus sanoa kaikki mitä ne haluavat ja tahtovat, ilman paineita. Kirjoitan sen kaiken ylös, sanasta sanaan, ja yleensä meilaan tai faksaan sen sinulle. Voit lukea kaiken mitä on sanottu, sulatella sen omaan tahtiisi ja sitten voit meilata tai soittaa minulle, jos haluat keskustella tuloksista tai mahdollisista päätelmistä.

Voitko kommunikoida eläinten kanssa jotka ovat kuolleet, tai siirtyneet “henkimaailmaan”?

Kyllä voin… koska minkä tahansa olennon sielu tai henki käyttää fyysistä kehoaan ainoastaan ilmaistakseen tai kokeakseen mitä se ikinä onkin valinnut juuri siinä tietyssä kehossa. Jokainen meistä voi, meditoidessa, jättää kehon, jopa pelkästään kun olemme syvissä ajatuksissa. Oletko koskaan ajanut jonnekin autolla ja huomannut kun olet perillä, ettei sinulla ole aavistustakaan miten päädyit sinne, et muista miten pysähdyit liikennevaloissa tai miten käännyit? Olit jättänyt fyysisen kehosi ”autopilotille”. Meillä on siis mahdollisuus valita olla kehossamme tai antaa sielumme jättää se jälkeensä. Useimmiten, jätämme ne vain hetkeksi jälkeemme, sitten palaamme. Eläimet jättävät kehonsa usein, paljon useammin kuin me. Eikä niillä ole mitään uskomusjärjestelmää (kuten meihin on tarttunut uskomukset perhepiiristä, ystäviltä, uskonnoilta) joka saisi ne jotenkin pelkäämään kuolemaa, ne eivät tuomitse ”kuolemaa” minään kauheana asiana. Niille se on vain muutto uuteen paikkaan. Ne ovat surullisia jätäessään ystävät ja perheen joka niillä on tässä elämässä ollut, mutta ne eivät pelkää itse kuolemaa, ne ymmärtävät että heidän pitää jättää keho jälkeen jotta he voivat edetä sieluntiellään seuraavalle tasolle. Joten, kun ne ”kuolevat” tai jättävät lopullisesti fyysisen kehonsa pystyn yhä kysymään niiltä asioita aivan kuin ne olisivat elossa – paitsi tietenkin sitä, että miten niiden kehon terveyden laita on…

Onko tällä jotain tekemistä okkultin kanssa?

Minä työskentelen aina korkeimman tarkoituksen vuoksi. Energia joka avustaa minua siinä mitä minä teen tulee rakkauden energiasta ja Jumalan valkoisesta valosta. Minä työskentelen Jumalan tahdon kanssa auttaakseni kaikkia olentoja. Minä en harrasta mustaa magiaa. Kun kommunikoin eläinten kanssa ja otan vastaan heidän viestejään minä työskentelen korkeamman tahdon mukaan, Jumalan tahdossa. Olen pelkästään tulkki.

Miten kommunkointitulokset ovat erilaisia silloin kun eläin on jo kuollut?

Kommunikoinnit kuolleiden eläinten kanssa koostuvat yleensä siitä, että kuvailen eläimen persoonallisuutta, sellaisena kuin se oli eläessään tai asioita joita se tapasi tehdä jne. niin että ihminen tuntee olonsa hyväksi ja että tiedän, että minulla on yhteys oikeaan eläimeen. Viestit käsittelevät yleensä heidän yhteistä elämäänsä eläimen kannalta ja mitä kaikkea he nauttivat tehdä yhdessä, ihania muistoja mitä heillä on ja muita asioita mitä ne haluavat ihmisen tietävän. Tähän liittyy myös se, miltä heistä tällä hetkellä tuntuu ja mitä ne tekevät… jne. Tälläiset viestit ovat yleensä hyvin vaikuttavia ja henkilökohtaisia ja joita vain se henkilö jolle ne on osoitettu voi ymmärtää. Välitän myös kaikki viestit, mitkä ihminen haluaa eläimelle viestittää ja tietenkin välitän hänelle jokaisen vastauksen mitä eläin antaa takaisin. Ne haluavat yhä kertoa ajatuksistaan ja huolehtimisestaan; siitä mitä ne tuntevat fyysistä perhettään kohtaan. Ne selittävät, miksi ne sairastuivat tai haavoittuivat tai kuolivat, niin että omistaja ymmärtää asioiden kulun paremmin. Eläimet kertovat, että kaikkeen mitä tapahtuu on aina joku syy ja kun syy on paljastettu se helpottaa suuresti syyllisyyttä ja surua. Eläimet kertovat usein että päätökset joita heidän ihmiskumppaninsa tekevät, puhtaasta rakkaudesta ja huolesta lemmikkejään kohtaan eivät ole koskaan vääriä päätöksiä. On tietenkin yksittäisiä viestejä jotka auttavat ihmistä ymmärtämään, miksi niiden piti lähteä, ja lisätietoa, jos on vielä jotakin, mitä eläin haluaa ihmisten tietävän. Nämä viestit ovat yleensä hyvin parantavia, etenkin jos ihmisillä on syyllisyyden tunteita eläimen kuoleman suhteen.

Miten Minä voin oppia kommunikoimaan eläinten kanssa?

Pääasia on harjoittelu: harjoittele, harjoittele, harjoittele! Jokainen joka kehittää intuitiotaan saa tietoa erilaisin tavoin: kuvina, tuntemuksina, tunteina. Ensiksikin, sinun on oltava rentoutuneessa tilassa, mieli tyhjänä häiritsevistä ajatuksista ja sitten on odotetava tässä vastaanottavaisessa tilassa mitä tietoa voit saada. Ne jotka harjoitelevat paljon tulevat herkemmiksi sen suhteen, millaista heidän ulkopuoleltaan tuleva info on, eikä heidän tarvitse enää olla niin ”meditatiivisessa” tilassa, mutta kun olet aloittelija, rauhoittuminen on ensiarvoisen tärkeää. Minä pidän kursseja eläinkommunikoinnista ja myös kirjekursseja ja annan todistuksia ihmisille, jotka tahtovat tehdä tätä ammatikseen.

Kuinka tiedät, että olet kommunikoinut oikean eläimen kanssa?

Minä kuvailen eläimen persoonallisuutta ja muita yksityiskohtia omistajalle, joka vahvistaa että kyseesä on oikea eläin.

Millainen ihminen on eläinkommunikoija?

Eläinkommunikoija on huolehtivainen, kiltti, välittävä, sympaattinen ja rakastaa kaikkia eläimiä. Heidän on oltava lämpimiä ja ymmärtäväisiä luonteeltaan ja sallittava itselleen tämä kyky selvästi välittää viestejä ihmisille eläimiltä ja eläimiltä ihmisille, täysin puolueettomasti, ilman minkäänlaista tuomitsevaisuutta. Heidän täytyy olla halukkaita työskentelemän ihmisten ja eläinten kanssa auttaessaan käytösasioissa, terveysasioissa ja tunne-elämän asioissa. Heidän pitää rakastaa kaikkia olentoja sydämestään ja heidän pitää toimia korkeamman hvyän puolesta.

Mikä eläinkommunikoijan rooli on?

Eläinkommunikoijana minusta tuntuu, että yksi minun rooleistani on luoda yhteys ihmisten ja eläinten välille… syventää sitä sidettä ja saada ymmärrystä aikaan molemmille puolille, jotta tiedossa on mitä tapahtuu ja miksi. Meidän pitää hyväksyä että ne eivät ole vähempiarvoisia kuin ihmiset, vaan eläimillä on erilaiset tarpeet ja vaistot, kuten myös henki ja sielu. Ne ovat täällä ystävinä ja auttajina. Haluan auttaa ihmisiä ymmärtämään mitä heidän eläimensä haluavat heille kertoa.

Mitkä ovat sinun tavoitteesi kommunikoinnissa?

Minun tavoitteeni on tuoda ihmiset ja heidän eläinystävänsä lähemmäksi toisiaan, ymmärtämään toisiaan, elämään tasapainossa, ystävinä ja kumppaneina, jotka kohtelevat toisiaan kunnioittaen ja jotka ovat tietoisia niistä asioista jotka luovat tasapainoa. Minä rakastan kaikkia eläimiä syvästi, täydestä sydämestäni ja olen aina rakastanut.

Teetkö työtäsi todella eläinten vuoksi, et ihmisten?

Työskentelen sekä eläinten että ihmisten vuoksi – minulle siinä ei ole eroa. Useimmat meistä etsivät jotakin… usein emme tiedä mitä: joskus se on onnea, rakkautta tai meidän tarkoituksemme elämässä. Jos me rakastamme itseämme, hyväksymme virheemme (niiden avulla me yleensä opimme), välitämme itsestämme ja lakkaamme tuomitsemasta itseämme, me kykenemme silloin jakamaan tämän välittämisen ja rakkauden ja pyyteettömän hyväksynnän kaikkien meidän ympärillämme olevien kanssa. Se parantaisi meitä kaikkia syvällä tasolla. Toivon voivani jakaa tämän eläinten ja ihmisten kanna työskennellessäni heidänkanssaan, jotta me kaikki voisimme olla onnellisempia, terveempiä ja löytää rauhan sisältämme, rakkauden avulla.

Tietääkö lemmikkini koska kommunikoit sen kanssa?

Kyllä! Usein eläimen käytös muutuu välittömästi, kun ihminen ottaa yhteyttä minuun, aivan kuin ne olisivat helpottuneita että saavat vihdoinkin ihmisen tietoon ongelman ytimen ja ne kuulevat eläimen näkökannan. Lähes aina tapahtuu positiivinen käytöksen muutos.

Millaista tietoa voin odottaa lemmikiltäni sinun konsultaatiossasi?

Odotettavissa on persoonallisuusprofiili, joka kuvaa sitä niin, että tiedät minun tosiaan saaneen yhteyden juuri sinun lemmikkiisi. Huomaa: olen suorittanut tuhansia onnistuneita eläinkommunikointeja ja vain kourallisessa tapauksia oli pieni epäilys että josko olen yhteydessä oikeaan eläimeen (katso asiakkaiden palautesivu, jos tarvitset vielä vakuutuksia!). Sinulle varmistetaan että minä olen toimittanut lemmikille juuri ne viestit jotka sinä itse tahdot sille välittää, niin, että saat niihin myös vastauksia. Kerron eläimen oman näkökannan siihen, miten se juuri sillä hetkellä käyttäytyy, mukaan lukien kuvauksen tilanteesta, joka on sinulle lisävarmistus, että puhun juuri sinun lemmikilesi. Kerron kaikki viestit, mitä lemmikkisi tahtoo minun välittävän sinulle. Suoritan kehoskannauksen nähdäkseni onko eläimellä kipuja, jäykkyyttä tai jotain epämukavuutta kehossa ja olen myös valmis jakamaan tämän tiedon eläinlääkärin tai muun eläimen hoitajan kanssa. Konsultaatio parantaa sinun suhdettasi lemmikkiisi, auttaa sinua tietämään jos se tuntee kipua ja sen mitä eläin tahtoo tässä tilanteessa tapahtuvan jne. Voin myös valmistella lemmikkiä muutokseen, kysymällä siltä jos se haluaa uuden perheen jäsenen ja kysyä myös niiltä apua jonkun ongelman ratkaisussa.

Mikä on kehoskannaus?

Meditoidessani ja kommunikoidesani eläinten kanssa kysyn niiltä, sallivatko ne minun skannata niiden kehon mielessäni. Kysyn aina ensin luvan. Kehoskannauksen aikana tunnen kaiken sen mitä eläin tuntee. Eläin myös kertoo omin sanoin, mikä sen olotila on. Aloitan päästä ja jatkan liikkumista alas, etsien kivun tai paineen tunteita, kaikkea sellaista mikä ei tunnu normaalilta. Tehdessäni tämän kirjoitan kaikki huomioni ylös, ja kaiken sen mitä eläin kertoo ja tämän voin myös meilata eläinlääkärille tai kiropraktikolle. Tyypillinen muistiinpano näyttää tältä:

” Sarah sanoo että tuntee kipua jalassaan… Tunsin terävän kivun säteilevän alas oikeata käsivarttani. Se tuntuu kuin se lähtisi kolmannesta selkänikamasta ja se on polttava, pistävä tunne. Liikkuessani alas kehoa hän sanoi että sen vatsa on sekaisin ja se tuntee olonsa huonoksi, se valitti myös kuumuutta selässään ja tunsin lämpöä vasemman munuaisen yläpuolella. Vasen lonkka tuntui jäykältä, se sanoi että siellä ei ole kovin suuri kipu, mutta se on vain jäykkä liikkuessa. Myös hänen oikeassa takajalassaan oli tunnottomuutta, ja vasemman takajalan varvas säteili terävää kipua koko jalkaan… se sanoi, että se on vanhan loukkaantumisen jäljiltä. ”

Joskus eläimet näyttävät siltä, kuin niillä olisi kipuja, jotain reuman kaltaista, mutta se onkin vain jäykkyyttä johon ei sisälly kipua ja toisinaan eläimellä ei näytä olevan mitään kipuja mutta se alkaa käyttäytyä aggressiivisesti ilman mitään näkyvää selitystä. Tämä on usein kivun tai jonkin sairauden merkki. Säälin hevosia, sillä ne eivät voi voihkia tai muutoin äänellään ilmaista, että niillä on kipua… ainoa keino miten ne voivat näyttää kipua on varoittamalla sinua siitä niin, että ne lakkaavat tottelemasta tai lakkaavat likkumasta – niin että omistaja turhautuu kun yhteistyö ei todellakaan suju hevosen kipujen takia! Tällaisssa tapauksissa eläinkommunikoinnista on valtava apu.

Georgina Cyr

Patty Gibbons

Mitä hyötyä eläinkommunikoinnista on?

“ Kommunikointi eläinystäväsi kanssa voi suuresti parantaa suhdettasi sen kanssa. Saatat vihdoinkin saada selville jonkin käytösongelman todellisen syyn – hyvin usein nämä ongelmat johtuvat meistä itsestämme, eläimen fyysisen/psyykkisen tilan tai jonkin asian joka on tapahtunut eläimen menneisyydessä ja josta et ollut tietoinen. Tieto jonka sinä voit antaa niille esimerkiksi tulevista tapahtumista, kuten muutosta, lomista, uusista perheenjäsenistä (ihmis- tai eläinmuodossa!), eläinlääkärikäynneistä, näyttelyistä jne. voi auttaa niitä valmistautumaan tulevaan paremmalla mielellä. Samoin, tieto jonka sinä saat niiltä voi auttaa teitä molempia parempiin suorituksiin. Minun kohdalleni on osunut hevosia jotka kertovat mieluummin siirtyvänsä dressageen ja koiria jotka eivät tahdo kulkea näyttelyissä ja jotka eivät tahdo pentuja. Ottaen huomioon, että kyseessä on niiden elämä, nämä asiat on hyvä ottaa huomioon ja pyrkiä yhteisymmärrykseen niiden suhteen. ”

Miten toimit?

“ Työskentelen mielelläni valokuvien avulla. Vaikka voinkin kommunikoida eläinten kanssa ilman että tapaan niitä tai näen niiden kuvia, valokuvat tekevät sen helpommaksi, antaen minulle jotakin johon keskittyä. Kuvat joissa eläin katsoo kameraan, joissa näkee niiden silmät selvästi näyttävät toimivan parhaiten. Istun kuvien ja kysymyslistan kanssa jonka olen saanut eläimen omistajalta ja valmistaudun ottamaan vastaan tietoa. Se voi tulla sanojen ja äänien muodossa, kuvien muodossa – tai sekä fyysisinä että psyykkisinä tuntemuksina ja jopa hajuina ja makuina. Konsultaation aikana käsittelen kaiken saamani tiedon, avustaen eläintä ja heidän ihmistään parantamaan keskinäistä suhdettaan. ”

Voitko puhua mille tahansa eläimelle? Mitä ne sanovat?

“ Tietenkin. Joitakin eläimiä joiden kanssa olen kommunikoinut ovat: koirat, kissat, hevoset, linnut, lehmät ja kilpikonna. Joskus jopa ihminen, joka on jo kuollut, on liittynyt keskusteluun.

Eläimet puhuvat kaikesta mahdollisesta. Mistä tahansa.

Yritäpä olla kahden koiran kiistan keskellä – kummankin valittaessa siitä miten toinen haukkuu! ’Tuo on liian kipakka!’ ’Tuo on liian kovaääninen!’ Onneksi, me onnistuimme selvittämään tilanteen, ennen kuin niiden omistaja edes ehti tajuta mitä tapahtuu.

Eräs ihana koira oli melkein pakkomielteinen sydänkohtauksen suhteen, ja jopa pyysi, että eläinlääkärin tarkastus sisältäisi verikokeen. Kun puhuin koiran ”äidin” kanssa, hän selitti, että koira oli joskus ollut samassa perheessä parin koiran kanssa jotka kärsivät epilepsiasta – toinen niistä oli kuollut siihen.

Eräs upea hevonen näytti minulle kiiltävää hevosenkenkää valittaen että tahtoo pellavansiemenöljyä, ja pyysi minua tarkistamaan nikaman sen alaselässä, joka haittasi sen liikkeiden joustavuutta. Kun kerroin tästä sen ihmiselle hän kertoi hevosen juuri saaneen uudet kengät, ja että kone jolla puristettiin pellavansiemenöljyä oli juuri sillä hetkellä rikki. Tutkittuamme hevosta huomasimme, että sen selässä oli turvotusta juuri siinä kohdassa minkä se kuvaili.

Eräs luonteeltaan hyvin kuninkaallinen hevonen korosti minulle, ettei se pitänyt siitä kun ihmiset puhuivat kovalla äänellä – sen ihminen huomasi tämän konsultaation jälkeen. Tämä sama hevonen kertoi minulle myös, että se oli joskus ollut suuri sotahevonen ja jatkoi listaten muutaman lääkeyrtin. Kun tutkin asiaa tarkemmin, minulle selvisi että yrttiä jonka se mainitsi on käytetty taistelukentillä hillitsemään verenvuotoa!

Kun ajattelen kaikkia niitä keskusteluja, useiden eri lajien kanssa, mieleeni tulee yksi varteenotettava seikka: se, kuinka hyvin eläimet ovat tietoisia omasta kehostaan ja siitä mitä se tarvitsee. Paljon tietoisempia kuin me! Eläimen mainitessa ruuan tai yrtin mitä se kaipaa tutkin asiaa jälkikäteen tarkemmin. Joka kerta olen hämmästynyt siitä, mitä saan selville! Ne näyttävät tietävän tarkasti mitkä ruuat ja yrtit sisältävät mitäkin vitamiinia ja kivennäisainetta. Juuri sitä, mitä ne kulloinkin tarvitsevat. Opin niiltä jatkuvasti. Eläimillä on niin paljon opetettavaa! ”

Voitko puhua eläimille jotka ovat jo kuolleet?

“ Voin, ja teen niin! Fyysinen keho on ainoa joka todellisuudessa kuolee. Jotkut kiinnostavimmista, valaisevimmista ja lohdullisimmista kommunikoinneista ovat niitä, jotka olen käynyt jo kuolleiden eläinten kanssa. Kuten olen maininnut aiemmin, usein ihmiseläimiä liittyy näihin keskusteluihin. Kommunikointi näiden eläinten kanssa on vaikuttanut minuun syvästi, ja siihen kuinka näen elämän ja olemassaolomme. On ilo ja suuri lohtu tietää kuinka onnellisia rakkaamme ovat ja tajuta se, että ne jatkavat meidän rakastamistamme ja auttamistamme, vaikkeivät enää ole fyysisissä kehoissaan. ”

Voitko auttaa löytämään eksyneitä eläimiä? Miten?

“ Käytän niistä mielelläni termiä ‘kadonneet eläimet’. Vaikka jotkut voivatkin eksyä tutkiessaan tuttua seutua tai silloin kun ne joku on jahdannut ne liian kauas, useat ovat tulleet varastetuiksi ja toiset ovat lähteneet omasta halustaan. Kun työskentelen kadonneiden eläinten kanssa pyrin ensimmäiseksi selvittämään, onko se vielä elossa vai ei. Sitten kysyn mitkä sen olosuhteet tällä hetkellä ovat ja pyydän eläintä kuvaileman olinpaikkaansa. Kuten muissakin konsultaatioissa, saan kuvia, sanoja ja ääniä, hajuja, makuja, ja niin fyysisiä kuin psyykkisiä tuntemuksia. Parissa edellisessä tapauksessa eläimet jopa antoivat minulle tarkat kadun nimet, ja yksi fiksu kissa kerran kertoi minulle sen koulun nimen jonka tontille se oli eksynyt.

Annan kaiken saamani tiedon eläimen ihmisille jotta siitä on heille apua etsinnöissä. Pitää ymmärtää, että aina saamani tiedot eivät takaa sitä, että eläin tulee löydetyksi.

Tämä jäljittäminen on aikaavievää puuhaa ja usein henkisesti raskasta. Tunteet nousevat pintaan ja tulokset eivät aina ole sitä, mitä ihmiset toivovat. On hyvin ikävää kertoa ihmisille jos kaikki saamani tieto viittaa siihen, että eläin on kuollut, mutta vielä vaikeampaa on joutua kertomaan, että eläin on itse valinnut siirtymisensä toiseen paikkaan/perheeseen. Tähän voi johtaa tilanteet joihin liittyy uusi koti, uusi perheenjäsen (ihminen tai eläin), huonetoveri, eläintenhoitaja tai kumppani jota eläin ei hyväksy tai joka on kohdellut sitä kaltoin. Kompromissi on aina saavutettavissa, ja eläin saattaakin palata kotiin. Kyseessä on loppujen lopuksi eläimen oma elämä ja heidän päätöksiään täytyy kunnioittaa. ”

Patty Gibbons

Marta Williams vastaa:

Miten eläinkommunikointi toimii?

Eläinkommunikoinnissa käytät intuitiivisia kykyjäsi lähettääksesi ja vastaanottaaksesi tietoa ajatuksina, kuvina, tunteina tai tuntemuksina.

Tässä esimerkki. Asiakas soitti minulle hevosestaan saadakseen selville miksi se oli niin haluton yhteystyöhön. Hän antoi eläimen nimen ja kuvauksen ja käytin tätä tietoa päästäkseni yhteyteen sen kanssa. Suljin silmäni ja kuvittelin sen eteeni. Kun kuva oli selvä, esittelin itseni lähettämällä sille ajatuksia. Selitin edelleen mitä olin tekemässä, ja kysyin miksi se oli ollut niin vaikea viime aikoina. Nopeasti se lähetti minulle kuvia joista selvisi ettei se pitänyt nykyisestä tallistaan vaan piti edellistä parempana. Selitys oli tarkka, se kertoi että edellisen tallin ihmiset rakastivat sitä ja nykyiset tuskin edes huomasivat häntä. Se näytti myös, että se pääsi edellisessä paikassa ulos, nykyisessä ei juuri lainkaan. Se sanoi yrittävänsä kertoa tämän omistajalleen käytöksellään. Kertoessani tämän ko. ihmiselle hän oli kauhuissaan. Tieto oli totta, mutta hän ei jakanut sitä minun kanssani. Hän oli hämmästynyt, että olin saanut nämä tiedot hevoselta. Hän myös kertoi, että oli itse tuntenut jotakin tällaista, mutta ei ollut tietoisesti tehnyt asialle mitään. Nyt nämä tiedot saatuaan hän päätti heti aloittaa uuden tallin etsimisen.

Tällainen ei-sanallinen, mentaalinen tiedonvaihto voi tapahtua myös ihmisten välillä, etenkin jos he tuntevat toisensa hyvin. Monet ihmiset ovat kokeneet sen, että tuntevat mitä partneri tai sukulainen ajattelee. Uskon, että sinä voi näin kommunikoida intuitiivisesti kaikkien elämänmuotojen kanssa. Tarvitaan vain hieman opiskelua ja harjoitusta.

Miten se on tieteellisesti mahdollista?

Vastaus näyttää olevan viimeaikaisissa kokeissa ja kehitysteorioissa kvanttifysiikan alalla. Jotkut kvanttifyysikot olettavat, että kaikki aine on keskenään yhteydessä. Yhdessä kokeessa, kahden fotonin polarisaatio lasketaan, ne ovat syntyneet samassa vuorovaikutuksessa, mutta kulkevat eri suuntiin. Toisen fotonin polarisaatioon näyttää vaikuttavan pelkästään se, että toista fotonia tarkkaillaan.

Jos kaikki aine tosiaan on tietoisesti yhteydessä kaiken muun aineen kanssa, me voimme yhdistyä kollektiiviseen tietoisuuteen saadaksemme sen tiedon minkä haluamme. Tämä käsite universaalista mielestä (Hindufilosofiassa akaasiset arkistot) on tuhansia vuosia vanha. Universaali tietoisuus on se, mikä sallii meidän yhdistyä ja kommunikoida minkä olennon kanssa tahansa koska tahansa.

Miksi eläinkommunikointi on niin suosittua?

Ihmiset ovat omistautuneita eläimilleen ja haluavat niiden olevan niin onnellisia kuin mahdollista. Eläinkommunikointi tarjoaa tähän mahdollisuuden. On myös jännittävää ajatella, että voi saada selville mitä eläimesi ajattelee elämästä ja sinusta. Uskon että me kaikki kommunikoimme intuitiivisesti eläinten ja luonnon kanssa lapsena. Me kaikki muistamme, ehkä vain alitajuisesti, kuinka ihanaa se oli ja mahdollisuus kokea se uudelleen vetää meitä puoleensa.

Nyt kun eläinkommunikointia on televisiossa, kiinnostus on valtava. Perusta tälle on syvä kiintymys muistoon mitä kannamme sisällämme kaukaa lapsuudesta.

Luulen, että esoteerisellakin tasolla on tapahtumassa jotakin. Uskon, että eläimet ja muut maan asukit kannustavat meitä, intuitiivisesti, palaamaan meidän luonnolliseen olotilaamme, saavuttamaan uudelleen yhteytemme niihin, ja palauttaaksemme terveyden ja tasapainon maailmaan.

Mitä mieltä olet TV-ohjelmasta, Eläinmeedio? (The Pet Psychic = amerikkalainen sarja)

Se on mahtava. Ohjelma on näyttänyt miljoonille ihmisille sen, että eläimillä on tunteet, ne ajattelevat ja ovat tietoisia olentoja samoilla tarpeilla varustettuja kuin ihmisetkin. Tämä on pitkään odotettu vastalause tyypilliselle tieteelliselle näkemykselle, että eläimet toimivat vain vaistojensa varassa ja että ne olisivat kykenemättömiä rationaaliseen ajatteluun tai moninaisiin tunteisiin. Sonya on hyvin empaattinen eläimiä kohtaan ja luulen, että hän tekee paljon hyvää eläintensuojelulle. Hän on myös saanut hämmästyttävän tarkkoja tuloksia kommunikoidessaan. Olen iloinen, että hän oli tarpeeksi rohkea tehdäkseen ohjelman, vaikkakin toivon, että sillä olisi toinen nimi! (Niin minäkin. Ei eläinkommunikointi ole mitään ”meediopeliä” Suom. huom.)

Kuinka tarkka olet?

Olen yleensä 80 – 90 prosenttisesti oikeassa useimmissa tapauksissa. Saadakseni tämän tuloksen, kirjaan pisteen jokaisesta vastauksesta, jonka saan eläimeltä. Sitten tarkistan vastaukset eläimen ihmiseltä. Olen tehnyt tämän analyysin monta kertaa ja usein tulos on 80, 90 ja 100 prosenttia. Mutten tee tätä analyysiä aina. Niinpä 80 – 90 prosenttia on karkea arvio.

Kuinka autat ihmisiä, jotka pyytävät konsultaatiota?

Autan käytösongelmien ratkaisemisessa, kuten eroahdistus koirilla, ja koulutusongelmissa, kuten säikkyminen ja kuljetusautoon meneminen hevosilla. Minut kutsutaan myös auttamaan silloin kun eläimet tutustuvat toisiinsa, tiedon saamiseksi eläimen menneisyydestä ja edellisistä omistajista, eläintulokkaiden haastatteluun, selvittämään sairaan tai kuolevan eläimen haluja ja tarpeita, puhumaan eläimelle kuoleman jälkeen ja löytämään kadonneita eläimiä. Usein minä olen se viimeinen etappi, jonka puoleen ihmiset kääntyvät, kun he ovat jo yrittäneet kaikkea muuta. Suora puhuminen eläimelle ja eläimen näkökulman esille saaminen yleensä kääntää toivottoman tilanteen täysin päälaelleen.

Voitko kuvailla viimeaikaisia tapauksiasi?

Vähän aikaa sitten työskentelin naisen kanssa jolla oli ongelmia saksanpaimenkoiran kouluttamisessa. Koiran kimppuun oli käyty nuorena ja siitä oli tulossa aggressiivinen kilpaharjoitteluissa. Nainen pelkäsi, etteivät he voisi kilpailla ollenkaan. Puhuin koiran kanssa ja se kertoi mitä sille oli tapahtunut kun sen kimppuun oli hyökätty. Selitin sille, että useimmat koirat eivät aio hyökätä sillä tavoin ja vakuutin sille, että sen ihminen suojelee sitä. Selitin myös, että se ei pääsisi ulos niin paljoa, jos se jatkaa muille koirille haukkumista ja niitä kohti syöksymistä. Annoin naiselle listan eri asioista mitä voi kokeilla koiralle, mukaan lukien kukka-uutteet ja hieronta. Annoin myös ohjeet miten puhua koiralle ja mitä sanoa. Seuraavassa kilpakoitoksessa kaikki oli täysin muuttunut. Hän vakuutti uudelleen koiralle, että kaikki on hyvin ja että se oli suojassa. Koira ei edes huomannut muita koiria, se ei välittänyt niistä lainkaan, ei vaikka pari koiraa oli kinastellut sen vieressä.

Toisessa tapauksessa nainen oli huolissaan, että hänen hevosensa oli masentunut ja mahdollisesti sairas. Kun puhuin sen kanssa selvisi, että se halusi kovasti ulos laitumelle muiden hevosten kanssa, kuten se oli ollut aiemmin. Kehotin naista etsimään sille uuden paikan ja antamaan eläinlääkärin tutkia se. Hän löysi uuden paikan ja hevosen käytöksessä ja elinvoimassa tapahtui välitön muutos. Eläinlääkäri ei löytänyt mitään vikaa hevosesta ja vahvisti sen, että hevosen vain tarvitsi päästä laitumelle muiden hevosten kanssa, ollakseen osa laumaa.

Kuinka vaikeaa tämä on oppia?

Intuitiivisen eläinkommunikoinnin opetteleminen on helppoa. Sinun on vain hyväksyttävä tai edes yritettävä uskoa, että eläimet ymmärtävät kaiken mitä sanot, ajattelet tai tunnet, olitpa sitten missä tahansa. Kun todella hyväksyt tämän, ja aloitat puhumisen tai ajattelemisen niille, niin kuin ne ymmärtäisivät sinua, näet suuren muutoksen niiden käytöksessä ja teidän suhteessanne.

Vaikea osa on kuulla niitä. Koska olet tehnyt tätä lapsena, tiedät miten se tehdään. Se mitä sinun pitää oppia, on tämän kyvyn palauttaminen. Se on vähän kuin vieraan kielen uudelleen opettelemista. Sitten on vielä päästävä yli tukoksistasi ja epäilyistäsi. Kolmentoista vuoden opettamisen aikana olen kehittänyt tekniikoita, jotka on kuvattu kirjassani, jotka tekevät tästä oppimisprosessista melko helpon. Harjoiteltava kyllä on. Ilman harjoitusta et pysty todistamaan itsellesi, että tämä kyky on totta. Jollet usko, että se on totta, et jatka sitä ja silloin siitä ei tule osa sinun elämääsi.

Onko se helpompaa joillekin ihmisille?

Joillekin se on helpompaa. Olen huomannut, että ihmiset jotka kasvoivat kodissa jossa oli meedio tai jotka kasvatettiin uskomaan ja luottamaan intuitioonsa oppivat helpommin. Ihmiset jotka on opetettu olemaan luovia ja taiteellisia, oppivat myös helpommin. Ihmiset jotka kirjoittavat ja tietävät kuinka tehdä automaattikirjoitusta (kirjoittaa mitä ikänä päähäsi tulee ilman taukoa) myös oppivat tämän taidon nopeasti. Ne joilla on eniten vaikeuksia ovat tiedemiestyyppisiä, kuten minä, ja niitä, joita kasvuiässä kiellettiin olemasta haaveileva tai intuitiivinen. Miehille tämä näyttää olevan vaikeampaa kuin naisille. Luulen että se johtuu siitä, että naisten sallitaan olla intuitiivisia ja jollaintapaa outoja, mutta miesten odotetaan olevan järkeviä, rationaalisia ja kontrolloituja. Eläinkommunikoinnin opiskelu voi siis olla haaste joillekin miehille.

Kuinka intuitiota voi kehittää?

Jokaisella on toimiva intuitio, me vain yleensä päätämme jättää sen huomiotta ja jyrätä sen yli. Ensimmäinen askel intuition kehittämisessä on, että alat kiinnittää siihen huomiota. Kiinnitä huomiota jokaiseen tuntemukseen tai aavistukseen ja kirjaa ne ylös. Seuraa jatkuvasti mitä olet kirjoittanut seurataksesi intuition lähettämien viestin tarkkuutta. Olen varma että huomaat että intuitio on sinun paras tiedonlähteesi.

Voit myös suoraan kysyä intuitioltasi apua. Jos olet epävarma tilanteesta tai et tiedä minkä päätöksen tekisit, kysy intuitiolta mitä pitäisi tehdä. Istu sitten rauhallisesti, silmät suljettuna ja seuraa mitä tuntemuksia, ideoita tai aavistuksia tulee. Jälleen, kirjoita ne ylös ja seuraa kuinka hyödyllisiä ja toimivia ne olivat. Kun huomaat intuitiosi tarkkuuden olet halukkaampi käyttämään sitä ja konsultoimaan sitä erilaisissa tilanteissa.

Toinen harjoitus on arvata tulos ennen kuin jokin asia on tapahtunut, kuten arvata kuka on puhelimessa kun se soi. Jos teet tätä säännöllisesti ja kirjaat ylös arvauksesi, huomaat tarkkuuden nousevan jo viikonkin kuluessa.

Oletko työskennellyt villieläinten kanssa?

Kyllä, olen tehnyt niiden kanssa paljon työtä. Puhun taloni ympärillä oleville villieläimillä joka päivä, ja kun käyn kävelyllä. Kirjassani on kappale jossa puhutaan kommunikoinnista villieläinten kanssa.

Mitä mieltä villieläimet ovat ihmisistä?

Jotkut ovat kurkkuaan myöten täynnä ihmisiä: me tuhoamme heidän kotinsa ja niiden elintavat eikä niillä ole meille mitään käyttöä. Toiset ovat filosofisempia ja ovat hyvin kiinnostuneita lähestymään ja saamaan kontaktin ihmisiin. Se vaihtelee yksilöiden välillä, eikä lajeistakaan voi tehdä mitään laajoja yleistyksiä. Yleensä se mitä eläimet ihmisistä ajattelevat heijastaa sitä miten sitä tai sen lajikumppaneita on kohdeltu. Avain hyvään villieläin-ihmiskontaktiin ovat meidän aikeemme. Jos me olemme kohteliaita, kunnioittavia ja halukkaita neuvottelemaan ja tekemään myönnytyksiä, meidän yhteistyömme villieläinten kanssa voi olla ihmeellistä.

Ennen muinoin ihmiset pitivät villieläimiä viisaina oppaina ja kysyivät niiltä neuvoa. Kirjassani on erilaisia neuvoja, miten tämän suhteen villieläinten kanssa saa jälleen herätettyä henkiin.

Marta Williams

Amelia Kinkaden Usein Kysyttyjä Kysymyksiä osio (2008):

1) Olitko telepaattinen jo syntyessäsi?

En sen enempää kuin kukaan mukaan ihminen. Vaikka olen aina ollutkin intuitiivinen, huomasin tämän kyvyn vasta ensimmäisellä eläinkommunikointikurssillani, juuri sellaisella mitä nyt itse vedän, ja tajusin, että tämä kyky on koko ajan ollut pinnan alla, vain odottamassa löytymistään. Kaikki oppilaani ovat kokeneet hämmästyttäviä läpimurtoja kun heitäkin on kehotettu hiljentämään mielensä, yhdistymään synnynnäisiin psyykkisiin aisteihinsa, ja opettelemaan kuuntelemaan muita eläviä olentoja sydämillään, ei aivoillaan.

Kaikki lapset saavat tämän näppärän taidon jo syntymässä – kulttuurimme painostus kuitenkin pian sulkee tämän arvokkaan kuudennen aistin. Telepatia on yhtä opittavissa kuin pianon tai vilun soitto, tai minkä tahansa urheilumuodon opetteleminen kuten hiihtäminen, jääkiekko tai lentopallo. Tavallaan se on taidemuoto, kuten öljymaalaaminen ja baletti, sillä nekin vaativat loputtomasti taitoa hiljentyä ja kärsivällisyyttä.

2) Voitko tosiaan kuulla ääniä pääsi sisällä?

Kyllä, mutta niin voit sinäkin. Aivan niin kuin selvänäköisesti poimitut kuvat eläimiltä ”ovat pääsi sisällä”, niin ovat sanat ja lauseetkin, jotka sinä intuitiivisesti kuulet keskustellessasi sanattomasti ”pääsi sisällä”. Ne eivät ole niin ”kovia” ääniä kuten puhutut sanat, mutta se ei tee keskustelemisesta vähemmän ”todellista”. Selvänäön lahja (selväkuulo) antaa meille mahdollisuuden kiertää kuvallisen julkisivun, saadaksemme palapelin palat kohdalleen. John Edward, erinomainen meedio, kertoo tarinaa miten hänen henkioppaansa näyttivät hänelle kultaisia kaaria. Hän sanoi koko ajan ”hampurilainen” – ja viesti itse asiassa olikin ”McDonald”. John on myös selvänäköinen, joten tämä oli vain yksiharvinaisemmista tapauksista missä hänelle annettiin kuvallista tietoa äänen sijaan. Vaikka minäkin, saan kuvallista tietoa näissä telepaattisissa ’sanaleikeissä’, kallistun enemmänkin saamaan tietoni selväkuuloisesti. Minun asiakkaani olisi Johnin tapauksessa luultavasti kuullut minun suustani sanatulvan: ”Mac! Macky! Don! MacDonald!” . Kirjassani lainaan Paul Gauguinia: ”Suljen silmäni nähdäkseni.” Minun versioni tästä olisi: ”Istun hiljaisuudessa kuullakseni.”

3) Ajattelevatko ja tuntevatko eläimet todella niin kuin me?

Todellakin. Ne rakastuvat, surevat, järkeilevät, nauravat, toivovat, uneksivat, juonittelevat miettien miten tehdä meille jekkuja, ja he ohjaavat ja opastavat meitä polullamme enemmän kuin me olemme ikinä osanneet kuvitella. Eläimillä ei pelkästään ole hämmästyttävän tarkka tietoisuus talon tunneilmapiiristä, vaan he tietävät mitä ihmiset tekevät työkseen, mitkä heidän psykologiset rajoituksensa ovat, keiden kanssa he ovat olleet naimisissa tai eronneet, missä heidän ihmisensä aikovat viettää lomansa, kuka perheessä on kuollut tai jos lapsia on tulossa perheeseen. Eläimet voivat yksityiskohtaisesti kuvailla ei vain oman terveydentilansa, vaan myös omistajiensa. Ne rakastuvat syvästi, ja jopa ne eläimet, jotka eivät tieteen näkökulmasta ”pariudu loppuelämäkseen”, kuten kissat, koirat ja hevoset, surevat valittujensa menettämistä vuosia eron jälkeen.

Eläimet kokevat koko ihmistunteiden kirjon. Vaikkeivät ne aina ilmaise niitä ihmisten tavoin, on vaarallista ja hölmöä olettaa, etteivät he pystyisi tuntemaan kuten me. Itse asiassa, kokemuksieni mukaan heidän skaalansa on joskus suurempi kuin ihmisten, ei vain siinä mitä tulee spontaanisuuteen, lojaalisuuteen, raivokkuuteen, arvokkuuteen ja ennennäkemättömään anteeksiantamisen voimaan, vaan olen myös huomannut, että he ovat tarkkaavaisia myös erilaisten tietoisuudentasojen suhteen ja ne ovat avoimia syväparantamiselle, mikä ei ole mahdollista edes monille ihmisille. Ihmisten äänetön kollektiivinen mielipide on, että eläimet ovat muotoja, ei ääniä, tyhjiä ääriviivoja joiden sisällä ei ole mitään. Kykyni aistia tämä ’ulottuvuus’ näyttää eläimet minulle sellaisina kuin ne ovat: kolmiulotteisina olentoina joilla on mieli, sydän, ja sielu, ei kaksiulotteisina sarjakuvahahmoina jotka on jalostettu vain meidän huviksemme.

4) Voivatko eläimet järkeillä?

Descartesin huomioiden saastuttamat tiedemiehet yhä laativat säännöt ”sivistyneessä” maailmassa. Se on melkoinen irvikuva, ettemme 21:lla vuosisadalla vieläkään tunnusta meidän herkkiä kanssaolentojamme sellaisina kuin ne ovat – ajattelevina, tuntevina, järkevinä olentoina joiden mielenterveys, koskemattomuus ja turvallisuus on aivan yhtä arvokas kuin omamme. Vain siksi, että muut olennot eivät puhu englantia, ei tarkoita sitä, että ne olisivat erilaisia millään tavalla tai että heidän oikeutensa pitäisi vaarantaa. Eläimet ymmärtävät jokaisen sanan mitä sanomme. Ne eivät pelkästään ”näe” sitä kuvina meidän mielessämme ajatusprosessimme ollessa käynnissä, vaan ne myös vastaavat ajatuksiimme ja tunteisiimme. En ole koskaan tavannut ihmistä, joka ei olisi jossakin vaiheessa eläimen kanssa eläessään huomannut, että se reagoi käskyyn/ajatukseen jo ennen kuin on ehtinyt sanoa sitä ääneen. Olisinpa saanut pennin joka kerta kun joku on kertonut minulle: ”En ehtinyt edes tarttua auton avaimiin! Ajattelin vain lähteä koiran kanssa ajelulle ja koira villiintyi heti!” Ne eivät pelkästään ymmärrä kieltämme, usein he reagoivat ennen kuin puhumme. Kaikki eläimet vastaavat telepaattisiin viesteihisi, sanotpa ne sitten ääneen tai et… paitsi tietenkin, jos sinulla on kissa. ;-)

5) Työskenteletkö myös ihmisten kanssa, vai pelkästään eläinten?

Työskentelen ihmisten JA muiden eläinten kanssa. Telepatia ihmisten kanssa ei eroa telepatiasta minkään muun eläinlajin kanssa, tosin jotkut ihmiset pystyttävät itsepetoksen sumuseinän jonka puhkaiseminen vaatii energiaa. Eläimet eivät valehtele. Ne saatavat vitsailla, mutteivät valehtele. Kun kysyt koiralta onko se ahdistunut, se vastaa välittömästi. Jos kysyt kissalta, se vastaa häpeämättä eikä pyytele anteeksi. Jos kysyt ihmiseltä, hän ei välttämättä tiedä. Monet ihmiset ovat niin erossa omasta kehostaan ja tunteistaan, ja niin panssaroituneet tunnekrääsästä että heidän kanssaan työskenteleminen on vaivalloista. Tietenkin, voin lukea eläintä lukematta sen omistajaa, koska mitä tahansa käytösongelmia tai terveydellisiä ongelmia tuleekin esiin, ne ovat olennaisesti yhteydessä eläimen ihmiseen.

Monet ongelmat joista ihmiset ovat soittaneet minulle vuosien saatossa ovat olleet ongelmia jotka he itse ovat luoneet, mutta minulle on aina ilo tuoda selvyys mihin tahansa tilanteeseen missä voin tuoda parannusta ihmisten ja muiden eläinten välille.

6) Löydätkö kadonneita eläimiä?

Kyllä. Sinäkin pystyt siihen. Jokainen voi löytää kadonneita eläimiä. Kirjassani Straight From The Horses Mouth on kokonainen kappale eläinten jäljittämisestä, kyvystä siirtyä tietoisesti sinne missä eläin on ja nähdä sen silmien kautta. Me teemme tätä myös ”kaukonäön” avulla, kyvyllä siirtyä ulos omasta kehosta ja nähdä eläin sen vierellä. Vaikka tämä kaikki kuulostaa maagiselta ja mystiseltä, näissä kyvyissä ei ole mitään yliluonnollista. Ne ovat luonnollisia, syntyperäisiä kykyjä meissä kaikissa joita länsimainen yhteiskunta on väheksynyt. Näiden toimintojen uudelleenherättäminen vaatii sen, että me hahmotamme uudelleen aivoaaltomme ja se onnistuu syvässä transsendentaalisessa meditaatiossa suurien kärsivällisyysannosten kera. Nämä hienot kyvyt ovat meille kaikille tarjolla, mutta niiden saavuttamiseen vaadittava keskittyminen ei ole aina helppoa.

7) Pystytkö puhumaan eläimille, vaikka ne ovat jo kuolleet?

Kyllä, mutta jälleen kerran, siihen tarvitaan syvä, hellä, pyhä hiljaisuus. Päästäkseen tällaiseen sulotilaan sinun on tosiaan sitouduttava henkiseen heräämiseesi ja egosta irtautumiseen. Vaaditaan suurta keskittymistä jotta voi kävellä ”uniajassa” – maailmassa maailmojen välissä. (”Uniaika” termi on mm. Australian aboriginaaleilta lähtöisin. Suom. huom.) Koska lukiessani yhdistyn aina eläimen ”sisimpään” (sieluun), en aina edes tiedä, onko eläin kuollut vai elossa. Astraalikeho on ikuinen ja aina valmis kontaktiin, senkin jälkeen un eläin on siirtynyt Toiselle Puolelle.

8) Kuinka voin tietää jos eläimelläni on kipuja?

Kerron tekniikasta jota kutsun röntgennäöksi yksityiskohtaisesti kirjassani. ”Medical Gestalt” on kyky jossa me siirrämme tietoisuutemme pois omasta kehostamme toisiin eläviin olentoihin. Se ei ole monimutkaisempaa kuin kääntää radio napista päälle. Nämä taidot on yksinkertaisesti hautautuneet syvälle meidän kiireisessä kulttuurissamme. Yleensä yksinkertaisin keino on paras. Mikään ei ole tärkeämpää kuin kyky erottaa ero fyysisen ja henkisen kivun ero rakkailla lemmikeilläsi. Kun harjoitat Gestalttia ja opit yhdistämään tietoisuutesi eläinten kanssa (ja jopa muiden ihmisten) sekunnin sadasosaksi, heidän vatsakivustaan tulee sinun vatsakipusi, heidän reumastaan tulee sinun reumasi. Yhdessä valtavassa uhrautuvaisuuden ja myötätunnon hetkessä sallit itsesi tuntea toisten kivun ja autat näin diagnosoimaan ja helpottamaan heidän sairauttaan. Ainoa ehto tälle kyvylle on avoin sydän ja rohkeus tuntea jotakin, mikä ei välttämättä tunnu sinusta hyvältä, mutta joka tuo suurta parannusta toisten elämään.

9) Kuinka voin oppia kuuntelemaan eläimiä?

Ajatusten hiljentäminen ja siirtyminen syvään rauhallisuuteen on perusta kaikille taidoille mitä olen maininnut. Vain tyhjä kuppi voidaan täyttää. Meille on luontaista ajatuksen jälkeen luoda heti toinen ajatus, ilman taukoa siinä välissä. Harvemmin – jos koskaan – me edes kuuntelemme. Vain kun mielemme on levossa me voimme vastaanottaa intuitiivisia ärsykkeitä ulkopuoleltamme. Aloita istumalla täydellisessä hiljaisuudessa edes muutaman minuutin verran joka päivä. Opi kääntämään aivosi pois päältä kuin se olisi radioasema joka jatkuvalla syötöllä lähettää ohjelmaa eetteriin. Anna tiskijukalle kahvitauko. Sen sijaan että sallisit mielesi täyttyä ajatuksilla ja peloilla – asioilla menneisyydestä ja huolista tulevaisuudesta – keskity olemaan tässä hetkessä. Keskity sydämeesi. Anna hengityksesi olla ainoa laulusi. Istu lemmikkisi luona – tässä hetkessä – rakastuneena… ja kuuntele.

10) Miten voin erottaa onko se ”vain minun mielikuvitustani” vai tietoa joka todella tulee minun ulkopuoleltani?

Intuitiivinen tieto on luonteeltaan hieman erilaista kuin ne kuvat mitä me tuotamme sisällämme. Ajatukset tulevat nopeampina, tai terävämpinä, tai lämpimämpinä, tai hauskempina, tai ne näyttävät tulevan täysin ”takavasemmalta”. Vain kun tulet täysin tarkasti tietoiseksi siitä millaista ”dataa” sinä itsessäsi tuotat jatkuvalla syötöllä, opit erottamaan ulkopuoleltasi tulevan tiedon. Ensimmäinen askel on oppia tarkkailemaan omaa ajatusprosessiasi kaiken aikaa. Monet ihmiset eivät todellakaan tiedä mitä he oikeastaan ajattelevat tai tuntevat. Opiskele mielesi sisältöä.

11) Voitko puhua mille eläimelle tahansa?

Kyllä. Jos se on maapallolla oleva elävä, tunteva olento jolla on kyky kommunikoida.

12) Voitko puhua hyönteisille?

Kyllä. Hyönteiset ovat eri aaltopituudella kuin nisäkkäät, mutta ne ovat silti älykkäitä ja tuntevia olentoja jotka elävät hyvin monimutkaisissa suhteissa ympäristöönsä. Vaikka toisen olennon keho on rakentunut toisenlaiseksi muodoltaan se ei tarkoita, että sen elämällä olisi jotenkin pienempi merkitys kuin sinun omallasi. Muista, että jokainen hyönteinen, iso tai pieni tai tosi ”jalkainen” on vain pieni eläin joka yrittää pärjätä maailmassa.

13) Ovatko jotkut eläimet älykkäämpiä kuin toiset?

Eivät. Kun ensin aloin työskennellä gorillojen kanssa monet ystävistäni ihastelivat. ”Tästä tulee tosi mielenkiintoista” he sanoivat, ”koska gorillat ovat niin samanlaisia kuin me”. Eipäs. Gorillojen mieli ei ole sen monimutkaisempi kuin kotikissan, heidän tunne-elämänsä ei ole sen rikkaampaa kuin hevosten, ja niiden ajatusprosessit eivät ole sen kiehtovampia kuin leguaanien ja YKSIKÄÄN näistä ei jää jälkeen ihmisen tietoisuuden skaalasta. Itse asiassa, monet ihmiset kalpenevat joidenkin tuntemieni eläinten rinnalla mitä tule tunneherkkyyteen ja älylliseen kyvykkyyteen. Kaikki eläimet kaikkialla voivat ajatella. Kaikki eläimet kaikkialla osaavat rakastaa. Kaikki eläimet kaikkialla voivat kärsiä. Ei ole mahdollista antaa anteeksi tieteellisiä kokeita kaneille ja rotille sillä perusteella että ne olisivat ”vähemmän älykkäitä” kuin muut eläimet. Tälle olettamukselle ei ole pohjaa. Yksi ällistyttävimmistä tulkinnoista mitä olen koskaan tehnyt oli kaksi rottaa, jotka antoivat minulle heidän omistajansa kuolleen isoäidin nimen ”Suzy”. He kuvasivat naisen vaaleat hiukset yksityiskohtaisesti ja sanoivat että heidän jokin aika sitten kuollut siskonsa oli nyt Suzyn hoivassa. Yksi rotista oli niin järkyttynyt siskonsa kuolemasta, ettei se ollut juurikaan syönyt viiteen kuukauteen. Tapa miten me kohtelemme olentoja jotka ovat pienempiä ja vähemmän onnekkaita kuin me ei kerro mitään niiden älykkyydestä. Meidän omastamme kyllä kaiken.

14) Kun harjoittelen röntgennäköä, tunnenko eläimen kivun omassa kehossani?

Kyllä. Heidän fyysiset tuntemuksensa tulevat sinun fyysisiksi tuntemuksiksi. Heidän tunteensa tulevat sinun tuntemuksiksi. Käytät vain kehoasi instrumenttina saadaksesi tietoa kun tietoisuutesi navigoi toisen elävän olennon kehon läpi.

15) Kun yhdistyn, kuinka kestän kivun?

Kuten sanoin kirjassani, sinun työsi parantajana ei ole mennä sisään ja käristyä. Olet kuin palomies. Menet sisään, paikallistat kivun ja sammutat liekit. Vetäytyminen kontaktista on yhtä tärkeä oppi kuin yhdistyminen.

16) Onko eläimillä kollektiivinen sielu?

Ei sen enempää kuin ihmisillä on kollektiivinen sielu. Saatan olla napit vastakkain monen henkisen mestarin kanssa kun näin sanon, mutta minun tietoni pohjautuu puhtaasti omiin kokemuksiini. Olen ottanut yhteyden tuhansiin eläimiin Toisella Puolella, ja ne ovat kommunikoinnin ulottuvilla aivan kuin olisivat tässä ja nyt. Meidän kehomme ovat autojamme, mutta sielumme ovat kuskeja. Olettamus, että ihmiset, jotka eivät ole muuta kuin yksi viidenlaisista kädellisistä, olisivat kuoleman jälkeen itsenäisiä olentoja, mutta gorillat, orangit, delfiinit, valaat, simpanssit, ja apinat palaavat takaisin jonkinlaiseen sekameteli eläinkeittoon on silkkaa ylimielisyyttä. Me olemme eläimiä, eikä läheskään niin kunnianarvoisia kuin jotkut lajit jotka uivat veden pinnan alla.

17) Syntyvätkö eläimet uudelleen?

Ehdottomasti. Tarinat eläinten uudelleensyntymisistä ovat lukuisia ja kiehtovia. Sadat eläimet ovat kuvailleet minulle aiempia kehojaan (ja nimiään!) aiemmista inkarnaatioista ja olen jopa kuullut heidän kuvailevan edellisiä kotejaan ja eläinlääkäreitään! Tämä ei ole minun filosofiani. Minä vain kirjaan ylös tietoa mitä saan päivittäin, ja kaikki tämä tieto käy yksiin. Koska eläinten elämä on lyhyempi kuin meidän, ei ole harvinaista, että sama eläin tulee elämääsi useammin kuin kerran. Sielut vaeltavat kimpassa. Me synnymme samaan aikaan koska me haluamme niin, ja vaikka tila ja aika ovat illuusioita, on universumissa olemassa yksi asia joka häivyttää kaiken illuusion. Se on rakkaus. Rakkaus kulkee läpi ajan ja paikan.

18) Onko meillä oikeus syödä eläimiä?

Maailma olisi hieno paikka jos me voisimme osoittaa myötätuntoa kaikkia tuntevia olentoja kohtaan. Sika ei ole vähemmän rakastava, lojaali, tunteikas tai älykäs kuin kultainen noutaja, silti jos koira olisi saman kärsimyksen kohteena päivittäin kuin siat, julkinen älämölö olisi kauhea. Lehmät eivät ole sen alempia kuin hevoset, silti niitä kohdellaan huonommin kuin orjia. Ennen kuin eläinkunta on päästetty kärsimyksistään, maapallolla ei ole oikeudenmukaisuutta.

19) Onko meillä oikeus suorittaa eläinkokeita eläimillä?

Jos haluamme mädäntyä helvetissä.

20) Vaikuttavatko eläimet ihmiskarmaan?

Kyllä. Vaikkemme näe sitä miten kärsimme eläinten kohtelun vuoksi, me kärsimme jo siitä, että jäämme ilman niiden rakkautta – ei meitä kohtaan, sillä niiden sietokyky ja myötätunto ihmisrotua kohtaan on rajaton – mutta me kärsimme alituiseen rakkaudettomuudestamme heitä kohtaan. Elämä tietämättömyydessä ja tuskan tuottaminen eläimille on kuin erottaisit itsesi rakkauden ja hellyyden valtakunnasta, mikä voisi täydellisesti parantaa meidät ja maailmamme.

21) Voivatko eläimet kertoa meille kun ovat valmiita sanomaan hyvästi?

Kyllä. Voit kehittää merkkejä ja signaaleja, niin että ne pystyvät näyttämään sinulle kun he ovat valmiita lähtemän. Ne voivat myös kertoa sinulle jos ne tarvitsevat ihmisen apua tai haluavat mennä ”omin voimin”. Harva aspekti työssäni on niin palkitseva kuin eläinasiakkaiden auttaminen läpi heidän siirtymäriitistään. Hellin sydämessäni jokaista eläintä joka on sallinut minun todistaa sen sielun siirtymistä ikuisuuteen.

22) Pitäisikö kissojen antaa mennä ulos?

Jos naapurustossasi on liikennettä tai kojootteja vaarana, sinun pitää tehdä järkevä päätös ympäristön perusteella. Kuitenkin, olen itse sitä mieltä, että kissojen yksinkertaisesti on saatava ruohoa tassujensa alle, tuulta kasvoilleen, puita kiivettäväkseen, aurinkoa turkilleen, perhosia tutkittavakseen, tähtiä joiden mukaan vaeltaa iltaseikkailuillaan ja kuun kimallusta silmiinsä. Sen lisäksi, että on energeettisiä ”elementtejä” kissojen ja muiden elävien välillä ja kissojen ja kasvien kin (elämänvoima) välillä, on myös maan magneettinen energia itsessään joka pitää yllä kissan terveyttä. Tämä pätee myös ihmisiin. Meidän pitää tuntea maa jalkojemme alla pysyäksemme tasapainossa. Elämä ylisuurissa, myrkyllisissä, puisissa tai betonisissa kenkälaatikoissa (taloissa) ei ole meidän hyvinvoinnillemme hyväksi. Tietenkin, olisi parempi nähdä kissat lukittuna tilaviin koteihin, jos vaihtoehtona on häkki tai eläinsuojelu, tai vielä pahempi, kuolemantuomio, mutta täydellisempi maailma on maailma missä kissat vaeltavat vapaana ja käyttäytyvät niin kuin kissat, eivätkä ole vain ovitoppareita. Jos et voi muokata pihaasi kissaasi varten, jopa parveke missä on kukka ja yrttitarha olisi kissalle ilo.

23) Voitko tehdä käsilläparantamista tai kaukoparantamista?

Kyllä. Se on kehittyneempi versio Gestaltista, sinä et pelkästään siirry toisen olennon kehoon ja etsi ongelmakohtaa, vaan ”näet sen hyvin”. Albert Einstein sanoi ”Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto”. Tämä on totista totta silloin kun tajuamme, että meidän ajatuksemme materialisoituvat todeksi. Joskus hitaasti, joskus pitää tehdä työtä sen eteen, mutta ne osuvat aina maaliinsa. Kaiken parantamisen avain on nähdä potilas hyvin. Meillä on kaikilla taipumusta muuttaa pelkomme todeksi, ja kun negatiivinen kuvio on kerran luotu, pelkomme alitajuisesti ruokkii tulosta jota emme tahdo. Ainoa todellinen haaste minkä tahansa fyysisen oireen selvittämisessä on selvittää oireen psykologinen alkuperä. Tästä syystä en voi ”vain parantaa hevosesi syöpää”. Meidän on tutkittava sairauden todellinen luonne, selvittää mitä hevosesi yrittää oppia tästä kokemuksesta, tutkia kuinka paljon sinun negatiivisuutesi on vaikuttanut heijastumalla tilanteeseen ja sitten tehdä lopullinen työ – tutkia miksi sinä loit tämän haasteen sinun elämääsi. Vain silloin voimme lievittää ongelman niin, ettei se enää uusiudu. En rukoile poistaakseni kipua. Rukoilen, että oppiläksyt on nyt opittu, jotta sairauden ei enää tarvitse uusiutua koskaan. Kuitenkin, eläimillä on myös vapaa tahto ja oma kohtalonsa kuljettavana. Joskus, parhaimmista yrityksistämme huolimatta ei ole meidän tehtävämme parantaa heitä, vaan auttaa heitä siirtymään seuraavalle tasolle ja antaa heidät enkelten käsiin. Kärsimys on suuri opettajamme, mutta kun pyrimme avaamaan sydämemme ja kuuntelemaan Jumalaista Johdatustamme, me voimme todella elää armollisessa tilassa, tietäen, että Jumala on kaikki mitä on.

Amelia Kinkade

Usein kysyttyjä kysymyksiä Marty Meyerin sivulta.

• Mitä telepaattinen kommunikointi on?

Telepatia on ajatusten, tunteiden ja kuvien aistimista, jotka muodostuvat mielessä, ennen kuin sanat on lausuttu. Tämä etuliite “tele” tarkoittaa “matkojen päästä” (esim. sanat telephone, television)(=puhelin, televisio) ja loppuliite “pathy” tarkoittaa tunteita (esim. sanat empathy, sympathy) (=empatia, sympatia). Joten kirjaimellisesti “telepatia” viittaa tunteisiin, jotka tapahtuvat matkan päässä. Koska eläimet eivät käytä sanoja – he käyttävät ajatuksia ja tuntemuksia – telepatia on mainio keino kommunikoida heidän kanssaan suoraan.

• Miten tiedät, että eläimet ovat telepaattisia?

Eläinten tiedetään toimivan kuudennen aistinsa varassa. He voivat usein aistia luonnonkatastrofit jo ennen kuin ne iskevät. Monet ihmiset, jotka asuvat eläinten kanssa ovat havainneet heidän kykynsä aistia asioita, joita heidän ympärillään tapahtuu. Eläimet voivat lukea ajatuksiamme ja tunteitamme, ja harjoituksen kautta me voimme myös lukea heidän ajatuksiaan ja tuntemuksiaan. Tämä on mitä eläinkommunikoijat tekevät, kun he “puhuvat” lemmikkienne kanssa.

KONSULTOINNIN ETUJA

• Mitä voin saada telepaattisesta konsultoinnista eläimeni kanssa?

Telepatia auttaa ihmisiä ymmärtämään heidän eläimiään, eläinten omalta kantilta. Tämä voi olla hyödyllistä jos ollaan tekemisissä käytösongelmien kanssa, tunneongelmien kanssa, muuton, loman, uuden lemmikin taloon tulemisen myötä tai minkä tahansa asian kanssa, joka mietityttää sinua tai kumppaniasi. Ongelmat voidaan joskus ratkaista. Se voi olla myös hauskaa kuulla, että mitä eläimesi oikein tahtoo sinulle sanoa. (Yksityiskohtia varten voit katsoa Lukijoiden Palautetta sivuni.)

MITEN SE TOIMII?

• Onko sinun nähtävä minun eläimeni kommunikoidaksesi sen kanssa telepaattisesti?

Ei. Telepatiassa on kyse yhteydestä mielen ja toisen mielen välillä, eikä eläimen katsominen auta siinä. Joskus eläimen läsnäolo voi jopa häiritä, ja jopa kuva saattaa johtaa vääriin olettamuksiin eläimestä, toisin kuin puhdas kommunikointi. Telepatian luoteen vuoksi kaikki konsultoinnit tapahtuvat puhelimen välityksellä.

Jos sinusta tuntuu, että tarvitset jonkun työskentelemään suoraan eläimesi kanssa, silloin on luultavasti juuri siitä kyse, ja ehdotankin, että otat yhteyttä kouluttajaan tai eläinten käytöksen parissa työskentelevään henkilöön.

Usein käytös muuttuu session tuloksena (katso Asiakkaiden Palautteet), mutta muista, että minulla ei ole kontrollia eläimen oman tahdon yli, ja kaikki havaittavat muutokset tulevat eläimen omasta halusta tehdä yhteistyötä – se on halukkuuden ja itsekontrollin yhdistelmä heidän osaltaan.

• Voiko kuka tahansa kommunikoida eläimen kanssa?

Hyvät uutiset ovat: Kyllä! Menestyksekäs kommunikointi tapahtuu silloin, kun siihen on vahva halu, sekä ihmisen, että sen eläinkumppanin taholta.

Kommunikoinnissa on 2 osaa: viestin lähettäminen ja viestin vastaanottaminen takaisin.

Viestin lähettäminen on helpompaa ja se voi tapahtua kun vain “puhut” lemmikillesi. Se on yksinkertaista: jos olisin sanomassa: “Ole hyvä, äläkä ajattele vaaleanpunaista elefanttia, silloin alkaisit ajatella vaaleanpunaista elefanttia, ja alkaisit automaattisesti luoda päässäsi kuvaa siitä. Tämä on juuri se, mitä eläimesi voi sinulta napata, eivät ne sanat “vaaleanpunainen elefantti”, vaan kuva vaaleanpunaisesta elefantista, jonka sinä loit omassa päässäsi. Eläimillä on vaihtelevia kykyjä kommunikoida ja ymmärtää eri konsepteja, aivan kuten ihmisilläkin.

Tiedon vastaanottaminen voi tapahtua muutamalla eri tavalla: kuvina, ajatuksina ja tunteina. Useimpien ihmisten on työskenneltävä näiden suhteen. Ensimmäinen askel on hiljentää mieli, niin ettei se ole jumissa sinun omista ajatuksistasi, niin että kykenet ottamaan vastaan tietoa eläimeltä. Kuten sinun on myös suljettava suusi, lakattava puhumasta ja avattava korvasi, jos tahdot kuulla mitä toinen henkilö sanoo. Sinun on ajettava alas sinun oma mentaalinen juttelusi, jos tahdot kuulla eläimen ajatuksia.

Me kaikki voimme kommunikoida eläinkumppaneidemme kanssa. Minä kehitin oman kykyni käymällä kursseilla ja harjoittelemalla paljon eläinten kanssa, joita en tuntenut etukäteen, ja hankkimalla varmistuksia eläinten viesteihin niiltä ihmisiltä, jotka tunsivat eläimen. Siten pystyin parantamaan itsevarmuuttani, joka on muuten ikuisesti jatkuva prosessi, joten suuri “kiitos” kaikille palautteesta, korteista ja kiitosviesteistä!

Marty Meyer

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä eläinkommunikoija Joanne Hullin sivuilta.

Puhutko eläinten kanssa jatkuvasti?

En, vuosien aikana olen opettanut itseni kääntämään tämän kyvyn pois päältä ja taas takaisin päälle, se ei ole helppoa, voin vakuuttaa, mutte ellen tekisi niin, en saisi hetkenkään rauhaa! Kuitenkin on melko tavallista, että satunnaiset eläimet ottavat minuun yhteyden hätätilanteessa ja kun heilla on kova tarve saada jokin viesti läpi heidän ihmiselleen. Minusta on ihanaa puhua eläinten kanssa, mutta nautin myös hiljaisista hetkistä.

Miten pystyt olemaan niin, ettet ole liiaksi tunteittesi vallassa?

Totuus on, etten aina pystykään, tunnen eläinten tunteet sellaisina kuin ne ovat, ja myös minä olen kovin usein vuodatellut kyyneleitä eläinten kanssa puhuessani. Olen ihminen, jotkut ihmiset eivät itke, mutta minä käytän paljon tunteita, joten kyyneleitä ja tunteilun aiheuttamaa kipua on odotettavissa. Ja itkenhän minä minä hullunkurisemmille televisio-ohjelmillekin!

Miten selviät kaltoin kohdeltujen lemmikkien kohdalla?

Yritän olla tuomitsematta ihmisiä (vaikkakin eläimiin kohdistuvissa julmuuksissa on vaikeaa olla ajattelematta niitä kaikkein pahimpia ajatuksia), minä työskentelen auttaakseni eläimiä pääsemään yli tälläisistä rankoista menneisyyden tapahtumista, auttaakseni heitä parantamaan kipunsa. Ihmisille on opetettava lisää eläimistä, yhä useammat ihmiset oppivat kommunikoimaan ja yhä suurempi paine tulee kohdistumaan siihen käsitykseen, etteivät eläimet ajattele, tunne, kärsi jne. Minä rukoisen sen päivän tuloa kun eläimiä kohdellaan kunnioituksella, rakkaudella ja myötätuntoisesti.

Voiko kuka tahansa oppia kommunikoimaan intuitiivisesti eläinten kanssa?

KYLLÄ KYLLÄ KYLLÄ, meissä kaikissa on tämä kyky, se on piilevänä meissä kasvaessamme aikuisiksi, mutta me voimme uudelleen herättää tämän luontaisen kyvyn ja sinä tulet silloin yllättymään miten herkkiä vastaanottamaan ympärilläsi olevat eläimet ovat. Se on niiiin helppoa, että jokainen voi sen oppia.

Olen huolissani, että jos kehitän intuitiivista puoltani niin alan nähdä ja kuulla kummituksia!

Älä ole huolissansi, sinä avaudut vain eläinkommunikoinnin maailmalle, se on hieman eri taajuudella kuin missä keskustellaan henkien kanssa, joten on melko epätodennäköistä että näin kävisi, ellet kehitä sitä puolta itsessäsi.

Olen kuullut, että olet myös ‘meedio’, miksi sinä työskentelet vain eläinten kanssa?

On olemassa kaksi syytä siihen, että työskentelen vain eläinten kanssa, ensinnäkin, minä RAKASTAN niitä, ja toisekseen, minusta maailmassa on ihan tarpeeksi hyviä meedioita, eläimet tarvitsevat eläinkommunikoijia niin paljon kuin mahdollista, on niin tärkeää tukea eläimia ja heidän tarpeitaan. Valitsin eläimet työkseni, mutta tietenkin meediontaitoni on edelleenkin tallella. Käytän sitä tarvittaessa ja hätätapauksissa.

Oletko kasvissyöjä?

Eh, tämä kysymys on todella vaikea, se on jotakin jonka kanssa olen taistellut vuosien ajan. Okei, yritän selittää, syönkö lihaa? En, mutta söinkö? Kyllä. Syönö kalaa? Harvoin, mutta kyllä. :o( Joten olenko kasvissyöjä? En oikeastaan??? (Tosin jotkut ihmiset ovat sitä mieltä että olen.) Jos joku sanoo ettei syö lihaa, mutta syö kalaa, he EIVÄT ole kasvissyöjiä, kalat ajattelevat ja tuntevat aivan kuten muutkin eläimet, minulla on ollut monta hienoa keskustelua ihastuttavien kalojen kanssa, usko pois, ne ovat aivan yhtä älykkäitä!

Uskon 100 prosenttisesti, että meidän TÄYTYY saada lihantuottajamme heräämään ja ymmärtämään eläinten hyvinvointia, KAIKKI eläimet ansaitsevat vapauden, ja myötätunnon. Liha ja muut eläintuotteet tulevat aina vaatimaan elämän menettämistä, mutta se ei ole mikään tekosyy siihen, että eläimet joutuvat kärsimään. Me olemme vielä kaukana tämän tilanteen ratkaisusta, mutta tulemme kyllä taistelemaan sen puolesta. Kuten näet, tämä on vaikea kysymys, minusta siinä on liikaa ristiriitoja. En KOSKAAN tuomitse ihmisten päätöstä syödä lihaa, se on täysin henkilökohtainen päätös (minulla saarnataan tästä jatkuvasti) mutta minä olen kiinnostunut oppimaan lisää tästä aiheesta ja jatkamaan eläinten hyvinvoinnin parantamista parhaan kykyni mukaan. Kaikille teille vegaaneille sanon, hitsi vieköön, nostan hattua teille, minä yritin ja kestin kolmisen viikkoa! Tiedän! Olen toivoton!

Tietävätkö eläimet, että heidät syödään?

Johtuen omasta syyllisyyskompleksistani kasvissyönnin suhteen, olen kommunikoinut tästä aiheesta monien karjaeläinten kanssa. Suurin huolenaihe on heidän hyvinvointinsa olemattomuus, ne jotka elivät elinolostandardien alapuolella rukoilivat apua; ne jotka elivät luomutiloilla, vapaina liikkumaan ja joita hoidettiin hyvin olivat erittäin tyytyväisiä. Molemmat osapuolet tiesivät päätyvänsä ruuaksi, molemmat puolet näkivät, että se oli tärkeä osa elämän kiertokulkua, he puhuivat seuraavasta elämästä ja kuinka se on niin kuin se on. Olin melko hämmästynyt että ne kaikki olivat enemmänkin kiinnostuneita elämään tässä hetkessä, etteivät he edes käsitelleet kuolemaa ennen kuin sen aika sitten todella tuli.  Eläimet tiesivät että niin tulee käymään, mutta hyvinvointi täällä maanpäällisessä muodossa oli paljon tärkeämpää.

Pelkäävätkö eläimet ennen kuolemaa?

Kyllä, jos se tapahtuu niistä itsestään riippumatta, kaikki eläimet joiden kanssa puhuin teurastamisesta puhuivat peloistaan, se on luonnollinen tuntemus taistella elämän puolesta ja eläimet eivät ole tässäkään asiassa poikkeus. Eläimet jotka kuolevat luonnollisesti ovat joskus tietoisia kuolinhetkestään päiviä ennen sen tapahtumista ja ne voivat varoittaa meitä siitä kommunikoinnin avulla. Minulla on ollut kunnia olla yhteydessä monien tälläisten eläinten kanssaa, rakkauden viestit ja heidän toiveensa koskien heidän viimeisiä päiviään on otettu vastaan ja niiden mukaan on toimittu. Minä olen todella nöyrä tälläisten ihanien sielujen edessä. Monet eläimet näkevät kuoleman kuin se olisi vain yksi vaihe elämässä, loikkaus seuraavaan kappaleeseen, josta kaikki alkaa taas alusta. Ja jälleen kerran ne puhuvat elämisestä tässä hetkessä. Ehkä tämä on mitä meidän pitäisi heiltä oppia.

Mitä mieltä ystäväsi ja perheesi ovat siitä mitä teet?

Ensin kun päätin tulla julkisuuteen, niin sanotusti, useimmat ajattelivat minun olevan täysi pölvästi! Mutta ennen pitkää, kun he näkivät omin silmin miten hyvää työtä minä tein eläinten kanssa, he tottuivat ajatukseen. Jokaisen pitäisi saada tehdä ihan itse omat johtopäätöksensä. Siinä on kyse ymmärtämisestä, sinun pitää muistaa että meille on opetettu että ELÄINTEN KANSSA PUHUMINEN ON MAHDOTONTA! Meidän luontainen kykymme on puristettu piiloon syvälle sisällemme, ja on aika vapauttaa se voima sieltä ja näyttää ihmisille ETTÄ ON MAHDOLLISTA PUHUA ELÄINTEN KANSSA.

Puhuvatko kaikki eläimet ihmisten kanssa?

Minun kokemukseni mukaan kyllä, kuitenkin joskus kun eläimeen ottaa yhteyden ne pyytävät sinua palaamaan asiaan myöhemmin, siksi että niillä on jokin muu juttu meneillään, ehkäpä ne ovat syömässä tai metsästämässä. Mutta ennemmin tai myöhemmin heihin voi saada yhteyden.

Voivatko kaikki eläinlajit puhua?

Kyllä, todellakin. Olen puhunut monien uskomattomien, fiksujen ja hyvin hauskojen eläinten kanssa. Nimetäkseni muutamia: rotat, hiiret, kalat, matelijat, hämähäkit, marsut, jänikset, delfiinit, koirat, kissat, ponit, siat, lehmät, lampaat, kanat, ankat, riikinkukot, kyyhkyt, aasit, apinat, kamelit, elefantit, hyönteiset ja suuri määrä muita hurmaavia, tuntevia olentoja. Kaikki eläimet pystyvät intuitiiviseen kommunikointiin.

Miksi viet eläimiäsi näyttelyyn? Eikö se ole julmaa?

Minun eläimeni kertovat AINA minulle mitä ne haluavat tehdä. Olen vienyt molempia koiriani ja nyt kissojani näyttelyyn viimeisten 12-15 vuoden aikana. Usko pois, ettei ole mitään pahempaa kuin nähdä onneton eläin joka pakotetaan näyttelyyn. Ne joko rakastavat sitä tai vihaavat sitä! Monta kertaa minä olen kuiskannut omistajien korviin, että heidän pitäisi lopettaa näyttelyt koska eläimet eivät nauti siitä, jotkut ottivat onkeensa, toiset eivät, mutta ainakin minä yritin.

 

Miten eläinkommunikointi toimii, eli siis miten voit sanoa mitä eläimeni ajattelee tai tuntee?

Yhteys on telepaattinen.Kaikki on energiaa, ja minä saan energian välityksellä napattua sen, mitä eläimesi ajattelee tai tuntee. Vastaanotan eläimesi ajatuksia, tunnen sen tunteita, kuulen sanoja, ja näen myös kuvia. Joskus prosessiin liittyy myös makuaisti. Kehoni tuntee samat tuntemukset mitä eläimesi tuntee. Tein kommunikoinnin koiralle ja tunsin, että sen kurkku oli erittäin ahdas ja arka, ja minun oli vaikea niellä. Tosiaan, koira oli sairas ja sillä oli nielemisen kanssa vaikeuksia.

Hevoset ovat näyttäneet minulle kuvia siitä mitä ne haluavat tai eivät halua tehdä. Yksi hevonen näytti minulle ettei hän halunnut erään tietyn ihmisen ratsastavan hänellä. Eräs kissa vain piti ihmisestään niin paljon, että se tahtoi ihmisensä kantavan sitä mukanaan koko ajan, minkä ihminen myöhemmin vahvisti. On ihmeellistä tuntea heidän tunnetilansa, se mitä he rakastavat tehdä ja mistä ne eivät pidä.

Voitko opettaa minua puhumaan eläimeni kanssa?

Puhelinkonsultoinnissa. Kerron sinulle vinkkejä miten voit puhua eläimesi kanssa, joista on iloa teille molemmille. Yksi kommentti, mitä minulle usein sanotaan on “Meidän siteemme on nyt paljon vahvempi. Minä todellakin ymmärrän häntä paljon paremmin.”

Miten puhut eläinten kanssa, jos se tapahtuu meidän ollessa puhelimessa? Tarvitseeko eläimen kuulla äänesi? Pidänkö puhelinta eläimen korvan lähellä?

Sinun eläimesi ei tarvtise olla puhelimen lähettyvillä. Tunnen eläimesi ajatukset ja tuntemukset ajatuksina, tunteina, kuvina ja sanoina. Sinun eläimesi ei tarvitse olla samassa huoneessa. Kerran puhuin naisen kanssa, joka oli Utahissa, ja hänen hevosensa oli Massachusettsissa.

Kuinka sinä erotat minun eläimeni joukosta?

Yleensä mainitsen sinulle jotakin eläimestäsi, jonka avulla se tunnistetaan sinun eläimeksesi. Saatan aistia siitä jonkin persoonallisen piirteen tai totutun köytöksen. Haluan tosiaankin varmistaa, että kyseessä on juuri sinun eläimesi, joten yritän antaa sinulle käsityksen sen olemuksesta meidän keskustellessamme.

Onko sinun tavattava eläimeni ‘eläinkohtaisesti’?

Ei. Yleensä teen konsultointini puhelimitse. Toisinaan matkustan tapaamaan jotakin eläintä; on ihanaa tehdä tätä myös ‘eläinkohtaisesti’!

Voitko puhua eläimeni kanssa silloin kun se on unessa?

Kyllä. Monet eläimet ovat nukahtaneet (minulle on näin kerrottu) samalla kun olen puhunut niiden kanssa puhelinsessioissa. Jokainen eläin on erilainen. Jotkut eläimet poistuvat huoneesta. Jotkut jäävät huoneeseen. Se vaihtelee.

Eikö keskustelu perustu vain siihen, mitä minä kerron sinulle eläimestäni? Toisin sanoen, etkö sinä tyypillisesti vain kerro minulle tietoa jonka olen jo antanut sinulle etukäteen?

Se, että annat minulle tietoa niin paljon kuin mahdollista käytöksestä, terveydestä ja huolista mitä sinulla on, on hyödyllistä. Minä voin kertoa sinulle mitä eläin tuntee tai ajattelee näistä asioista, joista olet huolissasi. Konsultointi usein parantaa näkemystä tilanteesta, josta olet kertonut minulle etukäteen. Sinun eläinkumppanisi saattaa kertoa minulle asioita, joita se haluaa sinun tietävän, mitä sinä et ole kertonut minulle.

Miksi teet tätä työtä?

Eläinystävämme ovat täällä tuottaakseen meille iloa ja rakastaakseen meitä. Minusta tuntuu, että eläinkommunikointi on muuttanut monien ihmisten ja eläinten elämää, joiden kanssa olen työskennellyt. On kunnia tehdä tätä sydämeenkäyvää työtä – auttaa toisia ja heidän eläinystäviään ymmärtämään paremmin toisiaan.

Onko tämä “Jumalan suoma” lahja vai voiko jokainen harjoitella tekemään tätä?

Uskon todella, että jokainen joka on avoin tälle hurmaavalle työlle, voi tehdä sitä. Tarvitaan paljon hyvää harjoitusta ja hyvä opettaja joka opettaa sinulle ne välineet ja tekniikat, mitä eläinkommunikointiin tarvitaan.

Voitko kadulla eläimen nähdessäsi tietää mitä se ajattelee?

En. Tehdessäni kommunikointia minulla on tapana avata itseni kommunikoinnille ja sitten sulkea energia kommunikoinnin päätyttyä. En halua kulkea ympäriinsä kuin avoin portti kaiken päivää.

Millaisten eläinten kanssa olet työskennellyt? Onko sellaisia eläimiä olemassa, joiden kanssa et voi työskennellä?

Olen työskennellyt koirien, kissojen, hevosten, liskojen, lintujen (undulaattien, pelikaanien, lokkien, papukaijojen, pöllöjen, haikaroiden, kakadujen) kanssa ja jopa hyönteisten, kuten ampiaisten, kärpästen ja muurahaisten. En usko, että on olemassa yhtään eläintä jonka kanssa eläinkommunikoija ei voisi työskennellä. Haluaisin työskennellä kaikkien maailman eläinten kanssa! Joskus ystäväni eläimet söivät hänen vihanneksiaan puutarhassa ja annoin hänelle muutamia ohjeita miten saada ne lopettamaan. Hän noudatti niitä, eivätkä eläimet enää koskaan häirinneet häntä.

Miten eläimeni reagoi kun sinä puhut sen kanssa?

Joskus eläimet nukahtavat. Joskus, minulle on sanottu, ne siirtyvät lähemmäksi sinua. Olen kuullut niin monia eri reaktioita. Ei ole vain yhtä reaktiota, mikä olisi yleisin.

Entä jos olen epäileväinen eläinkommunikoinnin suhteen?

Pyytäisin sinua olemaan niin avoin kuin pystyt olemaan, jotta kommunikointi etenisi helposti, ja tulokset voivat olla hyödyksi niin sinulle kuin eläimillesikin. On ihan hyvä olla skeptinen, se on normaalia. Siltikin, päästessämme alkuun, luulen sinun innostuvan siitä mitä sinä kuulet ja tunnet.

Voitko sinä puhua eläimille jotka ovat eksyneet, tai jotka ovat kuolleet?

Kyllä. Olen puhunut eläinten kanssa jotka ovat kuolleet. Ensimmäinen koskaan tekemäni kommunikointi harjoitellessani tapahtui eläimen kanssa joka oli kuollut. Ihminen sanoi: “Minun kissani kuoli ja haluaisin tietää miksi se ei pitänyt ruuastaan.” Suljin silmäni ja kissa sanoi: “Minun ruokani oli liian kovaa, mutta ei sillä ole väliä. Kerro hänelle, että minun suosikkipaikkani istua oli hänen polvensa.” Kerroin kissan ihmiselle mitä se sanoi ja hän vastasi: “Jestas, se tosiaankin oli hänen suosikkipaikkansa!” Siitä alkoi minun kommunikointini eläinten kanssa, jotka ovat henkimaailmassa. Olen auttanut muutamia ihmisiä myöskin eksyneiden lemmikkien kanssa.

Miten “käännät” sen, mitä eläimeni sanoo?

Yritän sanoa sen niin yksinkertaisesti kuin mahdollista, että ymmärrät. Usein kysyn eläimeltä, “Miten haluat minun tästä kertovan ihmisellesi?” Raportoin sitten sen mitä eläinkumppanisi sanoo. Henkilökohtaisesti, en välttämättä ymmärrä, mitä se oikeasti tarkoittaa, mutta sinä tulet ymmärtämään mitä se sanoo.

Miten voin valmistella eläintäni kommunikointia varten?

Sinun ei tarvitse valmentautua millään tavalla sessiota varten. Kysyn sinulta millainen eläin on kyseessä, iän, värityksen, ajan kuinka kauan se on ollut sinulla ja joitakin muita kysymyksiä jotka tuntuvat minusta tärkeiltä. Jos voit olla huoneessa, jossa sinua ei häiritä, se on hyvä.

Teetkö tällaista kommunikointia myös ihmisten kanssa?

Tietenkin rakastan ihmisiä, mutta teen mieluummin tätä työtä eläinten kanssa.

Millaisia asioita sinä voit tai mitä mielelläsi käyt läpi eläimen kanssa? Mitä aiheita tai asioita et halua käsitellä?

Käyn mielelläni läpi kaikkia asioita joista sinulla on kysyttävää: käytös, koulutus, terveys, elämän päättyminen jne… Rehellisesti sanoen, kaiken, minkä sinä haluat kysyä eläimeltäsi, minä kysyn. Mikä tahansa aihe käy. Eläin voi myös haluta sinun tietävän jotakin sitä koskien, joten se kertoo sen minulle, ja minä kerron sinulle.

Miten ongelmat saadaan ratkaistua?

Usein ongelmat ratkeavat kun sinä todellakin kuuntelet, mitä sanottavaa eläimelläsi on ja mitä tarpeita sillä on ja kun ymmärrät, miten se tuntee. Joskus se riittää, ja lemmikkisi muuttuu. Me haluamme tehdä yhteistyötä, sinä ja minä, auttaaksemme eläintäsi ja auttaaksemme sinua ratkaisemaan ongelmat, joista olet huolissasi. Tämä on uskomaton lahja teille molemmille. Kun kerran toimit siten, miten eläin sanoo, asiat yleensä muuttuvat.

Mitä minun pitäisi odottaa ensimmäiseltä eläinkommunikointisessiolta eläimeni kanssa?

Saat mihin tahansa kysymykseesi vastauksen ja saat selville mitä eläin haluaa sinun tietävän itsestään.

Miten eläimeni kontakti sinuun vaikuttaa eläimeeni? Ihmetteleekö se, että kuka tämä ihminen on, joka ilmestyy energiakenttääni?

En ole koskaan puhunut eläimen kanssa, joka ei olisi ilahtunut siitä, että se tulee ymmärretyksi ja että sillä on vihdoinkin tilaisuus sanoa mitä se tarvitsee tai haluaa. Toisinaan, näen eläimen, joka on sairas, eikä puhu niin paljoa, mutta se antaa kyllä tietoa joka on korvaamatonta sen ihmiskumppaneille.

Kykenetkö parantamaan eläimen joka on sairas, ei ehkä kuolemassa, mutta sairas?

Sairaana olevat eläimet saattavat olla hiljaisia, mutta ne silti kommunikoivat minulle kuvien kautta. Teen reikihoitoja, joka on energiahoitoa, kaukona ja opetan sinulle miten voit tehdä sitä itse eläimellesi. Usein eläin kertoo minulle mitä se tarvitsee, ja monet eläimet tuntevat jo parantuneensa, vaikkei se siltä ihmisen näkökannalta näytäkään. Ne kokevat sairauden hieman toisin kuin ihmiset sen kokevat ja ne yleensä hyväksyvät sen helpommin. Usein ne haluavat ihmisten näkevät heidät myös, heidän olemuksensa sellaisena kuin ne ovat, eivät vain sairaina eläiminä, vaan eläiminä mitä ne ovat, kokonaisina ja terveinä.

Kuinka monta sessiota tarvitaan ennen kuin voit täysin kommunikoida lemmikkini kanssa ja ratkaista mahdolliset ongelmat?

Se todellakin riippuu siitä, millaisia ongelmia on. Pyydän sinua lähettämään minulle sähköpostia 1-3 viikkoa kommunikoinnin jälkeen, niin että tiedän mitä muutoksia on ilmennyt. Yleensä toista sessiota ei tarvita. Ihmiset soittavat minulle ja pyytävät uusintakonsultointia kun muita ongelmia ilmenee.

Oletko huomannut mitään piirteitä tietyissä eläimissä: kissoissa, koirissa, hevosissa jne? Onko joidenkin kanssa helpompi kommunikoida kuin toisten? Onko mitään eroa siinä, kommunikoiko uroksen vai naaraan kanssa?

Jokainen eläin on ainutlaatuinen, aivan kuten ihmiset ovat. Ne ovat niin innostuneita siitä, että joku puhuu niille, etten ole koskaan tavannut eläintä, joka ei olisi kommunikoinut minun kanssani. Ei ole mitään eroa kommunikoinnissa urosten ja naaraiden välillä.

Jeannie Lindheimin

Janet Ridgeway vastasi usein kysyttyihin kysymyksiin näin:

Mitä eläinkommunikointi on?

Eläimet käyttävät telepatian kieltä, suoraan mielestä toiseen mieleen, sen sijaan, että käyttäisivät sanoja. Niiden kielen oppiminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kehität kyvyn lähettää ja vastaanottaa kuvia, tunteita, sanoja tai vain syvän “tietämisen” tunteen. Ihmiset ovat myös telepaattisia, mutta tällä kyvyllä on taipumusta hiipua meidän kasvaessamme vanhemmiksi tai me vain nojaamme enemmän sanalliseen tai kirjoitettuun kieleen. Eläinten kanssa oppiminen on vain sitä, että kaivat uudelleen esiin kyvyn joka meillä kaikilla jo on – kyky lähettää ja vastaanottaa kommunikointia ilman sanoja. Harjoittelemalla jokainen voi oppia tämän kyvyn ja käyttää sitä eläimiin, ihmisiin, puihin, kiviin – kaikkeen elävään.

Sisältääkö eläinkommunikointi kehon kielen lukemista?

Koska minä olen tarkkaillut eläimiä hyvin läheltä, minulla on tietyn verran kykyä aistia mitä he tuntevat tai ajattelevat näkemällä niiden kehon kieltä. Kuitenkin, useissa konsultaatiossa minä en ole edes samassa tilassa eläimen kanssa; ja silloinkin kun olen, minä usein suljen silmäni pystyäkseni keskittymään kuviin ja sanoihin mitä ne lähettävät minulle. Telepaattinen kommunikointi on erilaista kuin se, että tiedät heidän tunteensa pelkästään tarkkailemalla niiden kehon kieltä.

Oletko sinä aina pystynyt kommunikoimaan eläinten kanssa?

Minulla on aina ollut hyvin tiivis yhteys eläimiin ja näytti siltä, että minä “tiesin” mitä ne halusivat tai mitä ne tunsivat. Disney-elokuvien ja piirrettyjen katseleminen yhdistettynä minun henkilökohtaisiin kokemuksiini vahvisti minun tuntemustani, että eläimet puhuivat ja että niillä on rikas, monipuolinen elämä ja tunteet, aivan kuin ihmisillä. Tietysti huomasin, että useimmat aikuiset eivät huomanneet mitä eläimet sanoivat: Minä vain ajattelin, että aikuiset ovat välinpitämättömiä eläinten suhteen, aivan kuten he ovat välinpitämättömiä lapsien suhteen. Vanhempani tiesivät, että minulla oli epätavallinen yhteys koirani kanssa, mutta onneksi he eivät sitä kieltäneet, vaikkakaan he eivät sitä ymmärtäneet. Minulla oli myös orava, joka asui pihapuussani ja joka saattoi minut kouluun ja koulusta pois.

Saatko tietoa eläimiltä jollakin tietyllä tavalla?

Minun luontaiset tapani aistia ovat kuuleminen ja tunteminen. Ajan ja harjoittelemisen myötä olen myös lisännyt näköhavainnointiani. Kyky kuulla asioita on aivan samanlaista kuin jos kuuntelisi toisen ihmisen puhuvan ja se vaikutti hyvin luonnolliselta. Mutta minä tunsin myös tunnetason ja fyysisen tason kipuja, niin eläimiltä kuin ihmisiltäkin ja olin usein sairas, sillä en ollut kehittänyt vielä ymmärrystä siitä, miten voisin suojella itseäni. Opin vasta aikuiseni miten voin “avata” ja “sulkea” energiakenttäni, joten lakkasin olemasta sieni joka veti puoleensa toisten ihmisten tunteita. (Opetan tätä myös henkisen kehityksen kursseillani, katso kohdasta “Workshops”.) Kyky saada tietoa tällä tavalla on lahja, jos sitä käytetään oikein. Useimmat ihmiset eivät tarkoituksella ota vastaan toisten kipuja, ja he eivät välttämättä edes tajua, että niin tapahtuu.

Kutsuisitko itseäsi termillä “meedio”?

En ole kovin ihastunut meedio-termiin, yksinkertaisesti siksi, että monet ihmiset pitävät sitä sanaa epämiellyttävänä. Jotkut ihmiset pitävät sitä osoituksena jonkinlaisesta hierarkiasta, aivan kuten meediolla olisi jotakin mitä heillä ei ole. Olen usein nähnyt ihmisten väheksyvän itseään olettamalla, että meedio tietää enemmän kuin he, jopa silloin, kun tieto on heidän oman intuitionsa vastaista. Uskon että nämä kyvyt ovat luonnollisia ja normaaleja ja jotakin mihin meillä kaikilla on pääsy. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, että joku kutsuu itseään meedioksi, mutta itseni kohdalla en sitä sanaa käytä.

Voitko diagnosoida eläimen sairauden?

Minä en diagnosoi tai hoida eläimiä, enkä ole eläinlääkäri. Kuitenkin, minä voin kertoa sinulle mitä eläin sanoo kivustaan (terävä vai tykyttävä), olotilastaan (särkyä vai huonovointisuutta), ja minä voin nähdä ja tuntea tummemmat kohdat kedon alueella, joka on usein sairauden merkki. Tällainen tieto voi auttaa eläinlääkäriä tai kiropraktikkoa diagnoosissa ja eläimen hoidossa. Ajattelen asian olevan sama, kuin että ihmiseltä kysyisi että mikä on hätänä tai että mihin koskee: useinkaan he eivät voi itse diagnosoida omia sairauksiaan, mutta osaavat kyllä kertoa miltä heistä tuntuu. Kyky nähdä tai tuntea sairaus kehossa on myös opittu kyky, jota minä opetan edistyneemmillä eläinkommunikointikursseilla.

Pelkään, että eläimeni sanoo jotakin mitä en tahdo kuulla?

Jotkut ihmiset pelkäävät suotta sitä, mitä heidän eläimensä tulevat sanomaan. Kommunikoinnit ovat useimmiten iloisia, liikuttavia, loistavia ja rehellisiä. Eläimillä ei ole mitään tarvetta kierrellä ja kaarrella tai olla epämääräisiä, kuten ihmiset ovat, mutta ne ovat hyvin harvoin ilkeitä. Jotkut eläimet ovat sarkastisempia kuin toiset, mutta se johtuu usein siitä, että heidän ihmisensä ovat sarkastisia; lyhyesti, nämä ihmiset pystyvät käsittelemään tämän tulevan tiedon tällä tavoin tai muutoin eläin ei tätä tyyliä käyttäisi. Jotkut eläimet valittavat ruuastaan, nukkumisjärjestelyistä, yksinolosta, jne…. mutta ne tekevät sen samalla energialla kuin ne elävät päivittäistä elämäänsä: täydellä ehdottomalla rakkaudella ja kiintymyksellä. Myös, ennen ja jälkeen konsultoinnin, minä sanon avausrukouksen, pyydän kaikkien osapuolien nimessä, että sessio tapahtuu Jumalan tahdon mukaisesti ja korkeimman tahdon mukaisesti. Pyydän myös eläimeltä luvan keskusteluun (vaikkakin ne hyvin harvoin vastaavat kieltävästi).

Millaisten eläinten kanssa sinä työskentelet?

Valtaosa soitoista tulee ihmisiltä joilla on koiria, kissoja, lintuja ja hevosia, vaikkakin voin kommunikoida minkä eläimen kanssa tahansa. En ole eläinekspertti millaan tavalla, joten en tiedä kaikkea niiden ruuasta, tavoista ai hoidosta, mutta voin silti kertoa sinulle mitä ne sanovat minulle. Minulla on ollut onni puhua hyvin erilaisten eläinten kanssa, mukaan lukien, oravat, hiiret, kanat, vuohet, lampaat, siilit, apinat, käärmeet, liskot ja lehmät, muutaman mainitakseni.

Onko joidenkin tiettyjen eläinten kanssa helpompi kommunikoida kuin toisten?

Vain silloin kun se johtuu eläimen persoonallisuudesta, aivan kuten on asia ihmistenkin kanssa! Koirat eivät ole yhtään sen helpompia kommunikoitavia kuin kissat tai mikään muukaan laji, eikä yksikään eläin ole sen fiksumpi kuin toinen. Kerran minulle eräs mies kertoi koiransa olevan typerän ja minun vastaukseni oli, että usein eläimet ovat juuri niin fiksuja kuin niiden ihmiset ovat. Tietenkään hän ei ymmärtänyt minun pointtiani!

Kuinka tarkka sinä olet eläinten viestien tulkitsemisessa?

En voisi koskaan väittää, että olen 100%:sen tarkka, koska tieto aina suodattuu minun kokemusteni ja minun ymmärrykseni kautta. Se tapa miten eläimet näkevät ja kokevat asioita voi olla hyvinkin poikkeava ihmisten tapaan kokea asioita. Joskus eläimet lähettävät minulle kuvan jostakin tai kuvailevat jotakin, jossa ei ole minun mielestäni mitäänjärkeä. Minun työni on vain yksinkertaisesti raportoida mitä minänäen, kuulen tai tunnen. Kokemuksen kautta olen saanut ymmärrystä siitä mitä tietynlainen kuva tarkoittaa, tai että mihin eläin viittaa, mutta aivan yhtä usein olen hämmentynyt ja olen vain oppinut luottamaan siihen mitä saan ilman että minulla on tarvetta “tulkita” sitä. Usein ihminen ymmärtääkin mitä eläin sanoo, vaikka minä en aina ymmärtäisikään. Joskus ihminenkään ei heti ymmärrä mitä minä sanon; myöhemmin saan sähköpostin tai puhelinsoiton joka kertoo minulle, että he ovat vihdoinkin hiffanneet mihin heidän eläimensä viittasi. Minulla on paljon kanta-asiakkaita, joten toivottavasti teen jotakin oikein!

Jos minullakin on tämä luontainen kyky, miksi en sitten voi tehdä sitä mitä sinä teet?

Sinä voit, ja useat teistä jo tekevät sitä. Ajattele niitä kaikkia kertoja elämässäsi kun olet ajatellut jotakuta jota et ole nähnyt pitkään aikaan ja yhtäkkiä he soittavat sinulle. Ajattele kaikkia niitä kertoja kun sinä vain TIESIT että jotakin tulee käymään, ja niin kävi, tai niitä kertoja kun tiesit mitä joku toinen halusi tai tunsi ennen kuin he sen sinulle kertoivat. Sait tietoa telepaattisesti, ja sitä sanotaan myös intuitiiviseksi tietämiseksi. Kriittinen tekijä on sen oppiminen, että miten lähettää ja vastaanottaa tietoa tietoisesti, ja se vaatii harjoitusta. Ihmiset voivat uudeleenoppia tämän luontaisen kyvyn poistamalla kaikki esteet ja tullessaan tietoiseksi siitä mitä on pinnan alla. Usein tälläiset esteet tulevat loogisen ajattelun muodossa, kun se pohtii tietoa, kertoen meille että meidän kokemuksemme eivät ole totta, mikä vaikuttaa meidän kykyymme luottaa intuitioon ja siten päästä käsiksi tähän “tiedon virtaan”.

Miten voin oppia paremmin kommunikoimaan eläimeni kanssa?

Minä opetan eläinkommunikointia kursseillani, mutta siinä on oikeastaan kyse päivittäisten henkisten rutiinien kehittämisestä. Harjoittelu on avainasemassa, sillä se, mihin keskität ajatuksesi lisääntyy. Eläimet värähtelevät korkeammalla kuin ihmiset, yleisesti ottaen, joten tapa saada heiltä tietoa on nostaa värähtelyjäsi. Tähän päästään poistamalla kaikki esteet ja lisäämällä intuitota elämässäsi monin tavoin. Meditoimalla, joogaamalla, taiteen & musiikin avulla, likkumalla, ja joidenkin ihmisten kohdalla tepsii jopa siivoaminen – mikä tahansa, mikä pysäyttää mielen ja antaa energian ja ideoiden virrata vapaasti. Useimmat ihmiset ovat kokeneet tämän tunteen kun se iskee “kuin salama kirkkaalta taivaalta”, tämä on se vastaanottavaisuuden tila, josta minä puhun. Quincy Jones sanoo, että hän usein “näkee” musiikin, Stephen King sanoo, että hän “uneksii” osioita kirjoistaan. Kaikki tämä tulee samasta lähteestä, ja päivittäisellä keskittymisellä se lisääntyy ja voimistuu kaikilla elämäsi alueilla, jos sinä vain niin sallit.

Janet Ridgeway

Monica Diedrich:

1) Mikä eläinkommunikoija on?

Eläinkommunikoija on ihminen, joka pystyy keskustelemaan eläimen kanssa käyttämättä ääneen lausuttuja sanoja. Hän ottaa vastaan eläimen hänelle lähettämät kuvat ja kääntää ne lauseiksi, niin että eläimen ihmiskumppani ymmärtää ne.

2) Miten eläimen kanssa keskustellaan?

Tieto kulkee yleensä edestakaisin ihmisen ja eläimen välillä kuvasarjoina. Kutsun sitä ”kuvatelepatiaksi”. Minulle se on kuin katsoisi kuva-albumia tai videonauhaa. Kuvissa esiintyy erilaisia elementtejä kuten värejä, hajuja, ääniä, tunteita ja odotuksia. (Jotkut ihmiset jotka eivät ole niin visuaalisia, he yksinkertaisesti ”kuulevat” tämän saman informaation.) Telepatian avulla eläimet voivat ilmaista toiveita, tarpeita ja tunteitaan meitä kohtaan, ja he myös pystyvät ymmärtämään mitä me mahdollisesti haluamme sanoa niille.

3) Voitko kertoa lisää telepatiasta?

Telepatia on kommunikoinnin muoto jossa ei tarvita sanoja. Se on tapa miten eläimet kommunikoivat keskenään, ja se on myös tapa miten he yrittävät kommunikoida ihmisten kanssa. Kyky lähettää ja vastaanottaa kuvia ei ole uusi kommunikoinnin muoto myöskään ihmisille. Itse asiassa, se on vanhin kommunikoinnin muoto. Monet esi-isistämme käyttivät sitä ennen kuin tukeutuivat puhuttuun kieleen. Australian aboriginaalit käyttävät yhä telepatiaa ykkösvaihtoehtona, jopa tänä päivänä, etenkin kun he ovat eräretkillään. Monet tavalliset ihmiset kommunikoivat telepaattisesti keskenään, mutta usein huomaamattaan. Emme enää tietoisesti käytä telepatiaa koska luotamme puhuttuun sanaan, mutta meillä kaikilla on tämä synnynnäinen kyky, intuitiivinen lahja. Sitä vain pitää harjoitella. On kyse vain ”virittymisestä”.

4) Miten voi “virittyä?” Ja mitä tehdä näkemällään tai kuulemallaan?

Ensinnäkin, on oltava rakkauden motivoima. Toiseksi, on siirrettävä omat ajatukset ja arviot syrjään jotta voisi kuulla toisen ihmisen tai eläimen viestin. Meditaatio on mainio väline auttamaan sinua hiljenemään jotta voit kuulla ilman oman sisäisen keskustelusi häirintää. Kun kuuntelet rakkaudella, ja aatoksesi ja tuomiosi ovat poissa, silloin tiedät, että tieto jota otat vastaan tulee toiselta ihmiseltä tai eläimeltä. Jos kuuntelet eläintä, seuraava askel on jakaa tämä tieto ihmisen kanssa joka voi hyödyntää sen ja toimia sen mukaan.

5) Jos voi lukea eläimiä, voiko lukea myös ihmisiä?

Tietenkin. Prosessi on sama ihmisten kanssa. Eläinten lukeminen on kuitenkin yleensä helpompaa, koska ne ovat aina täysin rehellisiä ja kykenevät ilmaisemaan itseään täysin avoimesti. Kun kehittelin intuitiivista lahjaani, työskentelin sekä ihmisten että eläinten kanssa, mutta nyt keskityn täysin eläimiin ja jätän ihmisten lukemisen toisille intuitiivisille ”lukijoille”.

6) Miten huomasit, että sinulla on tälläinen kyky?

Olin 8-vuotias kun ensin tajusin, että pystyin vastaanottamaan kuvia eläimiltä Vieraillessani naapurifarmilla eräänä päivänä, emakko, joka oli syöttämässä porsaitaan, alkoi kommunikoida minun kanssani. Luulin, että kaikki tiesivät, mitä emakko sanoi, mutta pian minulle valkeni, ettei näin ollut… Kun kerroin serkuilleni mitä olin ”kuullut” he nauroivat ja sanoivat että olen outo. Reaktioiden takia halusin sulkea tämän kyvyn pois ja yritin olla huomaamatta mitä eläimet sanoivat. Mutta usein se oli mahdotonta. Niinpä opin pitämään kaiken kuulemani ja näkemäni omana tietonani pitkän aikaa, kunnes olin vanhempi ja pystyin paremmin ymmärtämään mitä tehdä kaikella sillä tiedolla.

7) Millaisten eäinten kanssa kommunikot?

Vaikka pidänkin kovasti koirista ja kissoista, voin kommunikoida minkä tahansa eläimen kanssa, kesyn tai villin. Yleensä työskentelen eläimen kotiympäristössä, mutta en aina. Eläimiä joiden kanssa olen kommunikoinut ovat mm. hevoset, sudet, kojootit, kanit, kilpikonnat, rotat, hamsterit, papukaijat, arat ja kaijaset. Eksoottisimpia eläimiä joita olen voinut auttaa, ovat marsupilamit, minivuohet, minisiat ja kapuusiapinat.

8) Mitä teet kun kommunikoit eläimen kanssa?

Ensin luon rauhallisen ilmapiirin ja yleensä istun paikallani, silmät suljettuna, minimoiden kaikki mahdolliset häiriötekijät. Kun tunnen yhteyden eläimen kanssa ja tiedän, että hän on valmis kommunikoimaan kanssani, annan hänelle ensin mahdollisuuden sanoa mitä tahansa hän tahtoo. Sen jälkeen kysyn mitä isäntä/emäntä tahtoo kysyä. Koska käytän kuvallista telepatiaa, alan nähdä ”sieluni silmin” kuvia mitä eläin lähettää. Kuvat ovat täynnä aistihavaintoja, kuten näkyjä, hajuja, ääniä, pintoja ja makuja. En näe pelkästään kuvia, voin myös tuntea sen mitä eläin kertoo.

9) Mistä eläimet haluavat puhua?

He puhuvat asioista jotka ovat heille tärkeitä. Niitä on monenlaisia, mm. miksi jotakin rutiinia on muutettu, miksi joku mitä ne syövät ei sovi niille, kuinka paljon he pitävät saamistaan herkuista ja kävelyretkistä, kuinka ja miksi he yrittävät auttaa ihmistä jonka kanssa asuvat, kuinka he ovat ikävystyneitä ja tarvitsevat jotakin tekemistä joka päivä, mitä niille tapahtui edellisessä kodissa, kuinka elämä sujuu muiden perheen lemmikkien kanssa, kuinka ne ovat satuttaneet itsensä, miten voimme auttaa niitä parantumaan, ja kuinka paljon he tahtovat meidän antavan heidän poistua rauhallisesti tästä elämästä kun on sen aika. Tässä vain muutamia asioita. Muita on minun kahdessa ensimmäisessä kirjassani ”What Animals Tell me” ja ”Pets Have Feelings Too”.

10) Mitkä ovat yleisimmät ongelmat mitä tulee esiin kissojen ja koirien kanssa?

Luultavasti yleisin ongelma mitä ihmiset pyytävät kysymään kissoiltaan, on se, että miksi ne eivät käy hiekka-astiallaan, vaan tekevät asiansa matolle tai sänkyyn, tai jopa omistajansa nenän edessä. Siihen on aina joku hyvä syy ja kun se selviää, ongelmakin voidaan poistaa. Koirilta ihmiset usein haluavat tietää miksi ne käyttäytyvät huonosti, tai miksi ne ovat niin stressaantuneita kun ihmiset ovat pitkään töissä, tai kun perhe on lomalla. Yksin ollessaan monet koirat pelkäävät, että heidät on hylätty, ja ihmettelevät että tuleeko isäntä/emäntä enää koskaan takaisin. Pyrin vähentämään niiden eroahdistusta ja autan lopettamaan tuhoisan käytöksen kun ne ovat yksin monta tuntia.

11) Voitko auttaa lemmikkejä muissa käytöshäiriöissä, etenkin jos niitä on pahoinpidelty?

Monia käytöshäiriöitä voidaan poistaa, kunhan syy niihin löytyy. Monet ihmiset haluavatkin tietää ottaessaan vanhemman lemmikin, että onko sitä kohdeltu kaltoin. Tällöin he haluavat ymmärtää uuden lemmikkinsä ongelmallista käytöstä, joka voikin olla seurausta pahoinpitelystä. Yleensä pystyn kertomaan millaista elämää lemmikit ovat eläneet edellisessä kodissaan, elleivät ne ole liian traumatisoituneita, ja jos ne ovat halukkaita jakamaan aiemmat kokemuksensa minun kanssani. Tätä tietoa sitten pystymme käyttämään ja parantamaan heidän uutta elinympäristöään.

12) Voitko auttaa eläintä lopettamaan tietyn käytöksen?

En aina, koska kaikilla eläimillä on vapaa tahto, ja joissakin tapauksissa, me pyydämme niitä lopettamaan jonkin heidän luonnollisiin vaistoihin perustuvan käytöksen. Mutta voin kertoa niille talon säännöt, ja voin myös selittää niiden mielipiteet näistä säännöistä heidän ”vanhemmilleen”. Joskus säännöt ovat eläimelle vaikeita käsittää, mutta yritän auttaa sekä ihmisiä, että eläimiä saavuttamaan kompromissin joka toimii kaikille. Kun ihminen ja eläin kerran ymmärtävät toisiaan, monet käytöshäiriöt selviävät nopeasti ja helposti.

13) Miten voit auttaa sairaita lemmikkejä?

Jos lemmikit ovat sairaita, ja se on jotakin vaikeasti diagnosoitavaa, ne toisinaan pystyvät näyttämään ongelman todellisen syyn niin että niitä voidaan hoitaa kunnolla. Tai ne ehkä haluavat kertoa, ettei joku lääke sovi niille. Vähintäänkin, sairaat lemmikit voivat kertoa mitä he haluavat perheensä tekevän parantaakseen heidän olotilaansa.

14) Voivatko eläimet kertoa kivuistaan ja siitä kuinka ne satuttivat itsensä?

Ehdottomasti! He usein kertovat tarkasti missä kipu tuntuu, sitten tunnen sen kivun myös omassa kehossani ja tiedän kuinka kova se kipu on. Jotkut eläimet voivat jopa sanoa mikä heidän ongelmansa on, ja he kertovat mitä pitää tehdä. Kuvittele, kuinka hyödyllistä tällainen tieto on eläinlääkärille, tai kiropraktikolle joka työskentelee eläinten kanssa! Muutamissa tapauksissa eläimet ovat yksityiskohtaisesti kyenneet kertomaan miten he satuttivat itsensä. Tällainen tieto on auttanut selittämään, tai vahvistamaan, tietyt vauriot jotka lääkärit ja kiropraktikot ovat nähneet röntgenkuvissa tai todenneet tutkimuksissa. Tämä auttaa etenkin silloin kun tapaturmaa ei ole kukaan nähnyt. Sairaiden tai haavoittuneiden eläinten tulkitseminen on hyödyllisimpiä ja palkitsevimpia asioita mitä eläinkommunikoijana olen voinut tehdä.

15) Kuinka saat tämän tiedon eläimeltä?

Usein, lemmikit yksinkertaisesti kertovat minulle mikä on hätänä, mutta kun ne eivät voi tai halua, on olemassa toinen keino mitä käytän. Yksi tärkeimmistä asioista mitä koen ovat fyysiset tuntemukset omassa kehossani, jotka kertovat miltä eläimestä tuntuu. Ennen kuin puhun eläimen kanssa tarkistan mitä tuntemuksia minulla on omassa kehossani pystyäkseni erottamaan sen mitä tunnen ja sen mitä eläin kertoo. Jos eläimellä on terveydellisiä ongelmia skannaan eläimen päästä häntään, ja tarkistan jokaisen sisäelimen niin tehdessäni. Jos siellä on ongelma-alue näen sen ikään kuin laservalona tai punaisena pisteenä sairaassa elimessä, tai voin nähdä jopa suuren alueen loistavaa valoa jos ongelma on vakavampi.

16) Työskenteletkö kuolevien lemmikkien kanssa?

Tämä on tärkeä osa työtäni. Jos lemmikki tekee kuolemaa saan selville sen viimeiset toiveet ja täten annan lemmikin omistajille mahdollisuuden kunnioittaa näitä toiveita.

17) Tietävätkö eläimet oman kuolemansa, tai sen miksi joskus meidän täytyy nukuttaa ne?

Saan paljon puheluita ihmisiltä kun heidän lemmikkinsä ovat lähellä kuolemaa tai kovissa kivuissa. On aina surullista kertoa näille ihmisille, että on aika päästää irti, etenkin jos ihminen vielä uskoo, että on toivoa paranemisesta, tai ei ole valmis vielä sanomaan hyvästejä. Eläimet kyllä yleensä tietävät koska heidän aikansa on tullut, toisin kuin useimmat ihmiset, he hyväksyvät heti tämän asian. Usein he jopa pyytävät meitä auttamaan tässä siirtymisessä. Parasta mitä ihminen voi tehdä on antaa eläimelle mahdollisuus ilmaista toiveensa ja näin antaa heidän itse osallistua päätökseen koska lähteä. Lemmikin toiveet tiedossa on usein helpompaa ottaa viimeinen rakastava askel ja helpottaa niiden kipua ja kärsimystä.

18) Miksi joskus voin “tuntea” lemmikin lähelläni, vaikka se on kuollut?

Lemmikin henki voi usein olla vielä läsnä sen jälkeen kun ne ovat kuolleet, etenkin jos ne yrittävät lohduttaa sinua tai auttaa sinua jollakin muulla tavalla. Ne saattavat haluta olla lähelläsi tiettyinä aikoina, tai voit tuntea heidän ”läsnäolonsa” silloin kun pyydät heitä luoksesi, muistellen sitä syvää rakkautta minkä te jaoitte.

19) Voitko kommunikoida kaukana olevan eläimen kanssa?

Kyllä. Fyysisesti läsnä oleminen ei ole olennaista kun kommunikoidaan eläinten kanssa. Telepatia toimii mielestä mieleen, ja kun vaihdat ajatuksia etäisyydellä ei ole väliä. Vaikkei se ole tietokone-tietokone yhteys, voi olla kuitenkin helpompi ymmärtää tämä asia, jos mietit kuinka helposti meidän äänemme nykyään kulkvat langattomien välineiden kautta. Puhumiseen me käytämme puhelimia, jotka lähettävät signaaleja. Telepaattiseen kommunikointiin me käytämme mieltämme joka lähettää ajatuksia.

20) Kuinka “löydät” juuri sen oikean lemmikin?

Olen kommunikoinut eläinten kanssa, ei pelkästään Yhdysvalloissa, vaan kaikkialla maailmassa, kaukaisissa paikoissa, kuten Japani, Korea, Israel, Saksa, Bahamasaaret, Englanti, Espanja, Brasilia ja Argentiina. Näin siksi, koska jokaisella lemmikillä on oma persoonallinen ”taajuus” tai aallonpituus johon voin yhdistyä. Se on vähän kuin tietyn radio- tai TV-aseman etsimistä. Vaikka olenkin pystynyt tunnistamaan eläimiä vähillä tiedoilla, yleensä on helpompaa ja nopeampaa löytää tietty eläin jos ensin kerrot minulle lemmikin nimen, iän, sukupuolen, rodun ja olinpaikan, tai lähetät kuvan. Silloin tiedän tarkalleen ketä etsin.

21) Voitko löytää kadonneita lemmikkejä? Miksi et tee tätä enää?

Yleensä kadonneet lemmikit, jotka ovat yhä elossa, voivat kuvailla jotakin yleistä heidän ympäriltään. Joskus, kun lemmikit ovat antaneet tarpeeksi tietoa, olen onnistunut auttamaan heidän ihmisiään löytämään heidät, tai olen kyennyt kehottamaan niitä palaamaan kotiin omin neuvoin. (Etenkin kissat eivät yleensä ole eksyksissä, mutta ovat vain päättäneet lähteä kun heidän toiveisiinsa ei ole vastattu, tai he eivät ole saaneet tarpeeksi huomiota.) Vaikka olenkin tehnyt tätä aiemmin, pyrin nykyään antamaan nämä tehtävät muille intuitiivisille ihmisille, jotta voin keskittyä täysin lemmikkeihin jotka tarvitsevat fyysistä, emotionaalista tai henkistä parantamista.

22) Voitko kommunikoida eläinten kanssa jotka ovat kuolleet?

Kyllä. Aivan kuten on mahdollista kommunikoida ihmisten kanssa jotka ovat siirtyneet ihmismuodosta sielutilaan, on myös mahdollista kommunikoida eläinten kanssa jotka ovat siirtymisensä tehneet. Kuitenkin, ennen kuin yritän tätä, on yleensä parasta odottaa jonkin aikaa lähdön jälkeen niin, että niillä on mahdollisuus sopeutua uuteen olomuotoonsa. ”Kotiuduttuaan” ne ovat yleensä nopeita ja innokkaita vastaamaan aina kun niille puhutaan.

23) Mutta kuinka joku joka on fyysisessä kehossa voi kommunikoida jonkun kanssa, jolla ei ole enää kehoa?

Koska meillä on keho, me yleensä kommunikoimme puhumalla ääneen, me luulemme puhuvamme kehosta kehoon. Näin se ei kuitenkaan ole. Jokainen ajatus jonka me otamme vastaan tai lähetämme on energiaa. Todellisuudessa, meidän ajatuksemme ovat tietoisuudesta tietoisuuteen kommunikointia, tai henkistä kommunikointia. Niinpä ihmisellä tai eläimellä ei tarvitse olla kehoa ilmaistaakseen rakkautta tai sanoja.

24) Olet maininnut muutaman kerran “sielun silmän”? Mikä se oikein on?

Se on intuitiivinen osa meitä jokaista ja sitä sanotaan myös kolmanneksi silmäksi. Kun emme käytä puhuttuja sanoja, tämä on se keskus jolla voimme vaihtaa ajatuksia toisen ihmisen kanssa, tai ihmisen eläimen kanssa. Käyttäessämme kolmatta silmää fyysiset silmät ovat usein kiinni, ja voimme ”tuntea” energian liikkeen kolmannen silmän alueella, kulmakarvojen välissä.

25) Oletko pystynyt auttamaan lemmikkiä silloin kun eläinlääkärit tai eläintenkouluttajat eivät ole siihen kyenneet?

Minä olen usein se, johon otetaan viimeiseksi yhteyttä. Olen kuin etsivä joka löytää palapelin viimeisen palan menemällä suoraan asian ytimeen – eläimeen itseensä. Usein, eläimet ovat ainoita jotka voivat selittää mihin niitä sattuu, tai mikä kohta loukkaantui, tai mikä tekee ne sairaaksi, tai miksi ne käyttäytyvät niin kuin ne käyttäytyvät. Tieto jonka niiltä saan pitäisi siis aina jakaa eläinlääkärin, kiropraktikon, akupunktion harjoittajan tai eläimen kouluttajan kanssa.

26) Pitäisikö minun soittaa sinulle vain silloin kun eläimelläni on joku hätä?

Kuten olet huomannut, on monia asioita mistä eläimet haluavat puhua, eikä niihin aina sisälly mitään ongelmaa. Joskus on hyvä idea silloin tällöin vain ”tsekata” miten eläimellä menee, ja ehkä saada selville jotakin miten voi tehdä sen elämän onnellisemmaksi ja mukavammaksi. Vaikket odota sitä, saatat saada selville jotakin epätavallista tällaisella rutiinikyselyllä.

27) Mitä tapahtuu kun konsultoit puhelimitse tai sähköpostitse?

Jos me kaikki emme voi olla yhdessä samaan aikaan, saatan puhua lemmikillesi aikaisin aamulla kysymällä sinun etukäteen antamasi kysymykset ja teen muistiinpanoja. Myöhemmin, sovittuna aikana käyn kanssasi läpi koko keskustelun puhelimessa tai lähetän muistiinpanoni sähköpostissa.

28) Pitäisikö minun kertoa sinulle mitään erityistä ennen kuin puhut lemmikkini kanssa?

Ainoa asia mitä haluan tietää etukäteen on nimi, ikä, sukupuoli, rotu ja sijainti, sekä kaikki kysymykset jotka tahdot minun kysyvän. Ei ole välttämätöntä, mutta se auttaa, jos näen lemmikin kuvan. Kysymystesi ei pitäisi paljastaa mitään yksityiskohtia käytösongelmista tai terveydentilasta. Näin, sekä sinä että minä voimme olla varmoja, että kaikki tieto tulee sinun lemmikiltäsi, eikä mistään muualta. En halua etukäteen tietoja koska haluan kommunikoinnin olevan selkeää, vapaata kaikista ennakkoon asetetuista odotuksista. Sen jälkeen kun olen kertonut sinulle, mitä lemmikkisi on minulle sanonut, nautin kovasti saada kuulla mitä tahansa mitä ikinä haluat kertoa minulle lemmikistäsi ja saada näin varmennuksen sille, mitä konsultaatiossa on tullut esille.

Monica Diedrich

Kathryn Ronayne:

Miten saat yhteyden eläimiin?

Menen rauhaisaan paikkaan missä minua ei häiritä ja keskitän kaiken huomioni valokuvaan. Puhdistan ja avaan mieleni, tehden itsestäni vastaanottavan ja sitten virittäynyt eläimeen, aloittaen laittamalla käteni kuvan päälle ja luomalla kontaktin.

Miltä se tuntuu kun keskustelu on käynnissä?

Minusta se tuntuu kuin kuuntelisi kaikilla aisteillaan jotakin hyvin herkkää ja haurasta. Joskus asiat tulevat läpi voimakkaina ja kirkkaina, mutta yleensä on tarpeellista pitää ”kaikki antennit” pystyssä ja kuunnella tarkasti. Kun tietoa tulee, se tulee yleensä valtavalla vauhdilla.

Mitä kysymyksiä voi kysyä?

Me voimme kysyä mitä tahansa mikä liittyy eläimen elämään, ja mistä tahansa tekijöistä jotka vaikuttavat siihen. Eläimiä kiinnostaa aivan kuten mietäkin, ruoka, suoja ja suhteet, niin eläinten kuin ihmisten kanssa. En voi kuvitella aihetta, jota ei voisi käsitellä, vaikkakin, jos aihe on herkkä (huono käytös, esimerkiksi) sitä pitää lähestyä varoen.

Kuinka sinä ja asiakas voivat olla varmoja, ettei se kaikki ole mielikuvitusta?

Pidän aina huolta, että jotkut kysymykset ovat sellaisia jotka asiakas voi varmistaa: kuten se, mistä ruuasta eläin pitää, missä se haluaa nukkua, suosikkilelut tai suosikki-ihmiset. Tämä varmistaa minulle ja asiakkaalle, että olen todellakin saanut yhteyden eläimeen.

Kertovatko eläimet totuuden?

Useat eläimet tervehtivät ilolla mahdollisuutta saada viesti ihmiselleen, jolle ne ovat yrittäneet saada viestiä perille pienen ikuisuuden, epäonnistuen. Monissa tapauksissa, kaikki mitä ne sanovat on totta. Jotkut, kuitenkin, saattavat olla kitsaita totuuden kanssa jos se palvelee niitä itseään, tai jos ne epäilevät, että ne joutuvat ongelmiin kun totuus tulee julki (kissat tulevat mieleen!). Ja joskus tulee vastaan klovni joka haluaa vetää nenästä – persoonallisuuksien skaala on yhtä laaja kuin ihmisilläkin.

Tekevätkö eläimet mitä tahdon konsultoinnin jälkeen?

Eläinkommunikoinnin tarkitus ei ole kontroloida eläimiä tai muuttaa niiden luontaista käytöstä – tarkoitus on ymmärtää niiden näkökanta, ja jos olemassa on ongelma, niin syy siihen. En ole nähnyt tapausta, missä eläin olisi kertonut minulle ongelmasta ja etteikö se olisi ollut täysin loogista sen omasta näkökulmasta. Tämä sisältää oudon käytöksen ja ’tottelemattomuuden’. Hyvin usein, ongelma on meistä ihmisistä lähtöisin, ja me olemme se jonka pitää muuttaa asioita, jotta ongelma poistuu. Silloin asiat loksahtavat paikoilleen. Mutta eläimet eivät aina lakkaa tekemästä jotakin mistä ne nauttivat (kuten kissat, jotka tassuttelevat keittiön työtasoilla) vain siksi, että me haluamme niin.

Onko mahdollista kommunikoida minkä eläimen kanssa tahansa?

Eläimet, kuten ihmisetkin, ovat erilaisia sen suhteen, kuinka ulospäinsuuntautuneita tai puheliaita ne ovat. Mutta en ole koskaan törmännyt lajiin, jonka kanssa ei voisi kommunikoida jollakin tasolla. Tietenkin, useimmiten minun pyydetään kommunikoimaan kissojen, koirien ja hevosten kanssa.

Kathryn Ronayne

Deb Barber:

Mitä eläinkommunikointi sitten on?

Puhumme eläimillemme päivittäin, kuka muu meitä niin kärsivällisesti kuuntelisi kun paasaamme huonosta päivästä! Kommunikoimme monin tavoin: sanoillamme, teoillamme ja telepaattisesti.

Kyllä, kaikki käyttävät telepatiaa lemmikkiensä kanssa. Se on vain niin hienovaraista, ettet ehkä tajua sitä kommunikoinniksi. Kun yhtäkkiä päähäsi pälkähtää, että kissasi tarvitsee ruokaa tai että koirasi vesikuppi on tyhjä, nämä ajatukset tulevat mieleesi siksi, että eläimilläsi on juuri sillä hetkellä nälkä tai jano. Jopa silloin kun sinulle tulee tarve lähteä äkkiä ulos koirasi kanssa tai ratsastamaan hevosellasi, on todennäköistä, että ne ovat ajatelleet, että olisi kiva jos viettäisit aikaa niiden kanssa.

No mikä sitten on ero sinun ja minun ja muiden eläinkommunikoijien välillä? Ammattilaiset eläinkommunikoijat ovat, kuten urheilijat, käyttäneet aikaa voimistaakseen ja hioakseen telepaattisia kykyjään. Monilla on kutsumus, auttaa ihmisiä ja heidän lemmikkejään, tarkasti pitäytyen Eettisissä koodeissa (Penelope Smithin laatimat), työskennelläkseen vain ja ainoastaan parhaimman mahdollisen hyvän puolesta. Monet erikoistuvat terveysasioihin, käytösongelmiin, kadonneisiin eläimiin tai kuoleviin eläimiin.

Mitä ongelmia hoidetaan?

Ihmiset tulevat eläinkommunikoijan luo monista eri syistä. Useat hakevat varmistusta, että eläimet ovat onnellisia, että niiden tarpeisiin on vastattu ja nähdäkseen miltä niistä tuntuu.

Jos eläin on adoptoitu uudet omistajat saattavat olla uteliaita tietämään eläimen edellisestä elämästä. Ovatko ne onnellisia uudessa paikassa? Mitä mieltä ne ovat huushollista… kaksijalkaisista? Nelijalkaisista? Vaikuttavatko menneet kokemukset tämän hetkiseen tilanteeseen? Niillä voi olla vaikeuksia sopeutua uuteen, vaikkakin positiiivisempaan ympäristöön. Kokemukseni mukaan eläimet elävät tässä hetkessä ja vaikka menneisyys olisi traumaattinen, ne eivät välttämättä aina halua uudelleen muistella niitä aikoja.

Lemmikin omistajat saattavat haluta apua käytösongelmisa – kissa joka yhtäkkiä lakkaa käyttämästä hiekkalatikkoa, koira joka alkaa pissata huonekaluille ja lattialle, hevonen joka yhtäkkiä muuttuu itsepäiseksi eikä enää liiku eteenpäin. Eläinkommunikoija voi toimia välittäjänä omistajan ja lemmikin välillä ja selvittää perimmäisen syyn asennemuutoksiin.

Näissä olosuhteissa, on aina parasta aloittaa tutkimalla fyysiikka ja terveydentila; kommunikoija voi auttaa saamaan tietoa lemmikin fyysisestä kunnosta ja suositella lääketieteen ammattilaista jos se on tarpeen.

Mitä eläinkommunikoija voi tehdä?

He eivät voi tehdä diagnoosia tai määrätä lääkkeitä sairauksiin. Joskus he voivat auttaa eläinlääkäreitä antamalla lisätietoa, kuten esimerkiksi kivun tarkan sijainnin ja kivun tai tuntemuksen kuvauksen.

Me emme voi pakottaa eläintä tekemään jotakin, tai muuttaa vastinetta tai käytösmallia. Mitä me yritämme tehdä, on saada selville se syy, mikä on käytöksen takana (lääketieteellinen ja psyykkinen) ja kertoa se omistajalle. Minun päämääräni on aina auttaa avaamaan kommunikointilinjat omistajan ja lemmikin välillä, niin että ne voivat jatkaa työskentelyä kohti ongelmien ratkaisua.

Deb Barber

Maureen Harmonay vastaa: 

Miten saat tietoa eläimiltä?

Se voi tulla monella tavalla.

Usein kuulen eläimen puhuvan päässäni, yksikön ensimmäisessä persoonassa, kuten vaikkapa ”Haluaisin vähän melassia minun ruokaani.” Joskus kommunikointi on monitasoista, mukana on kuvia, kuten jos kuulen sanat ”Pidän harmaasta kissasta” ja samalla näen tämän kissan konsultoitavan eläimen kanssa. Toisinaan taas, on pelkästään ”tietäminen” siitä mitä tapahtuu, liian nopeaa sanoille. Tieto tai idea tai vahva tuntemus vain yksinkertaisesti tulee esiin sellaisena kuin se on ja sellaisena panen sen merkille.

Mitä eläinkommunikointi on?

Se on sydänpohjaista, tuntemuksiin perustuvaa energioiden vaihtoa, ajatuksia, tunteita, ja kuvia, joskus salamannopea prosessi. Eläinkommunikoijan on opittava hellästi tarttumaan näihin virtaaviin viesteihin kun ne tulevat tajuntaan ja pidettävä ”keskustelua” yllä. Onnistuakseen, eläinkommunikoijan on lähestyttävä haastateltavaa ei vain avoimin mielin, vaan myös neutraalissa tilassa, vapaana tuomitsevaisuudesta tai odotuksista. Vain silloin eläimellä on täysi vapaus ilmaista itseään ja avautua, ilman pelkoa vastaiskuista, rangaistuksista tai vihamielisyydestä. Eläinkommunikoija ei arvaile. Se ei myöskään ole järkeilemistä. Se ei ole empiiristä tiedettä ja se tarjoaa sadan prosentin tarkkuuden joka kerta.

Minä ja eläimeni asumme kaukana sinusta. Onko sen väliä?

Ei, ei lainkaan, mutta se on yleinen väärinkäsitys! Telepatia ylittää ajan ja paikan, joten sen tehokkuuteen ei vaikuta etäisyys kommunikoijan ja eläimen välillä.

Miten voin olla varma että sinä todella olet saanut yhteyden eläimeeni?

Usein, eläin tarjoaa jotakin niin tarkkaa tietoa, varmennettavissa olevia yksityiskohtia jostakin, joka on sille tärkeää. Se voi olla muisto, epätavallinen suosikkiruoka, fyysinen kuvaus sen kodista tai ympäristöstä, tai jopa jonkun ihmisen tai eläimen nimi jolla on ollut tärkeä rooli sen elämässä.

Oletko meedio?

En. Vaikka eläinkommunikointi vaatii intuitiivista herkkyyttä ja kykyä havaita hienovaraisia energioita, se ei pohjaudu ”meediopeliin”. En tee ennustuksia tulevaisuudesta enkä myöskään ”lue” eläintä jollakin selittämättömällä tavalla. Tieto jonka saan tulee suoraan eläimeltä, energeettisiä teitä. Nämä polut, vaikkakin näkymättömiä, ovat hyvin todellisia. Kunnollisella harjoittelulla lähes jokainen voi oppia kehittämään kyvyn käyttää telepatiaa yhdistyäkseen eläimiin merkittävällä tavalla.

Voitko toimittaa viestejä minulta eläimelle?

Voin. Kommunikoinnin tie on kaksisuuntainen. Telepaattisen kommunikoinnin aikana saan tuntemuksia eläimeltä ja välitän myös tietoa, kuvia, ideoita ja kyselyitä sille. Voin ehdottaa eläimelle miten se voisi muuttaa käytöstään, tai voin toimittaa vahvistavia viestejä ja rohkaisuja sille sen omalta ihmiseltä. Tietenkin voin aina kysyä kysymyksiä sinun puolestasi; monessa tapauksessa eläin vastaa niihin tarkasti.

Voitko auttaa koulutuksessa ja käytösongelmissa?

Kyllä. Pyrin varmistamaan eläimen näkökulman asiaan jos se ei tottele pyyntöjäsi tai elleivät sinun käskysi johda toivottuihin tuloksiin. Kun tiedämme miten eläimesi näkee tilanteen sinulla on paremmat mahdollisuudet muuttaa rutiinejasi ja tapaa miten koulutat sitä — olla paremmin kärryllä siitä mitä eläimesi tarvitsee edistyäkseen. Yhtä tärkeää on, että voin auttaa sinua visualisoimaan positiivisen tuloksen ja selittää sinulle miten voit lähettää telepaattisia kuvia eläimellesi, niin että te olette ”synkronisoituja”. Yksi minun päämääräni on valmentaa sinua työskentelemään eläimesi kanssa telepaattisella tasolla, voimistamaan ja rikastamaan teidän yhteisiä kokemuksia.

Voitko puhua eläinten kanssa jotka ovat kuolleet?

Kyllä, yleensä. Prosessi on täysin sama kuin muutenkin kaukokonsultaatioissa. Virittäydyn eläimen energiaan, saan sarjan tuntemuksia ja ajatuksia, aivan kuten teen eläinten kanssa jotka ovat vielä kehoissaan, täällä maan päällä; tosin energia voi olla hienovaraisempaa ja kuvat nopeampia. Eläin usein jakaa kanssani jotain tiettyjä ”kuvia” tai muistoja sen elämän ajalta ja usein se myös kuvailee tai jopa nimeää ihmisiä ja eläimiä jotka ovat sen kanssa tällä hetkellä. Voin kysyä kysymyksiä sinun puolestasi, ja joskus (riippuen siitä kuinka kauan eläimen kuolemasta on), saan myös käsityksen siitä josko eläin tahtoo tai toivoo palaavansa ja millaisessa muodossa.

Suosittelen odottamaan ainakin pari viikkoa tai enemmän eläimen kuoleman jälkeen, ennen konsultointia, pääasiassa siksi, että niillä näyttää olevan luonnollinen sopeutumisjakso niiden siirtyessä tästä elämästä seuraavaan. Voi olla äärettömän lohduttavaa saada yksityiskohtia tai muistikuvia elämästä jonka jaoit rakkaan lemmikkisi kanssa ja ymmärtää, että sinun entisen kumppanisi sielu on mitä suurimmassa määrin elossa.

Maureen Harmonay

Bridget Pilloud: 

Mitä intuitiivinen eläinkommunikointi on?

Intuitiivinen eläinkommunikointi on energeettistä tietojen vaihtamista eläimen kanssa. Telepatia on kyky ottaa vastaan ja ymmärtää tämä energia kognitiivisesti.

Jokainen kommunikoi intuitiivisesti lemmikkinsä kanssa. Me poimimme kaiken aikaa tietoa siitä mitä niistä tuntuu ja mitä ne miettivät.  Useimmat vain pistävät tämän eläimen kehonkielen tulkinnan piikkiin, mutta siellä taustalla on jotakin paljon syvempää meneillään.

Telepaattinen tieto voidaan ottaa vastaan 8:lla eri tavalla:

  1. Clair-audience; selväkuulo: sanojen kuuleminen
  2. Clair-voyance; selvänäkö: kuvien, liikkuvien kuvien tai symbolien näkeminen
  3. Clair-empathy; selväempatia: toisen tunteiden tunteminen
  4. Clair-cognizance; selvätieto: selvä tietämys tilanteesta tai historiasta
  5. Kosketus:  tuntemalla fyysisiä tuntemuksia (kipua jne.)
  6. Maku:  maistamalla sama mitä eläin maistaa (ei aina miellyttävä kokemus!)
  7. Haju: haistamalla sen mitä eläin haistaa
  8. Kehon sisäinen: tuntuu kuin olisit itse asiassa eläimen sisällä

Tämä ei ole jotakin meediohuuhaata. Se on vain yksinkertaista energioiden jakamista, samalla tavalla kuin sinä jaat energiaasi puhuessasi puhelimessa tai katsoessasi toista silmiin. Telepatia ei ole taikuutta. Sinä vain virität sisäisen radiosi toisten energian taajuudelle.

Onko sinun oltava samassa huoneessa lemmikkini kanssa?

Ei. olen puhunut eläinten kanssa, jotka ovat kaupungin toiselle puolella, maan toisessa reunassa ja meren takana.

Kuinka eläinkommunikointi voi auttaa minua?

Ei ole mitään ihanampaa kuin kuulla asioita suoraan lemmikkisi suusta. Tämä on erityisen totta kun sinä ja sinun lemmikkisi olette keskellä jotakin käytösongelmaa tai sairauskriisiä.

Vaikka lemmikkisi olisi pyhimys, voi olla hyvin palkitsevaa kuulla sen ajatuksia ja tuntemuksia. Monet ihmiset jotka kokevat eläinkommunikoinnin tuntevat olevansa lähempänä lemmikkiään.

En ole eläinlääkäri enkä anna lääketieteellisiä neuvoja, mutta voin auttaa sinua ymmärtämään mihin lemmikkiäsi sattuu, tai josko se on valmis jättämään tämän elämän taakseen.

Jos lemmikkisi on kuollut, voin kurottaa toiselle puolelle ja auttaa sinua tässä prosessissa. Se auttaa usein hyvin paljon.

Kertooko lemmikkini salaisuuksiani?

He kertovat minulle mikä on niille tärkeää. He kertovat minulle mikä tekee ne onnelliseksi. He kertovat minulle mitä ne tarvitsevat. En ole koskaan nähnyt lemmikkiä joka mainitsisi makuuhuoneaktiviteetteja tai ruumiintoimintoja.

Voitko auttaa minua löytämään kadonneen lemmikkini?

Kyllä, mutta suosittelen, että sijoitat rahasi lentolehtisiin ja energiasi rukoilemiseen ensin.  Jos lemmikkisi ei tiedä missä se on, silloin voin tehdä paljon saadakseni sen kotiin. Voin antaa tietoa siitä onko se elossa, mutta se ei yleensä saa omistajaa tuntemaan oloaan yhtään paremmaksi.

Bridget Pilloud