EK-blogi

Mitä sinun taskustasi löytyy?

Eläinkommunikoija Sandra Mendelson kirjoittaa blogissaan mitä viisauksia matkijalinnulla ja kardinaalilinnulla on tarjota. Linnut katselevat meitä ihmisiä hieman korkeammasta näkökulmasta käsin (monessakin mielessä). Sandran kahdesta kirjasta löytyy paljon samankaltaista, vaikuttavaa ja syvällistä viisautta, jolla pääsee pitkälle… Jos siis tahtoo muuttaa ajatusmaailmaansa hieman henkisemmäksi. Henkisyydellä tarkoitan henkisyyttä ja avointa sydäntä ja mieltä sen suhteen, mitä lahjoja universumilla on tarjota. Nämä alla olevat lahjat ovat sanallisia lahjoja, mutta sitäkin painavampia. Ottaa vastaan ken tahtoo. –L

Matkijalintu: Mitä sinun taskussasi on?

Ihmismaailma elää taskuista käsin nyt; me lennämme heidän ylitseen ja näemme heidät ylhäältäpäin. Näemme ne, jotka loistavat kiitollisuutta, harmoniaa, myötätuntoa ja rakkautta, ja ne, jotka ovat hämärtyneitä pelosta, katkeruudesta, katumuksesta ja hämmennyksestä.

Jokainen teistä valitsee, mitä laittaa taskuunsa: ajatukset, olemiset, asiat sekä Energian. Taskunanne voi olla kotinne, yhteisönne tai mikä tahansa sielujen kokoontuminen.

Taskut, jotka ovat samanlaisia keskenään yhdistyvät energeettisesti ja luovat verkostoja pitkin Maapalloa, jopa silloin, kun ette näe sitä.

Täyttäkää taskunne sillä, mitä tahdotte nähdä ja se tulee vetämään puoleensa samankaltaista.

Kardinaalilintu: Olet suurempi kuin mitä kehosi on

Olemme innostuneita ja uteliaita niiden suhteen joukossanne, jotka alatte ymmärtää kykyjänne havainnoida ja kokea se, että me kaikki olemme Yhtä Tietoisuutta.

Tulemme jatkamaan teidän etsintäämme ja virittäytymään kanssanne energeettisesti; tulemme ilmestymään teille sitkeästi, jotta voitte harjoitella tietämistä, tuntemista, näkemistä, kuulemista ja aistimista mielenne ulkopuolella.

Ei enää kiinnittymistä valheelliseen separaatioon, jota teille on opetettu ja uskomukseen, että kehonne reunat ovat kohta, mihin te ”päätytte”.

Nähkää [energia]kenttänne KAIKKEIN voimakkaimpana osana itseänne, laajentumassa rajojenne ylitse; tämä on se kohta, missä me yhdistymme teihin, ja missä me olemme Yhtä.

Näettekö, miten kehoilla ei ole mitään merkitystä? Miten voitte ottaa vastaan minulta, vaikkette edes havaitse kehoani?

Teidän pitää harjoitella tällaista ajattelemista ja uskomista.