EK-blogi

Venus-koira ja kodintekniikka (Diana Cooper)

Vielä yksi asia, mikä Venus-koiran päiväkirjasta jäi mieleen, oli television negatiiviset energiat ja tietokoneen elektromagneettinen säteily. Me altistumme molemmille aika reippaasti, ellemme pidä varaamme. Lemmikit sitten aistivat energian meistä, ellemme ymmärrä puhdistaa itseämme säännöllisesti. Henkilökohtainen, energeettinen hygienia on asia, josta meidän pitäisi oppia huolehtimaan, pienestä pitäen.

12. huhtikuuta 

Jatkan Äidin opettamista kaiken aikaa. Hänellä kesti tovi ymmärtää, että kieltäydyin istumasta hänen sylissään sen jälkeen, kun hän on työskennellyt hänen läppärillään ja pidellyt sitä polviensa päällä. Voin tuntea elektromagneettisen energian, enkä pidä siitä. Hän taitaa oppia, sillä nyt hänellä on tapana kirjoittaa pöydän ääressä ja hänen jalkojensa alla on maadoittava peitto.

Yritän lisäksi opettaa hänelle, miten paljon television energia imeytyy auraamme. Eräänä iltana hän katsoi melko synkkää, tosi tarinaa televisiosta, jonka jälkeen minä kieltäydyin nukkumasta hänen sängyllään. Ehkä hän miettii toisen kerran, ennen kuin katselee mitään vastaavaa uudestaan.

This entry was posted in: EK-blogi

Kirjoittanut

Totuus tulee eläinten suusta. Kuuntelee, ken uskaltaa! Siihen tarvitaan sydäntä, ja vain sitä.