EK-blogi

Kissa nimeltä Moo

Erään kissan vastauksia rajan takaa löytyy Liz Lowsonin blogista (23.2.2020). Tämä on iloinen viesti ja iloisia asioita tarvitaan maailmassa, missä huonoja uutisia tulee tuutin täydeltä. Moo-kissa painottaa iloa aivan erityisesti — koko universumi tarvitsee sitä. –L

Moon poismenon jälkeen olemme kommunikoineet hänen kanssaan säännöllisesti Danin kautta. Niinpä tässä kuussa ajattelin jakaa joitakin näkemyksiä, joita Moo on jakanut meidän kanssamme, sillä hän painottaa, että tämä tieto on tarkoitettu kaikille – tietenkin joko hyväksyttäväksi tai hylätyksi, ihmiset saavat tehdä mitä lystäävät.

Minä olen kirjoittanut Moon vastaukset kolmannessa persoonassa, sillä en tahtonut siirtää niitä enää kauemmaksi alkuperäisestä viestistä, sillä se jo välitetään jo toisesta suunnasta – eli Danilta!

Onko sinulla jotakin, mitä tahdot meille kertoa?

Kyllä, Moo vastaa. ”Älkää yrittäkö ottaa kannettavaksenne koko maailman painoa, älkää olko lannistuneita kaiken negatiivisuuden alla. Kertokaa tarinoita ja naurakaa ja pitäkää energiavärähtelynne korkeina.” Moo kertoo miten paljon hän rakastaa meitä ja kuvailee meitä ”ilon tuojiksi”. Ilon levittäminen ja iloitseminen ovat nyt hyvin tärkeitä asioita planeetallamme.

Haittaako häntä, että hän joutuu vastailemaan kysymyksiin?

Ei! (painava ei) Tiedon kerääminen on yksi tärkeimmistä asioista, mitä saatamme tehdä. Hän on innokas auttamaan meitä siinä.

Miksi on ollut niin helppoa jatkaa elämäämme, sen jälkeen kun sinä siirryit rajan yli? (Kuvittelimme olevamme traumatisoituneita kuukausien ajan!)

Koska ainoa asia, mikä puuttuu, on fyysinen osa. Se käsitti vain hyvin pienen osan siitä, miten me olimme kanssakäynnissä keskenämme. Tapahtui paljon monilla eri tasoilla. Joten me kaipaamme vain pientä osaa siitä. Ja on olemassa se totuus, että hän ei ”ole mennyt” ja hänen energiansa on yhä täällä meidän parissamme.

Veikö se paljon energiaasi, tuottaessasi sen tuoksun, jonka me tunsimme siirtymäsi jälkeen?

Ei, siihen ei vaadita paljoa energiaa. Sama pätee mihin tahansa fyysisen todellisuuden muuntelemiseen.

Voivatko ihmiset yhdistyä lemmikkiensä kanssa sen jälkeen, kun he ovat siirtyneet rajan toiselle puolelle?

Kyllä vain, jopa silloin, kun he ovat jo siirtyneet eteenpäin ja inkarnoituneet toiseen elämään. Voit silti yhdistyä heidän tietoisuutensa kanssa, sillä olet jo luonut siteen siihen yhden elämän aikana.

Ollessasi elossa kissana, pystyitkö näkemään enemmän, kuin mitä me näimme?

Kissana hän kykeni näkemään energioiden häiriötilat – ei välttämättä henkeä tai itse henkilöä, mutta energiahäiriön, joka viittasi siihen, että siellä oli joku.

Miltä tuntui olla kissana?

Moo piti kissana olemisesta todella paljon, sillä se oli tilaisuus ilmaista hänen sieluaan erilaisessa muodossa, kuin missä hän yleensä toimisi, ja hänestä se oli varsin ainutlaatuista.

Mitä muuta me voisimme tehdä, mikä tekisi sinut onnelliseksi, Moo?

Hän sanoo, että jatkakaa nauramista ja että meidän ilomme on juuri se, mitä tämä universumi tarvitsee.

Niinpä tämän kuukauden viesti meiltä ja Moolta kuuluukin: jatkakaa nauramista! Levittäkää iloa! Pitäkää värähtelynne niin korkeina kuin voitte, se tulee auttamaan sinua, muita ja koko planeettaa. Se on win-win tilanne!

This entry was posted in: EK-blogi
Tagged with: ,

Kirjoittanut

Totuus tulee eläinten suusta. Kuuntelee, ken uskaltaa! Siihen tarvitaan sydäntä, ja vain sitä.