EK-blogi

Ihmiset etsivät tietoa väärästä paikasta

On niin paljon opittavaa eläinten sisäisestä elämästä, sanoo Sandra Mendelson blogissaan 10.5.2018 ja tarjoaa pari esimerkkiä siitä, miten eläimet keräävät tietoa niin paljon enemmän, kuin mitä olemme ikinä kuvitelleetkaan. (Ja tottahan se on. Parempaa internettiä kuin Rakkauden Verkko ei ole olemassa, mutta ihmiset ovat vielä sen suhteen täysin hukassa! Onneksi alla laama ja etana tarjoavat vinkkejä. –L)

“Eläinelämässä on monia eri komponentteja. Ajattele taloa, joka seisoo monien, monien eri palkkien varassa, saadakseen tukevan perustan. Te olette nähneet vain pari jalkaa.

Aloitetaan havaitsemisesta. Käytämme kaikkia viittä aistiamme samaan aikaan kuudennen aistimme kanssa. Te ihmiset yleensä soudatte ja huomaatte, vaikka jotkut teistä ovat nyt varsin hyvin integroitumassa. Meidän on helppo tietää, miten reagoida, koska me havaitsemme niin paljon; saamme niin paljon enemmän tietoa kuin ihmiset jo heti kättelyssä. Siksi ihmiset yrittävät niin kovasti ymmärtää asioita; eikä heillä ole kokemusta välittömästä tietämisestä.

Kun hidastatte tahtia voitte yhdistää aistinne paremmin ja antaa jonkin asian rekisteröityä sisällänne. Esimerkiksi äänensävy, kehon liike, energiakentän laatu, kasvojen liikkeet ja haju ovat johtolankoja toisissa, joita ette prosessoi heti alusta saakka. Nämä ovat kriittisen tärkeitä. Teidän koko olemassaolonne perustuu aivojenne aktiivisuuteen, samaan aikaan kun missaatte merkkejä, jotka ovat aivan nenänne edessä. Epäilys ja epävarmuus vievät teidät päänne sisään; te jopa katsotte ylös – kuin aivoihinne – etsiessänne vastauksia. Etsitte niitä väärästä paikasta.”

Laama

Sen lisäksi, että kykenemme näkemään Elämän Verkon – suuren yhteyden – voimme nähdä mitä on tulossa ennen kuin se edes tapahtuu. Jotkut teistä kehittävät tätä ennalta näkemistä ihmisten maailmassa. Emme voi aina nähdä tarkalleen kuolemamme hetkeä, mutta saamme siitä etukäteen ”etiäisen”, niin ettei se tule koskaan täytenä shokkina.

Aivan kuten koiranne virittäytyvät teidän energiakenttäänne ja tietävät koska tulette nurkan takaa, ennen kuin se tapahtuu, me käytämme energiakentän lukemista ja ennalta näkemistä yhdessä valmistautuessamme siihen, mitä on tapahtumassa. Tämä on yksi syistä, ettemme pelkää tulevaisuutta emmekä hämmästy täydellisesti kuten ihmisille voi käydä. Meille ei vain ole olemassa tuntematonta, joka voisi satuttaa meitä, joten me emme sitä pelkää sillä tavoin kuin ihmiset tekevät.

Etana