EK-blogi

Tiedämme koska isi tulee kotiin!

Amanda De Warren kertoi eläinkommunikointisessiostaan Facebookissa:

Nämä kolme koiraa ja yksi kissa tietävät, koska isi tulee kotiin

Hei kaikki, tein luennan erään naisen kolmelle koiralle ja yhdelle kissalle. Nämä kaikki olivat saapuneet tähän huusholliin eri aikoina, syystä taikka toisesta. Naisen aviomies työskentelee kaukana ja tulee kotiin joka neljäs vikko yhdeksi kokonaiseksi viikoksi.

Minun oli pakko nauraa sanoessani naiselle, ettet sinä tee mitään eri tavoin kuin muulloinkaan, mutta nämä neljä vain tietävät, koska isi on tulossa kotiin. Pari päivää ennen kuin isin on tarkoitus saapua kotiin nämä neljä muuttuvat innostuneiksi ja pörräävät autotallin kulmilla häntä odotellen. Olin utelias tietämään miten he voivat tämän tietää ja että oliko heillä kenties sisäänrakennettu kalenteri, LOL. Sillä ei ollut mitään tekemistä äidin tai talon kanssa, vaan hänen (miehen) energian kanssa, sillä he ovat niin selvästi yhteydessä häneen.

He aistivat, että hän alkaa valmistautua kotiintuloon ja silloin energia tietenkin myös muuttuu. Waude että se oli ahaa-elämys myös minulle, sillä en ollut tullut tuota ajatelleeksi. Yksi koira aivan erityisesti aistii tämän ja ilmoittaa asiasta sitten muille, että isi tulee pian himaan. Nainen oli niin utelias, että miten he voivat tietää ja varoi aivan tarkoituksella tekemästä mitään eri tavoin ennen kuin mies saapui kotiin. Eläimiltä ei vain voi pitää mitään piilossa, eihän.  Hyvää päivänjatkoa, Amanda

This entry was posted in: EK-blogi
Tagged with: , ,

Kirjoittanut

Totuus tulee eläinten suusta. Kuuntelee, ken uskaltaa! Siihen tarvitaan sydäntä, ja vain sitä.