EK-blogi

Päivän viestit kissalta ja kanilta

Spring Farmin asukeilta muutama sana. — Nautitko sinä päivittäin voimakkaasta kehostasi? Rakastatko loikkia, kävellä tai juosta? Tuntuuko kaikki vain toivottomalta? Mistä voisit olla edes hitusen kiitollinen? Älä arvostele, itseäsi tai muita, vaan arvosta! Se luo ja tuo muutoksen… Hyvää alkanutta viikkoa kissan ja kanin sanojen kera. –L

Lorinda-kissa: ”Synnyin jaloin, jotka eivät olleet normaalit, muttei se ole haitannut elämääni lainkaan. Ihmisten pitäisi olla katsomatta sitä, mikä minussa ei ole normaalia, tai muutoin he missaavat sen, kuka minä todella olen. Olen hyvin onnellinen elämässäni ja olen onnellinen, että olen täällä. Jonkin aikaa elin ulkona ja yritin tulla toimeen itsekseni. Kukaan ei halunnut kissaa, jolla on tyngät etujalat. Mutta elämä ulkosalla ei ollut hyvää elämä minulle. Joku auttoi minut tänne ja nyt minulla on elämä, joka on paljon helpompaa ja täyteläisempää. En taistele selviytyäkseni vaan kukoistan ollessani elossa. Kiitollisena oleminen kaikesta siitä, mitä sinulla on on suuri osa selviytymistä kovina aikoina. Jopa silloin, kun asiat vaikuttavat mahdottomilta, on olemassa aina jotakin, josta voit olla kiitollinen ja kun teet niin luot enempi ympärillesi sitä, mikä tukee sinua vaikeina aikoina. Haluaisin lähettää teille voimaa ja toivoa näinä vaikeina aikoina. Kehrään sen olevaksi ja lähetän sen kaikille niille, jotka tahtovat kerätä hieman toivoa minulta.”

Yeti-kani: ”Rakastan fyysistä kehoani. Rakastan tuntea jalkojeni voiman juostessani isoa ympyrää. Rakastan loikkia. Rakastan leikkiä. Mikään ei tunnu paremmalta kuin tuntea olonsa arvostetuksi. Minusta on hyvä asia, että antaa niiden, joita arvostat, olla tietoisia arvostuksestasi. Aloita juuri nyt. Anna palaa. Ihmiset haaskaavat liiaksi energiaa huolehtimiseen siitä mitä ei pitäisi sanoa, ja sitten vain sanovat sen välttämättömän, mikä on tarpeen tulla sanotuksi. Näen sitä kaiken aikaa. Luulette olevanne kielimestareita, muttette edes osaa käyttää sitä. On kuin sinulla olisi supernopea keho, mutta kävelet vain hitaasti eteenpäin. Painu tuonne ulos ja käytä sitä, mikä sinulle on annettu, ilolla ja arvostuksella. Se on mitä minä teen. En vain pääse yhtä kauas kuin te. Muttei se minua estä yrittämästä!”

Via Dawn Hayman

Lähde: https://www.springfarmcares.org/blog/category/animal/messages/

This entry was posted in: EK-blogi
Tagged with: , ,

Kirjoittanut

Knowledge is power but the truth comes from the animals.