EK-blogi

Kiinan norsut

Eläinkommunikoija Sandra Mendelson bloggasi eilen Kiinan vaeltavista norsuista. Viesti kehottaa näkemään vain positiivisen lopputuloksen maapallolle. Ajatukset luovat todellisuutemme ja eläimet jos ketkä tietävät sen. He eivät tuhlaa aikaansa negatiiviselle energialle — ja varmaan juuri siksi me heitä niin paljon rakastammekin… He inspiroivat meitä esimerkillään ja tämä hämmästyttävä vaeltava norsulauma inspiroi niin ihmisiä, kuin muita eläinlajeja. Näemme kenties lisää näitä ”irtiottoja”, kaikkialla maailmassa. Mielenkiintoista. –L

Viimeisten 15 kuukauden ajan lauma villejä norsuja – vauvoja mukanaan – on kulkenut yli 500 kilometriä Kiinan läpi. Siinä missä tiedemiehet pohtivat, että ehkäpä heidän ”johtajansa lähti väärään suuntaan”, minä olen saanut hyvin erilaisen viestin heidän tarkoittamastaan intentiosta heidän matkansa taustalla. (Minulle on kerrottu, että norsut ottavat ensimmäisen askeleen ja muut lajit tulevat rauhallisesti astumaan esiin jotta saataisiin enemmän kiinnitettyä huomiota luonnon ja koko maapallon hyvin vakavaan tilanteeseen.)

Norsulauma:

”Valitsimme tämän paikan, koska täällä on niin vähän valoa. Olemme valotyöntekijöitä, muttemme ole pystyneet lyömään läpi ja kohottamaan sydämiä juuri täällä.

Aika on loppumassa… olemme siis lähteneet kaduille, kulkemaan tämän mahtavan ja laajan maan halki. Tämä on ainoa asia, jonka me voimme tehdä saadaksemme ihmisten huomion. Riskeeraamme elämämme, ja myös lastemme elämän, välittääksemme tämän viestin meidän läsnäolostamme.

Täällä pidetään pyhäpäiviä niin kovin suuressa arvossa — mutta me emme voi odotella juhlapyhiä. Silloin kun puolustaa sitä, mikä on pyhää, jokainen päivä on pyhäpäivä.

Antakaa ihmisten katsoa meitä silmiin ja tietää se, että mitä he tekevät maapallolle, he tekevät myös meille. Olemassa ei ole koheesiota; he eivät näe yhteyttä niiden villien olentojen välillä, joita suojellakseen ja säilyttääkseen he tekevät niin kovasti työtä [Keski-Kiinassa], ja niiden kuolettavien myrkkyjen, haitallisen teknologian, kemikaalien ja tuotannon välillä, joilla he tuhoavat maapalloa ja lukemattomia eläviä olentoja.

Miten ihmiset tulevat reagoimaan meihin? Alkavatko he puhua ääneen ja käyttämään ääntään vai hyväksyvätkö he edelleen sen, mitä bisnesjohtajat ja heidän maansa valitsevat ahneuden ja dominoinnin himon vuoksi? Tulevatko he NÄKEMÄÄN meidät? Tulevatko he NÄKEMÄÄN itsensä?

Me tulemme jatkossakin näkemään valtaisan mahdollisuuden ihmisissä ja visioimme vain parhaimman lopputuloksen: heräämisen. Pyydämme sitä samaa kaikilta teiltä, jotka NÄKEVÄT.

This entry was posted in: EK-blogi
Tagged with:

Kirjoittanut

Knowledge is power but the truth comes from the animals.