EK-blogi

Lintujen viesti

Sandra Mendelson kertoo saaneensa tuoreen viestin linnuilta (lintujen tietoisuudelta), jossa puhutaan ihmiskunnasta juuri nyt. Viesti on varsin positiivinen ja mukana on myös kehotus lopettaa sooloilu ja luoda ryhmiä, joiden avulla saadaan lisää poweria muutokseen… Verho rakoilee jo. Näin kevään tullen tuo roskaamista koskeva viesti on myös varsin ajankohtainen. Tienvarret peittyvät kasvomaskeista niin, että leskenlehdet eivät meinaa päästä esiin. Kuinka moni lintu jääkään jumiin kasvomaskien nauhoihin tänä suvena?

Linnut istuivat puuhun Sandran yläpuolelle ja heidän viesti on seuraava:

”Me tuomme teille raportin suoraan kentältä; jokainen lintu saa tietonsa tästä verkosta. Noh, on vielä töyssyjä ja esteitä ja vastustusta, kyllä vaan, mutta herkimmät muutokset tapahtuvat ensimmäiseksi. Pienen pieniä rakkauden palasia lisätään soppaan! Ilmassa on paljon enempi pehmeyttä: niin monet teistä ovat lakanneet juoksemasta tai ainakin olette hidastaneet tahtia entisestä. Herkkiä alueita kasvaa yhä suuremmiksi pitkin maapalloa.

Monet ihmiset ovat huomioineet meidät ja koko luonnon. Nuo videot, joita te kaikki katselette ovat hyvin voimakkaita, koska ne inspiroivat kunnioittamaan eläimiä ja maapalloa! Ihmiset katselevat niitä nauttien ja se on paras keino saada viesti perille niin, että se osuu ja uppoaa!!

Ihmiset huomaavat myös, etteivät asiat ole sattumanvaraisia: meidän ilmaantumisemme paikalle toistuvasti aletaan jo varsin hyvin tietää merkiksi siitä, että rakkaat, jotka ovat jättäneet (maallisen) muotonsa taakseen ovat täällä ja me näyttäydymme, jotta ihmiset voisivat uskoa sen.

Teidän ihmisten on yhä tarpeen pitää parempaa huolta itsestänne; jotenkin te aina koette helpommaksi hoitaa toisia. Teidän kohdallanne on aina kyse ulospäin antamisesta — jopa kiitollisuutta annetaan — muttette ole niin taitavia ottamaan vastaan itseenne! Teidän pitää SALLIA itsenne pysähtyä ja nauttia. Ottaa vastaan energiaa ja rakkautta, joka on kaikkialla ympärillänne. Meistä olisi hienoa nähdä äitien opettavan tämän konseptin omille lapsilleen, niin että he oppisivat siivoamaan omat jälkensä ja lakkaisivat roskaamasta, eikä vain sitä, vaan myös vastaanottamaan energiaa maasta.

Jotta ihmiset jatkaisivat heräämistään, muistakaa, että mitä useampi teistä keskittyy siihen, mikä on TODELLISTA, eikä ihmiskoneiden valmistamaa (ruoka, kanssakäynti kasvokkain kahden kesken ja kaikki mitä tulee luonnosta), sitä useampi teistä tulee näkemään verhon lävitse, joka jo rakoilee.

Oi kyllä — ja yhä enempi energioidenne kokoontumisia tarvitaan! Useimmat teistä jakavat omia lahjojaan edelleen itsenäisesti, eivätkä luo yhteenliittymiä, ryhmiä… Niin paljon voimaa ja muutosta voidaan luoda tällä tavoin!

Niiden teistä, jotka ovat energeettisesti herkkiä ihmisiä, pitää todellakin kunnioittaa itseään ja elää sen mukaisesti. Teissä on monia, jotka kuuntelevat mitä tietoisuudella on sanottavana ja jakavat sitä viisautta, mutta silti he pyrkivät käyttäytymään aivan kuten kaikki muut. Asiat, mitä yhteiskunnassanne on kunnioitettu ovat olleet rikkaudet ja voima, mutta asiat ovat muuttumassa viisauden, ystävällisyyden, yhteyden ja parantumisen hyväksi. Teidän pitää arvostaa näitä asioita itsessänne.

Kertokaa muille, että hekin istuvat alas kanssamme ja muiden eläinten kanssa, ulkona luonnossa ja vain kirjoittavat ylös mitä he kuulevat päänsä sisällä, tai yhtäkkiä tietävät, näkevät kenties suljetuin silmin tai tuntevat kehossaan. Heidän pitää työstää itseensä luottamista, aivan kuten yhteiskunta on tehnyt niin kovin, kovin kauan; vaatinut teitä kuuntelemaan, tottelemaan sekä uskomaan muita. Nyt on aika teidän kaikkien puhjeta kukkaan!

Emme koskaan lakkaa luottamasta ihmisiin, sillä me näemme teidän sisäänne, ja siitä syystä tiedämme, minne olette matkalla ennen kuin te itse! Olipa se kuinka syvälle tahansa haudattu, valtavan monella teistä on rinnassanne viisas sydän.”