EK-blogi

Sielun hengähdystauko

Joskus kuulee yllättäviä ääniä, kun kysyy kysymyksiä eläinkunnalta, sanoo Sandra Mendelson Facebookissa sivullaan We Walk Beside You – Animal Messages for an Awakening World. (Sandra työstää tällä hetkellä uutta kirjaa, mikä on mieluinen uutinen. We Walk Beside You-kirjan viestit ovat upeaa luettavaa/pohdittavaa.) Tämä eilinen postaus koskee leijonanharja-meduusaa. Sopii kaikille, jotka eivät vielä tiedä, miksi tahtoo syntyä seuraavassa elämässä. :o) –L

”Pohditko miksi näit mielessäsi minun kuvani, kun harkitsit esittäväsi kysymyksen eläinkunnalle koskien lapsia? Luuletko, ettei meillä ole lainkaan siteitä jälkeläisiimme? Et voisi olla kauempana totuudesta.”

”Opetamme heille näyttämällä esimerkkiä, vaikkakin heistä tulee itsenäisiä hyvin nopeasti – huomattavasti nopeammin, kuin muiden lajien lapsista. He oppivat nopeasti – vastasyntyneet oppivat lähes välittömästi – heidän tarvitsee tietää vain selviytymisestä, sillä aikamme on niin lyhyt [sic. noin vuoden verran].

“Elämä tässä muodossa sisältää paljon vapautta: vain harvat saalistavat meitä ja elämme suurimmaksi osaksi huoletonta elämää. Se on kuin olisi pieni hengähdystauko hieman monimutkaisempien inkarnaatioiden välissä. Jokainen sielu ansaitsee pienen hengähdystauon.”

Leijonanharja-meduusa via eläinkommunikoija Sandra Mendelson

Viesti muistuttaa minua vanhasta sanonnasta: minkä taakseen jättää, sen eestään löytää. Kun sitten sielunvaellus vie meidät mereen, viettämään ansaittua lepotaukoa varsin vaiherikkaan ja draamapitoisen elämän jälkeen, niin siellä sitä sitten lillutaan niiden muovipullojen seassa… :o) –L