EK-blogi

Simone sanoo: korona on mahdollisuus

Korona tarjoaa parhaillaan & parhaimmillaan kaikkein suurinta muutosta, mitä maapallolla on ihmisen historian aikana nähty. Moni meistä on syntynyt tässä ajassa nimenomaan kokeakseen tämän. Moni meistä on sielutasolla myös päättänyt lähteä tältä planeetalta tässä ajassa… Elämä on valintoja… Nyt me teemme valintoja urakalla, halusimmepa tai emme. Onneksi on ainakin yksi asia, johon voimme luottaa: eläinten valtava rakkaus meitä ihmisiä kohtaan. On ihanaa, että niin monet ihmiset ovat ottaneet korona-aikana rinnalleen lemmikin, opettamaan tässä hetkessä olemista. Eläimet muuten ihailevat ja katselevat meitä – ja ihmisdraamaamme – aivan samalla tavalla kuin me katselemme reality-ohjelmia televisioistamme…! –L

Simone on upea mustavalkoinen kissa. Ilokseni minullakin on jälleen sellainen kissaopettaja kodissani!

Eläinkommunikoija Maia Kincaid kirjoittaa sivuillaan 21.5.2020:

Eläimet, mitä mieltä olette koronaviruksesta ja siitä, mitä maailmalla tapahtuu?

Puhun eläinten, kasvien, hyönteisten ja maan kanssa (myös ihmisten) päivittäin ja muistutan samalla kanssaihmisiäni sisäänrakennetusta kyvystämme tehdä sitä, helposti. Ystäväni lähetti minulle tämän hienon kysymyksen, joten istahdin alas ja jutustelin lemmikkini kanssa, joka tahtoi puhua asiasta.

Kuulin seuraavaa:

Kissani Simone sanoi: Se on staattista!

Hmph… Olin ihmeissäni Simonin lausahduksesta, joten pyysin häntä kertomaan lisää ja tarkistin sanan sanakirjasta. Eläimet saavat minut usein kyselemään lisäkysymyksiä, koska he eivät pidä siitä, kun yritämme phtia asioita itseksemme omissa päissämme, he rakastavat sitä kun kuuntelemme, kysymme heiltä kysymyksiä ja olemme vuorovaikutuksessa ja käymme dialogia keskenämme.

Sanoin: Simone, en ole aivan varma, mitä tarkoitat sanalla staattinen viitatessasi virukseen ja siihen, mitä maailmassa tapahtuu. Lisäsin mukaan lainauksen sanakirjasta. Selittäisitkö ystävällisesti.

Staattinen; adjektiivi: liikkeen, tekemisen tai muutoksen puuttuminen, etenkin tavoin, jotka nähdään ei-toivottuina tai epäkiinnostavina.

Simone sanoi: Tämä ensimmäinen määritelmä koskee sitä, mikä tilanne on ollut ihmisillä. Olette toki tehnyt monia muutoksia, mutta joillakin alueilla ja joissakin konflikteissa on edelleen liikkeen, tekemisen tai todellisen muutoksen puutetta.

Sanoin: Simoni, kerro lisää ”joistakin alueista ja konflikteista, jotka edelleeen ovat vailla liikettä, toimintaa tai todellista muutosta”.

Simone sanoi: Siinä on kyse siitä, miten te todella tunnette asiat syvällä sisimmässänne ja mitä tunnette toisianne kohtaan. Voisin puhua tästä aiheesta jatkuvsti. Puhutaan siitä seuraavalla kerralla! Haluan kertoa nyt mitä tahdon sanoa tästä asiasta, joten jatketaan siitä, ole hyvä.

Minä: OK.

Sanakirja: rätisevää tai suhisevaa ääntä puhelimessa, radiossa tai muissa telekommunikointisysteemeissä.

Simone jatkoi: Mitä me (eläinkunta ja kaikki elämä), koemme on juurikin sitä! Te olette kohinaa! Te värisette! Olette tulossa eloon! Te saatte aikaan ääntä. Alatte tajuta, mikä on teille kaikkein tärkeintä. Alatte ymmärtää, että pelkonne ja tapanne, miten elätte, ei tunnu hyvältä. Alatte käsittää enemmän kuin koskaan aikaisemmin, että olette Yhtä kaikkien muiden planeetalla olevien ihmisten kanssa ja miten tärkeä jokainen teistä on jokaiselle teistä. Valinnat, joita teette vaikuttavat toisiin ihmisiin – joko uhaten elämää tai pelastaen sitä. Niin se on aina ollut. Kaikki elämän olennot vaikuttavat jokaiseen teistä, joka ikinen hetki. Me olemme onnellisia, että te olette heräämässä!

Simone sanoi: Se on sähköistä. Ihmiskunta on vihdoinkin IRTI!

Minä sanoin: Mitä tarkoitat tuolla, Simone?

Simone sanoi: Pelkonne virtaavat valtoimenaan ja olette TIETOISIA niistä! Yleensä ihmiset pelkäävät, mutta ette ole siitä tietoisia kaiken aikaa. On aina jotakin, mitä te pelkäätte. En puhu tästä rakkaudetta. Me (eläimet) rakastamme teitä, ihmiset! Olette kuin meidän lapsiamme. Me ohjaamme teitä jatkuvasti ja valaisemme teitä rakkaudellamme ja viisaudellamme. Emme koskaan lakkaa rakastamasta teitä, emme edes silloin, jos hetkellisesti käyttäydymme, kuin olisimme lakanneet rakastamasta.

Simone jatkoi: Tämä aika on hyvin järkyttävää teille ja lajillenne. Se on hirmuisen pelottavaa aikaa, sillä kukaan teistä ei tiedä, mitä tulee tapahtumaan, mitä tehdä, tai mitä edes odottaa. Pelkäätte kuolevanne tai pelkäätte jonkun rakastamanne kuolevan. Pelkäätte, miten hoidatte meitä, ja että pärjäättekö niillä varastoilla, mitä teillä on käytössänne.

Simone sanoi: Haittaako se meitä? Tietenkin se haittaa! Mutta meitä haittaa myös jatkuva pelko ja stressi, mikä oli olemassa jo kauan ennen virusta. Ette voi piilottaa meiltä mitään. Tunnemme teidät sisältä ja päältä, paljon paremmin, kuin tunnette itsenne. Me RAKASTAMME teitä, olkaa hyvät ja muistakaa se. Olette kuin joukko teini-ikäisiä, vailla kontrollia ja me olemme vanhempianne, toivoen, että jonakin päivänä te asetutte paikoillenne ja asetutte siihen tietämykseen, miten kyvykkäitä olette, ja miten te olette aivan IHASTUTTAVIA. Tahdomme teidän tietävän, että te selviätte tästä, se se, koronavirus, voi olla kaikkein mahtavin muutoksen alkuunpanija ihmiskunnalle maapallolla.Tämä on mitä me kaikki (eläinkunta, kasviperheet, hyönteisten liittouma, ja rakas äitimaa) toivomme. Me katselemme tarkkaavaisesti, kuten aina, suosikkidraamaamme, ihmislajia. Me rakastamme teitä niin suuresti, tuli mitä tuli. Me rakastamme ajatusta, että te palaatte takaisin kotiin, omaksi itseksenne ja elätte kiitollisuudessa sen suhteen, miten ihastuttavia te olette ja mikä ilo se on kun vain on. Te elätte menneisyydessä ja tulevaisuudessa. Juuri nyt teidät pakotetaan olemaan tässä hetkessä. Tulevaisuus vaikuttaa varsin sumealta ja pilviseltä. Ei näyttäisi olevan näkyvää polkua tai selkeää lopputulosta. Kaikki teistä eivät ole samaa mieltä sen suhteen, miten viruksen uhkaa hoidetaan. Jotkut teistä toimivat epäasiallisesti ja ottavat monia riskejä, tajuamatta, että tämä huoleton asenne voi tuoda viruksen kotiin, rakkaimpiin tai ystäviin. Paras toivonne on eristäytyä niin hyvin kuin on mahdollista ja olla varovainen. On myös tärkeää olla tietoinen peloistanne ja olla avoin niiden suhteen, niin itsenne kanssa kuin muiden. Tavatkaa toisianne netissä, puhukaa puhelimessa, pitäkää silmällä toisianne.

Simone jatkoi edelleen: Se, mitä koette, on pelkojenne PALJASTUMINEN. Olette eläneet pelossa kaiken aikaa, mutta olette sumplineet, sumplineet ja sumplineet niitä siten, että olette unohtaneet olevanne peloissanne ja siitä on tullut ihmisille normaali tapa tuntea ja kokea jokapäiväistä elämää. Se EI ole tavanomainen tapa elää, EIKÄ suositeltavaa. Se, mitä nyt tapahtuu, on itse asiassa paljon parempi juttu. Pelkonne ovat valloillaan, halusittepa tai ette. Olette nyt läsnä tässä hetkessä! Me (eläimet ja luonnon olennot) itse asiassa RAKASTAMME sitä!!! Ei ole kyse siitä, että tahtoisimme teidän kärsivän tai olla uhattuina, mutta nyt te olette huomattavasti autenttisempia. Omituisella tavalla  tunnette uudenlaisen elossa olemisen tuntemuksen ja uuden tunteen siitä, keitä te olette ja mitä te tahdotte tehdä elämällänne. Unelmat syntyvät juuri tällä hetkellä. Eläminen kunnioituksessa, ystävllisyydessä ja myötätunnossa, itseäsi kohtaan ja muita, aivan kuin huomista ei ehkä olisi olemassa, on todella sankarillista ja me tiedämme, että se on mahdollista ihmiskunnallemme. (Tämä on miten me elämme! Me olemme sankareita sydämissämme!) On hyvin jännittävää, että kaikki on sekaisin, ja asiat, jotka vaikuttivat siltä, etteivät muuttuisi miljooniin vuosiin, muuttuvatkin nyt. Bisnekset sulkeutuvat ja muuttavat toimintatapojaan. Jokainen ajattelee mielensä perukoilla, miten muuttaa asioita tulevaisuudessa. Uhan läsnäolo on ollut ihmisille hyvää syy lopettaa aktiviteetit ja ryhmittymiset, yhdentyäkseen jälleen itsensä sekä intohimojensa kanssa.

Simone lisäsi vielä: Toivomme, että opitte meidän läsnäolostamme. Viettäkää aikaa rinnallamme ja oppikaa meiltä, miten olla tässä hetkessä. Älkää juoksuttako meitä eläinsuojiin, koska tunnette epävarmuutta sen suhteen, pystyttekö huoltamaan meitä, sen sijaan, pyytäkää apua, jos sitä on tarjolla. Tämä on aikaa teille ihmisille tulla yhteen. Älkää tavatko henkilökohtaisesti! Käyttäkää teknologiaa johonkin, joka auttaa todenteolla kaikkialla. Auttakaa toisianne. Puhukaa toisillenne. Tukekaa toisia. Se auttaa teitä löytämään tarkoituksenne. Me elämme hetkessä kaiken aikaa. Me tiedämme, mitä te ihmisen aiotte tehdä (teillä ei ole salaisuuksia), mutta se, mitä te teette muuttaa muotoaan kaiken aikaa. Me elämme usein epävarmuudessa, mutta se on asian laita luonnossa eläessä.

Simone jatkoi: Mikä tässä ajassa on ihmiskunnan kannalta mielenkiintoista on se, että te taistelette samaa vihollista vastaan. (Olette aina taistelleet samaa vihollista vastaan; ette vain tienneet sitä.) Teillä on sama vihollinen, joka on isompi ja pahempi kuin mikään muu vihollinen, joka teillä on ollut vastassanne, ja isompi, kuin se vihollinen, jonka näette toisissanne. Tämä on ihmisille tilaisuus yhdistyä ennennäkemättömällä tavalla. Me (eläimet ja luonnon olennot, mukaan lukien äitimaa) olemme innossamme! On kuin katselisimme mitä suurinta ja uusinta ihmisdraamaa ja me kaikki kannustamme teidän voittonne puolesta.

Minä sanoin: Simone, miltä se näyttäisi, ”voittaminen”?

Simone: Se tarkoittaisi, että muurit kaatuvat ja todellinen ja aito kunnioitus voidaan saavuttaa ihmisten keskuudessa, riippumatta siitä, mikä on uskontosi, politiikkasi, kulttuurisi tai asuinpaikkasi.

This entry was posted in: EK-blogi
Tagged with: , ,

Kirjoittanut

Knowledge is power but the truth comes from the animals.